ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΜΑΟΡΙ, DR RAY C. DAM, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, EI END, BIS, ΚΑΖΑΡΟΙ & ΔΡΑΚΟI

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ - BIS

Μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όλα τα έθνη που κέρδισαν τον πόλεμο μαζεύτηκαν στη Βασιλεία της Ελβετίας και έφτιαξαν αυτό που ονομάζεται : η τράπεζα διεθνών διακανονισμών, η περίφημη BIS. H BIS ήταν μια μετοχική τράπεζα στην οποία μέτοχος ήταν και η Ελλάς,  που συνέβαλε με 2,5 εκατομμύρια χρυσά γαλλικά φράγκα , με την υπογραφή του βασιλέως του Γεωργίου β'. Η τράπεζα αυτή ιδρύθηκε με σκοπό να αποδεχτεί τις γερμανικές αποζημιώσεις τις οποίες επέβαλαν οι νικητές στη Γερμανία και οι οποίες ακολούθως θα επενδύοντω προς όφελος των χωρών νικητών για να ξαναφτιάξουν την οικονομία τους. Εσείς ψάχνετε δηλαδή να σας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις, η Γερμανία όμως τις έχει πληρώσει στην BIS, και αντί να κατευθυνθούν πίσω στη νικητήρια χώρα που ήταν η Ελλάς, τις καταχράστηκαν οι Καζάροι. Καταλαβαίνετε ότι κανένας δε σας λέει την αλήθεια. Εσείς ψάχνετε την Γερμανία, τα λεφτά έχουν δοθεί στην BIS, και δε σας λέει κανένας τίποτε. Η Γερμανία σας λέει ότι δε σας χρωστά τίποτε.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Και δεν είναι μονάχα το χρέος, έχει να κάνει το τι έγινε στις διάφορες πόλεις όπως στην Βιάννο, ή στις διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου που έγιναν σφαγές και ο καθένας έχει ιδιαίτερες αξιώσεις από το γερμανικό κατεστημένο. Υπάρχει ολόκληρη η παγκόσμια συμφωνία να αποδοθούν οι αποζημιώσεις στις νικητήριες χώρες μέσω της τραπέζης BIS. Ούτε οι Γερμανοί το λένε, και μην νομίζετε πως αυτοί βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από μας! Οι Γερμανοί είναι ο πιο σκλαβωμένος λαός της Ευρώπης. Πρώτον γιατί δεν έχουν χώρα. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τους ανάγκασε να μη δημιουργήσουν ποτέ χώρα. Όταν οι σύμμαχοι κατέλαβαν τη Γερμανία, το θυμάστε πολύ καλά οι παλιότεροι, τη χώρισαν σε δύο εταιρίες περιορισμένης ευθύνης, μία η ανατολική που την πήραν οι Ρώσοι και μία δυτική που την πήραν οι Αμερικάνοι. Τί γίνεται τώρα. Είδατε εσείς την παγκόσμια κοινότητα μετά που έπεσε το Βερολίνο να αναγνωρίζει το κράτος της Γερμανίας ως κράτος; Όχι. Δύο εταιρίες είναι που δουλεύουν πλάι πλάι. Σύνορα η Γερμανία δεν έχει. Τα σύνορα της Γερμανίας είναι τα σύνορα των χωρών γύρω γύρω, δεν έχει δικά της σύνορα.
Ακούστε λοιπόν, ο γερμανικός λαός σήμερα είναι 90% ενοικιαστές, δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία, ενώ οι Έλληνες είναι 90% ιδιοκτήτες. Χρωστάνε δύο φορές από μας, 90% ζουν με ενοίκιο, αυτοί ευημερούν και εσύ είσαι ο τεμπέλης.

