ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΠΟ ΔΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΝΙΩΝ 28-8-13 ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ-Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2001...

ΔΡΑΚΟΙ, ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ & ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ - ΝΕΑ ΓΑΙΑ
Δόκτορ Λαμπράκης: Υπάρχουν 3 οντότητες οι οποίες διαμερίζονται τα ιμάτια της ανθρωπότητας: α) οι δράκοι, β) το Τάγμα των Ιησουιτών του Βατικανού με όλο το ιερατείο που υπάρχει στην γή, Ιλουμινάτοι, Μασόνοι κλπ. και γ) το "Υγιές" κομμάτι που θέλει και πρέπει να απελευθερώσει την ανθρωπότητα. Το τρίτο κομμάτι έχει όλες του τις αρχές παρμένες από τον Ελληνισμό. Για το τρίτο κομμάτι αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως γίνεται μια πολύ τεταμένη και σοβαρή δουλειά σε όλον τον πλανήτη για αρκετά χρόνια τώρα που αφορά στην απελευθέρωση του ανθρωπίνου γένους. Αυτό λοιπόν το κομμάτι ήρθε στο προσκήνιο και ήταν έτοιμο να επιβάλλει τη Nέα Γαία από την 1η Σεπτεμβρίου και αυτό που βλέπετε στη Συρία είναι να προλάβει την εφαρμογή αυτού του νέου προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ-Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2001
Το ίδιο ακριβώς συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σταμάτησαν και έκτοτε και ιδιαιτέρως η Αμερική, που είναι η πολεμική μηχανή, βρίσκεται σε κατάσταση επιστρατεύσεως, καθώς είναι συνεχώς σε κατάσταση πολέμου. Από το 2001 η Αμερική είναι σε κατάσταση πολέμου. Τώρα που μας τελείωνε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν κτλπ, τώρα αρχίζουμε καινούργιο πόλεμο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ & Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ
Τις περασμένες δύο εβδομάδες ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας επισκέφτηκε τον Πούτιν δύο φορές. Στην πρώτη φορά ο Πούτιν ήταν πολύ σαφής και είπε ότι εγώ με κανένα τρόπο δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τον Ασάντ. Η δεύτερη συνάντηση έγινε προχτές. Φαίνεται ότι πείστηκε να εγκαταλείψει τον Ασάντ, αφού πήρε διαβεβαιώσεις από την άλλη πλευρά ότι ο πόλεμος θα είναι βραχύς -δηλαδή 3 ημερών- και σκοπός στο τέλος ήταν να κάτσουν στη Γενεύη να τα βρουν, οι ισλαμιστές με τον Ασάντ. Εάν μεν τηρηθούν οι συμφωνίες αυτές έχει καλώς, εάν όμως δεν τηρηθούν οι συμφωνίες, είναι δυνατόν το πράγμα να εκτραπεί και να καταλήξει στη καταστροφική παγκόσμια σύρραξη, την οποία έχουν ήδη προγραμματίσει από το 2007 στο City του Λονδίνου. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα τηρηθούν οι συμφωνίες, παρόλο που ποτέ και κανένας δεν πρέπει να εμπιστεύεται αυτά τα γένη, διότι το μόνο που κάνουν είναι να εξαπατούν την ανθρωπότητα, το μόνο που κάνουν είναι ότι χρειάζεται για να έχουν την ανθρωπότητα υπόδουλη. Tα συμπύκνωσα τόσο πολύ ώστε να σας δώσω μια εικόνα που βρίσκεται η παγκόσμια κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Κύριος Βαλσαμάκης: Δυστυχώς το πρόβλημα από ότι θα καταλάβατε, δεν είναι μόνο το τι ζούμε, το τι βλέπουμε, το τι ακούμε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε, αλλά είναι πολύ βαθύτερο. Ξεκινάει εκατοντάδες χρόνια πριν. Ήταν συμβόλαια τα οποία από ότι ακούσαμε ξεκίνησαν το 1213 και φτάσαμε στο 2013. Όλες αυτές τις εκατονταετίες το ανθρώπινο γένος δεν παύει να είναι αυτό που λέμε νεροκουβαλητής, να είναι ο δούλος, ο σκλάβος, αυτός ο οποίος δεν είχε ουσιαστικά κανένα δικαίωμα. Του δίνανε το δικαίωμα τόσο όσο... Όσο αυτοί νομίζανε και όταν αυτοί νομίζανε. Γι` αυτό ανάμεσα στους ανθρώπους, ανάμεσα στις κοινωνίες βλέπουμε μερικούς που προσπαθούν να καπηλευθούν μερικούς άλλους. Αυτοί, είναι αυτοί που τους είχε επιτραπεί να αναπνεύσουν λίγο περισσότερο. Πλην όμως σήμερα τα πράγματα βρίσκονται σε κομβικό σημείο. Πρέπει το ανθρώπινο γένος, πρέπει οι άνθρωποι του φωτός, να πετύχουν αν μη τι άλλο την απελευθέρωση τους. Σ` αυτό έχει να κάνει και η πατρίδα μας, σ` αυτό έχει να κάνει το έθνος μας. Εδώ λοιπόν μπαίνει και ο Ελληνισμός μας.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ
