ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & EI END : H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ



ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Τι γίνεται με το καταπίστευμα: Για να μπορέσω εγώ σαν Ελλάδα να πάρω λεφτά από εδώ πέρα, πρέπει πρώτα να έχω εγγυοδοσία, να υποσχεθούμε όλοι μαζί, δηλαδή, ότι αν πάρουμε αυτά τα λεφτά θα τα βάλουμε πίσω για να μην εξαντληθεί το καταπίστευμα. Τί είναι δηλαδή αυτό το καταπίστευμα; Είναι η προσπάθεια να βάλουμε όλους τους λαούς σε ένα καζάνι, ανεξάρτητα αν ο ένας διαχειρίζεται τα οικονομικά του καλώς και ο άλλος κακώς, τους βάζουμε σε ένα καζάνι και τους λέμε “Αν θέλετε λεφτά, εγώ κάνω κουμάντο. Δικά σας είναι τα λεφτά, αλλά η διαδικασία είναι δική μου”. Πρέπει, λοιπόν, να δώσω ένα ομόλογο το οποίο πρέπει να είναι φερέγγυο, ΑΑΑ δηλαδή. Ποιός το αποφασίζει αυτό; Τρεις ιδιωτικές εταιρίες. Η Standard & Poor και οι άλλες δύο, ξέρετε στη Wall Street. Ποιανού είναι αυτές οι εταιρίες; Πάλι των Καζάρων. Αυτός είναι ο λόγος που δε διατηρείται καμιά μαθηματική, λογική εξήγηση. Αυτός που χρωστάει 5 εκατομμύρια κατά κεφαλήν να έχει ΑΑΑ ομόλογο και εσύ που χρωστάς μόνο 37 χιλιάδες να είναι το ομόλογο σου σκουπίδι. Αυτοί, λοιπόν, αποφασίζουν ποιος είναι φτωχός και ποιος είναι πλούσιος. Αυτοί αποφασίζουν ποιος μπορεί να βάλει το χέρι του να πάρει λεφτά από τα δικά του τα λεφτά. Γιατί αυτοί καθορίζουν το καθοριστικό που είναι η εγγυοδοσία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ & ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Όταν σου πούνε ότι το ομόλογο σου δεν είναι καλό, σταμάτησες. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Δε μπορείς να πας να πάρεις τα λεφτά σου. Δικά σου τα λεφτά. Δε σου δίνει κανένας το δικαίωμα να πεις: εγώ, μωρέ αδερφέ, θέλω να πάω να τα παίξω στα ζάρια. Δικά μου δεν είναι; Δε μπορώ να τα πάρω; Γιατί εσύ μου επιβάλεις μέσω της νομολογίας των Ηνωμένων Εθνών ότι πρέπει να μένουν εκεί και να είναι σταθερά για να είναι όλος ο κόσμος, λέει, δίκαια κατανεμημένος και να έχει ζωή η οποία να είναι ανεκτή; Έτσι τον βλέπετε εσείς τον κόσμο; Έτσι βλέπετε ότι έχουμε βιωτικό επίπεδο που είναι σε όλο τον πλανήτη το ίδιο; Αυτοί αποφασίζουν τις τύχες σου, το αν ζήσεις ή όχι, το αν μπουν να σου πάρουν το σπίτι ή αν σου πληρώσουν την ακτινογραφία που έκανες στου Γαβριλάκη την κλινική. Αυτοί το αποφασίζουν, όχι εσύ, ούτε ο Γαβριλάκης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Στουρνάρας. Αυτοί αποφασίζουν ότι η πιστοληπτική σου ικανότητα δεν είναι καλή, ότι είσαι τεμπέλης. Σου βάζουν, λοιπόν, την ταμπέλα του τεμπέλη και από εκεί και πέρα όλοι οι λαοί της Γης δείχνουν εσένα και λένε “Είσαι τεμπέλης” ενώ χρωστάς τα λιγότερα και έχεις τα περισσότερα μέσα στο καταπίστευμα.


ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

Έρχεται, λοιπόν, ο Σώρρας και λέει “Παιδιά, το ξέρω το παιχνίδι. Στημένο είναι. Δεν ψάχνουμε για Ελληνικά ομόλογα. Ας λένε ότι θέλουν ότι είναι. Έχω εγώ ομόλογα τα οποία είναι ομόλογα ΑΑΑ του Αμερικανικού Δημοσίου, του Κινέζικου Δημοσίου, του Ρωσικού Δημοσίου, του Γερμανικού Δημοσίου. Έχω όλα τα ομόλογα εκείνα γιατί” προσέξτε τι σημαίνει ομόλογο: όταν αυτοί πήραν το χρυσάφι για να το αποθηκεύσουν υποτίθεται, δίναν κάποιες αποδείξεις, ότι σου πήρα 500 χιλιάδες τόνους, στους χρωστάω με 5% επιτόκιο. Αυτός που τις έπαιρνε, όμως, ο αρχηγός κράτους δεν τα έβαζε μέσα στο χρηματοκιβώτιο του κράτους του ή γινόταν πόλεμος, πέθαινε το μεταβίβαζε στα παιδιά του. Κληρονομικό δικαίωμα. Έτσι, λοιπόν, αυτά τα ομόλογα κάποιες δυνάμεις, οι οποίες προστατεύουν τον Ελληνισμό και το ανθρώπινο γένος, μάζευαν όλες αυτές τις αμαρτίες των Καζάρων και διάλεξαν να τις βάλουν στα χέρια των Ελλήνων γιατί έχουν την αποστολή να απελευθερώσουν το ανθρώπινο γένος. Για να το κάνουν, όμως, πρέπει να αρχίσουν από την Ελλάδα.

ΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Τα στοιχεία τα οποία διαθέτει ο Σώρρας είναι ατελείωτα. Τα τέσσερα πέμπτα αυτού του καταπιστεύματος το κυβερνάει ο Σώρρας αλλά δε μπορεί να πάρει τα λεφτά ενώ είναι ιδιοκτησία του. Σας δείχνω ένα ομόλογο κινέζικο από τα πολλά που υπάρχουν, μια υποσχετική. Έδωσε χρυσό η Κίνα το 1913, έχει 5% επιτόκιο και το εγγυώνται 4 χώρες. Η Αμερική, η Ιαπωνία η Γαλλία και η Ρωσία. Είναι δηλαδή εγγυημένο σε λίρες Αγγλίας, σε δολάριο Αμερικής και σε ρούβλια ρωσικά. Αυτό το χαρτί έχει αξία 560 δισεκατομμύρια και τέτοια χαρτιά χιλιάδες. Το παίρνω λοιπόν αυτό το χαρτί εδω και λέω μπλοκάρω από το καταπίστευμα για την Ελλάδα, ότι αξίζει αυτό το χαρτί. Αυτή είναι νομολογία των Ηνωμένων Εθνών. Αφού το μπλοκάρω αυτό, λέει η νομολογία, δεν πρέπει να ξοδευτούν σε πράγματα άκαιρα. Δεν μπορείς να τα πάρεις για να παίξεις στα ζάρια η να αγοράσεις μετοχές της Ζιμπάμπουε. Πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα έργα υποδομής, τα οποία θα καταλήγουν πάντα στον πολίτη . Έχει φτιάξει λοιπόν ένα κατάλογο ο οργανισμός Ηνωμένων Εθνών με κωδικούς και δίπλα όλα τα έργα που πιθανόν να χρειαστεί ο πλανήτης.
ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η Ελληνική επικράτεια, ο κάθε δήμος σας είναι γνωστός στα Ηνωμένα Έθνη γιατί μετά την Καλλικρατική νομολογία είναι γνωστό τι χρειάζεται ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δήμος Χερσονήσου κλπ. Έχει λοιπόν ένα κατάλογο με έργα που αφορούν το δήμο σου. Δεν σε δεσμεύει επειδή έχει όλα αυτά τα έργα, ότι πρέπει να πάρεις τα λεφτά και να κάνεις κάτι. Μπορεί να επιλέξεις να έχεις ένα έργο η να επιλέξεις να τα έχεις όλα. Αφού όμως ο Σώρρας έχει δεσμεύσει 3 τρισεκατομμύρια για την Ελλάδα δεν μπορεί να τα πάρει. Χρειάζεται το δεύτερο συστατικό, Πρέπει να υποβληθεί ένας κατάλογος των έργων που θα φτιάξουν την καινούργια Ελλάδα. Εδώ είναι ο συνοπτικός κατάλογος της Νέας Ελλάδας. Εδώ περιγράφονται παραδείγματος χάριν 500 μουσεία, 10 πανεπιστήμια , 50 νοσοκομεία, 10 ερευνητικά κέντρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περιγράφεται και το καθένα από αυτά , είναι ένας κωδικός που βρίσκεται στα Ηνωμένα Έθνη. Για να μπλοκαριστούν τα λεφτά εμείς έπρεπε να βάλουμε κωδικούς για όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι που χρειάζονται τα Ηνωμένα Έθνη. Το πρώτο είναι το ομόλογο, η περιουσία δηλαδή του Σώρρα, ο οποίος τη βάζει για την Ελλάδα. Δεν θέλω λέει επιτόκιο ,το μόνο που θέλω είναι να γυρίσετε πίσω το κεφάλαιο , για να πάρω εγώ πίσω την εγγυοδοσία μου. Δεν θέλει κέρδος, δεν θέλει τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να μην χαθεί το κεφάλαιο. Και να χαθεί όμως δεν τον ενοχλεί γιατί ο Δήμος δεν παίρνει καμία ευθύνη.