ΟΙ ΜΑΟΡΙ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΗ & Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Μεταξύ των δύο παγκόσμιων πολέμων υπεγράφει η συνθήκη της Γενεύης, 1928-1932.  Στις 15/1/1928 όλες οι χώρες της αμερικανικής ηπείρου, βορείου και νοτίου, είχαν μια σύσκεψη στην Κούβα, όπου απεδέχθησαν την ιδιοκτησία της αμερικανικής γης στους Μαορί, αναγνώρισε το δάνειο που πήρε ο Λινκολν για να κάνει τον πόλεμο με το νότο και ξαφνικά οι Καζάροι είδαν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους . Αυτοί είχαν ήδη φτιάξει τη Federal Reserve τo 1913 και θεωρούσαν τον εαυτό τους κυρίαρχο στην Αμερική. Έρχονται ξαφνικά και αναγνωρίζουν οι Αμερικανοί την ιδιοκτησία των Μαορί και το χρέος που το χρωστούσαν φυσιολογικά στους ανθρώπους. Για αυτό το λόγο τρέξαν αμέσως και 18/10/1928 άρχισαν τη συνθήκη της Γενεύης για να πτωχεύσουν την Ευρώπη και την Αμερική, για να μην προλάβουν οι Μαορί να διεκδικήσουν νόμιμα και νομικά την ιδιοκτησία της γης και βεβαίως να μην επιστραφεί ποτέ το οφειλόμενο ποσό στους Μαορί, γιατί θα τους έδινε κυριαρχική δύναμη στην αμερικανική πολιτική. Οι Μαορί ήσαν οι κάτοικοι της Ατλαντίδος που βυθίστηκε πριν 13.000 χρόνια. Είναι οι ίδιοι Μαορί που είναι στην Νέα Ζηλανδία και έχουν όλοι δερματοστιξία  στα μάγουλά τους τα δύο ανάποδα Ε. Αυτό το ίδιο ακριβώς σήμα  είναι πίσω από το θρόνο του Μίνωος στην Κνωσό. Αυτή ήταν η αυτοκρατορία των Ελ σε όλο τον κόσμο.

Σας λένε ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό. Σιγά σιγά όμως πιστεύω ότι οι ψυχές σας αρχίζουν και αφυπνίζονται και αντιλαμβάνονται ότι το πρόβλημα δεν είναι καθόλου οικονομικό. Από τα στοιχεία που σας έδωσε ο κύριος Μαμαγκάκης και από τον τρόπο που σας εξηγώ εγώ για το πως δημιουργήθηκαν τα χρέη θα αντιληφθείτε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικονομία το χρέος σας. Και αυτή είναι η τραγωδία η μεγάλη, που πρέπει να φύγετε απόψε από εδώ και να έχετε καθαρίσει την ψυχή σας από όλα τα συναισθήματα τρόμου και από οτιδήποτε άλλο συναίσθημα καταπιέζει τον Ελληνισμό μέσα σας.
BIS, DEUTSCHE ΒΑΝΚ, ΧΙΤΛΕΡ & ΚΑΖΑΡΟΙ

Η BIS πέρασε στα χέρια των Καζάρων μετά από 13 μήνες, ενώ δηλαδή ήταν διεθνής τράπεζα, και όλοι οι λαοί που είχαν κερδίσει τον πόλεμο είχαν μερίδιο, ξαφνικά πέρασε στην ιδιοκτησία των Καζάρων χωρίς να μάθει κανένας τίποτα. Οι Γερμανοί που άρχισαν να ανησυχούν και να έχουν  αμφιβολίες το ᾽36 είχαν μια μεγάλη αναταραχή και έπρεπε να χρηματοδοτήσουν το Χίτλερ. Δεν μπορούσαν να το κάνουν μέσα από την BIS και το κάνανε πάλι από τα χρήματα των Ελλήνων.
Στις 21/12/1936 κατέσχεσαν το καταπίστευμα της τράπεζας της Ανατολής το οποίο είχε η Εθνική τράπεζα. Ήταν πάνω από 1.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα τα οποία μετέφεραν εν μια νυκτί από τους λογαριασμούς της Εθνικής τραπέζης στη DEUTSCHE ΒΑΝΚ. Έτσι συστήθηκε η DEUTSCHE ΒΑΝΚ,  αυτή χρηματοδότησε τον Χίτλερ για να έρθει να σας κατακτήσει με κανόνια.

ΜΑΟΡΙ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

 Μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα ήταν με το μέρος των νικητών. Η Ελλάδα διαχρονικά δεν έκανε ποτέ πόλεμο κατακτητικό ή οποιοδήποτε πόλεμο ζητώντας συμμάχους, ή τη συνεργασία κάποιου άλλου, μόνο οι Καζάροι σαν λύκοι μαζεύονταν όλοι μαζί να μπουν σε μια χώρα και να την κατασπαράξουν. Αυτό κάναν στην Λιβύη, στο Ιράκ, στην Αίγυπτο. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ζήτησε καμία συμμαχία για να τα βάλει  με τους Πέρσες. Ο Λεωνίδας δεν ζήτησε κανέναν άλλο ούτε οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα για να τα βάλουν με τους Πέρσες, ούτε εσείς όταν ήρθαν οι Γερμανοί! Οι Νεοζηλανδοί ήρθαν εδώ να βοηθήσουν επειδή έχουν Ελληνικές ρίζες. Θα σας πω κάτι που δεν το γνωρίζετε. Όλοι οι Νεοζηλανδοί που ήσαν στην Κρήτη για να την υπερασπίσουν το 1940 είναι όλοι Μαορί Ελληνικής καταγωγής, είτε αρέσει στους Καζάρους είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό υπάρχει τέτοια μεγάλη χημεία μεταξύ Νεοζηλανδών και Κρήτης. Το ξέρετε εξάλλου και εσείς. Και εσείς το αισθάνεσθε, γιατί όταν μιλάει το DNA δεν κάνει λάθος .

