ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η END ?? ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ??


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε.Ν.D. ΚAI ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 600 ΔΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚAI ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ  ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,. ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 2: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚAI ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.

 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΖΟ ΜΠΕΝΕΡ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΕΣΑΡΑ Ή ΝΟΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. 
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ FEDERAL RESERVE ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟ 1913 ΚAI ΙΔΡΥΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ.ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ. 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΔΩ ΚAI ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΜΠΡΟΣ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΤΖΟ ΜΠΕΝΕΡ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΗ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 16.7 ΤΡΙΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ  ΤΟ 1932. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ 1933. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1929 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΡΟΥΖΒΕΛΤ. ΕΤΣΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚAI ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΥΣΟ ΕΙΧΕ ''ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ''.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ  ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ  ΟΛΟΙ ΤΟΥ ..ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ Ε.Ν.D. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΡΓΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η Ε.Ν.D. ΚAI Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ  Η ΟΜΑΔΑ Ε.Ν.D. ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚAI ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

BΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 560.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.ΗΔΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚAI ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚAI ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

ΠΗΓΗ: http://stamdaska.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...