ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΠ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΕΜΕΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
1. ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΦΙΛΟ-ΞΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΞΕΝΟ-ΦΙΛΟΥΣ.
2. ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΙΩΝΩΝ, ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
3. ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ (ΔΙΚΑΙΩΣ) ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΑΔΙΚΩΣ) ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΕΪΣΜΟ Η ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!  
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ "ΒΑΘΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ "ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ". ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΘΕΙΟ, ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ. 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΙΣΤΕΥΩ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
 
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΙΑΣΤΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...