ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στόχος αποδοκιμασιών η Άννα Νταλάρα



Νέο κρούσμα φραστικής επίθεσης κατά στελέχους της κυβέρνησης σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ακόμη μια εκδήλωση τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Μετά το πρόσφατο επεισόδιο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή στην Αργυρούπολη, αυτή τη φορά στόχος έντονων αποδοκιμασιών έγινε η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η οποία εγκλωβίστηκε στο πνευματικό κέντρο Ζωγράφου.

Κατά την προσέλευσή της στο χώρα, περίπου 40 άτομα που ήταν συγκεντρωμένα απ’ έξω φώναζαν συνθήματα κατά του μνημονίου και στη συνέχεια προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ να απαντήσουν με χρήση χημικών.

Οι συγκεντρωμένοι σταδιακά αυξήθηκαν σε περίπου 100, ενώ ένας αστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε και η υφυπουργός τελικά φυγαδεύθηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Εν τω μεταξύ, στη Λάρισα, ομάδα νεαρών που βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατευθύνθηκε προς το μέρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Αστέριου Ροντούλη, πετώντας του αυγά, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο κτήριο της Σχολής.

Ο κ. Ροντούλης, ο οποίος βρισκόταν με παρέα φίλων του σε καφέ κεντρικής πλατείας, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...