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ & Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μετά τον  δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μαζεύτηκαν 44 έθνη που κέρδισαν τον πόλεμο σε μια μικρή πολιτεία που λέγεται Bretton Woods. Αυτή η πολιτεία είναι στο New Hampshire της Πολιτείας της Νέας Αγγλίας στις ΗΠΑ. Εκεί δημιουργήθηκε η παγκόσμια τράπεζα και το ΔΝΤ, με συμμετοχή της Ελλάδος 5.000.000 δολάρια. Η Ελλάδα έχει συμμετοχή στην πρώτη  BIS αλλά και στην δεύτερη τράπεζα. Τα κέρδη από τις επενδύσεις αυτών των δύο τραπεζών δημιούργησαν ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5ακις, 6ακις, 7ακις . Να σας πω μόνο ότι ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα. Το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι μια προσπάθεια των Καζάρων να κατασχέσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, το οποίο και επέτυχαν. Το παγκόσμιο καταπίστευμα έγινε δυνατόν μετά τη δημιουργία της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ. Εκείνη τη χρονιά το ᾽44 που έγινε η σύνοδος στο Bretton Woods στο New Hampshire αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: αυτό το καταπίστευμα το οποίο πλέον συμπεριελάμβανε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη, γιατί όλοι είχαν εμπλακεί στον πόλεμο, Ασία, Ευρώπη, Αμερική, είχαν μαζευτεί σε ένα μεγάλο ταμείο που το ονόμασαν The World Trust, που σημαίνει το παγκόσμιο καταπίστευμα.
 Ανέθεσαν σε τρεις χώρες να έχουν την ευθύνη αυτού του καταπιστεύματος, Αγγλία, Γαλλία και Αμερική. Από το 1944 μέχρι το 1995 τρεις αντιπρόσωποι αυτών των χωρών, που ονομαζόταν Try-lateral  Commission, είχαν την ευθύνη της διαχειρίσεως του παγκοσμίου καταπιστεύματος.

Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Η μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ στον άνθρωπο, η πιο ληστρική επιβολή και η μεγαλύτερη κατάπτωσις που θα μπορούσε ποτέ να υποστεί η ανθρώπινη ψυχή συνέβη αυτά τα πενήντα χρόνια, δηλαδή από το 1944-1995. Η κλοπή που έγινε από το καταπίστευμα όλων των ανθρώπων, γιατί πρέπει να θυμάστε ότι δεν πήγε κανένας τραπεζίτης στο χωράφι για να δουλέψει, και να βγάλει  τα λεφτα να χτίσει το σπίτι ή να βρει το χρυσό, αυτοί είναι επιβήτορες .Το μόνο που κάνουν είναι να σας έχουν δούλους . Μαζεύετε εσείς το χρήμα και όλα τα περιουσιακά στοιχεία, για να τα πάρουνε να τα χρησιμοποιήσουν όπως νομίζουν. Παρενθετικά σας λέω  ότι το 99% των κερδών των τελευταίων τεσσάρων ετών από το χρηματιστήριο κατέληξαν στο 1% του πληθυσμού της γης . Το 99% των κερδών όλων των χρηματιστηρίων του πλανήτη κατέληξαν στο 1% των ανθρώπων. Καταλαβαίνετε την αδικία. Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Κεντρικά άτομα που τα τελευταία χρόνια είχαν το καταπίστευμα και το έκαναν κουμάντο, ό,τι ήθελαν. Η οικογένεια Μπους, πατήρ και υιός και οι υπόλοιποι, κατέκλεψαν 330 τρις δολάρια σε χρυσό και πολύτιμα μέταλλα που είναι αποθηκευμένα σε αποθήκες στην Παραγουάη και την Ουρουγουάη και τις φυλάει η CIA επειδή η CIA δεν είναι υπηρεσία του αμερικανικού δημοσίου. Η CIA είναι μια ιδιωτική επιχείρηση η οποία ανήκει στη δεύτερη UNITED STATES με κεφαλαία.

