ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 


 Μ.Λ. και Α.Β.: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!
Έχουμε δήμους που έχουν υπογράψει την πλήρη διαδικασία σε συμβόλαια για την εξασφάλιση κεφαλαίων από το Παγκόσμιο Ταμείο και αυτή η διαδικασία δεν μπορεί πλέον να εμποδιστεί. Σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται ο δήμος να δεσμεύσει κανένα μέρος της περιουσίας του ούτε να καταβάλει κανένα έξοδο σε όλη την διάρκεια των επενδύσεων. Το αντίθετο. Ο επενδυτής φροντίζει με δικά του έξοδα να υλοποιήσει όλη την διαδικασία και τα έργα. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κάθε δήμος είναι να φροντίσει να αιτηθεί για την συμμετοχή του στην ανάπτυξη. Ο Α. Σώρρας με δάνειο που εξασφάλισε στον εαυτό του, επενδύει στα έργα που θα υποδείξει ο δήμος στην περιοχή του προς όφελος των δημοτών του και των Ελλήνων γενικότερα χωρίς κανένα ρίσκο για τον δήμο. 
Μοναδική φροντίδα της επένδυσης είναι να ασφαλιστούν καταλλήλως τα έργα ώστε σε κάθε περίπτωση να ολοκληρωθεί κάθε ένα έργο χωριστά. Προκειμένου να ξεπληρωθεί προς το Ταμείο άτοκα το αρχικό κεφάλαιο του επενδυτή (Α. Σώρρα), ώστε να απελευθερωθεί η περιουσία του επενδυτή την οποία δέσμευσε το Ταμείο για να δώσει τα κεφάλαια ανάπτυξης στους δήμους Ελλάδος και Κύπρου.  Να είστε σίγουροι ότι μέσα από τους δήμους θα ανατείλει λαμπρή σελίδα για τον Ελληνισμό. 
Ακούστε την συνέντευξή τους στο ραδιόφωνο Λασιθίου (για τους δήμους, από το 3ο λεπτό και μετά):***  Εμείς οι δημότες μπορούμε να παίξουμε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαδικασία αυτή: μπορούμε να στηρίξουμε και να εμπνεύσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίσθημα ευθύνης και θάρρους για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Από την άλλη πλευρά, ειδικά στην περίπτωση δημάρχων ή συμβούλων ελεγχόμενων από το σύστημα και επομένως επιφυλακτικών, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αγνοήσουν την συγκεκριμένη πρόταση, ή να προβάλλουν προσκόμματα, για το καλό των δημοτών που τους ανέδειξαν στο αξίωμά τους. Δεν έχουν δικαίωμα να εμποδίζουν με την αμφιβολία τους την απελευθέρωση των δημοτών τους από την οικονομική κρίση που πλήττει ειδικά τους χαμηλο-μεσαίους και τελικά να ρισκάρουν ακόμα και την ζωή κάποιων πολιτών. Εφόσον δεν ρισκάρουν το παραμικρό οι ίδιοι μ’ αυτήν την αίτηση τότε για ποιο λόγο να κωλυσιεργούν; Οι άνθρωποι της E.N.D. είναι στη διάθεσή τους όποτε το απαιτήσουν.
Ας τους θέσουμε λοιπόν προ των ευθυνών τους. Αν δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος της περίστασης, με γεναιότητα και αποφασιστικότητα, ας παραιτηθούν. Στην θέση τους δεν βρίσκονται για να αμφιβάλλουν και να καθυστερούν αλλά για να υλοποιούν την βούλησή μας.
δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων”  (Δημοσθένους, Ὀλυνθιακὸς Αʹ)
Για όλους εμάς έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η χώρα μας μπορεί να λάμψει μέσα από τα οικονομικά “ρόπαλα” του Αρτέμη Σώρρα και του οργανισμού Ε.Ν.D. και να τελειώσει μια για πάντα η οικονομική κρίση, η ανέχεια και η φτώχεια που μας έφεραν με τις μεθοδεύσεις τους οι τραπεζίτες με τα ντόπια πολιτικά τσιράκια τους.  
Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας αυτό το έργο μέσα από κάθε δήμο της χώρας. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι τόσο το καλύτερο για όλους.

Χ.Τ.
ΠΗΓΗ:  http://tsapos.wordpress.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

....Ο επενδυτής φροντίζει με δικά σου(ΕΙΝΑΙ "ΤΟΥ") έξοδα...
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ!! ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ!!
angelo irakleidis .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...