ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ & Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD



Ο Αρτέμης Σώρρας  δεν είναι ένα συνηθισμένο άτομο.  Εάν ήταν συνηθισμένο θα είχε γίνει αυτό που έχει κάνει από πολλούς άλλους. Δεν έχει γίνει όμως από κανέναν.
Οι περισσότεροι από εσάς διερωτάσθε «μα τα έχει ρε παιδιά τόσα λεφτά ; Είναι δυνατόν να έχει τόσα λεφτά ;» Οι υπόλοιποι λέτε «κι αφού τα έχει πού είναι; Γιατί δεν τα φέρνει ;»
Πολλοί παίρνουν τηλέφωνο, στέλνουν αιτήσεις κλπ «παιδιά το ορφανοτροφείο τάδε, δεν έχει κρέας. Να αγοράσουμε κρέας για το ορφανοτροφείο τάδε. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι είναι η αντίληψη του καθενός, για το ποιος είναι ο Σώρρας. Ο Σώρρας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας αληθινός Έλληνας! Όπως σας είπα, έργον δήμου είναι ο Ελληνισμός. Έργον δήμου σημαίνει δημιουργώ. Ο Σώρρας με αυτά που είχε θα μπορούσε άνετα να είναι στην Καραϊβική, να έχει 50 άτομα να του κάνουν αέρα να οδηγεί μια Bugatti και να τρώει μόνον 2 μπριζόλες την ημέρα, δεν μπορεί να φάει και παραπάνω. Τα υπόλοιπα τι θα τα έκανε λοιπόν;  Θα μου πεις, «που τα βρήκε; « Αυτό είναι και το μεγάλο σας ερώτημα. Που τα βρήκε ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος;” Το ερώτημα δεν είναι που τα βρήκε, το οποίο μπορεί να απαντηθεί με ευκολία. Το ερώτημα είναι γιατί πήγαν στα χέρια του.  Γιατί αν πήγαιναν στα χέρια του Βαρδινογιάννη παραδείγματος χάρη, να είστε σίγουροι ότι δεν θα βλέπατε ούτε ένα δολάριο. Ή αν πήγαιναν στα χέρια του Ωνάση,  δεν θα βλέπατε κανένα δολάριο. Γιατί; Γιατί αυτοί λειτουργούν στον μεσεγκέφαλο, ενώ εμείς λειτουργούμε στον εγκέφαλο της διανόησης, τοίδιο και ο Αρτέμης. Να έρθουμε τώρα στα πρακτικά. Λέει ο Αρτέμης, ότι εγώ κατέθεσα στον λογαριασμό της τράπεζας του Μόντρεαλ τα 600 δις για την Ελλάδα, και 50 δις για την Κύπρο. Για να καταλάβετε το τι είναι το χρήμα, πρέπει να έχετε μια μικρή γνώση του πώς ακριβώς δημιουργείται το χρήμα. 

ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΟΥ

Οι επικυρίαρχοι  δεν είναι άλλοι από τους εβραίους Καζάρους, δεν είναι άλλοι από τους Μογγόλους , δεν είναι άλλοι από τους Ιξώς, τους οποίος πολέμησε ο Μίνως ο Α' , ο Διόνυσος και ο Περσέυς πριν 5000 χρόνια. Εναντίον των Ιξώς εξεστράτευσε ο Περσέυς, ο Διόνυσος και ο Μίνως ο Α'. Αυτά θα τα βρείτε στα «Διονυσιακά» του Πρόκλου, τα οποία ολοκληρώθηκαν το 2007, γιατί πολλά κομμάτια είχαν βρεθεί στη Λατινική γλώσσα, οπότε τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε όλο το βιβλίο των Διονυσιακών που περιγράφει την εκστρατεία του Ελληνισμού ακριβώς εκεί που πήγε και ο Αλέξανδρος και παραπέρα ακόμη. Στην Ινδία, στο Venzavi, υπάρχει μία περιοχή, που λέγεται Ελλόρα (Ellora). Το ΕΛ ξέρετε τι σημαίνει, το όρα σημαίνει «Έλα να δείς» ΕΛ-ΟΡΑ = ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛ!
Το 2002 το Αφγανιστάν τύπωσε την τελευταία φουρνιά νομισμάτων του. Στη μεγάλη σφραγίδα υπάρχει η εξής επιγραφή : «ΕΥΚΡΑΤΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ» στην Ελληνική  γλώσσα. Εάν πάρετε τους Ίνκας, που ζούσαν στο Μεξικό, θα δείτε την Ελληνική αλφάβητο, σε όλα τα χρυσά κοσμήματα στα περιδέραια των γυναικών. Εάν πάτε στη Χαβάη , θα δείτε ότι το 50% της τοπικής διαλέκτου, είναι Ομηρικές λέξεις.  Εάν πάτε στην Αυστραλία στους Aborigines - κι αυτό είναι ειδικότητα του Αρτέμη- θα διαπιστώσετε ότι οι Maori, έχουν το αντεστραμμένο Έψιλον ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους. Εάν ψάξετε τα τοπωνύμια, τα γεωγραφικά τοπωνύμια της Γης, το 90% είναι Ελληνικά. Εάν ψάξετε τα ονόματα των αστερισμών από τον Ιώβ ακόμα, όπως είπαμε στα Χανιά, στον αστερισμό της Ανδρομέδας, του Αρκτούρου και των Πλειάδων, τα αστέρια έχουν Ελληνικά ονόματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ποιά ήταν η αυτοκρατορία των ΕΛ, δηλαδή εσείς! Εσείς είστε οι εναπομείναντες  από τους ΕΛ, και οι Καζάροι, θέλουν να εξαφανίσουν την προσφορά σας, προς το ανθρώπινο γένος.

ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ

Το χρήμα δημιουργείται σαν ιδέα, με έναν και μόνο μηχανισμό, σε όλο τον πλανήτη. Αυτός είναι ο τρόπος τον οποίο έχει επιλέξει η διεθνής κοινότητα. Έχεις εδώ ένα κομμάτι χρυσό και αποφάσισαν οι Καζάροι από τότε που πτώχευσαν την Αμερική , το 1933, στις 9 Μαρτίου,  με τρία προεδρικά διατάγματα, τα οποία τα συνηθίσαμε τώρα και στην Ελλάδα.  Μέχρι πρότινος τουλάχιστον κρατάγαμε τα προσχήματα και τα περνάγαμε από τη Βουλή, ίσως με τη μέθοδο του κ. Βιρβιδάκη, αλλά σίγουρα τα περνάγαμε από τη Βουλή. Τώρα δημιουργούμε νομοθεσίες με προεδρικά διατάγματα. Αυτό στην Αμερική γίνεται από το 1933. Ο πρόεδρος Κένεντι σκοτώθηκε γιατί υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα 1110. Τι ήταν αυτό το διάταγμα; Προσπαθούσε να πάρει τη δικαιοδοσία από τους Καζάρους, που τυπώνουν μέχρι και σήμερα το Αμερικανικό δολάριο χωρίς να έχει κανένα αντίκρισμα η Αμερική – γιατί είναι πτωχευμένη χώρα. Νομίζετε ότι η Αγγλία δεν είναι πτωχευμένη; Είναι! Από το 1933. Πρώτα πτώχευσε η Αγγλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, το 1932 πτώχευσαν αυτές οι χώρες, και το 1933, 9 Μαρτίου, πτώχευσε η Αμερική.  Αυτό ήταν λειτουργία των Καζάρων, έτσι κατέλαβαν το παγκόσμιο χρηματο-οικονομικό σύστημα και δημιούργησαν τον τρόπο με τον οποίο παράγεται το χρήμα. Τι έκαναν δηλαδή; Μάζεψαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη , χρυσάφι, πλατίνα, ακίνητα,  ότι υπάρχει, τα μάζεψαν σε μία μεγάλη αποθήκη.
Πρέπει να σας πω ότι από τα 202 κράτη που υπάρχουν στον κόσμο, μόνον ένα δεν χρωστάει, κι αυτό είναι το Μπουρνέϊ, όλα τα άλλα κράτη χρωστάνε.  Εάν χρωστούν όλοι- πείτε εδώ μέσα είμαστε 400 άτομα και χρωστούν οι 399, ποιος είναι ο δανειστής ; Ποιος έχει δανείσει τους 399; Ποιος είναι τόσο μεγάλος να έχει δανείσει την Αμερική, την Κίνα, τη Γερμανία, την Αγγλία κλπ ; Και τελικά ποιος αποφασίζει ότι το χρέος αυτό είναι νόμιμο, ότι ο λαός αυτός έχει τη δυνατότητα να το αποπληρώσει η δεν έχει ;

ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

 Ένα μικρό παράδειγμα : Ο κάθε Έλληνας σήμερα έχει προσωπικό χρέος μέσω του εξωτερικού χρέους, 37.000 Ευρώ.  Να σας πω τι έχει ο κάθε Λουξεμβούργιος;  5.341.000 Το εξωτερικό χρέος του Λουξεμβούργου αντιστοιχεί σε 5.000.000 ευρώ κατά κεφαλήν, σε κάθε πολίτη του Λουξεμβούργου. Αυτός είναι ο Γιούγκερ που μας δίνει το δάνειο και μας λέει «Είστε τεμπέληδες!». Γιατί λοιπόν το Λουξεμβούργο με τέτοιο τεράστιο χρέος έχει πιστοληπτική ικανότητα 3Α και τα δικά μας ομόλογα τα Ελληνικά, είναι σκουπίδια; Για ποιο λόγο; Ποιός το αποφάσισε; Με ποιο κανόνα;
Υπάρχουν λοιπόν 3 οίκοι, Standard and Poor, Moody's κλπ  που λέγονται οίκοι αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας . Θα βλέπετε κάθε μέρα στις εφημερίδες με τεράστιο φόβο και τρόμο, ότι η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος κατέβηκε από το CCC στο CCC- . Και συγγνώμη για την έκφραση μου – κατούρησε η φοράδα στο αλώνι.
Και πως το αποφασίσατε εσείς ότι είναι έτσι ; Και πως το αποφασίσατε , με ποια κριτήρια , όταν το Λουξεμβούργο, που χρωστάει ένα εκατομμύριο πεντακόσιες φορές περισσότερα από την Ελλάδα ότι είναι 3 A, κι εμείς είμαστε σκουπίδια;

 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τώρα στο δεύτερο σκέλος, ότι δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα! Διότι αν ήταν οικονομικό, ο Σώρρας τους λέει, «βρε παιδιά, 600 δις σας χρωστάω; Πάρτε τα, δικά σας είναι. Θέλετε να τα πάρετε; Πάρτε τα.» Δεν τα παίρνουν όμως. Γιατί δεν τα παίρνουν;  Γιατί δεν ψάχνουν για λεφτά από εσάς. Από εσάς δεν ψάχνουν για λεφτά! Θέλουν να σας έχουν κατακτημένους. Αυτό ψάχνουν. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα της Ελλάδας! Αν ήταν οικονομικό θα είχε λυθεί προ πολλού. Όχι μόνο θα είχε λυθεί, αν συμπλέαμε έστω και ελάχιστα με διεθνή standards, η Ελλάδα έπρεπε να είναι από τις πιο εύπορες χώρες! Για ποιο λόγο;  Για το λόγο ότι, σπιθαμή προς σπιθαμή είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο.  Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.


ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER 1940 : Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ, Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ & Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ένα άλλο πράγμα που έκανε ο Μεταξάς, στις 6 Απριλίου του 1940 υπέγραψε τη σύμβαση Cooper. Η σύμβαση Cooper, έδινε τη δικαιοδοσία όλου του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας  σε 10 Αμερικανικές εταιρείες. Αυτή η σύμβαση τελείωνε το Δεκέμβριο του 2010. Έπρεπε λοιπόν ο Γιωργάκης να είναι πρωθυπουργός το Δεκέμβριο του 2010 για να μπορέσει να ανανεώσει τη σύμβαση. Γι αυτό το λόγο πτωχεύσαμε και πάλι. Γιατί έπρεπε να ανανεωθεί η σύμβαση Cooper – με διαφορετική μορφή ίσως τώρα- αλλά είναι πάλι η σύμβαση Cooper.  Γι αυτό το λόγο, γιατί είναι ένα συμβόλαιο, που έχει υπογράψει ο Ανδρέας Παπανδρέου στις 8 Αυγούστου  1974. Δεν ήτο πρωθυπουργός , το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε ακόμα! Όμως το υπογεγραμμένο αυτό συμβόλαιο με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, του δίδει 100.000.000 δολάρια από την τράπεζα Chase Manhattan,  που είναι στην κυριότητα των Rockefellers. Του δίνει λοιπόν 100.000.000 να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ, και σε 7 σημεία του συμβολαίου, αναφέρεται η κυβέρνηση Παπανδρέου! Δεν είχε κόμμα ακόμα, αλλά συμφωνούσε εκ των προτέρων, ότι θα γίνει κυβέρνηση και ότι θα πρέπει να παρακολουθήσει τα  9 σημεία τα οποία είχε το συμβόλαιο.  Η υγεία του Α. Παπανδρέου όμως δεν ήταν καλή, πέθανε, και έπρεπε κάποιος να το φέρει εις πέρας, και με το κληρονομικό δικαίωμα το έφερε ο Γιωργάκης!
Στις 21 Απριλίου του 2010, υπεγράφει το συμβόλαιο – από πού νομίζετε ; από το Καστελόριζο. Γιατί το Καστελόριζο, έχει συμβολική σημασία για τους Καζάρους. Το Καστελόριζο ενοποιεί  το έθνος των Ελλήνων. Το Καστελόριζο είναι ο κρίκος, ο δεσμός μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Εάν το Καστελόριζο περάσει στην ιδιοκτησία των Τούρκων, η ΑΟΖ του Καστελόριζου μοιράζει τον εθνικό κορμό σε δυο κομμάτια, και δίνει διέξοδο στην Τουρκία μέσω της ΑΟΖ  σε όλη τη μεσόγειο.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΕΛΛΑΣ

Επειδή λοιπόν θα ήθελα κάποια στιγμή να δείτε, πάνω από το γραφείο του Πρωθυπουργού, υπήρχε ο πίνακας του Βριζάκη που ήταν εκεί για 140 χρόνια, που λεγόταν «η Ευγνωμονούσα Ελλάς». Είναι μια αρχαία Ελληνίδα, η οποία έχει απλωμένα τα χέρια, κάτω είναι οι ήρωες της Επαναστάσεως, και ο πρώτος που πήγε να πάρει συνέντευξη γι αυτό , ήταν ο Παντελής ο Καψής που είναι τώρα υπεύθυνος και υφυπουργός για τη Ραδιοτηλεόραση. Εξεπλάγην που δεν είδε την Ευγνωμονούσα Ελλάδα πίσω  από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε πάει ο  Σαμαράς να τον συγχαρεί και έχουμε φωτογραφία ότι η Ευγνωμονούσα Ελλάς είναι εκεί! Είναι ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς και από πίσω η Ευγνωμονούσα Ελλάς! Ο Καψής πήγε δυο μέρες αργότερα και έλειπε ο πίνακας.  Μετά από λίγο διαπιστώσαμε ότι δεν έλειπε ο πίνακας, αλλά ο Καψής είχε κάνει ένα φωτομοντάζ , να καλύψει τι ήταν αυτή η φωτογραφία, γιατί είχε 4 εβραίους  ραβίνους, που ήταν δώρο του πρεσβευτή του Ισραήλ, προς τον καινούριο Έλληνα πρωθυπουργό.  Και κατέβασε λοιπόν την Ευγνωμονούσα Ελλάδα και έβαλε τους 4 ραβίνους. Πότε τους έβγαλε; Επειδή κάναμε μεγάλη φασαρία την εποχή εκείνη, κι αν θυμάστε η Χίλαρυ Κλίντον έκανε μια επίσκεψη εδώ, και κατέβασε τους 4 ραβίνους μια μέρα πριν έρθει η Κλίντον να τον επισκεφθεί στο γραφείο του και έβαλε έναν άσχετο πίνακα και δικαιολογήθηκε – γιατί ήξερε η Χίλαρυ και ρώτησε τι έγινε ο πίνακας- απαντώντας ότι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πιο μοντέρνο για την Ελλάδα. Σας τα λέω αυτά για να καταλάβετε ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, ήταν εκ μητρός και πατρός από αυτή τη μεριά. Μήπως δεν ήταν ο Ααρων Μαροδοχαιος Αβριήλ; Από αυτή τη μεριά ήταν κι αυτός.   Ο Κωνσταντίνος Σημίτης, είναι υιός του κυρίου Βεντούρα. Όσοι από εσάς έχετε σπουδάσει την προέλευση του κομμουνιστικού συστήματος, ιδιαίτερα τη δημιουργία του κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα, θα ξέρετε ότι ο Βεντούρα είναι εκείνος ο οποίος ήρθε και δημιούργησε στην Ελλάδα το κομμουνιστικό κόμμα. Ο πατέρας λοιπόν του κυρίου Σημίτη ήταν από εκεί. Μήπως οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί; Τι σας λέω όμως τώρα; Σας λέω ότι ο τελευταίος που ήταν από τη μεριά του Ελληνισμού ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας.

ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Από τον Ιωάννη Καποδίστρια και μετά, όλοι οι άλλοι είναι από την άλλη μεριά. Δεν λέω από ποια μεριά.  Από εδώ είπαμε είναι το Σινικόν  τείχος. Οι Ολύμπιοι πρώτα νίκησαν τους Τιτάνες και τους έκλεισαν στα Τάρταρα και έβαλαν  και φρουρούς. Το ίδιο έκανε ο Διόνυσος, ο Μίνως και ο Περσέας και το ίδιο έκανε και ο Αλέξανδρος. Γιατί νομίζετε ότι έχτισαν το Σινικό τείχος; Από ποιόν να προφυλαχθούν; Το μόνον αντίπαλο που είχαν, ήταν οι εκστρατείες των Ελλήνων! Οι οποίες εκστρατείες γίνονταν, επειδή έβγαιναν και καταλάμβαναν το χώρο, το ζωτικό χώρο του Ελληνισμού. Και έκαναν την εκστρατεία για να τους απωθήσουν και να τους κλείσουν, όπως λέει ο Ησίοδος στη Θεογονία, να τους κλείσουν στα τάρταρα και να βάλουν κέρβερο να τους φυλάει.  Το ίδιο έκανε και ο Αλέξανδρος. Ο Αλέξανδρος, δεν πήγε να εκδικηθεί την εκστρατεία των Περσών. Γιατί οι Πέρσες ήσαν Έλληνες! Ο Πέρσης ο οποίος δημιούργησε την αυτοκρατορία των Αχεμελιδών, ήτο ο υιός, ο πρωτότοκος υιός του Περσέα και της Ανδρομέδας.  Ο Περσέας και η Ανδρομέδα είχαν σαν πρώτο γιο τον Πέρση.  Άρα λοιπόν ο Αλέξανδρος είχε άλλη αποστολή. Έφτασε κάπου λέει και έκλεισε μέσα. Και πώς έκλεισε  τις πύλες. Έβαλε χαλκό και ασβέστη. Αυτό ονομάζεται στα Ελληνικά από τον Αρριανό η « Άορνος πέτρα».  Εκεί έφτασε. Αυτό είναι στην Νοτιοανατολική Κίνα. Η έρημος του Τάκλα Μακάν, είναι ίσως η 2η σε μέγεθος έρημος στον πλανήτη και κρύβει όλες τις Ελληνικές πόλεις, είναι σκεπασμένες.
 Τώρα έχετε δύο πράγματα να αντιληφθείτε, ποιοι είστε εσείς και ποιοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο. Ποιοι είστε εσείς και ποιοι πρέπει να κάνουν κουμάντο. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε κουμάντο σε κανέναν άλλον, στο σπίτι μας μόνο. Όπως πολύ καλά λέει πολύ συχνά ο Σώρρας, «Δεν θέλω τίποτα από κανέναν. Τα δικά μου θέλω! Αυτά που μου ανήκουν! Αυτά θέλω, δεν ψάχνω για πράγματα κάποιων άλλων. Δεν θέλω να κατακτήσω κανέναν, δεν θέλω να πάρω ιδέες από κανέναν, δεν θέλω τη συμβουλή κανενός. Αν εγώ καταστραφώ - είπε το πρωί σε μία εκπομπή, να καταστραφώ μόνος μου, δεν θέλω βοήθεια για να καταστραφώ!

 Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ROTHSCHILD

Πως παράγεται το χρήμα. Όλα λοιπόν τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, είναι μαζεμένα σε μία μεγάλη αποθήκη, ας το πάρουμε έτσι για να καταλάβετε - γιατί τώρα μιλούμε περί χρήματος και όχι περί νομίσματος.
Με τη διεθνοποίηση του τραπεζικού συστήματος όλες οι κεντρικές τράπεζες στον πλανήτη ανήκουν στην οικογένεια Rothschild. Άρα λοιπόν δημιούργησαν έναν κώδικα ο οποίος είναι κοινός για όλους, για το πώς να δημιουργείται το χρήμα. Αφού πτώχευσαν τα μεγάλα κράτη του κόσμου, αυτός που πτώχευσε τα κράτη είναι ο κυρίαρχος τώρα. Αυτός κάνει κουμάντο. Η πραγματική  ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων είναι δική του. Σου επιτρέπει εσένα κάτω από το καθεστώς  πτώχευσης αγαπητέ μου Έλληνα και αγαπητέ μου Αμερικανέ, Γερμανέ,  Εγγλέζε, Ισπανέ, Πορτογάλε, Ιταλέ, σου επιτρέπει κάτω από το πτωχευτικό σύστημα να παράξεις χρήμα. Πως θα παράξεις;
Όλοι όσοι είμαστε στην αίθουσα αυτή, αποφασίζουμε ότι χρειάζεται το ταμείο μας λεφτά. Υπογράφουμε λοιπόν μια υποσχετική ότι όλοι ότι θα πληρώσουμε τα χρήματα τα οποία θα δημιουργήσει η τράπεζα μας και αυτό ονομάζεται ομόλογο. Είναι μια ομολογία δηλαδή, μια πιστωτική ομολογία και έτσι λοιπόν εάν το κράτος μου, η Ελλάδα μου, έχει καλή πιστοληπτική ικανότητα, παίρνω αυτό το χαρτί, το βάζω στην κεντρική τράπεζα και κατεβάζω τα χρήματα τα οποία έχω βάλει μέσα. Το ίδιο θα κάνει και ο Ιταλός, και ο Γάλλος και ο Πορτογάλος, κ.ο.κ.  Επομένως από τη στιγμή που οι τραπεζίτες , οι τοκογλύφοι εξαφάνισαν την ισοτιμία χρυσού, αργύρου και πολυτίμων μετάλλων που δηλαδή τι σήμαινε; Πως ότι είχε το Ελληνικό κράτος μέσα στο θησαυροφυλάκιο του, με την αντιστοιχία του δολαρίου- γιατί αυτό ήταν η διεθνής σταθερά- έβγαζε ανάλογες δραχμές. Είχε εκατό τόνους; Έβγαζε εκατό δισεκατομμύρια δραχμές. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ήθελε περισσότερα χρήματα και ήταν το σύστημα υγιές για τον ίδιο χρυσό, τύπωνε άλλα 20 δις δραχμές. Αυτό είναι πληθωρισμός.
Να μην πάμε να εξηγήσουμε τα οικονομικά μεγέθη για να φτάσουμε στο τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος είναι  ο Σώρρας και τι είναι αυτά τα ομόλογα. Για να παράγω χρήμα τώρα που δεν υπάρχει αντιστοιχία χρυσού, το μόνο που πρέπει να βάλω μέσα είναι το ομόλογο όλου του Ελληνικού λαού,  ότι υποσχόμεθα όλοι να χρωστάμε σ αυτόν που θα γίνει ο μεγάλος επιβήτορας ο κατακτητής. Αυτός όμως είναι που αποφασίζει αν η πιστοληπτική σου ικανότητα είναι καλή ή όχι. Σας έδωσα ένα παράδειγμα του Λουξεμβούργου και της Ελλάδας. Το Λουξεμβούργο έχει 3 Α, η Ελλάδα είναι σκουπίδια.
Εάν λοιπόν το Λουξεμβούργο  βάλει  στην κεντρική του τράπεζα 5 δις αύριο, πιστώνει το λογαριασμό του με 5 δις, επειδή έβαλε τα δικά του ομόλογα. Όταν η Ελλάδα δεν μπορεί να βάλει  τα δικά της ομόλογα, χρειάζεται ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο για να κατεβάσει τα χρήματα. Τώρα εδώ είναι ο Σώρρας. Έρχεται ο Σώρρας και λέει : «Παιδιά, μην ανησυχείτε. Τα Ελληνικά ομόλογα δεν είναι καλά!, Θα σας φέρω τα δικά μου που είναι Αμερικανικά.»
Η Αμερικάνικη οικονομία «ακόμη» είναι υπολογισμένη – πάλι από αυτούς- βρίσκεται στο 3 Α. Πάρτε λοιπόν 600 δις και ξεχάστε τα δικά σας  ομόλογα, βάζω εγώ τα δικά μου, τη δική μου την περιουσία, και πιστώστε το λογαριασμό σας.  Εάν το θέμα ήταν οικονομικό θα είχε λυθεί εντός 3 λεπτών. Αλλά δεν είναι οικονομικό!  Ο λόγος λοιπόν που δεν θέλουν να το λύσουν είναι άλλος, τον οποίο πρέπει να ανατρέξετε μέσα στις ψυχές σας, στο DNA σας, για να καταλάβετε γιατί δεν θέλουν να σας ελευθερώσουν.  Διότι δημιουργείτε, είστε δήμος, είστε συλλογική ευδαιμονία. Και εδώ πρέπει να κατακερματίσουμε τα ενεργειακά πεδία της Γης, γι αυτό προβάλουμε εξάλλου και τα ατομικά δικαιώματα. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι τα ατομικά δικαιώματα, και βάζουν τον αδερφό και τσακώνεται με την αδερφή για ένα χωράφι. Η γυναίκα βλέπει τον άντρα και λέει «θα πάρω διαζύγιο και θα σου πάρω τα μισά».  Δεν υπάρχει κοινωνική συνοχή. Η κοινωνική συνοχή βρίσκεται στη διανόηση, στη δημιουργία.