Δόκτορ Λαμπράκης: Δεν χρειάζεται πόλεμος, δεν χρειάζεται βία. Είναι πολύ συγκεκριμένες νομικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς για να ανακτήσει την ελευθερία του: α) ως άτομο, β) ως κοινωνική ομάδα και γ) ως έθνος των Ελλήνων. Επειδή λοιπόν η μακροχρόνια επικυριαρχία των αφεντικών έχει δημιουργήσει θα' λεγα ένα δέντρο νόμων, ατελείωτο, να είναι τόσο περίπλοκο που να μην μπορεί κανένας να βρεί την άκρη, για αυτό τον λόγο αυτή η ομάδα η οποία λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, κατάφερε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, να βάλει το πρόγραμμα σε μια συγκεκριμένη ροή ώστε να δώσει την δυνατότητα στον καθένα από εσάς και εμάς να συμπληρώσει ορισμένα στοιχεία, νομικά έντυπα και έγγραφα και αυτομάτως έχει υποχρέωση ο θεματοφύλακας να τον αφήσει ελεύθερο. Έχει υποχρέωση ο Πάπας, έχει υποχρέωση ο κυβερνήτης, έχει υποχρέωση ο δήμαρχος, έχει υποχρέωση η κυβέρνηση! Όταν αποδείξεις ότι είσαι ελεύθερη ψυχή και δεν έχεις παραδώσει εσύ ο ίδιος την επικυριαρχία πάνω σου, σε κάποιο θεσμό, αλλά έχεις μόνο τη σχέση με τον δημιουργό, εσύ ο ίδιος γράφοντας το όνομα σου.

ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Η ΟΧΙ;
Ρωτήσατε γιατί οι αρχαίοι πάντα έγραφαν με κεφαλαία; δεν είχαν τόνους. Είδατε κανένα τόνο, είδατε καμιά αλλαγή γραμμάτων στην αρχαία ελληνική; Για ποιο λόγο άραγε; Τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στα ενδότερα των μυστηρίων του πλανήτη, αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά, ότι το πρώτο γράμμα του ονόματος σου αγαπητέ μου Γιάννη και Μανώλη και Μιχάλη που το γράφεις με κεφαλαίο- παρέδωσες εσύ ο ίδιος την ελευθερία σου εθελοντικά στο σύστημα. Εσύ το παρέδωσες. Όταν σε ρώτησαν το όνομα σου είπες Εμμανουήλ τάδε. Γιατί; Γιατί σε μάθανε στο σχολείο ότι το αρχικό γράμμα είναι πάντα κεφαλαίο. Χωρίς να έχεις γνώση το παρέδωσες όμως εθελοντικώς. Εσύ είπες να σε γράψουν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα. Εσύ είπες να σου δώσουν και επώνυμο. Στην αρχαία Ελλάδα αν θυμάστε δεν υπήρχαν επώνυμα. Υπήρχε μόνο το πρώτο όνομα και το όνομα του πατρός. Έτσι; Υπήρχε λόγος γι' αυτό. Μόνο η αβραμική φιλοσοφία -ο Αβραάμ ήταν ένας μεγάλος μάγος, αν θέλετε θα συζητήσουμε μια άλλη φορά ποιός ήταν ο Αβραάμ- αλλά μόνο όταν εμφανίστηκε ο Αβραάμ ή Ταρέχ στην δικιά τους γλώσα, με την συγκατάθεση και υπόδειξη του γιαχβέ, τότε άρχισε η πραγματική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Έτσι σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Αυτά που σας λέω πολλοί από εσάς μπορεί να τα θεωρήσετε ανόητα, δυσνόητα και παράλογα . Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα πρώτα να σας δώσω τις προηγούμενες βάσεις ώστε να καταλάβετε το πως λειτουργεί η ανθρωπότητα, αλλά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καταλυτικό σημείο που πρέπει όλοι οι Έλληνες να λάβουν θέση. Θέλουν να είναι ελεύθεροι ή δεν θέλουν να είναι ελεύθεροι;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ - Ο ΛΗΣΤΗΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ
Αυτό που σας λέμε προηγουμένως, για μήνες τώρα, ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει, η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει τίποτα! Χρωστάει μονο 47 δις εάν δεχτούμε θεματοφύλακα την Federal Reserve, εάν δεχτούμε τον Πάπα πάνω από το κεφάλι μας. Εάν εσύ αγαπητέ μου Έλληνα, δηλώσεις αύριο απόλυτη ελευθερία από αυτό το σύστημα του θεματοφύλακα και το σύστημα του επιβήτορα, αυτομάτως είσαι ελεύθερος, δεν χρωστάς τίποτα. Για σκεφτείτε μια στιγμή. Ο Ροθτσάιλντ έχει κατατεθειμένα στις τράπεζες του, 1015 τετράκις. Δούλεψε για αυτά; Ποια δουλειά ακριβώς έκανε για να τα κάνει; Ποιος παρήγαγε αυτόν τον πλούτο; Εσύ δεν τον παρήγαγες αγαπητέ μου