ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΝΕΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Σε κίνηση-ματ προχωρεί η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, ακριβώς στην επέτειο συμπλήρωσης 22 χρόνων από την Ανεξαρτησία των Σκοπίων στις 8 Σεπτεμβρίου 2001 και λίγες μόνο ώρες πριν φθάσει στην Αθήνα
(Δευτέρα) ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς!

  Τη στιγμή που η Αθήνα παζαρεύει μυστικά το ιερό ελληνικό όνομα "Μακεδονία" με ...γεωγραφικό προσδιορισμό... και η Βασίλισσα Ρωξάνη δακρύζει για μια ακόμη προδοσία στον Τάφο της Αμφίπολης, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, κόβει τις γέφυρες σε οποιαδήποτε υποχώρηση, ορίζοντας και καθιερώνοντας το μόνο όνομα που μπορεί να κάνει αποδεκτό για τα Σκόπια!
   Και αυτό είναι το "ΝΕΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" - "NOVOBALKANIAN REPUBLICA"! Καθιερωμένο στο Σύνταγμα και στον ΟΗΕ, ως η μόνη και για κάθε χρήση Ονομασία!
   Οι κάτοικοι θα ονομάζονται "Νεοβαλκάνιοι" - "Novobalkanians"!
   Η ταυτότητα - εθνικότητα- γλώσσα "Νεοβαλκανική" - "Novobalkanian"!
   Το διαβατήριο θα αναγράφει "Novobalkanian!
   Το νέο διεθνές σύμβολο θα είναι το "NB"!

ΠΗΓΗ:  http://news-cobra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...