ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αν ποτέ σκοτωθώ... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!!!!



Αν ποτέ σκοτωθώ από χέρι χρυσαυγίτη, μην τολμήσετε να στήσετε αντίποινα σε χρυσαυγίτη.

Με το σύστημα θέλω να τα βάλετε και την κυβέρνηση που τώρα σας εξουσιάζει υπηρετώντας την κοινοβουλευτική δικτατορία.

Αν σκοτωθώ από χέρι χρυσαυγίτη, να του πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που σκοτώνοντάς με, του έπεσε το γάντι και από μέσα φάνηκε το μακρύ χέρι του συστήματος και του «συνταγματικού» τόξου της κυβέρνησης.

Αν ποτέ σκοτωθώ από χέρι ακροαριστερού, μην τολμήσετε να στήσετε αντίποινα στους ακροαριστερούς.

Με το σύστημα θέλω να τα βάλετε και την κυβέρνηση που τώρα ξεπουλάει την πατρίδα σας και σας μετατρέπει σε μετανάστες, υπηρετώντας την αποικιοκρατία των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Αν σκοτωθώ από χέρι ακροαριστερού, να του πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που έβγαλε το γάντι και από μέσα φάνηκε το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και του αντιπατριωτικού εμφυλίου που έχει στήσει το σύστημα.

ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Γιατί από χέρι Δημοκράτη και Δίκαιου Πατριώτη δεν σκοτώθηκε, ούτε θα σκοτωθεί ποτέ κανείς.


Κατερίνα Τραγάλου
Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...