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η ευθύνη και το ρίσκο ανήκει στον επενδυτή.Έτσι τον βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη, ως επενδυτή. Έχοντας τώρα την εγγυοδοσία , έχοντας τα έργα που θέλει να κάνει ο δήμος η οποιοσδήποτε άλλος , του λείπει ένα πράγμα ακόμα. Του λείπει η δικαιοδοσία. Έχουμε λοιπόν εγγυοδοσία, πρόγραμμα και δικαιοδοσία. Δεν την έχει, ποιός είμαι εγώ να πάω στα Ηνωμένα Έθνη και να πω ότι εκπροσωπώ τον Δήμο Αποκορώνου;Αφού δεν τον εκπροσωπώ, δεν μου έχει δώσει κανένας το δικαίωμα. Το έχει δώσει όμως στον Κο Μαρκάκη , ο οποίος όμως δεν έχει τα άλλα 2 στοιχεία τα οποία έχει ο Σώρρας, ο οποίος έρχεται και παντρεύει το δικαίωμα με το περιουσιακό στοιχείο και μπορεί να κατεβάσει τα λεφτά για οποιοδήποτε έργο θέλει να κάνει ο δήμος.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Ένα από τα έργα που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να αποπληρώσει όλα τα υπάρχοντα δάνεια, τα ενυπόθηκα δάνεια. Τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε , τα πράσινα. Όλα τα δάνεια τα βάζει σε ένα πακέτο ο δήμαρχος, τα κολλάει πίσω από την αίτηση και αυτομάτως πληρώνονται τα δάνεια. Αλλά τώρα εσύ, που πληρώθηκε το δάνειο σου, έχεις την υποχρέωση σου στον δήμο. Διότι ο δήμος, μέσω του δημάρχου υπέγραψε, ότι θα γυρίσει 2% το χρόνο πίσω στο καταπίστευμα, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να τα πάρεις. Υπογράφει λοιπόν ο Σώρρας ότι κάθε χρόνο από τα λεφτά που παίρνω, θα γυρνάω πίσω 2% χωρίς επιτόκιο. Να πάρουμε ένα απλό παράδειγμα, αν έχεις ένα δάνειο 100.000 ευρώ πληρώνεις το χρόνο , μόνο για τόκους γύρω στις 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, αν το επιτόκιο ου είναι 7,5 % πληρώνεις 7.500 χιλιάρικα. Με αυτή όμως τη μέθοδο θα πληρώνεις 2 από τα 8 και το κεφάλαιο σου θα κατέρχεται συνεχώς. Ακούστε και το άλλο. Τα κεφάλαια που θα απορροφήσει ο δήμος πρέπει να είναι ανταποδοτικά 70% και κοινωνικού χαρακτήρος 30%.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑΣ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΟΣ

Εάν το δημοτικό σου συμβούλιο είναι ευφυές και επενδύσει καλώς όπως το παράδειγμα που φέρνω συχνά είναι ο δήμος Μινώας, το Καστέλι Πεδιάδος. Αυτοί έχουν ένα θαυμάσιο έργο που είναι το αεροδρόμιο Καστελίου που έχει ήδη εγκριθεί από την διεθνή κοινότητα για να γίνει διεθνές αεροδρόμιο. Υπολογίζεται να έχει 70% ανταποδοτικότητα από το ποσό του 1,4 δισεκατομμυρίου.Από ένα έργο, το αεροδρόμιο , ο δήμος Μινώας, μπορεί να αποπληρώνει το 2%, όλων των δανείων των δημοτών του . Όμως, είναι δίκαιο αυτό, για τους κατοίκους του δήμου Αποκορώνου; Έτσι είναι, έτυχε να είμαστε στην Πεδιάδα , έτυχε και είμαστε στον Αποκόρωνα. Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, να μαζέψεις πέντε δήμους και να φτιάξεις ένα εργοστάσιο απορριμμάτων. Για να λειτουργήσει ένα τέτοιο εργοστάσιο, χρειάζεται 160 χιλιάδες τόνους την ημέρα , εάν εσύ έχεις μόνο 40, λες στον δήμο Πλατανιά, στον δήμο Κισσάμου, κ.ο.κ. θα το κάνουμε σε ένα κεντρικό σημείο, θα σου αγοράζω εγώ τα σκουπίδια, για να είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Εσύ που είσαι εκεί, θα κάνεις την μαρίνα και θα έρχονται και οι δικοί μου να παρκάρουν εκεί. Ή κάτι άλλο . Καταλαβαίνετε τι μπορεί να γίνει στην τοπική κοινωνία!Διαδημοτική συνεργασία.

