ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΧΕΔΙΟ 12 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Είσαστε έτοιμοι να απελευθερώσετε την πατρίδα; Με δύναμη από το Γαλατά που είναι και ηρωικό μέρος και από τη στιγμή που είναι η ιδιαιτέρα πατρίδα του Μίκη Θεοδωράκη έχει ιδιαίτερη βαρύτηταΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ : Να᾽ναι καλά όλοι οι Συνέλληνες όλο το Ελληνικό DNA,όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για την απελευθέρωση της πατρίδας μας . Αυτό είναι το ζητούμενο στην παρούσα φάση. Μέχρι σήμερα τους τελευταίους μήνες έχουμε αναλωθεί, έχοντας αφιερώσει πολλές ώρες στο να κάνουμε διαπιστώσεις οι οποίες μας οδήγησαν στο πως έφτασε η πατρίδα μας μέχρι εδώ. Ξέρουμε σήμερα ποιοι είναι πραγματικά υπεύθυνοι για τα 2.000.000 ανέργους, τα 600. 000 λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το ποιοι είναι υπεύθυνοι για το 35% των Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 35% που ζει στο όριο της φτώχειας, ποιοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι κυρίως για όλα αυτά που τραβά η χώρα μας και στο εσωτερικό και στο διεθνή στίβο. Όλο αυτό το ξεπούλημα που υπέστη η πατρίδα μας και κάθε Έλληνας πολίτης είναι σχέδιο των 12 οικογενειών, είναι σχέδιο των επικυρίαρχων. Αυτό λοιπόν το μάθαμε. Όμως μάθαμε και το ονοματεπώνυμό τους, τι νούμερο παπούτσια φορούν. Τα μάθαμε όλα. καταλήξαμε σε συμπεράσματα ότι αυτά που βγήκε και είπε ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν όλα ψέμματα, είναι όλα αυτά που του είπαν τα αφεντικά του να πει είναι όλα αυτά που δε γεμίζουν ούτε το τσικάλι ούτε το ψυγείο του κάθε Έλληνα πολίτη.

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μας είπε για ένα πλεόνασμα των 2,9 δις τη στιγμή που το ίδιο το κράτος χρωστά περίπου 8 δις σε Έλληνες ιδιώτες. Αυτό δεν αντέχει σε καμιά λογική. Μας είπε ότι πάμε πάρα πολύ καλά και ότι οι επενδύσεις θα είναι το μέλλον μας.Όταν λένε επενδύσεις εννοούν το ξεπούλημα της δημόσιας κρατικής Ελληνικής περιουσίας. Αυτό σημαίνει ότι πουλάνε τα ασημικά σε ένα σπιτικό, δηλαδή ό,τι έχει αξία. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε γύρω στην πεπατημένη σε αυτό που θέλουν οι επικυρίαρχοι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτά βγήκε να μας πει, και μάλιστα καμάρωνε και για αυτά, γιατί λέει οτι είμαστε σε καλύτερη θέση από ότι είμαστε πέρυσι. Από που προκύπτει αυτό δεν μας το εξήγησε. Σημασία έχει όμως ότι όλα αυτά είναι διαπιστώσεις που καθένας από μας τις ξέρει πολύ καλύτερα από τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο, και όλα γενικώς αυτά τα ανδρείκελα, τα ξέρουμε όλα αυτά γιατί τα ζούμε στο πετσί μας. Όλα αυτά που μας λέει και που μας είπε ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τα έχουμε αναλύσει, εμπεδώσει, φιλοσοφήσει.Είμαι της γνώμης οτι από σήμερα θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε τους τρόπους με τους οποίους - πρέπει και μπορούμε και για τα παιδιά μας- να αντιδράσουμε, να αμυνθούμε.

