ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ




ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο Δήμος έχει μεγάλη σημασία διότι με τον Καλλικράτη ο δήμος έγινε μία μικρή κυβέρνηση. Η δικαιοδοσία που έχει ο πρωθυπουργός της χώρας και μερικοί υπουργοί οικονομικών είναι ανεξέλεγκτη και δεν χρειάζεται να πάρουν από κανέναν άδεια για να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό. Δηλαδή εάν ο κύριος Σαμαράς ήθελε αύριο να κατεβάσει τα 600 δις  θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Δεν χρειάζεται ούτε τραπεζίτη, ούτε τον ΟΗΕ, ούτε κανέναν. Έχει τη δικαιοδοσία από τη στιγμή που επελέγει από τον Ελληνικό λαό. Δεν το έκανε ποτέ, ενώ του δώσαμε την ευκαιρία πολλές φορές.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο Δήμος έχει και διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων - όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή  δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής  κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντος ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος!
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους. Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας!
ΔΗΜ: Κύριε Λαμπράκη πότε βλέπετε να διευθετείτε αυτό το ζήτημα και με την πρόταση στους δήμους αλλά και πολύ περισσότερο προς στην Ελληνική Δημοκρατία;
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Εάν ο Δήμαρχος υπογράψει αύριο, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μπορεί να πιστωθεί ο λογαριασμός του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να μου πει φέρε μου 100 εκατομμύρια. Να μου πει τι θα τα κάνει: «Θα πληρώσω 50 στεγαστικά δάνεια, θα φτιάξω 10 αποχετευτικά έργα, θα κάνω μία μαρίνα, θα κάνω ένα χιονοδρομικό κέντρο». Δεν θέλω να μου φέρετε λεπτομερή στοιχεία για το έργο, να μου δώσετε ένα γενικό προϋπολογισμό και εμείς από τα κεφάλαια τα οποία θα πιστωθούν θα πληρώσουμε για να γίνει η κανονική μελέτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μελέτη του Δημοτικού Συμβουλίου που να λέει θέλω να κάνω το χιονοδρομικό κέντρο αυτό, θέλω να κάνω τη μαρίνα αυτή, αυτό που υπολογίζουμε σαν ποσό είναι 50 εκατομμύρια για αυτό, 20 για το άλλο, 30 για το τρίτο κ.ο.κ. Κατεβαίνουν τα χρήματα και μένουν δεσμευμένα σε ένα λογαριασμό τα οποία ελέγχει ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δήμαρχος. Κάνουμε τη μελέτη και μετά δημοπρατείται η μελέτη και αρχίζει η εκτέλεση του έργου. Τελειώνει το έργο, το παραλαμβάνει ο δήμος. Εδώ υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας ο οποίος εξασφαλίζει τόσο το Δήμαρχο όσο και το επενδυτή. Υπάρχει μια «Ασφάλεια». Η Ασφάλεια αυτή ελέγχει εάν αυτός που αναλαμβάνει το έργο είναι φερέγγυος να το εκτελέσει, και εάν δεν το εκτελέσει ενώ έχει ασφαλιστεί το έργο, υποχρεούται η Ασφάλεια να το τελειώσει με δικά της κεφάλαια. Γι αυτό αγοράζει την ασφάλεια ο δήμος και ο επενδυτής για να είναι σίγουρα τα ταμεία ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα αποδοθεί για να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Αυτός είναι ο μηχανισμός, απλός και κατανοητός. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να τον καταλάβεις!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


 Οι υπογραφές έχουν να κάνουν με τα 600δις. Κατ αρχήν να σας πω ότι ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε εδώ με σκοπό να απελευθερώσει την Ελλάδα. Έχει 50 τρόπους να το κάνει. Άρχισε λοιπόν με τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, πήραμε όλες τις δικαστικές αποφάσεις, τις έχουμε στα χέρια μας. Και ενώ λοιπόν η Ανατολή είναι μία τράπεζα η οποία είναι ακόμα εν λειτουργία, είναι μία τράπεζα από την οποία έχει πάρει λεφτά ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής, ο Μποδοσάκης, οι πάντες την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι υπόθεση του 1932! Επειδή όμως υπήρξε αυτή η αντίστασης και λέγανε «καλά αυτό είναι παλιό το χρεόγραφο», τους φέραμε ένα καινούργιο χρεόγραφο που είναι του Αμερικανικού δημοσίου. Λήγει στις 9 Αυγούστου του 2014. Είναι η δεύτερη λοιπόν προσπάθεια. Αυτό που κάνουμε τώρα με τους δήμους είναι μια τρίτη προσπάθεια. Ακολουθούν άλλες δεκαπέντε! Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Δεν ήρθαμε εδώ για να φύγουμε! Δέν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν ελευθερωθεί αυτή η πατρίδα!  Δεν θα σταματήσουμε και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα η πατρίδα θα ελευθερωθεί και θα παραδοθεί στα χέρια των Ελλήνων για διακυβέρνηση.
Δημοσιογράφος κ. Καρυπίδης : Κύριε Λαμπράκη και κύριε Σώρρα να σας ευχαριστήσω για τη συνομιλία και να σας φιλοξενήσουμε και από κοντά για να έχουμε χρόνο να αναπτύξουμε όλο το θέμα. Είμαστε και εμείς στη διάθεσή σας!

Η ΕΛΙΑΜΕΠ, Η CDRSEE & O GEORGE SORROS


ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά, στέλνουμε πολλούς χαιρετισμούς  και θέλω να κάνω μια μικρή επισήμανση για τη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις. Η μία ονομάζεται ΕΛΙΑΜΕΠ και η άλλη ονομάζεται CDRSEE. Είναι εκείνες οι οποίες τροφοδοτούν όλα αυτά τα κινήματα υπέρ των Αλβανών, υπέρ των Βουλγάρων, υπέρ των Σκοπιανών. Όλα  αυτά κοντρολάρονται από τον George Soros. Επομένως πρέπει να είστε πάντα στις επάλξεις διότι κινδυνεύει η Μακεδονία, κινδυνεύει κυριολεκτικά να αποκοπεί από τον εθνικό κορμό και σας το λέω μετα λόγου γνώσεως! Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υποχωρήσετε σ αυτά. Όλοι οι Έλληνες μαζί είμεθα ενωμένοι, μόνον ενωμένοι και σας λέω: Επειδή ο Έλληνας είναι δημιουργός, ο Δήμος δηλαδή κάνει το έργο, το σύνολο των πολιτών κάνει το έργο. Αυτό λοιπόν να το θυμάστε πάντα και θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Όλοι μαζί.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FLASH TV 23/9/13 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 





ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  24/9/2013

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Καλλικράτης έκανε κάτι πολύ ευφυές υποτίθεται και δεν το έκανε για το καλό του λαού. Ο σκοπός που έγινε ο Καλλικράτης ήταν για να μπορεί να διχοτομηθεί η Ελλάδα ευκολότερα, γιατί έχει συμφωνηθεί με συγκεκριμένο κόμμα της βουλής που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ότι όταν έρθει στην εξουσία θα αποδεχθεί, χωρίς μεγάλες διαδικασίες, το διαμελισμό της Ελλάδας. Ο Καλλικράτης, λοιπόν, ήταν το προοίμιο να προετοιμάσουν την ανεξαρτησία ορισμένων τμημάτων της χώρας ώστε να είναι αυτόνομες καταστάσεις- κυβερνήσεις, να μπορεί να γίνει δηλαδή ένα δημοψήφισμα στη Θράκη, όπου έχουμε πλειοψηφία των Τούρκων και να πει “αυτή η περιοχή, επειδή τα Ηνωμένα Έθνη έχουν νόμο για αυτοδιάθεση εθνών, εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι”. Έχουν δική τους κυβέρνηση άρα μπορούν να έχουνε δημοψήφισμα δικό τους. " Αυτός είναι ο Δούρειος Ίππος του Καλλικράτη.

ΑΠΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΣΕ ΟΠΛΟ

Το πήραμε εμείς όμως και το κάναμε όπλο από Δούρειο Ίππο. Αφού δεν δέχονται ο Πρωθυπουργός, ο Στουρνάρας ή οποιοσδήποτε άλλος, να σας πω και εν παρενθέσει ότι προτού μπούμε στο μνημόνιο ο Αρτέμης Σώρρας πήγε στον Παπακωνσταντίνου συμβόλαιο 514 δισεκατομμυρίων. Ξεχρέωνε την Ελλάδα, τότε ήταν 295 το χρέος και έμεναν τα υπόλοιπα για ανάπτυξη. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή, τίποτ' άλλο. Όλη η υπόλοιπη δουλειά είχε γίνει. Είχαμε την έγκριση από τα παγκόσμια ταμεία. Ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραφε και θα επέστρεφε σε ανταποδοτικά οφέλη στο ταμείο μόνον 150 δις τα επόμενα 25 έτη. Τα υπόλοιπα ήταν “δωρεάν”. Ήταν χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους του Ελληνικού κράτους για να μη μπεί στο μνημόνιο. Αυτό έγινε πριν από το πρώτο μνημόνιο.

ΤΟ (ΚΙΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ

Ας επανέλθουμε στον Καλλικράτη, ο Δήμος εντελώς ξαφνικά έγινε κυρίαρχο κράτος, είναι οργανισμός δημοσίου δικαίου. Αυτό ακούγεται πολύ περίεργο γιατί οργανισμός δημοσίου δικαίου πέραν του κράτους είναι και μια άλλη εταιρία, το ΚΙΣ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Ιδρύθηκε, καταρχήν, το 1897 και έγινε οργανισμός δημοσίου δικαίου από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1919. Έκτοτε έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 29 ΦΕΚ τα οποία επηρεάζουν το ΚΙΣ. Το ΚΙΣ είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος. Κάνει δικές του εκλογές ανά τετραετία, και δέν πληρώνει φόρους. Όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΚΙΣ και είναι το 2% του πληθυσμού της Ελλάδος σήμερα, ελέγχει όμως περίπου 30-40% του εμπορίου και των περουσιών στην Ελλάδα, δεν έχει φορολογική υποχρέωση προς το Ελληνικό Κράτος. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την απώλεια φόρων μόνον από το ΚΙΣ, βάλτε την απώλεια φόρων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Εθνική. Μόνο αυτά τα τρία, να βάλετε και το Ίδρυμα Μποδοσάκη, να βάλετε το Ίδρυμα Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, βάλτε όλα αυτά τα όμορφα ιδρύματα μαζί να διαπιστώσετε ποιοί δεν πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα, ποιοί είναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες. Όχι η θεία μου η Καλλιόπη και η θειά μου η Μαρία στο χωριό που τους κόβουν το ρεύμα γιατί δεν πληρώνουν γύρω στα 40 ευρώ. Όχι δεν είναι. Το ΚΙΣ ελέγχει το 40% των Ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιοκτησιών και δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ φόρο στο Ελληνικό κράτος και είναι πρόσωπο δημοσίου δικαίου, είναι δηλαδή κράτος εν κράτει.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ : ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Το ίδιο πράγμα τώρα είναι και ο Καλλικράτης. Τώρα σας δόθηκε η δύναμη να δώσετε την απάντηση. Ο Δήμαρχος σας έχει το δικαίωμα που έχει και ο Σαμαράς. Η διαφορά ποια είναι; η διαφορά είναι ότι πρέπει να το εγκρίνει το διοικητικό του συμβούλιο. Είναι πιο δύσκολο δηλαδή από το δικαίωμα που δίνει στον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο ο οποίος δε χρειάζεται κανενός αλλουνού τη συναίνεση. Ο δήμαρχος όμως χρειάζεται τη συναίνεση