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Τι γίνεται λοιπόν; Η ΕΝD επαναφέρει την δύναμη στον λαό. Παρακάμπτει την κεντρική εξουσία . Δεν θέλω καμία έγκριση από την κεντρική εξουσία. Το μόνο που θέλω από τον δήμο είναι να συνεδριάσει  το δημοτικό συμβούλιο, και να δώσει μια εξουσιοδότηση στον δήμαρχο, τίποτα άλλο, για να πάει να βρει επενδυτή. Ο επενδυτής όμως είναι ήδη εδώ. Ακολούθως , και το δείχνω τώρα και στον δήμαρχο που δεν το είχα προηγουμένως. Είναι ήδη μεταφρασμένο, γιατί αρκετοί δήμοι έχουν υπογράψει αυτές τις διαδικασίες. Κανένας στην Κρήτη ακόμα δεν έχει τελειώσει παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη έχουν πάρει αποφάσεις . Το δημοτικό συμβούλιο έχει υπογράψει, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Το τελικό πληρεξούσιο είναι αυτό. Αυτό υπογράφει , αυτή την σύμβαση υπογράφει ο δήμαρχος με τον επενδυτή. Με αυτή την σύμβαση λοιπόν, δίδεται η δικαιοδοσία που έχει ο δήμαρχος, στον Σώρρα , που είναι ο επενδυτής , ο οποίος βάζει την περιουσία του ενέχυρο, να πάει να πάρει τώρα από το καταπίστευμα που λέγεται "Ελλάδα", από αυτό που έχει μπλοκάρει για την Ελλάδα, να πάρει ένα κομμάτι, να βάλει ένα άλλο κωδικό και να ανήκει μόνο στο δήμο Αποκορώνου.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σας εξηγώ βήμα βήμα πώς γίνεται η διαδικασία. Ο δήμος Αποκορώννου τώρα, έχει κάνει αίτηση και είναι μπλοκαρισμένα 250 εκατομμύρια. Πρέπει να γίνει δημοπράτηση του έργου.Καταρχήν, δεν χρειάζεται μελέτη για να μπλοκαριστεί το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο μπλοκαρίζεται διότι ο μόνος που το ελέγχει και το αποδέχεται είναι ο Σώρρας. Ο Σώρρας έχει ήδη μπλοκάρει για όλη την Ελλάδα 3,5 τρις. Τώρα μπλοκάρει από αυτό το κομμάτι , ένα κομμάτι για το δήμο Αποκορώνου . Λέει στον δήμαρχο : «θέλουμε μελέτες για τα έργα που έχεις». Ο δήμαρχος λέει και «ποιος θα τις πληρώσει» . Ο Σώρρας λέει : «Εγώ θα τις πληρώσω».Ο δήμαρχος βρίσκει κάποιον κάνει την μελέτη, πάει στον Σώρρα του δίνει τα λεφτά παίρνει την μελέτη και αρχίζει η δημοπράτηση του έργου.Αυτή την στιγμή δήμαρχος , για το έργο αυτό, είναι ο Σώρρας. Διότι έχει πάρει την εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο, να χτίσει το έργο. Το Χτίζει το έργο με δικά του λεφτά. Ο δήμος και ο Δήμαρχος, δεν βάζει τίποτα ενέχυρο, δεν πληρώνει τόκο , δεν έχει κανένα ρίσκο ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Εάν το έργο δεν πάει καλά , όπως πολύ καλά ρώτησε ο κύριος αντιδήμαρχος, προηγουμένως που είχαμε μια συνάντηση, ο δήμος δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα τα χάσει ο Σώρρας, γιατί αυτός έχει βάλει την περιουσία του μέσα και αυτή η περιουσία θα κατασχεθεί. Ο Δήμος δεν έχει βάλει ούτε δημοτική ούτε δημόσια περιουσία. Δεν έχει πει ότι θα πληρώσει οτιδήποτε σαν πρόστιμο. Δεν έχει υποσχεθεί ότι στο μέλλον θα είναι υπεύθυνος για κάτι. Άρα λοιπόν, όλο το ρίσκο το παίρνει ο Σώρρας.

ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
α) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
β) ΤΑ 600 ΔΙΣ
γ) Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


