ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΦΣΑ: Ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα για τα χημικά

ΦΣΑ: Ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα για τα χημικά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 12:53
Για το είδος των χημικών που χρησιμοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, τόσο το περασμένο διήμερο, όσο και στις 15 Ιουνίου, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ζητεί απαντήσεις με έγγραφό του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, ζητώντας παράλληλα και την παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στο έγγραφο του προς τον κ. Παπουτσή, ο ΦΣΑ ζητεί ενημέρωση για:

1. Τη σύσταση των χημικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στις 15/6 και 29/6.

2. Τον τρόπο χρήσης των προϊόντων αυτών καθώς και το αν οι χρησιμοποιούντες αυτά τα προϊόντα είναι εκπαιδευμένοι προς τούτο.

3. Την ημερομηνία λήξης των χημικών που χρησιμοποιήθηκαν.

4. Την προέλευση και τον τρόπο εισαγωγής τους.

5. Το αν έχει νομιμοποιηθεί η χρησιμοποίηση τους και με ποιο τρόπο.

Καταλήγοντας, ο Σύλλογος ζητεί επίσης από το υπουργείο να διευκρινίσει «εάν τα σημεία που έχουν ριφθεί τα ανωτέρω προϊόντα, είναι για τις επόμενες μέρες ασφαλή για τη διέλευση ανθρώπων πασχόντων από ειδικές παθήσεις, για εγκύους και μικρά παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...