CIA - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Το '44 που έγινε το καταπίστευμα είχε και έναν όρο: υποχρεούνται οι χώρες οι οποίες παίρνουν μέρος στο καταπίστευμα να έχουν σαν υπηρεσία ασφάλειας, τη CIA ή μια ανάλογη εταιρία που μπορούν να συνάψουν σχέση. Η Ελλάδα, όπως αντιλαμβάνεστε, διάλεξε τη CIA. Η CIA δεν είναι εδώ επειδή ήρθαν οι Αμερικανοί και σου είπανε “εμείς θα έρθουμε εδώ και να σου βάλουμε τη θηλιά στο λαιμό ”. Καταρχήν, δεν είναι οι Αμερικανοί. Η CIA δεν είναι η Αμερική. Είναι ιδιωτική εταιρεία των Καζάρων. Κατά δεύτερον, τους προσκάλεσες εσύ. Ο δικός σου αντιπρόσωπος στο Bretton Woods τους προσκάλεσε να είναι στην Ελλάδα εσαεί για να φυλάσσουν, λέει, το καταπίστευμα, για να βλέπουν ότι τα χρήματα τα οποία μπαίνουν στην Ελλάδα από το καταπίστευμα, και δεν έχει μπει ούτε ένα δολάριο σας λέω. Μόνο η εκκλησία έχει πάρει από αυτό το καταπίστευμα-κανένας άλλος! Αλλά η CIA παραμένει εδώ για να επιβλέπει, λέει, πως το Ελληνικό Κράτος διαχειρίζεται τα κεφάλαια που παίρνει από αυτό το καταπίστευμα. Δεν έχει πάρει ούτε ένα δολάριο. Τον ίδιο χρόνο, η Αμερική από αυτά τα ταμεία έχει τραβήξει 298 τρισεκατομμύρια δολάρια από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Ο Πούτιν έχει τραβήξει 155 τρισεκατομμύρια από το καταπίστευμα. Πώς νομίζετε πως μετά την πτώση της Ρωσίας, μετά την πτώση του κομουνισμού, πώς έφτιαξε τέτοιο κράτος, τέτοια οπλικά συστήματα, τέτοια άμυνα; Με τι λεφτά; Πού τα βρήκε; Πώς η Αμερική αναγεννήθηκε; Το '29 ήταν το κραχ, μόλις είχε τελειώσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος, πάλι άρχισε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, τελείωσε το '45 και ξαφνικά, σε μια δεκαετία, η Αμερική έγινε παράδεισος. Σε είκοσι χρόνια είχαν τα πάντα είχαν αναγεννηθεί. Πού τα βρήκαν τα λεφτά μετά από δύο πολέμους, αφού είχε χαθεί το '29 όλος ο πλούτος των Αμερικανών; Το χρυσάφι τους το είχε κατασχέσει η Federal Reserve το '33. Το '29 είχαν το κραχ, το '33 τους κατέσχετο το χρυσό, το '40 έγινε ο πόλεμος, τελείωσε το '45. Πού βρήκανε, λοιπόν, οι Αμερικάνοι τα λεφτά και φτιάξανε τη χώρα τους; Πού βρήκαν οι Ρώσοι τα λεφτά και φτιάξανε τη χώρα τους; Πού βρήκαν οι Γερμανοί τα λεφτά και φτιάξανε τη χώρα τους; Τα δικά σου λεφτά είναι αυτά. Είναι τα λεφτά του Έλληνα πολίτη. Ο δικός σας ο κόπος είναι εκεί πέρα. Εσείς φτιάξατε αυτές τις χώρες και αφήσατε τη δική σας χώρα στη κατάσταση που είναι σήμερα.

