ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η Karen Hudes που κατήγγειλε τις ατασθαλίες της Παγκόσμιας Τράπεζας αποκαλύπτει το Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Κυβερνάει τον Κόσμο


Η Karen Hudes είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Yale και εργάστηκε στο νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας για περισσότερα από 20 χρόνια.
 Στην πραγματικότητα, όταν απολύθηκε για την αποκάλυψη της διαφθοράς στο εσωτερικό της Παγκόσμιας Τράπεζας, κατείχε την θέση Ανωτέρου Συμβούλου. Ήταν σε μια μοναδική θέση για να βλέπει ακριβώς πώς η παγκόσμια ελίτ κυβερνάει τον κόσμο, και οι πληροφορίες τις οποίες αποκαλύπτει τώρα στο κοινό είναι απόλυτα συνταρακτικές. 
Σύμφωνα με την Hudes, η ελίτ χρησιμοποιεί ένα πολύ στενό πυρήνα χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και μεγάλων εταιρειών για να κυριαρχήσουν/κατακτήσουν τον πλανήτη.Ο στόχος τους είναι ο έλεγχος. Μας θέλουν όλους μας υποδουλωμένους σε χρέη, θέλουν όλες τις κυβερνήσεις μας, υποδουλωμένες σε χρέη και θέλουν όλους τους πολιτικούς μας εθισμένους στις τεράστιες χρηματικές συνεισφορές με τις οποίες χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες τους. 
Δεδομένου ότι η Ελίτ έχει επίσης την κυριότητα όλων των εταιρειών των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, τα καθιερωμένα ΜΜΕ δεν μας αποκαλύπτουν ποτέ το μυστικό ότι υπάρχει κάτι το εντελώς λανθασμένο στον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα μας. Θυμηθείτε ότι εδώ δεν πρόκειται για κάποια «θεωρία συνωμοσίας» που τα λέει αυτά τα πράγματα. Πρόκειται για μια δικηγόρο μορφωμένη στο Yale, η οποία εργάστηκε στο εσωτερικό της Παγκόσμιας Τράπεζας για περισσότερο από δύο δεκαετίες.
Η ακόλουθη περίληψη των διαπιστευτηρίων της έρχεται κατευθείαν από
τον δικτυακό τόπο της...


Η Karen Hudes σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Εργάστηκε στην Αμερικανική Τράπεζα Εισαγωγών Εξαγωγών των ΗΠΑ από το 1980 έως το 1985 και στο Νομικό Τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986 έως το 2007. 
Ίδρυσε την Επιτροπή του Μη-Κυβερνητικού Οργανισμού του Τμήματος Διεθνούς Δικαίου του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου και της Επιτροπής Πολυμέρειας και την Λογοδοσία Διεθνών Οργανισμών του Αμερικανικού Υποκαταστήματος του Συλλόγου Διεθνούς Δικαίου. 
Σήμερα η κα Hudes προσπαθεί πολύ σκληρά να αποκαλύψει το διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα που χρησιμοποιεί η Παγκόσμια Ελίτ για να ελέγχει τον πλούτο του κόσμου. Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης της με το New American, ανέλυσε το πώς, με την συναίνεση μας, επιτρέπουμε σε αυτήν την ομάδα των ελιτιστών να κυριαρχήσουν πλήρως πάνω στους πόρους του πλανήτη...
Η Karen Hudes, πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και τέως Ανωτέρα Σύμβουλος, λέει ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα κυριαρχείται από μια μικρή διεφθαρμένη ομάδα ατόμων που διψάνε για ισχύ και βρίσκονται επικεντρωμένα γύρω από την ιδιωτική Αμερικανική Τράπεζα Federal Reserve. