ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πόσο γρήγορο είναι το blog σας; Πολύ χρήσιμο για τους bloggers

Πόσο γρήγορο είναι το blog σας; Πολύ χρήσιμο για τους bloggers

Ένα από τα πιό χρήσιμα εργαλεία για να βελτιώσετε το blog ή το site σας είναι οι μετρητές ταχύτητας. Διατίθενται σε προγράμματα τα οποία...


μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, αλλά και ως αυτοτελείς online υπηρεσίες και αυτό είναι το σπουδαίο!
Τεστάρετε λοιπόν το blog σας και αυξήστε τις επιδόσεις του, ώστε να είναι πιό γρήγορο και άρα πιό ελκυστικό στους αναγνώστες σας, με τα δύο κορυφαία εργαλεία:

1. Από τη google το
http://pagespeed.googlelabs.com/
σας δίνει την ταχύτητα σας με έναν δείκτη με άριστα το 100.
Αν είστε πάνω από 80, το blog σας πετάει. Από 70-79, πάτε καλά, κάτω από 70 ...πρέπει να αφαιρέσετε μεγάλες εικόνες, widgets και λοιπά.
Το πρόγραμμα σας προτείνει ποιά στοιχεία πρέπει να ξεφορτωθείτε, κατανεμημένα ανά προτεραιότητα: high, medium και low priority. Κάνοντας κλικ π.χ. στο high priority θα δείτε κάποιες εικόνες, για τις οποίες το πρόγραμμα σας λέει πόσα kb χώρου και άρα ταχύτητα θα εξοικονομούσατε, αν κάνατε scale down, δηλαδή σμίκρυνση.

Για το taxalia π.χ. η ταχύτητα είναι 84/100




2. το εξαιρετικό http://www.webpagetest.org/
αναλύει πόσα δευτερόλεπτα (για την ακρίβεια χιλιοστά του δευτερολέπτου) απαιτούνται για να φορτωθεί στον υπολογιστή του αναγνώστη σας κάθε στοιχείο του blog σας.
Δείτε την αναφορά για το taxalia.

Δοκιμάστε τα και απογειώστε το blog σας! Kαλή επιτυχία.
Να θυμάστε ότι το πιό σημαντικό στο blogging είναι να βάζετε μικρές φωτογραφίες !
Κι όπως πάντα το τεχνικό επιτελείο του taxalia είναι στη διάθεσή σας για να κάνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...