συνάνθρωπε; Το δικό σου το πνεύμα, η δικιά σου ενέργεια δεν τον παρήγαγε; Γιατί λοιπόν τον πήρε αυτός ο θεματοφύλακας, αυτός ο κλέφτης, ο ληστής, και τον έβαλε σε μια τράπεζα και τώρα σου κάνει τον μάγο και σου δείχνει με το δάχτυλο τι θα κάνεις; Καταλαβαίνετε με λίγα λόγια την ισορροπία των δυνάμεων, των ενεργειακών πεδίων στη Γη; Ότι πλούτος υπάρχει στη γη, εσύ άνθρωπέ μου τον έχεις δημιουργήσει. Δεν τον δημιούργησε ο φεουδάρχης, δεν τον δημιούργησε ο επιβήτορας, είτε είναι ο Δράκος, είτε είναι ο Ιησουίτης. Κανένας από τους δύο δεν τον δημιούργησε. Εσύ τον δημιούργησες, δεν χρωστάς τίποτα, υπάρχει αφθονία στη γη.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΛΕΜ, Ο ΜΙΝΩΑΣ Α' & Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
Σας εξήγησα την προηγούμενη φορά ότι το 2012 ο απολογισμός του πλούτου της γης είναι 984 και από πίσω 272 μηδενικά. Αυτός ο απολογισμός γίνεται μια φορά ετησίως και γίνεται πάντα σε χειρόγραφο, ποτέ δεν γράφεται σε υπολογιστή ή γραφομηχανή, για να μην διαρρεύσει. Αυτό είναι το World Trust, αυτό που ονομάζουμε το παγκόσμιο καταπίστευμα, το οποίο το άρχισε το 1729 ο Σαιν Ζερμέν. Υπάρχει λοιπόν ένας παρατηρητής, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει παρατηρητής, το όνομα του οποίου είναι Μελχισεδέκ. Αυτός λοιπόν ο Μελχισεδέκ είναι εκείνος ο οποίος κατευθύνει σήμερα την αλλαγή στον πλανήτη Γαία. Ήταν ο ίδιος Μελχισεδέκ που φιλοξένησε τον Αβραάμ για πρώτη φορά όταν έφτασε στο Σαλέμ που το είχε κτίσει ο Σόλυμος, ο γιός του Σαρπηδώνος, ο αδελφός του Μίνωος του πρώτου. Το Σαλέμ λοιπόν, το Τζερουσαλέμ είναι το Ιερό Σαλέμ. Τζερού είναι το Ιερό, γιατί; Γιατί εκεί ήταν ο Μελχισεδέκ. Αυτούς πολέμησε αργότερα ο Αβραάμ και ο Γιαχβέ, τούς έβγαλε από την μέση και κατέλαβε την περιοχή. Δεν θέλω να επανέρχομαι σε λεπτομέρειες ιστορικές, πρέπει να σας πω όμως ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ - ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟΝ
Πρέπει το ανθρώπινο γένος, ο καθένας προσωπικά, ο κάθε οικογενειάρχης, η κάθε ομάδα, το κάθε χωριό, η κάθε πόλις, ο κάθε νομός, όλη η πατρίδα για μια στιγμή να καθίσει και να πει: ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δεν θέλουμε επιβήτορες, δεν θέλουμε θεματοφύλακες. Θεματοφύλακας είναι ο Θεός, είναι η δημιουργία. Δεν μας έδωσαν κανέναν επιβήτορα, ανέλαβαν τον ρόλο του θεματοφύλακα μόνοι τους, με διωγμούς, με ληστείες, με φόνους, με όλα τα εγκλήματα επέβαλλαν αυτήν την κηδεμονία στο ανθρώπινο γένος, ενώ το ανθρώπινο γένος έχει γεννηθεί να είναι ελεύθερο. Αυτό το εξησφάλισε ο Προμηθέας με το να βάλει το λογισμικό, το οποίο όλοι έχουμε στον εγκέφαλο μας, με το να έχουμε αυτήν την δυνατότητα να φτάσουμε το ΑΠΟΛΥΤΟΝ, εάν χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες του εγκεφάλου και ανελιχτούμε στις ανώτερες διαστάσεις, είμεθα ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα ενεργειακά πεδία.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ
Γιατί γίνονται όλες αυτές οι φασαρίες στη Μέση Ανατολή, γιατί η περιοχή της Μεσογείου είναι συνέχεια το πεδίο της αντιπαραθέσεως; Γιατί η Ελλάδα, η Αίγυπτος, το Ιράν, η Λιβύη, η Συρία; - Το Ιράν και το Ιράκ στο βάθος των αιώνων ήταν Ελληνισμός. Ο Πέρσης ήταν ο υιός της Ανδρομέδας και του Περσέως. Η αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών ήταν ελληνική αυτοκρατορία . Η Ασία, η Ανατολή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία ήταν χώρος της αυτοκρατορίας των ΕΛ. Υπάρχει ατελείωτος πολιτισμός στην περιοχή εκεί. Επομένως παίρνετε την απάντηση γιατί στην Αμερική π.χ. δεν έχει γίνει κανένας πόλεμος. Τί πόλεμος έχει γίνει στην Αυστραλία,στην Άπω Ανατολή. Εκείνο με τους Ιάπωνες - στον Β' παγκόσμιο πόλεμο - ήταν ένα κόλπο των Ρόθτσαιλντ για να πάρουν το χρυσάφι. Ουσιαστικά όλοι οι πόλεμοι που έχει στο μυαλό της και στη μνήμη της η ανθρωπότητα και το ανθρώπινο γένος είναι γύρω από τη Μεσόγειο! Σκεφτείτε το "γιατί"!

