ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Mike Adams- E.Coli και το σχέδιο

Η αναλυση του Μάικ Άνταμς αποσαφηνίζει πλήρως το σχέδιο του Κώδικα που βρίσκεαι πλέον στην τελικη ευθεία, με την οικονομική καταστροφή των μικροπαραγωγών βιολογικών λαχανικών και τροφιμων καθώς και με την κατάργηση/απόσυρση/απαγόρευση βιταμινών, μετάλλων, συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων (και χορταρικών), για το... καλό μας!
Εμείς φυσικά καταναλώνουμε μεταλλαγμένα για δεκαετίες, και ούτε που ρωτηθήκαμε. Τα σχετικά νομοθετήματα θα πέρασαν ερήμην μας στη βουλή (αν υπάρχουν τέτοια). Μας αρρωσταίνουν με κακή διατροφική ποιότητα και είναι ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες πινελιές της σχεδιάρας αν δεν αντιδράσουμε ΚΑΙ για αυτό.

Δείτε το βίντεο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...