του διοικητικού συμβουλίου  διότι αυτό το δικαίωμα πρέπει να είναι συνεχές και μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεσμεύει και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Δηλαδή εάν αποφασίσει ένας δήμαρχος να απελευθερώσει το δήμο του και την πατρίδα του που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να το κάνει πολύ απλά υπογράφοντας έχοντας αυτήν την δικαιοδοσία να πάει στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Αρτέμης Σώρρας θα δώσει την εγγυοδοσία και ο δήμαρχος θα δώσει την δικαιοδοσία. Η εγγυοδοσία είναι ο Σώρρας, η δικαιοδοσία είναι ο δήμαρχος. Ο δήμος, όμως, δεν έχει την παραμικρή υποχρέωση. Καταρχήν δεν είναι δάνειο.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Δεν πρόκειται περί δανείου. Ονομάζεται επένδυση. Θα σας πω πολύ απλά τι σημαίνει επένδυση. Πρώτον είναι άτοκος, δηλαδή εάν στο Δήμο Ιεράπετρας, ο δήμαρχος είχε μεγάλη φαντασία και ήθελε να φτιάξει 50 έργα που θα στοίχιζαν 15 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι να μου περιγράψει τα έργα και να μου δώσει ένα πρόχειρο προϋπολογισμό τι θα στοιχίσουν. Με αυτήν τη δικαιοδοσία και με την δική μου εγγυοδοσία, του Σώρρα δηλαδή, εγώ πάω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα και δεσμεύω το σύνολο του ποσού και από εκείνη τη στιγμή είναι δεσμευμένο για τα έργα του Δήμου Ιεράπετρας. Κατόπιν, για το κάθε έργο, πρώτον γίνεται μια ανάλυση- μελέτη και επιπλέον αρχίζει τώρα μια σχέση μεταξύ του Αρτέμη Σώρρα και του Δημάρχου. Για να είναι και οι δύο εξασφαλισμένοι, ασφαλίζεται το κάθε έργο, ούτως ώστε σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε αδυναμία του εργολάβου να τελειώσει το έργο πρέπει να το τελειώσει η ασφάλεια. Άρα η ασφάλεια πρέπει να ελέγξει εκ των προτέρων, πρώτον, ότι το έργο είναι εφικτόν και, δεύτερον, ότι αυτός που το φτιάχνει είναι έντιμος, το' χει ξανακάνει και δεν πρόκειται να κάνει τις λαμογιές του παρελθόντος. Με αυτόν, λοιπόν, τον απλό μηχανισμό, ο κάθε δήμος μπορεί να ελευθερώσει τους δημότες του.
                
ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

 Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι τα στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα. Ισως πάρα πολλοί από εσάς να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο, να έχετε πρόβλημα να πληρώσετε ένα καταναλωτικό δάνειο. Αυτά τα ονομάζουμε με μία λέξη τα κόκκινα δάνεια. Ένας δήμος, λοιπόν, έχει τη δυνατότητα να μαζέψει όλα αυτά τα δάνεια τα κόκκινα και να πει στον Αρτέμη Σώρρα αυτό είναι ένα πρότζεκτ, είναι ένα πρόγραμμα. Αυτομάτως, θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρήματα στους δανειστές και θα χρωστάτε πλέον στο δήμο σας. Ο δήμαρχος άτοκα για 50 χρόνια έχει υποχρέωση να συλλέξει από τον καθένα από εσάς 2% του κεφαλαίου μόνον. Μόνον του κεφαλαίου για να τα ξαναβάλλουμε στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα για να τα βρούνε και οι επόμενες γενιές. Καταλαβαίνεται ποιοι είμαστε τώρα και γιατί είμαστε εδώ. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία. Η γνώσις ελευθερώνει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ END E.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ  24/9/2013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...