ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οδηγούν στο αρχείο τη λίστα Λαγκάρντ – Παραγράφονται τα αδικήματα

  
Το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι σταματά την έρευνα για υποθέσεις φοροδιαφυγής. -Αφαιρούνται οι υποθέσεις από το ΣΔΟΕ και μεταφέρονται στις εφορίες
Τα όρια του σκανδάλου αγγίζει η απόφαση για «φρένο» στους ελέγχους τεράστιων οικονομικών αδικημάτων.

Παρά τη δημοσιότητα και τον... ντόρο για τις περίφημες υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ και άλλων παρόμοιων καταλόγων (Λιχτενστάιν, ακίνητα Λονδίνου, Λουξεμβούργου) με εμβάσματα Ελλήνων στο εξωτερικό, αυτές οδεύουν προς το… αρχείο!
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι σταματά την έρευνα για υποθέσεις φοροδιαφυγής, που αναφέρονται στις συγκεκριμένες λίστες.
Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου, μιλώντας στην εφημερίδα, σημειώνει ότι σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μπει μια κόκκινη γραμμή στις υποθέσεις φοροδιαφυγής, που αφορούν το παρελθόν και να ασχοληθούμε με τις νέες υποθέσεις. «Όλες αυτές οι λίστες δεν έβγαλαν τόσο καιρό κανένα αποτέλεσμα και ούτε πρόκειται να βγάλουν», αναφέρεται από την οδό Νίκης.
Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να αφαιρέσει τις υποθέσεις αυτές από το ΣΔΟΕ και να τις αναθέσει στις εφορίες, που ήδη έχουν βαρύ φόρτο εργασίας.
Στελέχη του ΣΔΟΕ, σημειώνουν ότι ουσιαστικά με αυτή την απόφαση τους "δένουν" τα χέρια, καθώς διασπάται ο έλεγχος σε πολλές ΔΟΥ, που δεν έχουν ούτε την τεχνογνωσία, ούτε το προσωπικό, ούτε τη νομική αρμοδιότητα.
Τονίζουν ακόμα ότι οι υποθέσεις αφαιρούνται από το ΣΔΟΕ, τη στιγμή που είχε γίνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα ονομάτων και θα ακολουθούσε άνοιγμα λογαριασμών σε υποθέσεις, που υπήρχαν ενδείξεις μεγάλης φοροδιαφυγής.
Αντιδράσεις από τους εφοριακούς 
Μεθοδεύσεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά και άλλων υποθέσεων καταγγέλλουν οι εφοριακοί.
Σε ανακοίνωσή της, η συνδικαλιστική παράταξη ΑΣΚΙ των εφοριακών αναφέρει ότι η μεταφορά μεγάλων υποθέσεων από το ΣΔΟΕ στις εφορίες προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Και αυτό διότι οι εφορίες αυτή τη στιγμή είναι διαλυμένες, ενώ παράλληλα διαθέτουν μειωμένη νομική αρμοδιότητα σε σχέση με τις εφορίες.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΟ BLOG:
ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ TOY ΥΠΟΥΡΓ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΨΑΞΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΈΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;; ΛΟΓΙΚΟ ΕΕΕ;;;;
ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ;;;;
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΑΣ; ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ; 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΩΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ;;;;; 
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!
ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. 

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ. 
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ  ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΣΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...