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A.
Κύριος Βαλσαμάκης: Γύρω από τη Μεσόγειο αποδεδειγμένα σήμερα (σύμφωνα με τις εξετάσεις D.N.A.) οι κάτοικοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, είναι με καταγωγή από Ελληνικά φύλα. Ο μοναδικός τους αντίπαλος, ο μοναδικός τους εχθρός είναι ο Ελληνισμός, είναι το Eλληνικό D.N.A. κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Τώρα πλέον έχουμε τη γνώση, έχουμε επεξεργαστεί τη γνώση, έχουμε καταλήξει σε συμπεράσματα και ξέρουμε ακριβώς ποιος είναι ο εχθρός. Σίγουρα δεν ισχύει ότι χρωστάμε 300 δις. Σίγουρα δεν είναι τεμπέλης ο Έλληνας. Με βάσει τις αναφορές του ΟΑΣΑ από το 2000 μέχρι το 2012 ο Έλληνας εργάζεται 619 ώρες περισσότερες ετησίως από ότι ο Άγγλος, ο Γερμανός και ο Αμερικανός. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, γιατί είναι υπό κυνηγητό συνέχεια η Ελλάδα. ο Ελληνισμός, το έθνος των Ελλήνων είναι μονίμως υπό κυνηγητό. Γνωρίζω πως αυτό που απασχολεί περισσότερο τους Έλληνες είναι τι θα απογίνει σε δυο μήνες με τα σπίτια, αν τελικά θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις, ή όχι. Γνωρίζω επίσης πως το πρόβλημα είναι η καλπάζουσα ανεργία με τις χθεσινές και σημερινές ανακοινώσεις υπολογίζεται 40.000 ακόμη μικρομεσσαίες επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΤΑΓΟΥΣ" ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ & Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Δόκτορ Λαμπράκης: Μόνο το 9% των Ελλήνων συμφωνεί με τη θέση της επίσημης κυβέρνησης για την Συρία. Για να ανατρέψετε την κυβέρνηση μέσα σε 24 ώρες είναι δύσκολο. Επομένως η Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πιέσετε ασφυκτικά τους «ταγούς», που και αυτοί είναι μέρος του ιερατείου. Να τους πιέσετε τουλάχιστον να μείνουνε ουδέτεροι, εντελώς ουδέτεροι. Ο επίσημος ανταποκριτής του Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ακόμα αποδεδειγμένο ποιος χρησιμοποίησε τα χημικά στη Συρία. Αυτό είναι μια ελπίδα φωτός. Βγήκε όμως ο Βενιζέλος, - ο οποίος με κάνει να είμαι πάρα πολύ θυμωμένος επειδή είναι προδότες, είναι εσχάτη προδοσία αυτό που κάνανε - και είπε αηδίες για τη διεθνή κοινότητα, ότι δήθεν ο Ασάντ χρησιμοποίησε χημικά και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος. Και όλες αυτές τις ανοησίες επαναλαμβάνει ο Κάμερον και ο Ομπάμα. Και αυτοί οι κακομοίρηδες (Κάμερον & Ομπάμα) εκτελούν εντολές, μη νομίζετε πως είναι δική τους άποψη. Η αμερικανική κυβέρνηση γνωρίζει ότι Ασάντ δεν χρησιμοποίησε χημικά. Δεν είχε κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει χημικά. Αλλά από πίσω οι Δράκοι και οι Ιησουίτες τους λένε πρέπει να κάνετε αυτό. Έχουμε τώρα την τρίτη δύναμη, εκεί που ανήκει πλέον η δικαιοδοσία του Βατικανού, που τους λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από αυτά.... Τώρα για μένα τίποτε από όλα αυτά δε θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει γιατί όλοι φοβούνται ότι θα συμβεί κάτι άλλο. Δεν έχει κανένας ουσιαστική δικαιοδοσία πλέον. Η μεταβίβαση της δικαιοδοσίας από τον Πάπα με την παράδοση της σφραγίδας του Αγίου Πέτρου δημιουργεί ένα τεράστιο προηγούμενο, αλλά η ομάδα αυτή δεν έχει ακόμα κατοχυρωθεί η ίδια σαν παγκόσμια δύναμη. Άρα τσακώνονται οι δύο σε ξένο αχυρώνα.

ENOUGH IS ENOUGH - ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΕΔΩ!