Η συνήθης ερώτηση, τώρα;- Και τι κερδίζει αυτός; -Μα δεν ήρθε να κερδίσει. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα.  Πρώτα πήγαμε με την με την μετοχή της Ανατολής. Ξέρετε ότι , η τράπεζα της Ανατολής δεν έχει κλείσει ποτέ . Λειτουργεί και σήμερα. Γίνονται δικαστήρια και ο ένας κάνει μήνυση στον άλλον, πατέρας στον γυιό κλπ. Σας λέω ότι η τράπεζα της Ανατολής λειτουργεί και σήμερα με 28 υπαλλήλους, μέσα στον κτήριο της Εθνικής. Με τους ίδιους κωδικούς του 1932 . Με τους ίδιους κωδικούς λειτουργεί και σήμερα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες στον πλανήτη. Σήμερα που μιλάμε. Γι αυτό ο κύριος Σαχινίδης με υπουργική απόφαση, αναγνώρισε την αξία της μετοχής της Ανατολής. Και υπολόγισε και τον φόρο δωρεάς, στα 27 δις, το 0,5% . Δηλαδή τι έκανε ο Σώρρας; Ο Σώρρας εδώρισε στην ΕΝD, σε εμας δηλαδή , στον δικό μας οργανισμό , τέσσερις μετοχές της Ανατολής, ύψους 2, 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό πληρώνει το 0,5 % από αυτό, πληρώνεται σαν φόρος δωρεάς, για τα 2,7, το 0,5% είναι 13 και μισό δισεκατομμύρια. Όμως το έκανε σε δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, άρα είναι 8 μετοχές που έχει δωρίσει. Άρα ο φόρος , κατά τον υπολογισμό του κυρίου Σαχινίδη, όχι εμένα, 27 δισεκατομμύρια 588 εκατομμύρια και κάτι ψιλά. Αφού, δεν προσπάθησαν να τα πάρουν τα λεφτά, αναγκαστήκαμε να κάνουμε μήνυση στο ΣΔΟΕ , για να παραλάβει τον φόρο . Το ΣΔΟΕ μας έστειλε στην 3η ΔΟΥ Πατρών. Η 3η ΔΟΥ Πατρών μας έστειλε στο Υπ. Οικονομικών. Εν τω μεταξύ ο Σαχινίδης είχε φύγει αν θυμάστε ήταν μόνο για μικρό διάστημα. Ο νέος υπουργός Οικονομικών το έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Η ΔΟΥ Πατρών είπε:"Εμένα δεν μου λέει τίποτα τίποτα το Υπουργείο,  πώς να τα εισπράξω , άρα πρέπει να το βάλω στα αζήτητα. Αυτή ήταν η τύχη της πρώτης προσπάθειας.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Το επόμενο βήμα είναι αργά ή γρήγορα να αναγκαστούν να πάρουν τα χρήματα! Εμείς είμαστε εδώ επειδή έχουμε το άμεσο πρόβλημα, της κατάσχεσης που λένε οι Καζάροι οτι θα σας κάνουν τον άλλο μήνα.Μετά από τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, απευθυνθήκαμε πάλι στην κεντρική εξουσία με τα 600 δις. Δεν τους άρεσε η μετοχή της Ανατολής γιατί ήτανε λέει παλιά. Του ΄32 , του ΄33 και έπρεπε να γίνει πολεμική διαμάχη στα δικαστήρια. Να σας φέρουμε κάτι πιο πρόσφατο, γιατί το μαγαζί έχει απ' όλα. Φέρνουμε λοιπόν, τα ομόλογα τα οποία λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014. Είναι εγγυημένα από το Αμερικανικό δημόσιο. Και εδώ αυτό το χαρτί που βλέπετε εδώ, είναι η έγκριση του Υπ. Οικονομικών της Αμερικής για το συμβόλαιο του Σώρρα. Απευθύνεται στον Ομπάμα , απευθύνεται στον Υπ. Οικονομικών, στην Υπουργό εξωτερικών, τον Υπουργό Μεταφορών. Αυτό είναι το εγκεκριμένο κονδύλιο που στάλθηκε στους τριακοσίους της Βουλής, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Μπαρόζο, στην Κριστιν Λαγκάρντ . Ακούσατε κανένας να πει κουβέντα; Ακούσατε να ανοιγοκλείσει τα μάτια και να πει δεν είναι καλό;