ΖΕΥΣ - ΔΙΑΣ

Γι αυτό λοιπόν ο Ζευς είναι αυτός που είναι η σύντηξης. Η σύντηξης είναι η Θεϊκή  δύναμη. Το BING- BANG που λέμε ότι δημιουργήθηκε ο κόσμος δεν έγινε με διάσπαση, έγινε με σύντηξη. Ο Ζευς «ζευγνύει» , ο Δίας διασπά. Γι αυτό λοιπόν έχουμε ΖΕΥΣ και ΔΙΑΣ. Γιατί να έχουμε δύο ονόματα για την ίδια πνευματική οντότητα;  Γιατί η Ελλάδα να λέγεται Ελλάδα εδώ, και Greece στην υπόλοιπη Ευρώπη; Υπάρχει κανένα άλλο κράτος στον κόσμο που να έχει διαφορετικό όνομα μέσα και έξω από το φυσικό του χώρο; Δεν υπάρχει. Άρα υπάρχει κάποιος λόγος. Σκεφτείτε τα. Δεν σας δίνω τις απαντήσεις, οι απαντήσεις είναι πασιφανείς.

ΕΛΛΑΣ : Για να μην τολμήσει κανένας να χρησιμοποιήσει τον όρο ΕΛΛΑΣ, τον ταυτοποίησαν με το πνεύμα του κακού. Κι έτσι η κόλαση στα Αγγλικά λέγεται  HELL.

ΔΑΙΜΩΝ : Θυμάστε ότι ο Σωκράτης κατηγορήθηκε ότι εισάγει καινά δαιμόνια, δηλαδή καινούριες ιδέες. Το δαιμόνιο ήταν η ιδέα, η πνευματική δημιουργία. Για να αποσυντονίσουμε τον Ελληνισμό, ονομάζουμε λοιπόν το Δαίμονα με το όνομα Demon, έτσι λέγεται στα Αγγλικά. Για να μην τολμά κανένας να αναφέρεται στις πνευματικές δημιουργίες των Ελλήνων.