Κύριος Βαλσαμάκης: Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μεμονωμένα ή συγκεκριμένα για την επίθεση που θα γίνει αύριο κατά 99,9% στη Συρία. Μπορούμε όμως να το βάλουμε όλο κάτω από την ίδια ομπρέλα, όλο σαν ένα ενιαίο πρόβλημα: Κύριοι, προσπαθείτε να σκλαβώσετε τους λαούς, προσπαθείτε να επιβάλετε μια παγκόσμια κυριαρχία, προσπαθείτε να εξευτελίσετε και να ακυρώσετε την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε ανθρώπου με αποτέλεσμα να φτάνετε και στο έσχατο σημείο των βομβαρδισμών και των πολέμων. Οι Αμερικάνοι έχουν μια έκφραση enough is enough: αρκετά ώς εδώ. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε σύνθημα, και όταν λέω σύνθημα όχι να το γράψουμε σε πανό, εννοώ να το γράψουμε στην ψυχή μας, και από αύριο αυτό να είναι το σύνθημα όλων μας.

ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
Δόκτορ Λαμπράκης: Τώρα το οικονομικό πρόβλημα που έχετε, αυτή η καταπίεση που βιώνετε δεν έπρεπε να υπάρχει , διότι είναι εντελώς άδικο αυτό που περνάτε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είναι απόλυτα άδικο, διότι δεν χρωστάτε τίποτε. Σας το επέβαλαν οι επικυρίαρχοι για τους δικούς τους λόγους. Να μεταφέρετε τον πόλεμο από την οικονομία στη θέση σας για τη Συρία. Ποια είναι η θέση σας για τη Συρία; Γιατί επιτρέπετε σε μια κυβέρνηση που δεν έχει την λαϊκή εντολή, (μόνο το 9% συμφωνεί με τη θέση που παίρνει η κυβέρνηση) να σας αντιπροσωπεύει; Αυτό έχει σημασία. Μέσα στην ψυχή σας να το αισθανθείτε και να το διασπείρετε. Ο καθένας από εσάς αν το διαδώσει σε πέντε ανθρώπους και οι πέντε σε άλλους πέντε ο καθένας, καταλαβαίνετε τι φωτιά θα ανάψει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται όμως συνεχής ενημέρωση, να ξέρετε τα πραγματικά αίτια πίσω από όλα. Πάντα όταν βλέπετε τέτοιες ενέργειες, όπως η πτώση των διδύμων πύργων, ο βομβαρδισμός της Συρίας, η Λιβύη, το Ιράκ, η Αίγυπτος, πάντα να θυμάστε ότι είναι ένα οικονομικό γεγονός από πίσω, πάντα είναι θέμα κυριαρχίας, πάντα είναι θέμα οικονομικής υποδούλωσης.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Κύριος Βαλσαμάκης: όλα, λοιπόν, είναι στην ίδια ομπρέλα, όλα είναι κομμάτια του ίδιου παζλ, κομμάτια του ίδιου προβλήματος. Η άποψή μου είναι ότι όλα αυτά πρέπει να τα συνειδητοποιήσουμε. Να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά είναι εναντίον του ανθρώπινου γένους, άσχετα αν εμείς είμαστε ο κεντρικός στόχος ως Έλληνες, και από εκεί να ξεκινήσουμε σαν αφετηρία. Και επειδή μου αρέσει όταν μιλώ με πατριώτες μου να είμαι ντρέτος θα σας πω το εξής: πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να έχουμε ένα πρόγραμμα συγκεκριμμένο, με έναν στόχο συγκεκριμένο. Το πρόγραμμα είναι: το ταχύτερο δυνατό 1.000.000 , 1.500.000 Έλληνες συντεταγμένοι στο Σύνταγμα μόνο με ένα αίτημα: απελευθερώστε μας από αυτούς τους επιβήτορες. Έχουμε και τα οικονομικά όπλα και τα ψυχικά αποθέματα.

