ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τράπεζας της Ανατολής ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε

1383777_10202124013484498_1828079739_n.jpg

Σχόλιο Αλφειού:
Πως να ακουμπήσουν οι παμπόνηροι συνιδρυτές και συνιδιοκτήτες μαζί με τους Ρόθτσάϊλντ,της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και να αποδεχθούν την δωρεά μιας μετοχής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ;Ήταν ποτέ δυνατόν να πατήσουν την πεπονόφλουδα που τους έστρωσε ο Αρτέμης Σώρρας στα πόδια τους;
Προσέξτε ότι δέχονται,ότι ο Αρτέμης κατέχει μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ,μία εκ των οποίων τους...προσέφερε!
Προσέξτε ότι πουθενά δεν αναγράφουν ότι αυτή η μετοχή είναι...ψεύτικη!!!
Προσέξτε πως την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και αποφεύγουν παντελώς να τσιμπήσουν το δόλωμα που τους έστησε ο Αρτέμης Σώρρας!!!Οι παμπόνηρες αλεπούδες!!!
Κι όμως την πάτησαν την πεπονόφλουδα!!!Διότι παραδέχονται την εγγυρότητα των μετοχών!!!Όσο για την αξία της την γνωρίζουν επακριβώς!!!
............................................................................................
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΤΕ αποτελείται από επίλεκτα μέλη που συγκαταλέγονται μεταξύ των επιφανών προσωπικοτήτων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Τα μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα τρία (3) έτη, με δυνατότητα επανεκλογής, σύμφωνα με τα αναλυτικά οριζόμενα στο νόμο και στο Καταστατικό της Τράπεζας.
Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΕ (μη εκτελεστικός) είναι ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας είναι ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου.
Τα υπόλοιπα 10 μέλη του Δ.Σ. είναι μη εκτελεστικά. Ο κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, Οικονομολόγος, ορίσθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, ως εκπρόσωπός του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ.3 του άρθρου 1 του ν. 3723/2008. Ο κ. Χαράλαμπος Μάκκας ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν. 3864/2010, άρθρο 6, παρ.10.
Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 9.4.2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Θεόκλητος υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ. αποδέχθηκε.
Το 2011 τα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν συνολικά σε 21 συνεδριάσεις.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα:http://www.nbg.gr/wps/portal/el/THE-GROUP/Governance-Governance/Board-of-Directors
Ας φέρουν αποδείξεις περί του...αντιθέτου! 

[Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν οι γνωστοί τραπεζίτες Ρότσιλντ. Ακόμα μέτοχοι και ιδρυτές της Εθνικής Τράπεζας είναι το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάς Λουδοβίκος Β' της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, ο Ιούλιος Έσσλιν, κ.ά.]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...