ΚΑΖΑΡΟΙ  ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος, που είναι μέλος του οργανισμού, λέει αστειευόμενος: “Εμένα που με βλέπετε, ξεκίνησα από εργάτης για να καταλήξω σε αυτό το χάλι και έχω και δύο εκατομμύρια στην τράπεζα ….. χρέος”. Αυτό είναι το τυπικό της Ελλάδος. Ενώ άλλοι παίρνουν τον ιδρώτα σας και χτίζουν τις χώρες τους, εσάς ποτέ δε σας δόθηκε η ευκαιρία επειδή δεν το ξέρατε. Ίσως γιατί εκείνοι οι οποίοι σας κυβερνούν ήταν οι ίδιοι Καζάροι, και πρέπει να σας πω μετά λόγου γνώσεως, πως ουδείς Έλλην Πρωθυπουργός, μετά από τον Ιωάννη Καποδίστρια, ήτο Ελληνικής καταγωγής. Ήταν όλοι Καζάροι. Μπορεί να είσαι Καζάρος στο DNA, όπως ήταν οι δικοί μας πρωθυπουργοί, μπορεί να είσαι όμως και Καζάρος στην ψυχή. Ο πουλημένος είναι χειρότερος, γιατί όταν ο βάτραχος πέρασε το σκορπιό απέναντι, κατά τον Αίσωπο, και τον τσίμπησε και πνίγηκε ο βάτραχος, ρώτησε ο βάτραχος με παράπονο: “Μα εγώ σε πέρασα απέναντι και συ με τσίμπησες και πνίγηκα;”. Τι απάντησε ο σκορπιός; “Αυτή είναι η φύση μου. Δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Έτσι είμαι φτιαγμένος”. Ο Καζάρος έτσι είναι φτιαγμένος. Ο Καζάρος είναι φτιαγμένος να είναι παραγωγός. Να μαζεύει. Είναι μαζώχτρες. Το ξέρουμε ακόμα από την εποχή του Αισχύλου, από τον Οιδίποδα, το ξέρουμε από την εποχή εκείνη που γράφτηκε ο Προμηθέας Δεσμώτης, ο Προμηθέας Πυρφόρος. Από εκεί περιγράφετε το ποια ήταν η συμπεριφορά των Γεφυραίων που υπήρχε την εποχή εκείνη στην Ελλάδα. Αυτοί, λοιπόν, οι Γεφυραίοι ή άλλως οι Δαναοί, που ο Όμηρος μόνον σε ένα σημείο, όταν μπήκε το άλογο το ξύλινο με σκοπό να ξεγελάσει τους Τρώες που ήταν και αυτοί Έλληνες, τι είπαν; Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέρουσιν. Το μόνο σημείο στην Ιλιάδα που αναφέρονται οι Έλληνες ως Δαναοί. Ό, τι είχε σχέση με απάτη στην ψυχή των Ελλήνων ήταν πάντα συνδεδεμένο με τους Δαναούς. Ο Νταν, από τον οποίο προήλθαν οι Δαναοί, ήταν το ένατο παιδί του Ιακώβ.

Ο ΔΕΚΑ ΟΓΔΟΝΤΑ-ΟΧΤΩ   - DR RAY C. DAM

 Μετά το Bretton Woods, έχουμε τα πενήντα χρόνια πρωτοκαθεδρίας των τριών δυνάμεων: Αγγλία, Γαλλία, Αμερική. Ο πλανήτης είχε 202 χώρες και απηύδησαν οι αντιπρόσωποι των χωρών στα Ηνωμένα Έθνη και το 1995 αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη θητεία της τριμερούς του χρυσού. Αφαίρεσαν, λοιπόν, τη δικαιοδοσία και από εκεί άρχισε η κάθοδος των Καζάρων από το '95. Αφαίρεσαν, λοιπόν, αυτή τη δικαιοδοσία που είχαν οι τρεις δυνάμεις και δημιούργησαν ένα νέο γραφείο που ονομάζεται OITC (Office of International Treasury Control), δηλαδή το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Οικονομίας. Εξέλεξαν ένα άτομο να είναι υπεύθυνος για την τελική απόφαση που πάνε τα κονδύλια του καταπιστεύματος. Να σας πω ότι το καταπίστευμα περιέχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη – ΤΑ ΠΑΝΤΑ - δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι μέσα και όταν μάθετε πόσα είναι μέσα και τι είναι μέσα θα εκπλαγείτε. Εξέλεξαν τον Dr Ray C. Dam ο οποίος προέρχεται από την Καμπότζη, έδωσαν τη δικαιοδοσία να έχει τον τελικό λόγο για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή σε κρατικό επίπεδο που θα έχει σχέση με το παγκόσμιο καταπίστευμα. Πέρασε από τα Ηνωμένα Έθνη με το νόμο 1088 ο Dr Ray C. Dam σήμερα είναι γνωστός στους δικούς μας κύκλους σαν 1088. Στο επίπεδο που διακινείται ο Σώρρας δεν υπάρχουν ονόματα, είναι κωδικοί. Ο Ray C. Dam, λοιπόν, είναι ο 1088 (δέκα ογδόντα οχτώ). Το 1088 είναι το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών το 1995 που έδινε τη δικαιοδοσία στον Ray C. Dam να ελέγχει το παγκόσμιο καταπίστευμα. Πήρε 8 χρόνια για να φτιάξουν τις υποδομές και τα γραφεία, να περάσουν τους νόμους από την Αμερικανική Γερουσία και Βουλή για να του αποδοθεί τελεία αμνηστία. Δεν απαντάει σε κανένα κράτος, σε καμία δικαιοσύνη, σε κανέναν λαό. Ο Dr Ray C. Dam είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του καταπιστεύματος.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ DR RAY C. DAM, ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ & Ο CHI CHENG LEE


