ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κρήτη οι "πρωταγωνιστές" του...σχεδίου διάσωσης της χώρας με 600 δις

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, θα βρίσκονται την Κυριακή οι πρωταγωνιστές της περίφημης υπόθεσης των 600 δις και του.....σχεδίου δράσης για την πληρωμή τους χρέους της χώρας και της απαλλαγής της από το ζυγό του μνημονίου. 

Στο μεταξύ στο νησί κάποιοι κυκλοφορούν ένα κείμενο σε μιαν προσπάθεια να μαζέψουν υπογραφές με την μορφή της «Δήλωσης αποδοχής-στήριξης» της πρότασης του κ.Σώρρα για να αποδεχθεί το ελληνικό κράτος την δωρεά των 600 δις !!!!Όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της End National Dept (τέλος στο εθνικό χρέος) Μανώλης Λαμπράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 15.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο OLYMPIC. 

«Θα παραστούν ο εκπρόσωπος Τύπου της E.N.D Αντώνης Βαλσαμάκης, το μέλος του Οργανισμού Χάρης Μαμαγκάκης και ο δωρητής του καταπιστεύματος των 600 δις δολαρίων Αρτέμης Σώρρας.

Παράλληλα στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Προέδρου την E.N.D Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη.

Ο κ. Λαμπράκης θα καταγγείλει στον λαό του Ηρακλείου γιατί η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το καταπίστευμα των 600 δις δολαρίων και να απαλλάξει άμεσα τη χώρα μας από τον εφιάλτη του μνημονίου, που οδηγεί τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Θα παρουσιάσει τα αδιάσειστα στοιχεία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που βεβαιώνουν ότι τα χρήματα περιμένουν σε ειδικό λογαριασμό για να ξαναδώσουν στους Έλληνες ελπίδα και αξιοπρέπεια.»

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις πέρυσι και είχε προκαλέσει έντονες «διαμάχες», ενώ το Υπουργείο Οικονομικών είχε διαψεύσει πως έγινε κάποια επίσημη πρόταση.


 

ΠΗΓΗ: http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...