ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!


Αρτέμης Σώρρας

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΡΟΤΣΙΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ B.I.S ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΝΕΜΕΣΙΣΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η πιο ισχυρή τράπεζα σε ολόκληρο τον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε «χρεοκοπία», σύμφωνα με την παρακάτω ιστορία από τη Γερμανία . Αυτό συνέβει γιατί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μόλις αποφάσισε ποσοτική χαλάρωση(QE infinity); Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε μια νέα εποχή, στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της χώρας μας, που δεν γίνεται καν προσπάθεια να αποκρυφθεί, ούτε να σταματήσει. Η χρεοκοπία έχει ανακοινωθεί από την BIS(Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών).


 Η απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ να συνεχίσει επ'αόριστον να εκτυπώνει χρήματα ( εδώ ) μπορεί να υπόκειται σε «άνωθεν εντολές».
Προφανώς, για τις κεντρικές τράπεζες ξημερώνουν δύσκολες μέρες.
Πολύ δύσκολες.
 Η πιο ισχυρή τράπεζα στον κόσμο, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες στη τριμηνιαία έκθεση της για το πιθανό τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα - και ταυτόχρονα περιγράφει την κατάσταση στις αγορές χρέους ως εξαιρετικά κρίσιμη. 

Τα «έκτακτα μέτρα από τις κεντρικές τράπεζες" - γνωστά και ως ανεξέλεγκτη εκτύπωση χρήματος - ξύπνησαν στις αγορές την ψευδαίσθηση ότι η μαζική ρευστότητα που διοχετεύεται στην αγορά θα μπορούσε να επιλύσει τα θεμελιώδη προβλήματα (περισσότερα για την τεράστια αύξηση του χρέους - εδώ ).
 Αυτές οι ξεκάθαρες κουβέντες ίσως να έκαναν τον Ben Bernanke και την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοικτής Αγοράς, την Fed να φοβηθούν. Αντί, όπως αναμενόταν, να ανακοινωθεί επίσημα το τέλος της ανεξέλεγκτης εκτύπωσης χρήματος, η Fed αποφάσισε να συνεχίσει όπως πριν. Όλα τα προβλήματα έτσι, όμως, μόνο αυξάνονται.


Επειδή η BIS, προφανώς δεν γνωρίζει πώς να βάλει το τζίνι πίσω στο μπουκάλι, αξίζει να ακούσουμε εκείνους που αποτελούν μέρος του συστήματος - οι οποίοι δεν έχουν πια επίσημα καθήκοντα και ως εκ τούτου είναι περισσότερο σε θέση να τα πουν όπως ακριβώς είναι.
 'Οπως τον πρώην επικεφαλή οικονομολόγο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), τον William White, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την με τη λέξη BIS. Οι δηλώσεις του δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια ανακοίνωση του μεγάλου κραχ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...