Μόλις το κατάλαβαν αυτό οι Καζάροι προσπάθησαν να τον δηλητηριάσουν. Το Δεκέμβριο του 2010, έκανε μια περιοδεία στο Βιετνάμ να διαπιστώσει αν η αίτηση του Βιετνάμ για μια μεγάλη παροχή, δεν ήταν δάνειο, ήταν επένδυση η οποία σύμφωνα με την ομολογία των Ηνωμένων Εθνών δίδεται στα έθνη χωρίς τόκο για να φτιάξουν τις οικονομίες τους. Πήγε, λοιπόν, ο Δρ. Dam να ελέγξει αν ήταν τεράστιο το ποσό 280 δις, αν θυμάμαι καλά, και ήθελε να δει αν πραγματικά τα έργα τα οποία είχαν κάνει αίτηση ήταν αληθινά ή για οποιαδήποτε λόγο προσπαθούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Βλέπει μερικά άτομα της αντιπάλου παρατάξεως, των τραπεζιτών, οι οποίοι τον φώναξαν στην διπλανή χώρα, την Καμπότζη, που ήταν η δική του χώρα και εκεί τον δηλητηριάσουν σε ένα γεύμα. Έκανε στην εντατική 40 ημέρες. Νόμιζαν οι Καζάροι πως είχε πεθάνει. Εξέλεξαν, λοιπόν, ένα άλλο άτομο που λεγόταν Chi Cheng Lee να αντικαταστήσει το Ray C. Dam, δηλαδή δηλητηριάσουν το άτομο το οποίο τα Ηνωμένα Έθνη του είχαν δώσει την ευθύνη του καταπιστεύματος και θέλαν να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλον που να είναι δικός τους.

Ο DR RAY C. DAM , Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & Η EI END

Η οικογένεια Λη είναι η 13η οικογένεια των Δρακόντων. Οι Δράκοντες, οι δράκοι δηλαδή, αντιπροσωπεύονται στην παγκόσμια κοινότητα από την οικογένεια Λη. Όμως, κάποιες δυνάμεις επενέβησαν, ο Δρ. Ray C. Dam δεν πέθανε. Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου οι μεν ισχυρίζονται ότι ο Ray C. Dam είναι το αφεντικό, οι δε Καζάροι ισχυρίζονται ότι ο Λη είναι το αφεντικό. Η ουσία είναι ότι εμείς ως END και ο Αρτέμης Σώρρας έχουμε απευθείας σχέση με τον Ray C. Dam διότι αυτόν τα Ηνωμένα Έθνη έχουν καθορίσει και αυτός είναι ο επισήμως αναγνωρισμένος αντιπρόσωπος του παγκοσμίου καταπιστεύματος.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ:  334 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Το παγκόσμιο καταπίστευμα είναι όπως ένα μπουκάλι το περιεχόμενο του οποίου είναι όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη. Η Ελλάδα έχει drawing rights, δηλαδή έχει δικαιώματα απορροφήσεως κεφαλαίων. Δε σημαίνει ότι έχει τόσο χρυσάφι, δε σημαίνει ότι έχει τόσο ασήμι, δε σημαίνει ότι έχει τόσο περιουσία. Drawing Rights αναλογικά με την επένδυση που έκανε το '30 με τα 5 εκατομμύρια στην πρώτη τράπεζα και το '44 που έκανε επένδυση στην δεύτερη τράπεζα. Όλη αυτή η διακίνηση του χρήματος στον πλανήτη έχει αποφέρει στην Ελλάδα drawing rights 334 τρις δολαρίων. Μπορεί, δηλαδή, η Ελλάδα εάν έχει τα στοιχεία εκείνα τα οποία απαιτεί ο ΟΗΕ να τραβήξει εάν μπορεί να τα απορροφήσει. Πού να τα απορροφήσεις και τι να τα κάνεις; Αντιλαμβάνεστε η ίδια αναλογία αντιστοιχεί σε όλα τα έθνη που σημαίνει ότι όλα τα έθνη έχουν ιδιοκτησία εδώ μέσα στο καταπίστευμα αλλά το πως θα τα πάρεις, η δικαιοδοσία ανήκει στους Καζάρους. Πώς κάναν την ομολογία μέσω τον Ηνωμένων Εθνών και σου λένε για να μπορέσεις να βάλεις το χέρι σου εδώ και να πάρεις λεφτά πρέπει να έχεις τρία πράγματα.

ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ

Το πρώτο πράγμα, πρέπει να έχεις εγγυοδοσία . Από τη στιγμή που οι χώρες δεν έχουν πλέον χρυσό, πώς να κόψουν χρήμα; Ο τρόπος να κόψεις χρήμα είναι να έχεις 100 τόνους χρυσό στο χρηματοκιβώτιο και να κόψεις 10δις δραχμές. Αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος. Αυτή είναι υγιής οικονομία. Έχω εκεί πέρα και αντί να μεταχειρίζομαι χρυσό, κόβω χαρτιά τα οποία πάντα αντιστοιχούν σε ένα κομμάτι χρυσάφι που είναι μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Ο δεύτερος τρόπος: αν δεν υπάρχει χρυσός, τι γίνεται; Για να κοπεί χρήμα πρέπει να υποσχεθεί όλος ο λαός ότι θα το πληρώσουν πίσω. Αυτό γίνεται σε κατάσταση πτώχευσης. Οι Καζάροι σας επιτρέπουν να λειτουργείτε με το ευρώ και το δολάριο, το οποίο δεν είναι χρήμα, δεν είναι νόμισμα. Είναι μια υποσχετική χρέους. Το δολάριο που κρατώ στην τσέπη μου γράφει ότι είναι Federal Reserve Note, γραμμάτιο που οφείλεται στην Κεντρική Τράπεζα. Όσα περισσότερα, δηλαδή, δολάρια έχω στην τσέπη μου, τόσα πιο πολλά οφείλω σε αυτόν που με πτώχευσε. Αναγκάζονται, δηλαδή, αυτοί να σου δώσουν μια διέξοδο. Εσύ είσαι πλέον ο πτωχευμένος λαός, είσαι το πρόβατο και επειδή, για να συνεχίσεις να παράγεις, πρέπει να τρως τουλάχιστον, να έχεις και ένα σπίτι, να μη σε δέρνει η βροχή κτλ. Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, τι κάνουν; Επιτρέπουν, λέει, υπό καθεστώς πτώχευσης σε εσάς να χρησιμοποιείτε αυτό το δολάριο ή το ευρώ για να κάνετε τις συναλλαγές σας αλλά πάντα το οφείλετε σε αυτούς, διότι η ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων είναι δική τους, μια και πτώχευσαν Ευρώπη και Αμερική σε διάστημα ενός έτους '32 και '33. Αυτές είναι ισορροπίες και πως σας πτώχευσαν; Σας πτώχευσαν οι Καζάροι γιατί ήταν δικά τους; Όχι! Θυμάστε ότι ο Πάπας έχει το dominion - την κυριαρχία. Δεν έχει ιδιοκτησία λέει ο Πάπας, έχει το dominion. Δηλαδή, μπορεί ο Αντώνης να έχει το μπουκάλι νερό να είναι δικό του και να μου πει “πάρ'το να το κάνεις κουμάντο μέχρι να σου πω”. Αυτό είναι κυριαρχία. Ιδιοκτησία είναι ότι ο Αντώνης μπορεί να το πάρει όποτε θέλει πίσω και να μην έχω εγώ τίποτα άλλο. Οι Καζάροι, λοιπόν, οι τραπεζίτες-Εβραίοι δεν είναι ιδιοκτήτες αυτού του καταπιστεύματος. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες είστε εσείς. Οι Έλληνες πολίτες. Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες γιατί εσείς παράξατε το χρήμα αυτό. Λέει όμως ο Πάπας ότι έχει την κυριαρχία.

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

Έχουμε τώρα και μια άλλη δύναμη την οικογένεια Λη που σας είπα προηγουμένως. Η οικογένεια Λη που εκπροσωπεί την οικογένεια των Δρακόντων λένε ότι είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες αυτού του πλανήτη και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμεθα δούλοι και αυτοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι είναι ιδιοκτήτες. Για να μην τσακώνονται οι δύο, για να μη μακρηγορούμε βρήκαν τον κοινό διαχειριστή τους Καζάρους τραπεζίτες οι οποίοι για τα προηγούμενα 100 χρόνια κατέλαβαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία και ελέγχουν την οικονομία του πλανήτη με τον τρόπο που σας είπα. Με τους παγκόσμιους πολέμους, με τους τοπικούς πολέμους. Για σκεφτείτε, Βαλκανικοί, Πρώτος, Δεύτερος, Τρίτος. Για σκεφτείτε, επίσης, τι έγινε μετά. Βιετνάμ, θυμάστε Ιράκ; Δεν έμεινε σχεδόν κανένας χρόνος της εκατονταετίας χωρίς πόλεμο, γιατί αυτό δίνει το δικαίωμα στον Αμερικανό Πρόεδρο, που υποτίθεται, τύποις, ελέγχει την Federal Reserve, να διοικεί δια προεδρικών διαταγμάτων, να μην πρέπει να πηγαίνει στην Αμερικανική Βουλή και να παίρνει την έγκρισή της για να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή. Αυτός είναι ο λόγος που διατήρησαν εμπόλεμη κατάσταση σε όλον τον πλανήτη για εκατό χρόνια. Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να περάσει από την κρίση των εκλεγμένων Κοινοβουλίων.