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Δόκτορ Λαμπράκης: Δείτε τι έκανε ο Πρόεδρος Κορέα στον Ισημερινό. Αποφάσισε ένα πρωί να πει στο κατεστημένο, δεν σας χρωστάω. Το κατεστημένο δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τους χρώσταγε. Έτσι λοιπόν ο Ισημερινός σήμερα δεν έχει χρέος. Εκείνο το οποίο έχει μεγάλη σημασία είναι αν πτωχεύσει κάποιος υπογράφει ότι χρωστάει, κατουσίαν. Ο σκοπός μας από την πρώτη μέρα ήταν να μήν επιτρέψουμε ποτέ μα ποτέ στην Ελλάδα να πτωχεύσει. Αυτό που πρέπει να ζητήσουμε είναι η Διαγραφή του χρέους. Δέν μπορεί κανένας από τους επιβήτορες να αποδείξει ότι του χρωστάτε. Είναι δικαίωμά σας να διαγράψετε το χρέος. Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ & Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Πρέπει να ξέρετε ότι όλα αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία στα χέρια του Σώρρα, δεν μιλάω μόνο για τα 600 δίς. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει στα χέρια του και μπορεί να διαχειριστεί χρηματοοικονομικά εργαλεία που μπορούν να απελευθερώσουν όλο το ανθρώπινο γένος χωρίς καμία αμφιβολία 100 φορές. Όμως όλα αυτά τα εργαλεία δέν βοηθούν αν δεν θέλει ο άνθρωπος να βοηθηθεί. Είναι πολύ απλό κάποιος να κάθεται στον καναπέ και να περιμένει τον Σώρρα να του φέρει τα 600 δις για να συνεχίσει να κάθεται στον καναπέ, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος συμπαντικός. Εάν θέλεις κάτι πρέπει να το ζητήσεις, πρέπει να το πάρεις, πρέπει να το δουλέψεις, πρέπει να σου ανήκει. Εάν λοιπόν ζητούμε από τον οποιοδήποτε Σώρρα, απο την οποιαδήποτε END να μας λύσει το πρόβλημα για να συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό ποτέ. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία - μετά από το βρίσιμο που έχουμε ρίξει σε όλους τους κυβερνήτες, από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Πάπα, τους Ιησουίτες μέχρι την Μέρκελ- δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Γιατί έτσι είναι ο Συμπαντικός Νόμος. Είναι ελευθερία. Ξέρουν πολύ καλά ότι στο τέλος πρέπει να παραδώσουν στο ανθρώπινο γένος αυτά που έχουν κλέψει. Δεν ζητούμε κάτι δικό τους. Ζητούμε τα δικά μας. Αλλά εντέλει ποιός έχει δημιουργήσει τον πλούτο στη Γη; Τον έχουν δημιουργήσει οι 10 Ρόθτσάιλντ η οι Ροκεφέλερς; Ποιος τον δημιούργησε; Το ανθρώπινο γένος. Άρα λοιπόν εάν το ανθρώπινο γένος απαιτήσει την ελευθερία του, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα.

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ & Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Κύριος Βαλσαμάκης: Με λίγα λόγια εάν εμείς ενεργοποιηθούμε, αφυπνιστούμε και μαζευτούμε οργανωμένα και συντεταγμένα και διεκδικήσουμε τα δικά μας θα πετύχουμε! Θυμηθείτε το καλοκαίρι του 2011 μαζευτήκανε περίπου 800.000 άνθρωποι στη πλατεία Συντάγματος. Ξέρετε γιατί δεν πετύχανε απολύτως τίποτα; Γιατί δεν είχαν στόχο, γιατί δεν είχαν συγκεκριμενοποιήσει το πρόβλημα τους. Δεν ξέρανε τι θέλανε να πετύχουν. Δεν είχαν σχέδιο για την ακριβώς επόμενη μέρα. Εάν λοιπόν μπορέσουμε στη παρούσα φάση που έχουμε το υπερόπλο των 600 δις του Αρτέμη Σώρρα στα χέρια μας να το συνειδητοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε και όλο τον υπόλοιπο κόσμο γύρω μας ότι δεν χρωστάμε, δεν είμαστε υπόχρεοι για τίποτα από όλα αυτά που οι επικυρίαρχοι μας ζητούνε, έχουμε και το σχέδιο της επόμενης μέρας. Να είστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά που θα μαζευτούμε στο Σύνταγμα θα έχουμε κερδίσει. Τι θα έχουμε κερδίσει; Τα ελικόπτερα που θα δούμε να πάρουν να φύγουν τρέχοντας.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΠΟΡΤΑ
Δόκτορ Λαμπράκης: Γιά όσους πρώτη φορά μας παρακολουθούν οφείλω να πω το εξής. Για να πιστωθεί ο λογαριασμός χρειάζονται 3 πράγματα. Το πρώτο και σημαντικότερο απ' όλα είναι να έχεις ένα εργαλείο χρηματοοικονομικό, να έχεις ένα ομόλογο, να έχεις μια ομολογία χρυσού, να έχεις ένα γραμμάτιο, να έχεις κάτι που θα αντιπροσωπεύει μία αξία. Αυτά τα εργαλεία είναι όλα στα χέρια του Αρτέμη Σώρρα. Έχουν δωθεί στον Αρτέμη Σώρρα με συγκεκριμένη αποστολή. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, είναι όλο το ανθρώπινο γένος, αλλά πρέπει να αρχίσει από την Ελλάδα γιατί εδώ δημιουργήθηκε ο πολιτισμός. Δεν φτιάχτηκε εδώ στη γη, κατέβηκε στη γη και κατέβηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά με συγκεκριμένη διαδικασία. Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες, δεν έχουν μετακινηθεί από κανένα άλλο σημείο της γης στη περιοχή τους. Τους γέννησε η Ελληνική Γη. Έτσι λοιπόν να θυμάστε ότι είναι ο φυσικός πυρήνας όλου του πλανήτη. Αυτή η γεωφυσική Ελλάδα είναι ο μόνος χώρος που έχει γεννήσει τους ανθρώπους, οι οποίοι τον κατέχουν και τον κατοικούν. Έτσι λοιπόν για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα χρειάζεται το χρηματοοικονομικό εργαλείο. Το 'χει ο Σώρρας. Το δεύτερο - Χρειάζεται το project, ένα σχέδιο. Το σχέδιο αυτό έχει σαν βασική αρχή να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας κοινωνικής ομάδος με σκοπό να αυξήσει και να εξισορροπήσει το βιωτικό επίπεδο της κοινωνικής ομάδος. Αυτό ονομάζεται project. Οπότε πρώτα χρειάζεται το εργαλείο - το έχει ο Σώρρας, δεύτερον χρειάζεται το project το οποίο το έχουμε γιατί χρειάζεται ολόκληρο σχέδιο για την αναγέννηση της Ελλάδας και το τρίτο που χρειάζεται είναι ο θεσμός. Δηλαδή έχει δημιουργηθεί από το Βατικανό, τους Δρακονιανούς και το ιερατείο αυτό το σύστημα που ο θεσμός είναι εντελώς απαραίτητος για να μπορεί κάποιος να πάρει τα χρήματα. Ο θεσμός στην Ελλάδα μπορεί να υλοποιηθεί από 3 ανθρώπους: α) τον Πρωθυπουργό της χώρας, β) αυτόν τον συγκεκριμένο Υπουργό Οικονομικών διότι δέν είναι όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών διαπιστευμένοι, αυτός είναι και είναι στον κατάλογο των προδοτών. Επομένως μπορεί να κατεβάσει χρήματα. γ) ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Αυτά τα 3 άτομα έχουν την δυνατότητα να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό χωρίς να ρωτήσουν κανέναν μα κανέναν αύριο. Κανείς δεν πρόκειται να τους πει γιατί το κάνατε, δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το σύστημα να ρωτήσει κανένας. Απευθυνθήκαμε και στους 3, και στον Σαμαρά και στον Στουρνάρα και στον Αρχιεπίσκοπο και φάγαμε πόρτα από όλους. Πήγαμε στην Κύπρο όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος έχουν το ίδιο δικαίωμα. Πόρτα και από εκεί.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2011 - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;
Κύριος Βαλσαμάκης: Η πρώτη πόρτα όμως εδώ και 2 χρόνια, το παραπάνω μήνα θα είναι 2 χρόνια, την φάγαμε από τον Βενιζέλο. Μας είπε κατάμουτρα ότι: "Τι μου ζητάτε να επέμβω; Στη μέση της διαδρομής να αλλάξω αφεντικά;" Αυτό να το ξέρετε όλοι σας.  
Δόκτορ Λαμπράκης: Ναι αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του τον Δεκέμβριο του 2011. Μας είπε ότι δεν προτίθεται να αλλάξει αφεντικά στη μέση της διαδρομής. Επομένως ρωτάμε τον Κύριο Βενιζέλο θέλει να μείνει με τα αφεντικά που έχει τώρα; Με γειά του με χαρά του, πρέπει όμως να υποστεί και τις συνέπειες εάν έρθουν άλλα αφεντικά όποτε έρθουν.  
Βαλσαμάκης: Εάν αφυπνιστούμε και αποκτήσουμε αυτά τα 3 στοιχεία μέσα στην συνείδηση μας, μέσα στην ψυχή μας, πρώτον το ότι έχουμε τα οικονομικά όπλα, δεύτερον ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και τρίτον να στοχεύουμε ότι η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια με αυτή που ζήσαμε σήμερα. Δεν θα έχουμε τις ίδιες αξίες, δεν θα έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και κυρίως τον ίδιο τρόπο σκέψης. Εάν αυτά τα συνειδητοποιήσουμε, όσο πιο γρήγορα τα συνειδητοποιήσουμε , ει δυνατόν σε μια βδομάδα, ει δυνατόν σε 3 βδομάδες θα έχουμε και το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ E.N.D. : ΚΑΝΑΛΙΑ, ΙΚΑ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, ΕΘΝΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 
Α) Οι γνώσεις που μεταφέρετε κυρίως μέσω του Δόκτορος Λαμπράκη για τον Ελληνισμό, την καταγωγή κλπ πως μπορούν να μεταφερθούν στο ευρύ κοινό;
Β) Γιατί δεν παίρνετε την εξουσία με έναν μηχανισμό με τη δύναμη που έχετε και με τη βοήθεια του Έλληνα. Δόκτορ Λαμπράκης: Το έχουμε προσπαθήσει μέσω των μεγάλων εντύπων, των μεγάλων μέσων ενημερώσεως, τα οποία 96% παγκοσμίως είναι ιδιοκτησία της οικογενείας Ροθτσάιλντ. Το Assosiated Press, το CNN, o Mπόμπολας, όλα τα κανάλια στην Ελλάδα μηδενός εξαιρουμένου ανήκουν σε αυτούς. Δεύτερον έχουμε κάνει συμβατικές προσπάθειες. Έχουμε κάνει προσπάθεια να αγοράσουμε 5 Ελληνικά κανάλια. Όταν αντιλαμβάνονται ότι είμαστε εμείς ποτέ δεν συμβαίνει τίποτα. Έχουμε προτείνει να ανακεφαλαιωποιήσουμε την Εθνική Τράπεζα, η ανακεφαλαιωποίηση της οποίας ήταν περίπου 9,7 δις τα οποία τα καταθέσαμε, όπως καταθέσαμε και το 1,175 δις για να κάνουμε την ανακεφαλαίωση. Μόλις μας αντελήφθησαν, βρήκαν τα χρήματα και έκαναν την ανακεφαλαιωποίηση αφ' εαυτών. Κάναμε προσφορά στην Ολυμπιακή, κάναμε προσφορά στον ΟΠΑΠ, στην Αγροτική Τράπεζα, στο ΙΚΑ, στην ΕΥΔΑΠ. Δεν υπάρχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα που να μην έχουμε κάνει προσφορά, την Ολυμπιακή που ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά θα δούμε πως θα πάει αυτό.

