ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

THOMAS JAMES McBRIDE & Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Καταλαβαίνετε ότι γίνεται μια θανάσιμη μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό που είδατε στην Συρία ήταν η τελευταία αναλαμπή της ΝΤΠ για να αρχίσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο ούτως ώστε να προλάβει τις αλλαγές που επέρχονται. Έχουμε συζητήσει  λεπτομερώς τι έγινε στα παρασκήνια. Πρέπει να σας πω ότι τέσσερις ημέρες μετά από την -κουτή θα έλεγα, για να μη χρησιμοποιήσω άλλο επίθετο – ανακοίνωση του προέδρου Ομπάμα ότι θα βομβαρδίσει τη Συρία, υπεχώρησε και έδωσε τη θέση του σε κάποιο άλλο άτομο που ονομάζεται Τζο Μπένερ. Ο Τζο Μπένερ είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και επειδή ο νόμος ΝΕΣΑΡΑ εφαρμόζεται σταδιακά και για τα προηγούμενα 6 – 7 χρόνια, ο Τζο Μπένερ έχει ορκιστεί σαν ενδιάμεσος πρόεδρος, δηλαδή αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Αυτό το πράγμα είναι ο Τζο Μπένερ, και δεν γίνεται απολύτως τίποτα, καμία απόφασις δεν εκτελείται εάν δεν την εγκρίνει ο Τζο Μπένερ. Ο Ομπάμα έδωσε τη θέση του στον Τζο Μπένερ αφού συζήτησαν τρεις ώρες. Ο Ομπάμα του ανέθεσε να αποφασίσει εκείνος για την επίθεση στη Συρία. Είχαμε συζητήσει, επίσης, για τη διαμεσολάβηση του Thomas James Mcbride, ο οποίος είναι ο ηγέτης της ομάδος που κατέχει πλέον τη σφραγίδα του Αγίου Πέτρου, ο οποίος κατηύθηνε την εκλογή του Πάπα Φραγκίσκου και ο οποίος ουσιαστικά είναι το άτομο το οποίον έδωσε, δε θα έλεγα εντολές αλλά τις υποδείξεις στον Πάπα Φραγκίσκο για να εκδώσει αυτές τις δύο επιστολές της 11ης Ιουνίου και της 8ης Αυγούστου, διότι σύμφωνα με το νόμο ΝΕΣΑΡΑ θα αποδοθούν ευθύνες σε όλους εκείνους οι οποίοι κατακρεούργησαν το ανθρώπινο γένος.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ - ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ & ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

Η αλλαγή της νομοθεσίας μέσω της Παπικής εκκλησίας, η οποία υποτίθεται νόμιμα, εντός των νομιμοφανών ορίων, είναι ο ηγέτης της ανθρωπότητος, με αυτόν τον τρόπο σηματοδότησε η Παπική Εκκλησία τις αλλαγές. Θα παρατηρήσατε, βεβαίως, ότι οι δικοί μας ιεράρχες Ιερώνυμος και Βαρθολομαίος εποίησαν τη νήσσαν , όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε η σφαγή των ορθοδόξων της Συρίας. Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε από τον Πατριάρχη ούτε από τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πάπας όμως από την πρώτη μέρα, όπως βλέπετε, έλαβε μία σθεναρά θέση εναντίον του πολέμου και η σθεναρά αυτή θέση επεκράτησε εν τέλει. Σας εξήγησα και την περασμένη εβδομάδα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι στην Συρία τώρα, από την στιγμή που ο Πάπας εφώναξε τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα και του έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες πως να χειριστεί το θέμα. Μέχρι και 48 ώρες πριν, ο υπουργός εξωτερικών της Αμερικής επέμενε ότι η πρόταση που έδωσε λέει για την καταστροφή των χημικών όπλων του Ασαντ την έκανε για πλάκα. Όμως, πάλι βγήκε μπροστά ο Τζο Μπένερ, αμέσως μετά από αυτές τις βλακώδεις ανακοινώσεις του Ομπάμα και του Κέρυ, βγήκε πάλι ο υπηρεσιακός Πρόεδρος ο Τζο Μπένερ και είπε με πολύ καθαρά λόγια στον Αμερικανικό λαό: “Ο Αμερικανικός λαός δε συμφωνεί με πολεμική επέμβαση στη Συρία και δε θα γίνει απολύτως τίποτα”. Αυτή ήταν η απόφασις του Τζο Μπένερ, η οποία ανακοινώθηκε ακριβώς προ τριάντα ωρών. Εντός έξι ωρών, ο υπουργός εξωτερικών  Κέρυ άρχισε να δίνει φιλικές συμβουλές προς τον Ασάντ. Ξαφνικά έγινε ο μεγάλος μπαμπάς και του λέει “Τώρα που είσαι καλό παιδί, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνουμε και να μας δώσεις τα χημικά σου όπλα κλπ κλπ”. Το ερώτημα, βεβαίως, που δεν απαντήθηκε ποτέ ήταν ποιος τα έφτιαξε τα χημικά όπλα; και ποιός τα πούλησε στον Ασάντ. Επομένως, όλη αυτή η διαδικασία είναι ένα θέατρο του παραλόγου. Ο Ομπάμα χτες το βράδυ βγήκε και έκανε μια εντελώς αστεία δήλωση. Μετά που ο Μπένερ είπε ότι δεν γίνεται τίποτα στη Συρία, έκανε ένα αστείο “η γυναίκα μου δε θέλει πόλεμο” λέει. Οπότε εμείς όλοι ησυχάσαμε που ακούσαμε, εφόσον η κυρία Μισελ Ομπάμα δε θέλει πόλεμο, εμείς ησυχάσαμε. Αυτή ήταν η σοβαρή δήλωση του Προέδρου χτες το βράδυ. Αυτό να σας φέρω λίγο στην επικαιρότητα. Τι σημαίνει; ότι δε πρόκειται να γίνει τίποτα στην Συρία, αυτό μην το πάρετε ότι είναι δεδομένο ακόμη. Πάντως, ο κίνδυνος της άμεσης ανάφλεξης έχει τουλάχιστον, αν όχι εντελώς εξαφανιστεί, έχει μετατοπιστεί διότι οι προτεινόμενες αλλαγές που προοιωνίζονται για την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου δεν πρόκειται να περάσουν χωρίς αντίσταση από την άλλη πλευρά. Πρέπει να σας πω ότι οι τραπεζικές οικογένειες των Ροθτσαιλντ και των υπολοίπων είναι κολλημένες στην γωνία. Να σκεφτείτε την περασμένη φορά που σας είπα ότι δώσανε τους τελευταίους εικοσιοκτώ μήνες, δεκαεπτά τρισεκατομμύρια δολάρια για να καλύψουν ανάγκες των εννέα μεγάλων τραπεζών για να μην κλείσουν αυτές οι τράπεζες. Αυτό ήταν μια προσπάθεια να συνεχίσουν να είναι οι επικυρίαρχοι του ανθρωπίνου γένους.
REPTILIANS - GREYS & ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Καλό θα ήταν να επαναλάβουμε τις ισορροπίες για να καταλάβετε πως ακριβώς υπάρχει αυτή τη στιγμή ακόμα η μεγάλη ελπίδα το ανθρώπινο γένος να βγει νικητής εν τέλει από αυτή τη μεγάλη αντιπαράθεση. Οι δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν το πατρονάρισμα της ανθρωπότητας είναι οι δράκοι, (Reptilians - ερπετικοί), οι οποίοι ζουν υποχθόνια. Αυτοί οι υποχθόνιοι έχουν μια υποφυλή η οποία ονομάζεται greys και αυτοί οι greys είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν κάνει την ανταλλαγή της τεχνολογίας τόσο με τον Χίτλερ στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, όσο με τον Πρόεδρο Αιζενχαουερ για να πούνε ότι αυτή η τεχνολογία ήρθε απ' έξω. Οι πραγματικοί προστάτες του ανθρωπίνου γένους είναι κοντά μας. Δεν έχουν παρέμβει διότι η συμπαντική ελευθερία δεν τους επιτρέπει να παρέμβουν. Αυτά που γίνονται δηλαδή στον πλανήτη μας είναι μία αντιπαράθεσις μεταξύ των επιγείων και των υποχθονίων. Έτσι εκείνοι οι οποίοι πραγματικά προστατεύουν το ανθρώπινο γένος δεν έχουν παρέμβει ακόμη. Δεν έχουν παρέμβει στην φυσική διάσταση που αντιλαμβανόμεθα εμείς στην τρίτη διάσταση. Έχουν παρέμβει με άλλο τρόπο. Έχουν παρέμβει με το βομβαρδισμό φωτονίων, νετρίνων και τα υπόλοιπα τα οποία τα εξηγήσαμε τις προηγούμενες φορές. Εκείνο το οποίο προσπαθούν να μας πείσουν τώρα οι υποχθόνιοι είναι ότι θα υπάρξει επέμβαση, εξωγήινη επέμβαση και πρέπει να ενωθούμε όλοι σε ένα κράτος ή σε μια δύναμη για να αντιμετωπίσουμε την εξωγήινη επιβουλή ενώ ουσιαστικά είναι οι ίδιοι οι υποχθόνιοι οι οποίοι κάνουν αυτήν την επιβουλή, την επίθεση. Έτσι αυτές είναι οι ισορροπίες τις οποίες δε θέλω να τις ξεχνάτε διότι εάν τις ξεχάσετε κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι πολύ άσχημο. Το ανθρώπινο γένος έχει πλέον αντιληφθεί αυτές τις ισορροπίες και τις αντελήφθη με τη βοήθεια αυτών που επιβλέπουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013: ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

Να επανέρθουμε τώρα για το τι προβλέπω εγώ προσωπικά για το τι θα γίνει τον Οκτώβριο. Αυτό το οποίο πιστεύω ότι θα γίνει αρχικά θα είναι η αναδιάταξις του οικονομικού συστήματος και επειδή θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις υπάρχει πιθανότης να υπάρξει και μια λαϊκή εξέγερσις. Υπάρχει η πιθανότης να μην έχουμε ηλεκτρισμό για κάποιο διάστημα, να υπάρξει ανωμαλία. Πρέπει να είμεθα εντελώς προετοιμασμένοι γι' αυτές τις αλλαγές. Δεν σημαίνει ότι θα γίνουν αλλά μην ξεχνάτε ότι ο εχθρός παραμονεύει στη γωνία και ενώ μπορεί να πιστεύουμε ότι πρόκειται για καλή αλλαγή να το χρησιμοποιήσουν αυτό σαν δούρειο ίππο για να κάνουν την τελική τους επίθεση. Προσπαθούν για 300 χρόνια να υποδουλώσουν το ανθρώπινο γένος ολοκληρωτικά και το βλέπω δύσκολο να μην αντιδράσουν έστω και την τελευταία στιγμή.Να σας πω ότι σήμερα ακόμα ανακαλύψαμε έναν λογαριασμό, ο οποίος έχει κατατεθειμένα υπέρ της Ελλάδος πάνω από 30 τρισεκατομμύρια τα οποία δεν τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Είναι κάτι το οποίο το ανακαλύψαμε σήμερα. Η δυνατότητα, λοιπόν για να έχουμε πρόσβαση σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ γρήγορα. Ξέρουμε τους λογαριασμούς, ξέρουμε που βρίσκονται κατατεθειμένα, ξέρουμε που είναι, ποιος τα φυλάει και πως μπορούμε να τα πάρουμε. Το πως σας το έχω εξηγήσει επανειλημμένως.
 Κος. Βαλσαμάκης: Ξέρουμε όνομα, διεύθυνση, όροφο και αριθμό ταμείου. Εκείνο που δε μπορούμε με κανέναν τρόπο να φτιάξουμε εμείς σαν Λαμπράκης- Βαλσαμάκης -Σώρρας είναι δε μπορούμε να είμαστε θεσμοί. Δε μπορώ εγώ να πάω σε αυτό το παγκόσμιο ταμείο και να τους πω “θέλω να μου δώσετε 600 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα”. Θα με ρωτήσει το ταμείο γιατί έτσι είναι η νομολογία“και ποιος είσαι εσύ που τα θέλεις για την Ελλάδα;” παρόλο που του πάω τα ομόλογα, του πάω τα certificate του χρυσού “κύριε, αυτά είναι δικά μου. Ναι είναι δικά σου αλλά, σύμφωνα με τη διεθνή νομολογία, αυτά τα χρήματα ανήκουν στην Ελλάδα και για να τα πάρει η Ελλάδα πρέπει ένας θεσμός να τα ζητήσει”.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 Αυτό ο θεσμός είναι τον οποίον ψάχνουμε μανιωδώς τον τελευταίο χρόνο. Κοντεύει περίπου ένας χρόνος που εμφανιστήκαμε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2012. Πλησιάζουμε την ημερομηνία αυτή και έχουμε μεγάλη αγωνία γιατί πρέπει να κάνουμε κάτι πριν τις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Σας διαβεβαιώ ότι εμείς κάνουμε ότι μπορούμε και κάνουμε ίσως και πράγματα που δε μπορούμε να προλάβουμε αυτήν την ημερομηνία 30/9/2013, ούτως ώστε να μην κλείσει χρόνος από την εγγραφή εκείνη. Ο αντίπαλος σου Έλληνα, και σου το λέω με καθαρό πνεύμα και καθαρή ψυχή, αυτόν που εξέλεξες να σε διοικεί. Είναι ο πρωθυπουργός σου, ο υπουργός οικονομικών. Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ελληνισμού αυτή τη στιγμή. Γιατί; Γιατί αυτοί είναι το ιερατείον μεταξύ των Ιησουιτών και των δρακονιανών. Οι δρακονιανοί είναι υποχθόνιοι, οι Ιησουίτες είναι οι επίγειοι. Έχετε, λοιπόν, δύο αφεντικά: ένα πάνω στη Γη και έναν κάτω από τη Γη. Ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τώρα διακινείται το ιερατείο- ο πρωθυπουργός σου, ο υπουργός οικονομικών, ο αρχιεπίσκοπος σου, οι δεσποτάδες, οι πατριάρχες κτλ. Αυτό το ιεραρχείον είναι ο αντίπαλος σου αγαπητέ μου Έλληνα. Εάν δεν μπορέσεις να δαμάσεις αυτό το ιερατείο, αποκλείεται να δεις ελευθερία.

ΚΑΖΑΡΟΙ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ & ΕΒΡΑΙΟΙ

Ενώ οι κοσμογονικές αλλαγές γινόντουσαν στην Αμερική από τη δεκαετία του 90 και του 2000 - άρα το γεγονός της αντιπαράθεσης που είχαμε με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την οικογένεια Μπους, η οποία αυτή πραγματικά απέτρεψε την εφαρμογή του νόμου Νεσάρα πριν 12 χρόνια - την ίδια ώρα στην Ευρώπη γινόταν το ακριβώς αντίθετο. Οι καζάροι, εβραίοι, μογγόλοι μέσω της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας επέβαλλαν την δικτατορία τους και υποδούλωσαν τα έθνη της Ευρώπης , την τελευταία εικοσαετία. Οι αντιπρόσωποι τους στην Ελλάδα με τα ονόματα Σημίτης, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σαμαράς και οι υπόλοιποι, αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι τους, τους ξέρετε όλους, υπηρετούν τους επίγειους, δηλαδή τον ιησουίτη, τον πάπα, τον καθολικό και τους υποχθόνιους που είναι οι δρακονιανοί και οι ρεπτίλιανς. Αυτές είναι οι δύο δυνάμεις του ιερατείου αγαπητέ μου Έλληνα και Ελληνίδα.Εάν εσύ δεν πάρεις τη τύχη στα χέρια σου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και πως να πάρεις τη τύχη στα χέρια σου;

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ & ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Εξήγησα λοιπόν ότι χρήματα που ανήκουν στην Ελλάδα είναι απεριόριστα.Μόνο το καινούργιο ταμείο που ανακαλύψαμε μόλις σήμερα έχει 30 τρισεκατομμύρια. Εμείς ως οργανισμός έχουμε προετοιμάσει ότι πρόγραμμα μπορείτε να φανταστείτε για την αναγέννηση της Ελλάδας. Ενώ λοιπόν έχουμε το project, το πρόγραμμα, έχουμε τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, δεν είμαστε θεσμός και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε στους θεσμούς.
 ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Δεν ζητάμε από κανέναν τίποτα. Όταν λέμε θεσμός, ο θεσμός μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος η οποιοσδήποτε Δήμαρχος.  Έχουμε τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, ἐχουμε το πρόγραμμα - εργασίες, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας από αυτούς -που υποτίθεται έχει εκλέξει ο Ελληνικός λαός -να υπογράψει, ένας από αυτούς να είναι πραγματικός Έλληνας και να θέλει την απελευθέρωση της πατρίδας, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ακούστε γιατί είναι δύσκολο. Γιατί στα καίρια θεσμικά πόστα έχουν βάλει τους δικούς τους. Τον Σαμαρά, τον Βενιζέλου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Ιερώνυμο, τον Χρυσόστομο, τον Παπαδήμο. Όταν λέμε δικοί τους τι σημαίνει;Δεν είναι Έλληνες; Δεν πρόκειται να το ερευνήσω αν είναι Έλληνες. Όταν λέμε είναι δικοί τους εννοούμε πουλημένες ψυχές, δηλαδή είναι τόσο δεσμευμένοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι αδύνατον να παρεκλίνουν από την γραμμή που έχουν πάρει.Εκείνοι που είναι λιγότερο δεσμευμένοι είναι οι δήμαρχοι, εφόσον ο Καλλικράτης-που είναι ένας περίεργος νόμος - τους δίνει την δυνατότητα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΗΤΩΝ

Επιπλέον, όμως, εντελώς τυχαία βρέθηκε ένα κείμενο μέσα στα sites του οργανισμού του Αρτέμη, το οποίο αναφέρεται για τη σύλληψη των 7 κεντρικών τραπεζιτών. Εάν διαβάσετε το άρθρο, γιατί το είδα και αναπαράχθηκε και έχει διαδοθεί σε όλα τα sites, θα ήθελα να κάνουμε να μια επιπλέον αναδρομή σε αυτό διότι πρόκειται για κάτι λίγο επικίνδυνο για μας και να σας εξηγήσω το λόγο. Εάν διαβάσετε όλη την αναφορά, η αναφορά αναφέρεται σε κάποιο όνομα που λέγεται Neil Keenan (Νηλ Κήναν). Ο Neil Keenan είναι ένας αντιπρόσωπος της οικογενείας των δρακόντων, ο οποίος έχει κάνει μήνυση στις Η.Π.Α. Έχει κάνει μήνυση στα Ηνωμένα Έθνη, στο Βατικανό και τον Πάπα και στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, τον Μπερλουσκόνι. Ένας από τους κυρίους λόγους που ο Μπερλουσκόνι έχασε την πρωθυπουργία ήταν και αυτός. Να θυμάστε, όταν οι Γιαπωνέζοι επιτέθηκαν εναντίον της Κίνας, μια τεράστια ποσότητα χρυσού που ανήκε στους Κινέζους το πήρε η Federal Reserve από την Κίνα για να “το σώσει” από τον Άξονα. Θυμάστε ότι τους μεν Ευρωπαίους τους φοβέρισαν με τους Γερμανούς, τους δε Ασιάτες με τους Γιαπωνέζους. Σκοπός των δύο, της φοβέρας και του ενός και του άλλου κράτους, ήταν να “πειστούν” τα διάφορα έθνη να παραδώσουν το χρυσό τους στους τραπεζίτες, οι οποίοι τον παρέλαβαν. Αλλά η οικογένεια των δρακόντων, η οποία διοικείται από μια δημογεροντία, για να μην ακούγεται συνεχώς η λέξη dragon, παρόλο που στη μήνυση εναντίον των Η.Π.Α η οποία εκατετέθη στο district των στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατέθεσε μήνυση η οικογένεια Dragon, των δρακόντων δηλαδή, εναντίον του Πάπα, του Μπερλουσκόνι, των Ηνωμένων Εθνών και της Αμερικής. Δηλαδή ο υπόγειος επιβήτορας, ο υποχθόνιος επιβήτορας, μήνυσε τον επίγειο επιβήτορα. Οι ενδιάμεσοι τώρα που είναι οι τραπεζίτες, οι Ροθτσάιλντ και οι υπόλοιποι, οι οποίοι υπηρετούσαν και τους δύο, και τα δύο αφεντικά, για τα προηγούμενα 200 χρόνια, δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δεν ξέρουν με ποιόν να πάνε. Ο μεν Πάπας τους λέει να κάνουν κάτι άλλο, οι δε δράκοι τους λένε να κάνουν κάτι άλλο. Το 1998 εκέρδισαν οι οικογένεια των δρακόντων την έκαναν σαν the elders of the eastern families, δηλαδή η δημογεροντία των οικογενειών της ανατολής. Με τη μήνυση αυτή καταδικάστηκε η Federal Reserve να παραδώσει χρυσό αξίας 296 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην Κίνα. Αυτό έγινε το έτος 98 -99 και το 2000 έπρεπε να παραδοθεί. Το 2001, που σαν εξήγησα, τη 12η Σεπτεμβρίου, σαν αύριο πριν 12 χρόνια ακριβώς, επρόκειτο το πρώτο φορτίο χρυσού να φύγει από την Αμερική για την Κίνα. Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου επρόκειτο να ανακοινωθεί ο νόμος ΝΕΣΑΡΑ, ο οποίος είχε υπογραφεί από τον Πρόεδρο Κλίντον στις 10 Οκτωβρίου 2000. Το πρωί, λοιπόν, τις 11ης Σεπτεμβρίου στις 10 η ώρα ήταν να ανακοινωθεί η Νέα Κεντρική Τράπεζα των Η.Π.Α, η οποία ήταν ανεξάρτητη της Federal Reserve και τις οποίας τα λογισμικά και όλες οι εγκαταστάσεις ήταν στο Βόρειο Πύργο, σε έναν από τους δύο πύργους που έπεσαν. Ενώ την επομένη, την 12η Σεπτεμβρίου 2001, το πρώτο φορτίο χρυσού θα έφευγε από την Αμερική για την Κίνα.

ΘΕΡΜΙΤΗΣ ΕΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ

Με την πτώση των διδύμων πύργων, και εξηγήσαμε πως έπεσαν πριν, θα σας πω μόνο μερικά στοιχεία από πλευράς φυσικής, μια και σήμερα έχουμε την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Τα καύσιμα των αεροπλάνων καίγονται περίπου σε 780 βαθμούς Κελσίου ενώ το ατσάλι για να λιώσει χρειάζεται 1530 βαθμούς. Είναι αδύνατο, λοιπόν, από το αεροπλάνο που καίγεται να λιώσει το ατσάλι. Αυτό και μόνο σας δίνει την απόδειξη για το πως έπεσαν οι πύργοι. Υπάρχει ένα άλλο χημικό που ονομάζεται θερμίτης . Ο θερμίτης μπορεί και δημιουργεί θερμοκρασίες μέχρι 2450 βαθμούς. Μπορεί δηλαδή να κόψει το ατσάλι όπως ένα μαχαίρι κόβει το ψωμί. Τέτοιου είδους υλικό βρέθηκε σε όλες τις κολόνες γύρω γύρω από τους διδύμους πύργους. Το πως βρέθηκε εκεί δε μας το εξήγησε κανένας.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ο λόγος που έπεσαν οι πύργοι ήταν για να υπάρξει αναβολή αλλά η θα κερδίσει το ανθρώπινο γένος η θα καταστραφεί το ανθρώπινο γένος. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαίνεται με την επέμβαση όλων των δυνάμεων που προστατεύουν το ανθρώπινο γένος, τουλάχιστον απεφεύχθη άμεσα η καταστροφή του ανθρώπινου γένους τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που είδατε τις τελευταίες ημέρες στη Συρία- αυτό το θέατρο του παραλόγου- παρόλο που γνώριζαν οι πάντες ,ακόμα και οι ίδιοι οι Ισλαμιστές ομολόγησαν, ακόμα και εκείνοι οι δύο δημοσιογράφοι τους οποίους τους είχαν απαγάγει και τους άφησαν ελεύθερους χθες, εμαρτύρησαν ενώπιον όλων των μέσων ενημερώσεως ,ότι οι Ισλαμιστές ρίξαν τα χημικά για να κατηγορηθεί ο Ασάντ .Το σχέδιο αυτό είχε εκπονηθεί εδώ και πολύ καιρό όπου είχαν πει ότι θα κάνουν μια επίθεση , για να ενοχοποιήσουν τον Ασάντ και να μπορέσουν να αρχίσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.Είμαι αισιόδοξος ,αλλά πρέπει να είμαι και συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι η άμεση αρχή του τρίτου παγκοσμίου πολέμου έχει αποφευχθεί και ότι εάν και εφόσον δεν υπάρξει εμπόλεμο και ανακοινωθεί η νέα οικονομική ανακατάταξη , έτσι ονομάζεται , ονομάζεται Reset Εvaluation .Reset value σημαίνει να γίνει αναδιάρθωση της αξίας της νομισματικής .Το Reset Evaluation είναι το ζητούμενο εδώ και τα προηγούμενα 15 χρόνια ή μάλλον 13 χρόνια από τότε που υπογράφηκε ο νόμος.Αυτό λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.Αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα Ελλάδα.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΕΚΤ - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Άλλο η Αμερική και άλλο η Ευρώπη . Η Ευρώπη ακόμα είναι κάτω από τα δεσμά των Εβραίων Καζάρων,των τραπεζιτών δηλαδή .Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας.Είναι το όργανο εκείνο ,το οποίο έχει επιβάλλει την δουλεία στους ανθρώπους της Ευρώπης και με κάθε τρόπο πρέπει να εξαφανιστεί από το προσώπου Γής .Το ευρώ αγαπητοί μου Έλληνες ,δεν είναι νόμισμα .Νόμισμα είναι κάτι το οποίο έχει αξία ,αντίκρισμα.Το ευρώ όπως αντιλαμβάνεστε είναι ένα κομμάτι χαρτί ,το οποίο τυπώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά βούληση και χρεώνει τους λαούς ,υποδουλώνει τους λαούς ,δίνοντας τους δάνειο με χαρτιά τα οποία τυπώνει κατά βούληση .Το μόνο κόστος το οποίο έχει και γιατί δεν λέω το ίδιο για το δολλάριο ,δεν το λέω γιατί ενώ το δολλάριο ήταν κατά τον ίδιο τρόπο για 70 χρόνια ,είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτή τη στιγμή ,το δολάριο που κυκλοφορεί έχει υπόβαθρο χρυσού μετάλλων πολυτίμων .

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ J.F. KENNEDY & ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ SUKARNO

Μην ξεχνάτε ότι ο Πρόεδρος J.F.Kennedy γι αυτό δολοφονήθηκε .Ο πρόεδρος Kennedy το 1963, υπέγραψε ένα προεδρικό διάταγμα με το νούμερο 1110.Αυτό το προεδρικό διάταγμα αφαιρούσε τη δικαιοδοσία εκτυπώσεως του δολλαρίου από την Federal Reserve δηλαδή από τους Ρόθτσαιλντ και έφερνε τη δικαιοδοσία πίσω στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής .Είχε ήδη εκδώσει 4,3 δις δολάρια ,τα οποία είχαν πράσινη αντί για κόκκινη σφραγίδα επάνω και ήταν χαρτονομίσματα των 20, των 10 ,των 5 και των 2 δολαρίων ,τα οποία δεν κυκλοφορούν πλέον ,υπάρχουν, είναι νόμιμα αλλά τα βρίσκεις σπάνια στην Αμερική. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό ,επειδή οι τραπεζίτες είχανε ήδη κατάσχει το χρυσό της Αμερικής και επειδή ο χρυσός αυτός εφυλάσετο από τον πρόεδρο της Ινδονησίας ,αυτός ήταν υπεύθυνος ,αυτή την ευθύνη του είχανε δώσει τα έθνη ,όλα τα έθνη ,είχανε δώσει την ευθύνη της φύλαξης του χρυσού ολοκλήρου του κόσμου στον Πρόεδρο της Ινδονησίας Sukarno .Είχε λοιπόν ο John Kennedy σε συνεργασία με τον Sukarno δέσμευσε ,δεν πήρε πίσω δηλαδή η Αμερική αλλά ενοικίασε ,αυτό ονομάζεται lease ,ένα τεράστιο ποσό χρυσού από τον Sukarno με σκοπό να έχει υπόβαθρο το καινούργιο δολάριο το οποίο τύπωνε το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής .Αυτή ήταν η μεγάλη συμβολή του Προέδρου Kennedy στην ανθρωπότητα. Προσπάθησε δηλαδή να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τα δεσμά των τραπεζιτών και η συμφωνία αυτή υπογράφτηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας σ’ ένα μικρό ξενοδοχείο που ονομαζόταν Green Hilton .Έμεινε στα ιστορικά δεδομένα σαν η συμφωνία Green Hilton .Με αυτή την συμφωνία μια τεράστια ποσότητα χρυσού ερχόταν στην Αμερική υπό μορφή ενοικίου από το παγκόσμιο καταπίστευμα για να μπορεί να υποβαστάσει την εκτύπωση του καινούργιου δολλαρίου το οποίο θα εκτύπωνε πλέον το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και θα τελείωνε τότε η δουλεία των 30 ετών που είχε επιβληθεί από το 1933 επί προέδρου Franklin Roosevelt .Όμως δεν πρόλαβε ο Kennedy να τελειώσει αυτό το θέμα διότι 10 μέρες αργότερα είχε δολοφονηθεί στο Ντάλλας του Τέξας και σας λέω ότι ο Lyndon Johnson που ήταν τότε αντιπρόεδρος στο αεροπλάνο μέσα που ερχόταν από το Τέξας στην Ουάσινγκτον για να ορκιστεί σαν Πρόεδρος των Η.Π.Α ανήρεσε το προεδρικό διάταγμα 1110 και επανέφερε τη διαδικασία εκτυπώσεως του δολαρίου στους Ρόθτσαιλντ και τους υπόλοιπους τραπεζίτες .Αυτός ήταν ο λόγος της δολοφονίας του Προέδρου Kennedy. Λίγα χρόνια αργότερα με ανάλογο τρόπο δολοφονήθηκε και ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Sukarnο οποίος ήταν υπεύθυνος για την φύλαξη του χρυσού όλου του πλανήτη ,είχε δε σαν φύλακτρα 2,5% του κατατιθεμένου χρυσού ,ο οποίος ήταν περισσότερος από 3 εκ. τόνους .

O ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ SAINT GERMAIN

Επειδή αντελήφθη ο Sukarno από το 1963 μέχρι το 1967  τι επρόκειτο να συμβεί , έκανε ορισμένες κινήσεις ούτως ώστε το ανθρώπινο γένος να είναι εν τέλει ο αποδέκτης αυτού του χρυσού και να μην επανέλθει ούτε στους Δρακονιανούς ούτε στους Ιησουίτες .Δεν είναι της ώρας αυτή τη στιγμή ,να συζητήσουμε το τι έγινε ακριβώς με αυτό το χρυσό .Είναι όμως και αυτός ο χρυσός ένα μέρος του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Saint Germain .Θυμάστε ότι ο Saint Germain ,δηλαδή ο Άγιος Αδελφός έτσι λέγεται ,ένας από τους Παρατηρητές που δημιούργησε αυτό το παγκόσμιο καταπίστευμα το 1829 και τώρα μέρος αυτού του καταπιστεύματος είναι και η συμφωνία Green Hilton την οποία έκανε ο Kennedy με τον Sukarno .Είναι το καταπίστευμα του Ferdinand Marcos , είναι η Τράπεζα των Διεθνών Διακανονισμών, είναι η Federal Reserve ,είναι όλες οι Διεθνείς συμφωνίες στο Bretton Woods,η Παγκόσμια Τράπεζα ,το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ,όπου υπάρχει περιουσιακό στοιχείο στον πλανήτη είναι κομμάτι του Παγκοσμίου καταπιστεύματος .Δικαιοδοσία στο παγκόσμιο καταπίστευμα σας είπα έχουν οι Πρόεδροι ,Πρωθυπουργοί ,Δήμαρχοι ,Αρχιεπίσκοποι κ.τ.λ.Σ’ αυτή τη φάση λοιπόν γίνεται μια μεγάλη μάχη για το ποιος εν τέλει θα αναλάβει τον έλεγχο αυτού του παγκόσμιου καταπιστεύματος .Ο αρχικός δημιουργός του καταπιστεύματος το έφτιαξε για το ανθρώπινο γένος .Φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή ότι το ανθρώπινο γένος θα κερδίσει την τελική μάχη και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον φαινομενικά ,ο επίγειος επιβήτωρ που λέγεται Βατικανό έχει υποχωρήσει όσο αναφορά για την κυριαρχία του στο ανθρώπινο γένος . Εκείνοι που δεν υποχωρούν βέβαια είναι οι Reptilians , είναι οι υποχθόνιοι οι οποίοι επιμένουν ότι αυτοί είναι τα αφεντικά του πλανήτη .296 τρις ήταν η μήνυση την οποία έκανε η οικογένεια των Δρακόντων εναντίον της Federal Reserve, εναντίον δηλαδή των τραπεζιτών .Το περίεργο και το παράδοξο είναι ότι τόσο ο Πάπας όσο και οι Δρακονιανοί τα έχουνε βάλει με τους τραπεζίτες ,οι οποίοι ήταν τα δικά τους τσιράκια για 200 χρόνια και τώρα ξαφνικά σηκώσαν κεφάλι και θέλουνε αυτοί ,το ονόμασαν Νέα Τάξη Πραγμάτων και θέλουν αυτοί τώρα να κάνουν κουμάντο και να αναλάβουν τον ρόλο του παγκόσμιου αφεντικού. Δύσκολο βέβαια διότι το ανθρώπινο γένος έχει πλέον πληροφορηθεί τις ισορροπίες και τι συμβαίνει.  
Βαλσαμάκης : Να θυμίσω κάτι που έχουμε ξαναπεί .Ο ήλιος θα βγει από την Ελλάδα ,θα συνεχίσει να πάει στο Βατικανό, από εκεί στο Λονδίνο και στην Αμερική .Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι εμείς είμαστε εντός εισαγωγικών εξουσιοδοτημένοι ως Έλληνες ,όλοι μαζί ,να βοηθήσουμε σ’ αυτό που προσπαθεί να κάνει το ανθρώπινο γένος .Αν εμείς σταυρώσουμε τα χέρια μας δυστυχώς δημιουργούμε πρόβλημα σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος .Λαμπράκης :Ακούστε τώρα πόσο εύκολο και πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα :Έχεις τα χρήματα ,έχεις τα οικονομικά εργαλεία ,έχεις το σχέδιο και κανένας από αυτούς που έχουν την δικαιοδοσία δεν βάζει την υπογραφή του για να σώσει την χώρα του . Κανένας .Αλλά ποιος τους έβαλε αυτούς εκεί για να έχουν αυτή την δικαιοδοσία; Νομίζετε ότι τους βάλατε εσείς .Νομίζετε ότι όταν κάνατε εκλογές και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι ,ότι αυτός που είναι πρωθυπουργός σήμερα πραγματικά εξελέγη .Νομίζετε ότι υπάρχει εντιμότης στην καταμέτρηση των ψήφων αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν αληθεύει .Ότι βλέπετε σαν κατεστημένο πολιτικό είναι όλο δοτό .Δεν είναι εκλεγμένοι αλλά επιλεγμένοι αυτοί οι άνθρωποι διότι διαχρονικά επιλέγονται συνεχώς μόνο δικοί τους ,μόνο άνθρωποι που εξαρτώνται από αυτούς με σκοπό να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ τον θεσμό και να ελευθερώσουν τον Ελληνισμό .

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  &  Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 12 - ΕΙ ΕΝD

Και έρχεται τώρα ένας κουζουλός που λέγεται Σώρρας και μερικοί άλλοι γύρω του 12 μαζί και λένε, παιδιά εμείς κάναμε 2 από τα 3 αλλά κάποιος πρέπει να κάνει το τρίτο .Το τρίτο κομμάτι ,την δικαιοδοσία, την έχεις εσύ Έλληνά μου και Ελληνίδα .Εσύ έχεις την δικαιοδοσία να βάλεις τον θεσμό που πρέπει και ετοιμάζεσαι τώρα να βγάλεις τον Σαμαρά και να βάλεις τον Τσίπρα .Ετοιμάζεσαι αγαπητέ μου συνέλληνα να βγάλεις το λιοντάρι και να βάλεις την τίγρη .Δεν πρόκειται να δεις πουθενά άσπρη μέρα .Εγώ ως απλός Έλληνας , ως Έλληνας που αισθάνεται το καθήκον του ,έκανα ότι μπορούσα ,θεσμός όμως δεν είμαι ,δεν μπορώ να είμαι θεσμός . Σας λέω ,από το σημερινό μόνο καταπίστευμα που βρήκαμε σας λέω ότι το 1/5 από αυτό είναι γνωστό στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος ,με αριθμό λογαριασμού ,με πιστοποιημένη κατάθεση, ξέρει ακριβώς που είναι και δεν θα κάνει κάτι ,δεν πρόκειται να κάνει κάτι ,όπως δεν έκανε και το 2010 .Γιατί αγαπητέ μου συνέλληνα, εσύ που έχεις μισθό 600 ευρώ ,ενώ ο Προβόπουλος έχει απολαβές το χρόνο 1,2 με 1,3 εκ.ευρώ πως θα διακινδυνεύσει αυτός ο άνθρωπος αυτή την ευμάρεια και την προβολή για να κατέβει στο επίπεδο που είσαι εσύ .Για ποιο λόγο .Δεν πρόκειται να το κάνει .Κάτι ανάλογο δεν πρόκειται να κάνει ο Ιερώνυμος, δεν πρόκειται να το κάνει ο Σαμαράς ,δεν πρόκειται να κάνει ο Στουρνάρας ,δεν πρόκειται να κάνει κανένας ,διότι ξέρουν ότι εάν το κάνουν αυτοί δεν θα έχουν θέση σε αυτό τον πνευματικό και φυσικό χώρο που λέγεται Ελλάδα και Ελληνισμός .Άρα με το να μην ελευθερώνουν τον Ελληνισμό, εξασφαλίζουν την δική τους επιβίωση .Να θυμάσαι λοιπόν ότι έχεις έναν μόνο τρόπο να το κάνεις αυτό το πράγμα .Πρέπει εντός των επόμενων 2 εβδομάδων να έχουμε συλλέξει τουλάχιστον 1 με 2 εκ. υπογραφές .Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά .

