ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/13 18.00 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 25/9 ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ Η΄ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!
 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ!!  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ !! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...