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
Έχουμε δύο σταθερές, δυο πράγματα που μπορούμε να τα πάρουμε ως δεδομένα. Το ένα ότι έχουμε τα οικονομικά εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε μας καταλογίζουν, μας χρεώνουν και μας ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτό το οικονομικό εργαλείο το έχουμε, είναι τα 600 δις κατατεθειμένα από 28/9/2012 στην Ελληνική δημοκρατία. Τα τσιράκια των επικυρίαρχων αρνούνται να τα παραλάβουν και να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις της πατρίδας μας. Πλην όμως τα έχουμε, είναι εκεί, δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει πολύ περισσότερο απο τις 28/6/13 και μετά που καταθέσαμε στην Ελληνική δικαιοσύνη όλα τα παραστατικά, όλα τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγο το αληθές.Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι όλοι εμείς οι Έλληνες, με το Ελληνικό DNA έχουμε και τη θέληση και την τόλμη και την απαιτούμενη "κουζουλαμάρα" να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Αυτό που κατά την ταπεινή μου άποψη χρειάζεται να καταλάβουμε όλοι είναι ότι αν δεν αντισταθούμε, αν δεν αντιδράσουμε, αν περιμένουμε έτσι την μοίρα μας , το μόνο σίγουρο είναι ότι η μοίρα μας δε θα είναι καλή.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnWu3NC2baA



Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ & ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ
Πρέπει να ενημερωθούμε, να αφυπνιστούμε, να επεξεργαστούμε προτάσεις σχέδια για το πως θα αντιδράσουμε. Απέναντί μας έχουμε ένα κράτος προδοτών, εθνοπροδοτών, άλλωστε το έχει πει το 426 π.χ ο Θουκυδίδης, έχει δώσει τον ορισμό του εθνοπροδότη:"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." Έχουμε να κάνουμε με εθνοπροδότες, το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους, η τσέπη τους και πολύ πιθανό οι άμεσα συγγενείς τους τίποτε περισσότερο. Δεν τους καίγεται καρφί για την Ελλάδα, για το έθνος,για το αύριο της πατρίδας. Το έχουν αποδείξει. Εμείς λοιπόν έχουμε προτάσεις. Απέναντί μας αυτό το κράτος έχει φανεί ανέντιμο, χωρίς αξιοπιστία και θέληση να βοηθήσει πραγματικά αν υποτεθεί οτι υπάρχει πρόβλημα. Aπεναντίας θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επικυριάρχων. Ένα κράτος που έχει κηρύξει στάση πληρωμών απέναντι στους πολίτες του, αξίζει την ίδια συμπεριφορά από τους πολίτες του.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ
Ένα κράτος, μια κυβέρνηση, μερικοί κυβερνώντες Σαμαροβενιζέλοι που προσπαθούν να μας εκφοβίσουν, είναι άξιοι να πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. Ο μόνος τρόπος πάντα κατά την προσωπική μου άποψη για να φοβηθούν είναι να μας δουν συσπειρωμένους. Όποτε ο Έλληνας συσπειρώθηκε δημιούργησε μεγάλα άλματα στην ιστορία του, καταστάσεις που έμειναν ιστορικές : το 1821, το β' παγκόσμιο πόλεμο, την αντίσταση κατά των κατακτητών, νομικές σχολές , Πολυτεχνείο. Τα βάλαμε με όλους αυτούς που ήταν επικυρίαρχοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Σήμερα απεναντίας με άλλες εποχές είμαστε περισσότερο ενημερωμένοι, πολύ πιο εμψυχωμένοι και έχουμε την ελευθερία του λόγου που επί δικτατορίας με την οποία έζησα ως σπουδαστής δεν την είχαμε. Σήμερα έχουμε περισσότερα όπλα. Μας λείπουν οι ιδέες; η ψυχή; Όχι, δέν μας λείπει τίποτε.Πρέπει να τεθούν επί τάπητος προτάσεις που θα επεξεργαστούμε, και για τις οποίες θα αποφασίσουμε να δράσουμε από κοινού. Τίποτε άλλο δε μας λείπει. Είμαι της γνώμης ότι αν αρχίσουμε να πληρώνουμε τους επικυρίαρχους και τα τσιράκια τους , δηλαδή τους κυβερνώντες με το ίδιο νόμισμα, ίσως τότε καταλάβουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Κι όταν λέω ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες μη φανταστείτε ότι κάποιος θα πάθει κανένα κακό, εννοώ ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια να εφαρμόσουν τα σκοτεινά τους σχέδια. Κάθε μέρα που περνά, ειλικρινά πατριώτες, με πολύ αγώνα και προσπάθεια και πόνο, βρίσκουμε και ανακαλύπτουμε καινούρια στοιχεία που είναι υπέρ των Ελλήνων, υπέρ του έθνους και οπωσδήποτε κατ᾽επέκταση υπέρ του ανθρώπινου γένους. Βρίσκουμε στοιχεία που μας προκαλούν να αντιδράσουμε, να σηκωθούμε από τον καναπέ, να αφήσουμε τον φραπέ από το χέρι, να πιούμε δυό τσικουδιές, να ανέβουν τα γράδα μας και να αντιδράσουμε όπως αρμόζει σε άντρες. Ως εδώ! Από το σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας δείξαμε έναν ανώτερο χαρακτήρα επειδή έχουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια. Από τέτοια αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Πρέπει να τους συμπεριφερθούμε με έναν αντίστοιχο τρόπο. Στάση πληρωμών αυτοί, στάση πληρωμής και εμείς. Φόβος και τρομοκρατία αυτοί, φόβος και τρομοκρατία εμείς . Οφθαλμόν αντί οφθαλμού αν το θέλετε να το θέσουμε έτσι.

