ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

FEDERAL RESERVE: ΚΛΟΠΗ & ΑΠΑΤΗ


ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Θα σας δώσω μια γενική άποψη χωρίς να έχω την εσωτερική γνώση η οποία απαιτείται για να σας πω ξεκάθαρα τι γίνεται. Το ότι υπάρχει μία διαμάχη το αντιλαμβάνεστε και εσείς. Το ότι δεν έχει να κάνει με τις συνηθισμένες διαμάχες μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών και αυτό το αντιλαμβάνεστε. Το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότης να δηλώσει στάση πληρωμών η Αμερική, υπάρχει. Το ερώτημα που πραγματικά πρέπει να σας απασχολεί είναι τι θα γίνει με τη Federal Reserve. Αυτό είναι το ερώτημα!
Η Federal Reserve είναι κράτος εν κράτει στις ΗΠΑ και σε όλον τον πλανήτη. Αυτοί οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της τραπέζης έχουν φτιάξει τα περιουσιακά τους στοιχεία με κλοπή και απάτη. Αυτή την κλοπή και την απάτη προσπαθεί τώρα το πολιτικό σύστημα να την διασαφηνίσει και να αναλάβουν οι υγιείς δυνάμεις πλέον τη διακυβέρνηση της Federal Reserve. Αυτή είναι όλη η διαδικασία, αυτή είναι όλη η διαμάχη, αυτός είναι και ο σκοπός του νόμου N.E.S.A.R.A. Επομένως αυτό που βλέπετε αυτή τη στιγμή είναι μια πραγματικά δύσκολη μάχη στην κορυφή, διότι η Νέα Τάξις Πραγμάτων (ΝΤΠ) στην πεντηκονταετία που είχε τον έλεγχο του παγκοσμίου καταπιστεύματος, κατέκλεψε το καταπίστευμα αυτό και έφτιαξε στρατούς, αστυνομίες, δυνάμεις ασφαλείας, μυστικές υπηρεσίες- και ό,τι μπορείς να φανταστείς - οι οποίες εξαρτώνται από αυτούς με σκοπό να επιβάλει τις δικές της αποφάσεις και να συνεχίσει αυτή την υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους.

BLACK NOBILITY & ORDER OF THE GARTER

Το ανθρώπινο γένος όμως και ιδιαίτερα κάποιοι από τους αμερικανούς, οι οποίοι είχαν κατανοήσει όλο αυτό το πρόβλημα, έχουν φτιάξει μια πολύ ισχυρή ομάδα, και εδώ πάλι θέλω να επιστήσω την προσοχή σας. Μέσα σε αυτή την ισχυρή ομάδα υπάρχει ο όρος «οι Λευκοί Ιππότες». Οι Λευκοί Ιππότες καταρχήν ξεκίνησαν σε αντιδιαστολή με τους «Μαύρους Ιππότες». Αυτό στους κύκλους τους υψηλούς και προπαντός της παγκόσμιας κυβέρνησης ονομάζεται the Black Nobility. Το Black Nobility είναι ουσιαστικά μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι κυβερνούν τον πλανήτη και ανήκουν σε μια συγκεκριμένη στοά που ονομάζεται Order of the Garter. Garter σημαίνει καλτσοδέτα στην Αγγλική γλώσσα. Σε αυτή την στοά (Order of the Garter) υπάρχουν περίπου 395 άτομα, τα οποία θα λέγαμε είναι «οι απόφοιτοι» όλων των στοών, των υψηλών στοών, γιατί μην ξεχνάτε οι 33 βαθμοί του μασονικού δόγματος, δεν είναι μόνον 33, φτάνουν μέχρι 99. Μετά που τελειώνουν τα 99, από εκεί πλέον οι πολύ εκλεκτοί μπαίνουν σε αυτή την Order of Garter, δηλαδή της καλτσοδέτας και οι οποίοι ουσιαστικά έχουν την επικυριαρχία του ανθρωπίνου γένους. Αυτό ονομάζεται Black Nobility.

