ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΓΚΑΣ ο Απόστολος Γκλέτσος !! Δείτε ποιούς ανέβασε στην εξέδρα των επισήμων!



Το δικό του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με την κίνησή του, να ανεβάσει τους πολεμιστές του '40 στην εξέδρα των επισήμων και να κατεβάσει τους πολιτικούς! 


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το Lamia Report, ο κ. Απ. Γκλέτσος δήλωσε ότι, κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου.


 «Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα... Εμείς τι κάναμε γι΄αυτούς; Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τη σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες... Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα... Εμείς τί Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;», είπε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Στυλίδας. 

Εμείς τί άλλο να πούμε παρά: ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!

ΠΗΓΗ: http://www.hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...