ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI-END: ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;


Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Ο κύριος Καζάκης κατ' αρχήν δεν έχει παιδεία, ο άνθρωπος δεν είναι οικονομολόγος, δεν σπούδασε ποτέ το θέμα, αλλά πέραν αυτού, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την οικονομία. Το μόνο το οποίο έχει είναι μια φιλοδοξία την οποία την έχουν τα 9,5 εκατομμύρια των Ελλήνων. Θέλω να μας πει ο κ. Καζάκης εάν σε κάποια ιδιαίτερη συνάντηση που είχε στα βόρεια προάστια, του υποσχόταν ο Αρτέμης Σώρρας αυτά που του ζήτησε ο κ. Καζάκης, θα μιλούσε έτσι για τον Αρτέμη Σώρρα σήμερα; Μέχρι εκεί... 

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ

Να ειδοποιήσετε λοιπόν τον κ. Καζάκη, όταν εγκαταλείψει την στοά και όταν εγκαταλείψει τις τακτικές τις οποίες χρησιμοποιεί η στοά, όταν δηλαδή θα' ρθει στο επίπεδο του, δεν θα' λεγα Έλληνα γιατί είναι δύσκολο να το κάνει, τέλος πάντων, να κάνει την προσπάθεια να πλησιάσει τον Eλληνισμό, τότε θα μπορέσουμε ίσως να έχουμε κάποια συζήτηση. Μέχρι τότε επιστρέφουμε τις ύβρεις του. 

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ 

Εμείς ήρθαμε με αποδεικτικά στοιχεία μπροστά σε όλους τους Έλληνες και επειδή εμείς είμεθα από την Κρήτη, δεν θα βγαίναμε ποτέ μπροστά σε άλλο Κρητικό, να του λέγαμε, έχω αυτό και να μη το έχω. Είναι άλλη η τιμή στην Κρήτη αγαπητέ μου κ. Καζάκη. Δεν έχετε σχέση, δεν έχετε καμία σχέση. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EI-END 

Εμείς ήρθαμε σας δείξαμε τις εγκρίσεις του Αμερικάνικου Δημοσίου, σας δείξαμε τα καταθετήρια, σας δείξαμε ομόλογα, σας δείξαμε τα πάντα και σας είπαμε και πως δουλεύει το σύστημα. Σας δώσαμε τα νομοθετήματα των Ηνωμένων Εθνών, τα νομοθετήματα της Αμερικανικής Γερουσίας και του Κογκρέσου. Σας είπαμε πως ακριβώς πως ο κάθε Δήμος έχει ένα ιδιαίτερο μερίδιο στο παγκόσμιο καταπίστευμα. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 11/10/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI- END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...