15.000.000 ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ E.N.D.
Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι με συμβατικούς τρόπους με τους οποίους η ψυχή σας έχει συνηθίσει να αντιδρά και να ακούει και να μαθαίνει πληροφορίες- είναι αδύνατον να γίνει . Αυτό λοιπόν που θέλουμε να κάνουμε είναι να κατακλύσουμε την Ελλάδα με 10 εκατομμύρια ή 15 εκατομμύρια προκηρύξεις. Τα πρώτα 2 εκατομμύρια θα είναι έτοιμα την επόμενη βδομάδα. Θέλουμε λοιπόν εφόσον δεν μας επιτρέπουν πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, διότι αντιλαμβάνεστε ότι η ολιγαρχία, το ιερατείο, έχει καταλάβει όχι μόνο την κυβέρνηση, έχει καταλάβει την Παιδεία, τα Δικαστήρια όπως και τα μέσα ενημέρωσης. Εάν διαβάσετε στα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που γράφτηκαν το 1897 είναι ακριβώς αυτό. Μπαίνουμε σε μια κοινωνία λένε οι Ιλουμινάτι και πιάνουμε την Παιδεία, την Νομοθετική Εξουσία, τη Δικαστική Εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Αυτά είναι. Αυτά λοιπόν τα έχουν πιάσει 100%. Άρα εμείς χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους αποκλείεται να έχουμε πρόσβαση να τα πούμε στον Eλληνικό λαό. Θα τα κάνουμε λοιπόν με μη συμβατικές μεθόδους τις οποίες θα διαπιστώσετε σε λίγο. Στη δεύτερη ερώτηση, τονίζω ότι η Ελλάδα έχει στα διάφορα ταμεία 303 τρισεκατομμύρια δολάρια στο δικό της μερτικό. Για να τα πάρει χρειάζεται μια διαδικασία όπως σας ανέφερα. Τρείς Παράγοντες. Το εργαλείο, το project και ο θεσμός. Θεσμός είναι ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς και ο Ιερώνυμος. Αρνούνται κατηγορηματικά να συμπλεύσουν για την διάσωση της Ελλάδας. Στην Κύπρο είναι ο Χρυσόστομος και ο Αναστασιάδης. Αρνούνται συστηματικά να το κάνουν.

E.N.D. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Επομένως τι μπορούμε να κάνουμε; μιλάμε με ξένους φορείς που δεν έχουν σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα που θα πάρουν το μερτικό τους και θα κατεβάσουν χρήματα για το δικό τους ταμείο και την ίδια ώρα θα κατεβάσουμε χρήματα και για την Ελλάδα για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτό. Εκείνο το οποίο είναι το λογικό, εάν εσύ Γιάννη, Ειρήνη, Νίκο και Αθηνά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Πρωθυπουργό σου για να πιστώσουμε τον Ελληνικό λογαριασμό, να τον αλλάξεις με κάποιον που θα δεχτεί να το κάνει. Μήπως αυτός είναι ο Τσίπρας; Όχι βέβαια, είναι και αυτός από την ίδια γενιά. Μήπως είναι κάποιος άλλος από τους κυβερνώντες, της κυβερνητικής νομεκλατούρας; Όχι. Γι` αυτό τώρα Ελληνικέ λαέ, μόλις πας στις κάλπες θα πρέπει να ξέρεις ποιες είναι οι προθέσεις του κυβερνήτη σου για να τον εκλέξεις. Εδώ λοιπόν έρχεται το ερώτημα, είναι η END πολιτικό κόμμα; Όχι δεν είναι. Είναι η END πολιτική εξουσία; Όχι δεν είναι . Είναι πολιτική κίνησις; Όχι δεν είναι. Είναι Ελληνική κίνησις. Διότι στον Ελληνισμό δεν υπάρχουν κόμματα. Η αλήθεια δεν κομματιάζεται. Η χρηστή διοίκησις είναι άλλο πράγμα. Η δημοκρατία είναι εφαρμογή κανόνων που έχει αποφασίσει ο ίδιος ο λαός και αποδίδει την ευθύνη σε μιά ομάδα που ονομάζει "κυβέρνηση". Πρέπει λοιπόν προτού ξαναψηφίσεις Έλληνα να δεσμεύσεις τον επόμενο κυβερνήτη σου ότι θα καταστήσει την Ελλάδα ελεύθερη.

28/8/2013, ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ END ΧΑΝΙΩΝ 3ο & 4ο ΜΕΡΟΣ

Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...