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Η παθητική στάση, η στάση του "Κυρίου", η στάση του ανώτερου ανθρώπου δεν βοηθούν αυτά τα υποχθόνια όντα να αντιληφθούν. Την ανωτερότητα του Έλληνα την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Ήρθε η ώρα οι προτάσεις σας και οι προτάσεις μας να πιάσουν τόπο. Να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε. Εγώ και ο πρόεδρος έχουμε βγάλει τις αποφάσεις μας . Σε πολύ λίγες μέρες θα είμαστε στην Κρήτη. Εγώ προσωπικά επειδή λειτουργώ 60%με το συναίσθημα και 40% με τη λογική, θέλω να πιστεύω οτι αν κάτι θετικό ξεκινήσει από την πατρίδα μας ,πείτε με ρομαντικό, κουζουλό, θα ξεκινήσει από τον τόπο μας δεν μπορώ να σας το τεκμηριώσω με λογικές απόψεις, παραμέτρους και λογικά επιχειρήματα, μπορώ απλώς να σας πω τι μου λέει η ψυχή μου. Αυτός ειναι ένα βασικός λόγος που θα είμαστε στην Κρήτη. Γι αυτό με πιάνουν δάκρυα όταν κατεβαίνω κάθε χρόνο στα Χανιά. Αν κάτι καλό μπορεί να σημάνει αύριο για την πατρίδα μας αυτό θα ξεκινήσει από την Κρήτη, έχουμε πολλούς άντρες, πολλές καλές Ελληνικές ψυχές, οι οποίες δεν φείδονται φόβου ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας . θέλω να πιστεύω ότι ολονών οι προτάσεις θα είναι αυτές που θα φέρουν και το αποτέλεσμα.

ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, Δεν μπορώ να σας πω πολλά, δεν μπορώ να σας αναλύσω περισσότερα, δεν μου επιτρέπεται αυτήν την στιγμή. Θα παίξουν πολλά ρόλο τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου και τις πρώτες του Οκτωβρίου. Θα συμβούν πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί και από ότι ξέρουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής θα είναι προς όφελος του ανθρώπινου γένους. Οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι όσο ποτέ. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, απεναντίας όλοι οι πολιτισμένοι λαοί μας χρωστάν τον πολιτισμό. Δεν τρομοκρατούμεθα από κανέναν, αντίθετα εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες. δεν έχουμε οικονομικό όφελος σε κανέναν, γιατί έχουμε τα οικονομικά εργαλεία, τα 600 δις κατατεθειμένα στο όνομα της Eλληνικής δημοκρατίας για τα οποία από τις 28-9-12 είναι ενημερωμένο το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτός των διεθνών οργανισμών είναι ενημερωμένοι ο Παπούλιας, ο Σαμαράς,ο Στουρνάρας και όλο αυτό το κακό συναπάντημα. Όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα , είναι τεκμηριωμένο και με απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου, στις 28/6/13. Μην το ξεχνάτε. Δεν χρωστάμε σε κανέναν…Ισπανό, Αγγλο, …βάρβαρο Γερμανό.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ
Αν έχουνε τρεχούμενο νερό στα σπίτια τους το χρωστάνε στους υδατόπυργους του Μίνωα. Αν έχουν μπανιέρες στα σπίτια τους το χρωστάνε στο Μίνωα, αν δεν είναι κρεμασμένοι απο τα δέντρα και τρώνε πίτσα σήμερα το οφείλουν στο Μίνωα - σύμφωνα με έρευνες του ᾽70 αυτό που τρώγαν οι Μινωίτες ήταν μείγμα προερχόμενο από κριθάρι, σιτηρά και υπολείμματα τυριού κλπ, ο προπάτορας της πίτσας. Εμείς είμαστε οι Έλληνες, το φως του Δυτικού κόσμου, Σε μας οφείλουν, δε θέλουμε να μας οφείλουν , παρά μόνο όσοι στη συνείδησή τους μας λένε ένα ευχαριστώ.Από τους υπόλοιπους βάρβαρους δε θέλουμε τίποτε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσουν ήσυχους.Το μόνο που επείγει είναι να χαράξουμε τη δική μας πορεία, τι ακριβώς θέλουμε και πως θα δράσουμε. Αυτή η παθητική στάση επί 3000 με 3.500 χρόνια δεν πήγε πουθενά. Δείξαμε μια ανώτερη στάση, θέληση να βοηθήσουμε αυτό το σαθρό κατεστημένο και καθεστώς να κάνει κάτι για την πατρίδα μας αλλά απολύτως τίποτε δεν έκανε. Απεναντίας δημιούργησε 4000-5000 αυτόχειρες, 2.000.000. ανέργους, 600.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων,φτάσαμε να είμαστε μετέωροι στον γκρεμό. Από σήμερα προτάσεις συγκεκριμένες προς επεξεργασία, για το πως μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή τη λαίλαπα. Θυμίζω και τα οικονομικά εργαλεία έχουμε, και την ψυχή, και δε μας λείπει τίποτε απολύτως στο να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, όπως το 1821, 1912, 1940.
 
FEMA & NESARA
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα όπως σας λέει ο Σαμαράς αλλά πολύ χειρότερα. Υποχρεούμαι σήμερα να σας προειδοποιήσω όλους για κάποιες πολύ σημαντικές φήμες που κυκλοφορούν ότι κάποιο γεγονός θα συμβεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου του 2013. "Επίμονες φήμες" θέλουν να υπάρξει μια κατάσταση την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Στην Αμερική υπάρχει ένας οργανισμός που ονομάζετε F.E.M.A. (FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY), επιφορτισμένος να χειρίζεται καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Έχει χωρίσει τη χώρα σε 7 περιφέρειες . Η περιφέρεια 3 που περιλαμβάνει την Ουάσιγκτον, το Μαίρυλαντ, Βιρτζίνια Πενσυλβάνια και το Ντελαγουέαρ. Αυτές οι 5 περιοχές της πολιτείας είναι η περιφέρεια 3 στη FΕMA.Έχει δοθεί μέσα από το Διαδίκτυο η πληροφορία από 2 γερουσιαστές ότι θα υπάρξει σοβαρή, έκρυθμη κατάσταση τις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτώβρη, μάλιστα έχουν ξοδέψει περίπου 50.000.000 δολάρια για αγορά τροφής που συντηρείται χωρίς ηλεκτρισμό,ψυγείο,και για αποθήκευση πόσιμου νερού. Συνήθως όταν θέλουν να κάνουν κάτι δεν προειδοποιούν. Επιπλέον υπάρχει και η πληροφορία ότι μέσω των Ηνωμένων Εθνών έχουν ήδη εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί 336.000 ένοπλοι, υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης σε καταστάσεις λαϊκής εξέγερσης. Πέραν αυτού τελειώνουν οι δύο γερουσιαστές που υπογράφουν αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα με το γεγονός ότι είναι πιθανό ο πρόεδρος της Αμερικής να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. H δική μου εντελώς προσωπική αντίληψη: Eπειδή ο νόμος ΝESARA ήταν έτοιμος να εφαρμοστεί την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

