ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

«Έγκλημα» καταγγέλλει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου

«Έγκλημα» καταγγέλλει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου

Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα...

«Έγκλημα» που θα μπορούσε μάλιστα να έχει στοιχίσει ανθρώπινες ζωές χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κωνσταντίνος Λουράντος την εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Όπως περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάποια στιγμή τέλειωσε το οξυγόνο από το πρόχειρο ιατρείο που είχε στηθεί στο Σύνταγμα κι εκείνος επιχείρηση να απευθύνει έκκληση στα ΜΑΤ να σταματήσουν τη ρίψη χημικών . Ωστόσο την ώρα που μιλούσε στην αστυνομία τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα εκεί που βρισκόταν κι εκείνος με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χρειαστεί κι εκείνος την παροχή πρώτων βοηθειών.

Λόγω της έλλειψης οξυγόνου, εξήγησε ο κ. Λουράντος, και με δεδομένο πως τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν χθες είναι ασφυξιογόνα, θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα.

«Δεν μπορούν τα ΜΑΤ, που παίρνουν από αλλού εντολές, να διαλύουν μία ειρηνική συγκέντρωση μόνο και μόνο επειδή πρέπει να αδειάσει η πλατεία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...