ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τα μεταλλαγμένα προιόντα στην Ελλάδα βάσει της Greenpeace!!!


Εδώ μπορείτε να βρείτε μία λίστα με όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί από αρμόδιες οικολογικές υπηρεσίες και έχουν κριθεί ακατάλληλα ως μεταλλαγμένα τρόφιμα ή έστω επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου.

Καλό είναι να ξεκινήσουμε πιο συστηματικά και σοβαρά να ελέγχουμε τις πηγές των τροφίμων που επιλέγουμε να καταναλώσουμε (εμείς και τα παιδιά μας), προκειμένου να μην μεταλλαχθούμε και εμείς σταδιακά, αργά και σταθερά χωρίς να το καταλάβουμε καν, σε ένα είδος που καμία σχέση δεν έχει με τον άνθρωπο.
Αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε εάν παρατηρήσουμε τα τελευταία χρόνια, πόσο εύκολα αρρωσταίνουμε, λόγω της μόλυνσης του περιβάλλοντος που ζούμε. Mόλυνσης λόγω του ψεκασμού μας μέσω του αέρα που αναπνέουμε, μόλυνσης του νερού καθώς και των τόσων νέων εργαστηριακά κατασκευασμένων ιών που διασπείρουν σε όλον τον κόσμο (τρελλές αγελάδες, γρίππη των χοίρων και των πουλερικών, e-coli κλπ.) μέσω του εμβολιασμού των ζώων και όχι μόνο, προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο να τρεφόμαστε ολοκληρωτικά από μεταλλαγμένες, ελεγχόμενες τροφές, ουσίες και βιταμίνες, κατευθυνόμενες από πολυεθνικές και κολοσσούς φαρμακοβιομηχανιών. Είναι αυτές που ουσιαστικά κινούν τα νήματα προς το οικονομικό συμφέρον τους και όχι προς την προστασία της υγείας του ανθρώπου, όπως οφείλουν.
Ο άνθρωπος, με ένα ανοσοποιητικό σύστημα πλήρως αποδυναμωμένο και σχεδόν ανύπαρκτο (χωρίς την ενίσχυση φαρμακευτικών ουσιών), δεν μπορεί να αμυνθεί ή να αντιδράσει απέναντι στους νέους κατασκευασμένους σε εργαστήρια ιούς, εφόσον δεν γνωρίζει ή δεν του επιτρέπεται (λόγω του codex alimentarius) να τροφοδοτείται από φυσικές, καθαρές τροφές και βιταμίνες αλλά εξ’ ολοκλήρου από μεταλλαγμένα.
Με έναν τόσο ύπουλο τρόπο, ελέγχοντας το τι τρώμε ή τι μας επιτρέπουν να τρώμε κατ’ ουσίαν, έχουν τη δυνατότητα να κατευθύνουν και να ελέγχουν τις μάζες των ανθρώπων, εφόσον τις ωθούν σταδιακά να γίνουν ανίσχυρες και αδύναμες βιολογικά, αλλά κατ’ επέκταση και πνευματικά, για την όποια αντίσταση ή αντίδραση στο υπάρχον σύστημα.
Οφείλουμε να ενημερωθούμε σωστά και να αντισταθούμε όλοι μαζί, πριν είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο!
«Αυτοί» για δεκαετίες τώρα κάνουν πολύ καλά και οργανωμένα τη δουλειά τους, βάσει ενός σχεδίου εξόντωσης του ανθρώπου και γι’ αυτό έχουν καταφέρει να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε.
«Εμείς» πότε θα ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό και οργανωμένο σε ευρεία κλίμακα, ώστε να τους δείξουμε πως στο πείσμα των καιρών που ζούμε, «είμαστε ακόμα ζωντανοί» και σκεπτόμενοι άνθρωποι;;;;
«Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!»

15/6/2011
Αλ. Κλειδαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...