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Εμείς κυκλοφορούμε σε όλον τον κόσμο. Αν δώσεις 5 χιλιάρικα επιταγή και δεν είναι καλή , δεν σε μπουζουργιάζουν την άλλη μέρα και πας στην ψειρού; Η έγκριση αυτή είναι για 2 τρισεκατομμύρια, 500 δις. Αυτό είναι το συμβόλαιο, ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Σώρρα. Αυτό για να μπορέσουμε εμείς να βάλουμε 600 στην Ελληνική Δημοκρατία, έπρεπε να ειδοποιήσουμε πρώτα την Αμερικάνικη κυβέρνηση , να έχουμε την έγκρισή της. Δεν μπορούσαμε να τα πάμε όπου θέλουμε. Γιατί σύμφωνα με την ομολογία των Ηνωμένων Πολιτειών, μερικές χώρες έχουν εμπάργκο. Δεν μπορούσα να τα δώσω στο Ιράν Ούτε στην Β. Κορέα ή στην Κούβα; Άρα σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί,  προτού εγώ εκχωρήσω τα χρήματα αυτά σε κάποιον, πρέπει να πάρω την άδεια της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Αυτή είναι η άδεια. Αλλιώς δεν υπήρχε ανάγκη. Αυτό είναι ομόλογο. Το άλλο που σας έδειξα πριν είναι ομόλογο χρυσού, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!Με άλλα λόγια , οι δύο πρώτες προσπάθειες που κάναμε, απευθυνθήκαμε στην κεντρική εξουσία. Μας « γράψανε» και με το δεύτερο. Ξέρετε τι έγινε με τα 600. Ο κύριος Στουρνάρας είπε : "Ναι, ευχαριστούμε πάρα πολύ, το προώθησα αρμοδίως". Κάποιος σου φέρνει 600 δις και το προωθείς αρμοδίως στο Λογιστήριο του Κράτους, στον πρόεδρο του εξωτερικού χρέους. Και σε ποιόν άλλον;  Στον κύριο Προβόπουλο. Και στην Κεντρική Τράπεζα. Κατούρησε η φοράδα στ αλώνι, που λέμε στην απλή γλώσσα. Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο. Ακόμη περιμένουμε, τι έγινε με αυτά τα ειδικά γραφεία.

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ & ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΖΑΡΩΝ

Σας λέω λυπούμαι πραγματικά που οι ταγοί της χώρας μου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Ξέρετε έχουν όλες τις διαπιστώσεις τις διαπροσωπικές . Μπορώ να σας πω το εξής, για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα το ΄11 και πριν ακόμη εμείς κάνουμε την κίνηση να καταθέσουμε το ομόλογο. Μέσω κάποιων δικών μας πηγών, δώσαμε ένα ομόλογο των 2 δις, στον κύριο Προβόπουλο να το ελέγξει . Δεν του είπαμε εμείς , ότι έχουμε πίσω και άλλα . Εμείς δώσαμε το ομόλογο. Το πήγε στο Προβόπουλο και μας απαντάει ο Προβόπουλος, με πρωτόκολλο: "Nαι, το ήλεγξα είναι καλό αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το αξιοποιήσω εγώ". Είναι χαρτί που το έχουμε στα χέρια μας. Μπορεί τώρα να'ρθει ο Προβόπουλος και να μου πει δεν είναι καλό, αλλά ήταν πέρυσι καλό; Μπορεί να μας πει ότι πρόεδρος Ομπάμα λέει ότι είναι καλό αλλά αυτός όχι; Ότι είναι καλό για τον Γκάϊντνερ και δεν είναι καλό για τον Σαμαρά; Γιατί όμως, είναι το ερώτημα στο μυαλό σας; Για ποιο λόγο είναι; Για ποιο λόγο δεν τα παίρνουνε! Εδώ τώρα τίθετε το ερώτημα ποιός μπορεί να το κάνει. Τρία άτομα στην Ελλάδα μπορούν να το κάνουν. Ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Αυτοί είναι οι τρείς. Στην Κύπρο; Ο Αναστασιάδης, Ο Χριστόφιας και ο Χρυσόστομος. Δεν πρέπει βέβαια να σας πω, με όλους αυτούς είχαμε γιγαντιαίες μάχες. Μέχρι που φθάσαμε τουλάχιστον τρεις φορές στο παρά ένα δευτερόλεπτο, να κατεβάσουν τα χρήματα. Την τελευταία στιγμή , πάντα παρενέβαιναν οι Καζάροι .

