ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι... χάκερς "έσπασαν" την σελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Αγανακτισμένοι... χάκερς "έσπασαν" την σελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας


xaker_presidency
Από το μεσημέρι της Τρίτης η επίσημη σελίδα της προεδρίας της Δημοκρατίας (www.presidency.gr) είναι..."χακαρισμένη", προφανώς από "αγανακτισμένους"...χάκερς. 
Πατώντας κανείς για να εισέρθει στη σελίδα αντί του Κάρολου Παπούλια εμφανίζεται ένα βίντεο των  "αγανακτισμένων" με  μουσική επένδυση  (πολύ ωραίας είναι η αλήθεια) ραπ μουσικής! Είναι εμφανές ότι οι"αγανακτισμένοι" εν' όψει της κατάθεσης και ψήφισης του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ξεκινούν και "διαδικτυακό πόλεμο" ενάντια στη εξουσία. Την είδηση μετέδωσαν και τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...