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ

Όχι ότι και με 1 και 2 εκ. θα πειστεί κανένας να κάνει κάτι ,θα δώσει όμως το μήνυμα στο κατεστημένο ότι «εάν τολμήσετε να κάνετε εκλογές ,να ξέρετε ότι ο Ελληνισμός θα σωθεί αυτή τη φορά!»Τι σημαίνει ότι τους προειδοποιούμε να μην κάνουνε εκλογές ;Δεν μπορούν .Αργά ή γρήγορα θα κάνουν ,διότι υπακούοντας στα αφεντικά τους έχουν πιέσει τόσο πολύ τον Έλληνα που θα πάρει πλέον την τύχη του στα χέρια του.Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην φτάσουμε ποτέ στο σημείο να χρησιμοποιηθεί βία .Και τώρα αυτό που κάνουμε ,όπως λέει και ο Αρτέμις τον αγώνα αυτό πρέπει να τον κερδίσουμε με την πένα ,όχι με το όπλο ,με την πένα .Είναι η ώρα της πένας .Μπορεί αυτοί να το ακούν και να γελάνε ,νομίζοντας ότι δεν μπορείς να το κερδίσεις με την πένα. Είναι γελασμένοι .Αργά ή γρήγορα ο Ελληνισμός θα ανέβει στο βάθρο του .Θα είναι ο φωτοδότης όλου του πλανήτη .Θα είναι το παράδειγμα η Ελλάδα προς μίμηση .Εγώ αυτούς τους ανθρώπους που είναι στην πολιτική τους βλέπω ως κοινωνικά απόβλητα.Την Μέρκελ ,τον Κάμερον ο οποίος ξέχασε λέει το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά .Πήγε κάπου να φάει πρωινό και ξέχασε λέει το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά επάνω στο τραπέζι .Τόσο σοβαροί άνθρωποι είμαστε .Πρέπει να σας πω ότι εγώ προσωπικά αυτούς τους ανθρώπους τους βλέπω ως κοινωνικά απόβλητα .Δεν είναι καν στο επίπεδο του ανθρώπου .Δεν θέλω να στοχοποιήσω έναν συγκεκριμένο λαό ,επειδή όμως είναι μνήμη για εμάς τους Κρήτες ,η 12η Σεπτεμβρίου με το κάψιμο της Βιάννου ,των Μουρνιών,των Γδοχιών και του Μύρτου,είναι λοιπόν για εμάς ώρα να θυμόμαστε τους βαρβάρους που περνάνε από το άγιο χώμα της Ελλάδας .Είναι βάρβαροι αυτοί ,δεν πρόκειται περί ανθρώπων ,είναι βάρβαροι .Παρά το γεγονός ότι θεωρούν τον εαυτό τους προηγμένο και πολιτισμένο βάρβαροι είναι .

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Θα σας πω και κάτι για να χαρείτε ιδιαίτερα .Ο Σώρρας εάν ήθελε ,δεν είναι ώρα ακόμα και ξέρει εκείνος γιατί δεν είναι ώρα ,φυλάει ένα τελευταίο κερασάκι στην τούρτα κι ελπίζω να κερδίσει τις εκλογές η Μέρκελ για να προσφέρουμε αυτό το κερασάκι στην τούρτα της κυρίας Μέρκελ .Σημασία έχει τώρα να κάνουμε τα βασικά για εμάς.Χρήματα υπάρχουν ατελείωτα αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες ,δεν υπάρχει οικονομικό θέμα ,το θέμα είναι καθαρά θέμα δουλείας ,υποδούλωσης .Αυτοί οι Γεωργιάδηδες ,οι Στουρνάρες ,οι Χατζηδάκηδες όλοι αυτοί είναι υποκείμενα και υποχείρια μιας τάξης αφεντικών και δεν αξίζει ούτε καν να συζητάτε μαζί τους .Δέστε το στόχο σας ,βάλτε στο μάτι σας και στο όραμά σας την κορυφή του λόφου που λάμπει ο Ελληνισμός .Μη βγάλετε το μάτι σας από εκεί και να είστε σίγουροι ότι τα πόδια σας και η ψυχή σας θα σας οδηγήσουν ακριβώς εκεί που πρέπει.
 Βαλσαμάκης: όλοι αυτοί είναι δοτοί ενός παγκόσμιου συστήματος ,είναι δοτοί των επικυρίαρχων, είναι τσιράκια ,εγώ τους αποκαλώ νταβατζήδες ,συγχωρέστε με για την έκφραση αλλά έτσι τους αντιλαμβάνομαι .Εάν όμως μεταξύ αυτών υπάρχει κάποιος φωτεινός Έλλην ,είτε αυτός είναι Υπουργός είτε αυτός είναι Δήμαρχος ,γιατί ο Δήμαρχος σήμερα είναι θεσμός ,ας το αποδείξει ότι είναι φωτεινός ,ότι είναι πραγματικός Έλληνας .Τώρα είναι η ευκαιρία να το αποδείξει .Εμείς, όλοι εμείς μαζί θα καταστρώσουμε το σχέδιο της αντίστασης και της αντίδρασης . Αυτοί μετά τι θα κάνουν, που θα βρουν τρύπα να κρυφτούν .Θα τους καλύψουν οι επικυρίαρχοι ή όπως μας λέει η ιστορία , τους προδότες τους κρεμάνε ακόμα κι αυτοί που τους χρησιμοποίησαν. Αυτό είναι το ερώτημά μου.
Λαμπράκης: Εδώ είναι η μεγάλη ευκαιρία για το ανθρώπινο γένος ,είναι ότι τσακώνονται τα δύο αφεντικά.Αυτό έχει μεγάλη σημασία .Έχουνε αφήσει το ιερατείο, το έχουνε αφήσει στην τύχη του. Είναι ευκαιρία για το ανθρώπινο γένος να βγάλει από τη μέση το ιερατείο, να επαναφέρει την δικαιοσύνη την ηθική και την τάξη .Η λύση στο πρόβλημα είναι πολύ πιθανόν να προέλθει από την Κρήτη. Αυτοί οι οποίοι μας ακούνε ξέρουν και ας το κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους. Θα ήθελα εδώ να σας πω εντελώς παρενθετικά ότι την προπερασμένη εβδομάδα αναφερθήκαμε στον Παύλο τον Μπολάκη ,ότι έχει την δυνατότητα να σηκώσει πολλά βάρη .Διαπιστώσαμε εκ των υστέρων ότι κάποια αιτήματα τα οποία ο Παύλος είχε διαχρονικά έναντι της Κυβερνήσεως και σε μια κατάσταση που σίγουρα δεν υπάρχει και μεγάλη ρευστότητα ,ικανοποιήθηκαν στο Δήμο του. Ξέρουμε ότι ο Παύλος είναι πραγματικός άντρας και ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει επειδή κάποια από τα προγράμματά του υλοποιήθηκαν.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΗΜΑΡΧΩΝ