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ & ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Να σας φέρω ένα μικρό παράδειγμα, Στη Κύπρο ο Δημητριάδης είναι ο κεντρικός τραπεζίτης. Του έδωσε εντολή ο Χριστόφιας, τρεις φορές να ελέγξει και να πιστώσει τη Κυπριακή Δημοκρατία με τα 50 δις.Απάντηση Δημητριάδη : "Δεν είσαι το αφεντικό μου. Δεν κάνεις κουμάντο εσύ". Ο κεντρικός τραπεζίτης , στον Πρόεδρο της Χώρας. "Δεν το κάνω" . Έτσι όπως το ακούτε! Και μετά από λίγο λέει. Οι εντολές μου έρχονται από την Ευρώπη. Καταλαβαίνετε πόσο ελεύθεροι είστε; Πολύ ελεύθεροι λέω.  Θυμάστε ότι, ο Ντράκυ που είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρώπης είπε  "Μην μου πειράζετε τον Δημητριάδη γατί είναι δικό μου παιδί". Το θυμάστε; Καταλαβαίνετε την ελευθερία που σας έχουν αφήσει να έχετε; Ο Ιερώνυμος ; Τούμπες. Ο Ιερώνυμος κατέβασε για την εκκλησία, δικά του κεφάλαια, τεράστια ποσά. Έχουμε τους κωδικούς, κι έχουμε και τους λογαριασμούς που τα έχει κατεβάσει. Αν σας το πω , θα αρχίσετε να φωνάζετε και να βρίζετε. Δεν σας το λέω, τα ποσά είναι τεράστια. Πολλές φορές τον Ελληνικό προϋπολογισμό. Τα πήρε τα λεφτά, αλλά τα πήρε για λογαριασμό του, είχε τα δικά του χρεόγραφα. Ήξερε την δικαιοδοσία. Ήξερε τα χρεώγραφα και τα προγράμματα. Το έκανε ανεξάρτητα από μας. Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να κάνω σχόλιο για την εκκλησία. Από νομολογικής πλευράς, έχει το δικαίωμα ο αρχηγός κυριάρχου εκκλησίας, την ίδια ακριβώς με τον πρωθυπουργό . Είτε δηλαδή , ο Ιερώνυμος το κάνει είτε ο Πρωθυπουργός είναι το ίδιο. Το δικαίωμα αυτό, σε Σύνταγμα όπως το δικό μας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρόλος, δεν είναι republic . Διακοσμητικός ρόλος. Δικαιοδοσία έχει μόνο ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού .

Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ

Όταν λοιπόν ο Καλλικρατικός δήμος εκλέγει τον Κο Μαρκάκη η τον Κο Μαλανδράκη, η τον Κο Μπολάκη -έχουμε επισκεφτεί πάρα πολλούς δημάρχους. Ακούστε όμως τι κάνουν. Ενώ έχουμε δεί πάρα πολλούς δήμαρχους και έχουν δει τα χαρτιά έτοιμοι να υπογράψουν, εντελώς ξαφνικά ήρθε ο από μηχανής θεός και βρέθηκαν κονδύλια στο Υπουργείο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του δήμου. Έχουμε 5 τέτοια παραδείγματα. Έχουν υπογράψει, όλα έτοιμα και ξαφνικά έρχεται το κράτος και λέει πάρε αυτά τα 27 εκατομμύρια, να καθαρίσεις τα μάρμαρα των Μυκηνών. Τώρα ο δήμαρχος θα πάρει από μένα τα λεφτά που είναι μια διαδικασία αδιάφθορη και διαφανής η θα τα πάρει από το καθάρισμα των μαρμάρων; Καταλαβαίνετε πως παρεμβαίνει το κράτος στη δημοκρατία; Ο δήμαρχος είναι πολύ πιο εύκολο να έχει πρόσβαση στα κεφάλαια των μαρμάρων παρά στα κεφάλαια τα διαφανή. Εμείς τους λέμε μαγκιά που τα πήρατε από εκεί, πάρτε και από εμάς. Πρέπει να σας πω ότι πολλά Δημοτικά συμβούλια στη Κρήτη έχουν συνεδριάσει και έχουν δώσει τη δικαιοδοσία στο πρόεδρο να πάρει τα χρήματα από εμάς. Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία, βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο από την εξουσιοδότηση στο δήμαρχο μέχρι την εξουσιοδότηση στον επενδυτή. Πρέπει να θυμάστε ότι εσείς ο λαός έχετε τη δύναμη, εσείς εκλέξατε τους δημοτικούς σας άρχοντες, εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να απαιτείτε διαφάνεια.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΑΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 28/09/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...