ΕΩΣΦΟΡΟΣ : Στα Ελληνικά σημαίνει ο φορεύς της Ιούς. ΙΩ είναι η αυγή. Ο φορέας του φωτός. Ο Εωσφόρος στην Αρχαία Ελλάδα ήτο ο Θεός Απόλλων. Έτσι λοιπόν ο Θεός Απόλλων έγινε Εωσφόρος.

Όλες οι πνευματικές δημιουργίες των Ελλήνων, έχουν ταυτιστεί με την έννοια του κακού, για να μην τολμήσει  κανένας εκτός των γεωφυσικών ορίων της Ελλάδος να ζητήσει τη δημιουργία της αυτοκρατορίας των Ελλήνων, των ΕΛ. Αυτός είναι ο λόγος που σας πολεμούν. Έχουμε λοιπόν εν κατακλείδι, δύο δυνάμεις. Της δυνάμεις του Σαββάτου, και τις δυνάμεις της Κυριακής.
Οι δυνάμεις του Σαββάτου  : Πως λένε το Σάββατο στα Αγγλικά ;
Saturday – Saturnus Day = Η ημέρα του ΚΡΟΝΟΥ.
Ενώ η Κυριακή είναι Sun Day  = Η ημέρα του ΗΛΙΟΥ.
Το Σάββατο λοιπόν είναι ο Κρόνος. H Κυριακή είναι ο Ήλιος. Το Σάββατο είναι οι αποστατικοί Θεοί, και η Κυριακή είναι  οι Θεοί των Ελλήνων.  Αυτές είναι  οι δύο οντότητες με τις οποίες κουλαντρίζει ο κόσμος τις ζωές του. Για το που και πως βρήκε τα χρήματα του ο Σώρρας, σας λέω τώρα, αντιλαμβάνεστε ότι αν ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου, είναι εκβιάσιμοι, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να κατεβάσουν τα λεφτά του Σώρρα.

ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Πριν από 2-3 εβδομάδες, έκανε ένα ταξιδάκι ο Σαμαράς στην Ουάσιγκτον, το οποίο βέβαια δεν προσεκλήθη από την Αμερικανική κυβέρνηση , σας το λέω αυτό εγγυημένα, προσεκλήθη μέσω κάποιων δικών του  προσωπικών φίλων, έφτασε όμως στην Αμερική, και πήγε στην πιτσαρία που δούλευε όταν ήταν φοιτητής, πήγε να συναντήσει  τους ανθρώπους εκεί, και ξαφνικά  βρήκε από την εφορία ένα μάτσο χαρτιά, ότι χρώσταγε 395.000 δολάρια στην Αμερικανική εφορία. Το τραγικό που έγινε, ήταν ότι πήρε τηλέφωνο το Λευκό Οίκο, και ζήτησε αν μπορεί  λέει ο πρόεδρος να κάνει κάτι γι αυτό. Ο πρόεδρος του είπε «συγγνώμη εδώ δεν γίνονται αυτά.» Τι έκανε… Έστειλε κάποιον στην εφορία και του έκανε διακανονισμό, κατέβασε το ποσό στις 87.000, ζήτησε από το Στουρνάρα και του έστειλε μια επιταγή, το πλήρωσε και έτσι έφτασε στην Ουάσιγκτον. Σας δίνω ένα μικρό παράδειγμα, για το πώς εκβιάζεται ένας πρωθυπουργός.  Θέλετε να σας πω κι άλλα παραδείγματα; Να σας πω μόνο ότι 17 πρόεδροι της Ν. Αμερικής, έχουν σκοτωθεί σε αεροπορικά δυστυχήματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν αν ένας πρόεδρος  τολμήσει και κατεβάσει του Σώρρα τα λεφτά, αν δεν είναι εκβιάσιμος,  είναι αναλώσιμος. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.  Πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα;
Θα σας το εξηγήσει ο Αρτέμης σε λίγο.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ  ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI ΕΝD
ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  23/09/2013 ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...