ΚΡΗΤΗ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ : ΓΙΑΛΟΣ, ΔΟΧΕΙΟΝ, ΣΥΜΗ, ΜΥΘΟΙ
Είμεθα 12 χρόνια αργότερα πάλι 11/09/2013. Επειδή η 11η Σεπτεμβρίου είναι σημαδιακή μέρα ( πτώση διδύμων, μια προβοκατόρικη ενέργεια εκ μέρους της νέας τάξης πραγμάτων για να δικαιολογήσει τον πόλεμο των τελευταίων 12 ετών, όπως και η φτιαχτή επίθεση στο Περλ Χάρμπορ γνωστή στους Αμερικάνους εκ των προτέρων, αλλά δεν έκαναν τίποτε για να την αποσοβήσουν, διότι θέλαν πραγματικά να ρίξουν την ατομική βόμβα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.Δυστυχώς η νέα τάξη πραγμάτων τα προηγούμενα 100 χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να φέρει το ανθρώπινο γένος στην κατάσταση της απόλυτης δουλείας.Η 12η Σεπτεμβρίου 1942 για μένα προσωπικά στην Κρήτη, από κει που κατάγομαι, υπήρξε μεγάλη καταστροφή εκ μέρους των Γερμανών. Τότε έγινε η πυρπόλησις των χωριών Γιάλου, Σύμης, Δοχείου και Μύθων στην Βιάννο. Τα χωριά αυτά καταστράφηκαν εντελώς και χιλιάδες άντρες ηλικίας 14 - 80 και 90 εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς. Σε αυτούς οφείλουμε την μνήμη, την τιμή και την αγάπη μας. Οι θυσίες τους δεν θα πάνε χαμένες. Επειδή τυχαίνει να έχω γεννηθεί πολύ κοντά στην περιοχή αυτή, αυτό αξίζει να το έχουμε στη μνήμη μας επειδή ήταν μια έντιμη αντίσταση σε έναν άτιμο εχθρό, ενώ η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν μια άτιμη πράξη που έγινε από τους ίδιους τους συνανθρώπους και συμπολίτες των Αμερικανών. Αυτό είναι ασυγχώρητο.

RESET EVALUATION DAY - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA
Οι δυο πρώτες βδομάδες του Οκτώβρη -σύμφωνα με τις προσωπικές μου εκτιμήσεις- θα είναι εκείνες οπου θα γίνει μια αναδιάρθρωση του οικονομικού συστήματος παγκοσμίως, σύμφωνα με το νόμο NESARA. Το πρώτο που θα γίνει είναι η ανακοίνωση του νέου νομίσματος που έχει ήδη εκτυπωθεί πρό πολλών μηνών και αναμένεται η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινωθεί. Ονομάζουν τη μέρα αυτή RESET EVALUATION DAY- μια ανατίμηση του παρόντος νομισματικού συστήματος με βάση το νέο νομισματικό σύστημα. Το δολλάριο δε θα είναι το νόμισμα που θα κυριαρχεί, θα γίνει μια ανταλλαγή του δολλαρίου με το νέο νόμισμα και καινούρια τράπεζα που θα είναι βασισμένη στον πραγματικό συνταγματικό νόμο των ΗΠΑ θα ανακοινωθεί. Και οπωσδήποτε αν ανακοινωθεί επισήμως ο νόμος NESARA αυτό σημαίνει ότι εντός 120 ημερών από τη μέρα της ανακοινώσεως θα παραιτηθεί ο πρόεδρος, το κογκρέσο και η γερουσἰα και θα προκηρυχθούν νέες εκλογές. Μιά ανάλογη αλλαγή θα συμβεί και στην Ελλάδα……
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SbqOTMjxgKs#t=533

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την Ομιλία του Δόκτρος Λαμπράκη - Προέδρου της Ε.Ν.D. και του Κυρίου Βαλσαμάκη - Εκπρόσωπος Τύπου της Ε.Ν.D. στην ομάδα Ε.Ν.D. Χανίων στις 11/09/2013. 
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ : ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 
Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

1 σχόλιο:

pythagoras είπε...

http://lofos.info/pythas/end.html

( μια πρόταση προς την END )

στείλτε μου ένα μειλ για να σας στέλνω υλικό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...