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Επανερχόμεθα, όμως, στο τι γίνεται τώρα με αυτό το καταπίστευμα. Για να μπορέσω εγώ τώρα σαν Ελλάδα να πάρω λεφτά από εδώ πέρα, πρέπει πρώτα να έχω εγγυοδοσία, να υποσχεθούμε όλοι μαζί, δηλαδή, ότι αν πάρουμε αυτά τα λεφτά θα τα βάλουμε πίσω για να μην εξαντληθεί το καταπίστευμα. Τί είναι δηλαδή αυτό το καταπίστευμα; Είναι η προσπάθεια να βάλουμε όλους τους λαούς σε ένα καζάνι, ανεξάρτητα αν ο ένας διαχειρίζεται τα οικονομικά του καλώς και ο άλλος κακώς, τους βάζουμε σε ένα καζάνι και τους λέμε “Αν θέλετε λεφτά, εγώ κάνω κουμάντο. Δικά σας είναι τα λεφτά, αλλά η διαδικασία είναι δική μου”. Πρέπει, λοιπόν, να δώσω ένα ομόλογο το οποίο πρέπει να είναι φερέγγυο, ΑΑΑ δηλαδή. Ποιός το αποφασίζει αυτό; Τρεις ιδιωτικές εταιρίες. Η Standard & Poor και οι άλλες δύο, ξέρετε στη Wall Street. Ποιανού είναι αυτές οι εταιρίες; Πάλι των Καζάρων. Αυτός είναι ο λόγος που δε διατηρείται καμιά μαθηματική, λογική εξήγηση. Αυτός που χρωστάει 5 εκατομμύρια κατά κεφαλήν να έχει ΑΑΑ ομόλογο και εσύ που χρωστάς μόνο 37 χιλιάδες να είναι το ομόλογο σου σκουπίδι. Αυτοί, λοιπόν, αποφασίζουν ποιος είναι φτωχός και ποιος είναι πλούσιος. Αυτοί αποφασίζουν ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του να πάρει λεφτά από τα δικά του τα λεφτά. Γιατί αυτοί καθορίζουν το καθοριστικό που είναι η εγγυοδοσία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ & ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ


Όταν σου πούνε ότι το ομόλογο σου δεν είναι καλό, σταμάτησες. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Δε μπορείς να πας να πάρεις τα λεφτά σου. Δικά σου τα λεφτά. Δε σου δίνει κανένας το δικαίωμα να πεις: εγώ, μωρέ αδερφέ, θέλω να πάω να τα παίξω στα ζάρια. Δικά μου δεν είναι; Δε μπορώ να τα πάρω; Γιατί εσύ μου επιβάλεις μέσω της νομολογίας των Ηνωμένων Εθνών ότι πρέπει να μένουν εκεί και να είναι σταθερά για να είναι όλος ο κόσμος, λέει, δίκαια κατανεμημένος και να έχει ζωή η οποία να είναι ανεκτή; Έτσι τον βλέπετε εσείς τον κόσμο; Έτσι βλέπετε ότι έχουμε βιωτικό επίπεδο που είναι σε όλο τον πλανήτη το ίδιο; Αυτοί αποφασίζουν τις τύχες σου, το αν ζήσεις ή όχι, το αν μπουν να σου πάρουν το σπίτι ή αν σου πληρώσουν την ακτινογραφία που έκανες στου Γαβριλάκη την κλινική. Αυτοί το αποφασίζουν, όχι εσύ, ούτε ο Γαβριλάκης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Στουρνάρας. Αυτοί αποφασίζουν ότι η πιστοληπτική σου ικανότητα δεν είναι καλή, ότι είσαι τεμπέλης. Σου βάζουν, λοιπόν, την ταμπέλα του τεμπέλη και από εκεί και πέρα όλοι οι λαοί της Γης δείχνουν εσένα και λένε “Είσαι τεμπέλης” ενώ χρωστάς τα λιγότερα και έχεις τα περισσότερα μέσα στο καταπίστευμα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΑΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 28/09/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...