ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο νόμος N.E.S.A.R.A. έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012.
Δικαιοδοσία προεδρική έχει ο John Andrew Boehner. Στις 10 Οκτωβρίου το βράδυ, αν διαπιστώσατε και πάλι ο John Andrew Boehner έδωσε λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων. Ο  John Andrew Boehner έδωσε 6 εβδομάδες μόνον προθεσμία για την χρηματοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Να σας εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει. Από τους 765.000 δημοσίους υπαλλήλους της Αμερικής οι 430.000 έχουν σχέση με τις στρατιωτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αμύνης. Αυτές οι υπηρεσίες μέχρι σήμερα, η εφορία, ο στρατός, τα ταχυδρομεία, όλα αυτά ήταν παρακλάδια, ήταν κομμάτια, ήταν δηλαδή οργανισμοί που ανήκαν στην παράνομη κυβέρνηση και η οποία παράνομη κυβέρνηση σύμφωνα με τον νόμο N.E.S.A.R.A., πρέπει να πάψει να υφίσταται.
Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους. Απλώς σημαίνει ότι θα απολυθούν από την παράνομη κυβέρνηση και θα προσληφθούν από την νόμιμη, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση δηλαδή. Την πραγματική κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A.

Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει πρώτα να απολυθούν από την παρανομία για να μεταφερθούν στην νομιμότητα. Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση που έγινε για τον νόμο N.E.S.A.R.A.
Ο υπουργός εξωτερικών της Αμερικής, John Kerry, έκανε ένα ταξίδι στην Seoul και στην Άπω Ανατολή εν γένει. Υπάρχει μια οργάνωση που λέγεται Trilateral Commission.
Η Trilateral Commission είναι μια από τις εκφάνσεις της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι τρίτη στην ιεραρχία η οποία συμπεριλαμβάνει τρεις οντότητες, Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία. Πήγε λοιπόν στην Ιαπωνία και στην Κορέα ο κ. Kerry για να βρεί κεφάλαια να επαναφέρει την ενεργό δράση  τους δημοσίους υπαλλήλους της Αμερικής, αλλά στην παράνομη κυβέρνηση
Αυτό βεβαίως για να αποφευχθεί επειδή έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σταδιακά ο νόμος χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα, διότι οι μάχες μαίνονται στην κορυφή και θα διαπιστώσατε τις τελευταίες εβδομάδες από το πρόβλημα με την Συρία μέχρι εκείνο το επεισόδιο του «ψυχιατρικά ασθενούς» καταδρομέα που σκότωσε δεν ξέρουμε πόσους στη ναυτική βάση δίπλα στον Λευκό Οίκο. Μέχρι τα προχθεσινά επεισόδια, όλα αυτά είναι εκφάνσεις και εκφράσεις της μεγάλης διαμάχης που γίνεται στην κορυφή για το ποιός θα επικρατήσει.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ JOHN ANDREW BOEHNER

Η ουσία είναι ότι όπου υπάρχει ουσιαστική απόφαση να ληφθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ την παίρνει ο John Andrew Boehner και όχι ο Barack Obama.
Ο John Andrew Boehner λοιπόν, στις 10/10/13 το βράδυ, έδωσε παράταση 6 εβδομάδων. Δεν γνωρίζω αν την δέχτηκε ο πρόεδρος Obama, εάν δεν το δέχτηκε η όχι αυτό σημαίνει ότι η διαμάχη συνεχίζεται. Επομένως αυτό που βλέπετε που συμβαίνει στην Αμερική, είναι μια ευφυής προσπάθεια για να μην συμβεί το ίδιο που συνέβη το 2001, που έγινε η πρώτη προσπάθεια εφαρμογής του νόμου, τότε που πέσανε οι Πύργοι. Γι 'αυτό το λόγο λοιπόν τώρα γίνονται σταδιακά αυτά τα πράγματα.
Δηλαδή ενώ έγινε η προσπάθεια να αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος με την Συρία όπως αντιληφθήκατε απέτυχε αυτή η προσπάθεια και έτσι τώρα η διαμάχη γίνεται σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ & ΓΕΡΟΥΣΙΑ

Όταν υπάρχει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Αμερική, ο πρόεδρος διοικεί με προεδρικά διατάγματα. Εάν δεν υπάρχει πόλεμος πρέπει τα πάντα να περνάνε από το Κογκρέσο και τη Γερουσία. Αυτό λοιπόν που βλέπετε αυτή την στιγμή, είναι η προσπάθεια της μεν μίας πλευράς να δημιουργήσει την κατάσταση ώστε η χώρα να είναι σε έκτακτη ανάγκη για να μπορεί ο πρόεδρος να διοικεί με προεδρικά διατάγματα, ενώ το αντίπαλο δέος, δηλαδή ο νόμος N.E.S.A.R.A.,  είναι να διατηρήσει την εξουσία στα επίπεδα του Κογκρέσου και της Γερουσίας.
Είναι ακριβώς η ίδια διαμάχη η οποία συνέβη στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τον πρώτο αιώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που μετεφέρθει η πρωτεύουσα από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη. Η διαμάχη της Γερουσίας με τον Καίσαρα.

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Η διαμάχη λοιπόν που συμβαίνει τώρα είναι αυτή. Θα επικρατήσει η  Γερουσία και η συνταγματική νομιμότητα ή θα εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι οι Καζάροι τοκογλύφοι; Αυτό συμβαίνει στην Ουάσινγκτον αυτή την στιγμή.
Άρα αυτό που βλέπετε ναι, είναι μια πολύ ευφυής προσπάθεια εφαρμογής του νόμου NESARA. Δεν ξέρουμε ποιό θα επικρατήσει εντέλει. Αυτό το τονίζω. Αυτό όμως δεν πρέπει με κανέναν τρόπο, παρ 'όλο που είναι συνδεδεμένο με την Ελληνική πραγματικότητα, δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να παραπλανά ή να απογοητεύει τον Ελληνισμό και τους Έλληνες ότι εάν κερδίσουν οι Καζάροι οι τοκογλύφοι έχει τελειώσει ο Ελληνισμός.
Σας λέω ότι όποιος και να επικρατήσει στην Αμερική, ο Ελληνισμός θα πάει μπροστά, θα κερδίσει την μάχη, θα βγάλει από την μέση αυτούς που είναι οι αντιπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα.
Με τον έναν η τον άλλον τρόπο, με τη μια ή την άλλη κατάσταση ο Ελληνισμός θα ελευθερωθεί. ο Ελληνισμός θα ελευθερωθεί άμεσα! Άμεσα. Τώρα!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI - END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ  ΣΤΟ ART FM RADIO ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 11/10/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI - END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...