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ & Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σε αντιδιαστολή λοιπόν αυτού του Black Nobility δημιουργήθηκαν οι White Knights δηλαδή οι Λευκοί Ιππότες. Δεν είμεθα σίγουροι αν οι λευκοί ιππότες είναι όλοι«λευκοί». Καταλαβαίνετε ότι το σύστημα έχει πάρα πολλούς τρόπους να ελέγχει με το δυαδικό σύστημα (καλός/κακός, ολυμπιακός/παναθηναϊκός, κλπ) πάντα έχουν το πάνω χέρι. Επομένως εδώ γίνεται μία αντιπαράθεση και μπορεί και στις δύο πλευρές να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούνται προδότες για την ιδεολογία της δικής τους πλευράς. Δεν μπορώ να σας το ξεκαθαρίσω περισσότερο επειδή είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα. Λοιπόν πρέπει να αντιληφθείτε ότι η μάχη γίνεται με πολλές υγιείς δυνάμεις και πολλές σκοτεινές δυνάμεις. Οι δύο αντιπαραθέσεις, οι δύο μερίδες δηλαδή, καμία από τις δύο δεν είναι καθαρές με την άλλη μεριά. Υπάρχει όμως και μια τρίτη πλευρά, η οποία είναι πραγματικά καθαρή. Δεν είναι τόσο καλά οργανωμένη όσο είναι οι άλλες δύο ομάδες. Εκπροσωπείται πάντως ο Ελληνισμός σε αυτή την τρίτη ομάδα σε πολύ υψηλό βαθμό και επειδή, όπως αντιλαμβάνεστε, κάποιες δυνάμεις έχουν ισχυροποιήσει τον Ελληνισμό με πολλά περιουσιακά στοιχεία, αντιλαμβάνεστε ποιες είναι οι επιθυμίες των οντοτήτων που επιβλέπουν. Δεν θέλω να το κάνω πιο συγκεκριμένο γιατί αντιλαμβάνεστε ότι μας ακούει ο μισός πλανήτης!
Κος ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Εν πάση περιπτώσει, αυτό που λέει ο πρόεδρος είναι α) ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση ( για το τι συμβαίνει στην Αμερική αυτή τη στιγμή) η οποία να μην είναι ανυπόστατη. β) Αυτό που δεν μας ακουμπά άμεσα, π.χ. ο νόμος N.E.S.A.R.A., καλό είναι να περιμένουμε πρώτα να εξελιχθεί και μετά να το συζητήσουμε.
ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Πάντως, αυτή είναι η αντιπαράθεση στην Αμερική. Το εάν η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής θα παραμείνει στα χέρια των τραπεζιτών ή θα πάει στα χέρια του λαού! Αυτό δεν έχει αντίκτυπο στην πατρίδα μας επειδή είμαστε εδώ. Επειδή ο Σώρρας και η END είναι εδώ! Εάν η Federal Reserve παραμείνει στα χέρια των τραπεζιτών και η Ελλάδα στα χέρια του Σαμαρά, κλάψε μάνα μου!

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ & Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα έχουν πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση;

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Κανένα πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβετε κάτι. Η Federal Reserve ελέγχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη. Το πρόβλημα είναι θέμα ιδιοκτησίας. Δηλαδή θα εξακολουθήσει να επιτρέπει ο Αμερικανικός λαός την ιδιοκτησία της Federal Reserve στα χέρια των τοκογλύφων ή θα την πάρει πίσω στα δικά του χέρια; Θυμάστε ότι 22 Δεκεμβρίου το 1913 δημιουργήθηκε η Federal Reserve για 100 μόνο χρόνια. Και πώς είναι αυτά τα 100 χρόνια; Τώρα θα αντιληφθείτε το 2% των παγκοσμίων καταπιστευμάτων. Έγινε λοιπόν συμφωνία ότι: η Federal Reserve θα παίρνει πίσω το 1% του κεφαλαίου της για 100 χρόνια μέχρις ότου πάρει όλο το κεφάλαιό της πίσω οπότε αποδεσμεύεται το αμερικανικό δημόσιο. Έχουν κάνει από το 2007 τουλάχιστον πέντε αιτήσεις προς την πολιτική ζωή της Αμερικής να ανανεώσει τη συμφωνία της Federal Reserve και έχουν απορριφτεί όλες! Το σχέδιο όμως είναι, επειδή τους δόθηκε αυτή η μεγάλη πρόσβαση σε τέτοια τεράστια κεφάλαια, έχουν δημιουργήσει τη CIA την NSA, τους στρατούς και άλλα και προσπαθούν να επιβάλουν δια της βίας αυτό που δεν μπορούν να πάρουν με δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτές είναι ουσιαστικά όλες οι ισορροπίες. Ανεξάρτητα από τον νόμο N.E.S.A.R.A., την Federal Reserve ή οτιδήποτε άλλο, ο Ελληνισμός πρέπει να επιπλεύσει και θα επιπλεύσει. Εμείς, το σύστημα που έχει κάνει ο Αρτέμης είναι τέτοιο που όποιος και να επιπλεύσει, ο Ελληνισμός είναι μπροστά! Καταλάβατε τι εννοώ; Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στην κορυφή, εμείς έχουμε το σύστημα. Είμεθα λίγο πιο πάνω από τη μάχη που γίνεται τώρα στην Ουάσινγκτον.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΤΟ ΤΗΝ ΕΙ-ΕΝD & ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ END ΧΑΝΙΩΝ- 16/10/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI - END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

( http://www.youtube.com/watch?v=yepEAfouFWI&feature=youtu.be)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...