ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

OnNews: Βασικός μισθός 162.812 ευρώ στο γραφείο του Πάγκαλ...
Υψηλά είναι τα έξοδα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλου, σύμφωνα με έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το δημοσίευμα, που κάνει λόγο για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων, ύψους 46.000 ευρώ στο γραφείο του κ. Πάγκαλου, το onalert.gr δημοσίευσε έγγραφο, βάσει του οποίου συμφωνείται βασικός μισθός 162.812 ευρώ.

Και το νέο έγγραφο είναι για το τρέχον οικονομικό έτος, όπου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού βιώνει τα οδυνηρά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης.

Όπως είναι φυσικό και το νέο δημοσίευμα αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωσε από το γραφείο του Θ. Πάγκαλου.


Κανουν περικοπες απο τον απλο πολίτη προσθέτωντας ολοένα και νέα χαράτσια, ενώ αυτοι, αχαμπαριστοι συνεχίζουν να σπαταλουν το δημοσιο χρημα αδιαφορώντας προκλητικα για την γενικη κατασταση.
Μιας και τα φαγαμε μαζι κυριε Πάγκαλε δεν θα ήταν σωστό και δικαιο να τα πληρώναμε και μαζί;;;
Έμεις το χουμε ξεκινησει αυτο εδω και κανα χρόνο τουλαχιστον, εσεις για ποτε το κοβετε να βαλετε το χερι στην τσεπη;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...