ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Θέλουν νεκρούς! Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών


Θέλουν νεκρούς! Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών

Θέλουν νεκρούς! Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτώνΕίναι σαφές πλέον, τόσο από την κίνηση των 300 γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων, όσο και με την εντολές απλώς … κατευνασμού τους που έχει λάβει η αστυνομία, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα μέσα δεν κινείται ενεργητικά προς σύλληψή τους, ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς για να ανακοπεί το κύμα ξεσηκωμού στη χώρα κατά της τρόϊκας και της κυβέρνησης.Θέλουν να επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι στην Marfin με τους τρεις θανάτους υπαλλήλων της (και ένα έμβρυο στη κοιλιά της μάνας του) από ασφυξία και από τότε «πάγωσαν» οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας επί ένα χρόνο. Επιζητούν νεκρούς χωρίς καμία αναστολή. Άλλωστε, το δήλωσε και χθες ο Θ.Πάγκαλος στη Βουλή: «Θέλετε να γίνουμε Αργεντινή που είχε 42 νεκρούς στο Μπουένος Άϊρες σε 3 ημέρες;»
Η τακτική της κατατρομοκράτησης των πολιτών για να μείνουν στα σπίτια τους και των βουλευτών για να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο είναι αυτή που κυριαρχεί αυτή την στιγμή
Σήμερα, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, όταν ξαφνικά στις 13:40 επί της οδού Όθωνος 10, έξω από το Costa Coffee, όταν δεκάδες διαδηλωτές απέκλεισαν τον χώρο, απομονώντας κουκουλοφόρους που είχαν καμία απολύτως σχέση με τους συγκεντρωμένους. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, ενώ άτομα εκτόξευσαν μπουκάλια και καδρόνια μπροστά στην είσοδο του Μετρό.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας πολίτης τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι μαχαιρωμένος.
Τραυματίστηκαν επίσης τρεις αστυνομικοί από ρίψη πετρών, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.
Ξαφνικά από όλες τις οδούς που οδηγούν στο Σύνταγμα, ξεπετάχθηκαν κουκουλοφόροι οπλισμένοι με βόμβες μολότοφ! Πως είναι δυνατόν; Κινούνται από τα σπίτια τους με βόμβες μολότοφ; Μήπως τις είχαν προαποθηκευμένες στους δρόμους περί την πλατεία Συντάγματος; Φυσικά και αυτό έγινε, όπως επίσης υπήρχαν προαποθηκευμένα και άλλα όπλα, όπως αιχμηρά ξύλα, λοστοί, κοντάρια, βαριοπούλες κλπ.
Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι όλα αυτά τα έφεραν από το σπίτι τους ή από τα κουβαλούσαν από την πλατεία Εξαρχείων. Κανονικό οργανωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με έντονα τα στοιχεία της λογιστικής υποστήριξης και της διοικητικής μέριμνας. Ρεπόρτερ του defencenet.gr κατέγραψαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όπου ζευγάρια κουκουλοφόρων πήγαιναν σε συγκεκριμένες κρύπτες, άνοιγαν τα καπάκια και έβγαζαν από μέσα προαποθηκεμένες βόμβες μολότοφ.
Στις 14:00, οι αστυνομικές δυνάμεις προωθήθηκαν στην οδό Φιλελλήνων και προχώρησαν στη ρίψη χημικών αλλά και βομβίδων κρότου-λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους. Εν τω μεταξύ, ομάδες ατόμων, κρατώντας βαριοπούλες, έσπαζαν μάρμαρα και τσιμέντα, πετώντας τα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Παράλληλα, μια άλλη ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον του κτηρίου όπου στεγάζεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με τα ΜΑΤ που βρίσκονται στη στοά του Υπουργείου Οικονομικών να απωθούν το πλήθος, κάνοντας ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης.
Επιπλέον, στις φλόγες τυλίχθηκε ένα βαν εταιρείας τηλεοπτικού συνεργείου στην οδό Όθωνος, ενώ φωτιές ξέσπασαν σε κάδους επί του πεζόδρομου στην Ερμού, ενώ νεαροί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έβαλαν φωτιά στις ομπρέλες των καφενείων που βρίσκονται μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...