Βαλσαμάκης: Σ’ αυτό το σημείο θέλω να σας δώσω και μια άλλη πληροφορία. Εχθές το βράδυ ,σε έναν¨μυστικό δείπνο¨ ο κύριος Σαμαράς κάλεσε πολλούς Δημάρχους σε μια ταβέρνα της Κηφισιάς, τους έπιασε κατ’ ιδίαν και προσπάθησε να τους πείσει ότι μέσα από το κατεστημένο, μέσα από αυτό το καθεστώς που έχει γίνει σύστημα στην πατρίδα μας ,θα τους λύσει τα οποιαδήποτε προβλήματα. Αυτό αντιλαμβάνεστε γιατί το έκανε .Το έκανε για να αποκλείσει την οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιοι ίσως Δήμαρχοι ,για να απελευθερώσουν την πατρίδα μας .Αυτό είναι ένα χτύπημα ένα κάτω από τη μέση .

Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ END ΑΠΟ ΤΟ MEGA

Λαμπράκης: Να σας πω και κάτι άλλο .Το MEGA είχε κάνει μια μακροσκελή εκπομπή που επρόκειτο να την προβάλλει για την Ε.Ν.D.ούτε πρόβαλλε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την εκπομπή, διότι μια εβδομάδα αργότερα κι ενώ είχε χρέη πάνω από 140 εκ.,πήρε 10 ή 15 εκ. δάνειο με εγγύηση του Δημοσίου .Μιλάμε για μία εκπομπή του Προέδρου του Λαμπράκη και εμένα μας πήρανε μία ώρα συνέντευξη και επρόκειτο να γίνει δημόσιο θέμα μέσω του MEGA .Εντός ολίγων ημερών δανειοδοτήθηκαν με ότι ακριβώς ζητούσανε από τα τσιράκια και η εκπομπή αυτή ουδέποτε είδε το φως της δημοσιότητας .Αυτά πληροφοριακά .Πρέπει να σας πω ότι κάθε τι που συζητούμε και ανακοινώνουμε δημόσια πηγαίνουν και το μπλοκάρουν,το προλαμβάνουν .Τι σας λέει αυτό ; Δύο πράγματα .Ότι εμείς είμαστε αθώοι και αγαθοί και δεύτερον ότι φοβούνται .Το δεύτερο είναι πιο σημαντικό από το πρώτο .Ναι εμείς μπορεί να είμεθα αγαθοί .Ναι εμείς μπορεί να είπαμε θετικά πράγματα για τον Παύλο τον Μπολάκη ,γιατί είναι αξιόλογος άνθρωπος και δεν τα παίρνουμε ποτέ πίσω όμως πρέπει πάντα να θυμάστε ότι φοβούνται .Εάν τρέξουν να μπλοκάρουν το MEGA ή τον Μπολάκη ή οποιονδήποτε άλλο ικανοποιώντας τα οικονομικά τους αιτήματα αυτό σημαίνει ότι φοβούνται.Να είναι σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα ο φόβος αυτός ο δικός τους θα επαληθευτεί.  
Βαλσαμάκης: Ποτέ κανείς δεν γλιτώνει από ότι φοβάται .Απλούστατα για να το φοβάται πάει να πει ότι έχει άδικο .Κινείται σε άδικους δρόμους .Λαμπράκης : Υπάρχουν φορείς και εκτός Ελλάδος, δηλαδή ακούστε τώρα το εξής περίεργο.Εάν ο Σώρρας έχει ένα εργαλείο οικονομικό το οποίο είναι υποχρέωσις των Η.Π.Α. μπορεί να ρευστοποιηθεί με δύο τρόπους :είτε με τον φορέα της Ελλάδος, είτε με τον φορέα της χώρα που έχει το χρέος .

ΤΡΟΠΟΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ - ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: 
ακούστε τώρα το εξής περίεργο: αν ο Σώρρας έχει ένα εργαλείο οικονομικό το οποίο είναι υποχρέωσις των ΗΠΑ μπορεί να ρευστοποιηθεί με δύο τρόπους
1ος: είτε με το φορέα της Ελλάδος 
2ος: είτε με το φορέα της χώρας που έχει το χρέος. 
Αν το κάνεις μέσω του φορέα της Ελλάδος, τα χρήματα θα κατέβουν από το λογαριασμό που ανήκει στην Ελλάδα.2ος: Αν το κάνεις με το φορέα του κράτους που χρωστά, π.χ. η Αμερική, τα χρήματα θα βγουν από το λογαριασμό της Αμερικής από το καταπίστευμα. επομένως να θυμάται ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Σαμαράς ότι δεν είναι μονοπώλιο ο Ελληνικός θεσμός, ο θεσμός «Ελλάδα». Εργαζόμαστε και σε άλλους θεσμούς εκτός συνόρων. Θα χάσουν την ευκαιρία να έχουν έστω και την παραμικρή δικαιολογία για ποιο λόγο έδρασαν ανθελληνικά.

Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την Ομιλία του Δόκτρος Λαμπράκη - Προέδρου της Ε.Ν.D.  και του Κυρίου Βαλσαμάκη - Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. στην ομάδα Ε.Ν.D. Χανίων στις 11/09/2013. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ :  ART FM RADIO  ΚΥΠΡΟΥ
Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...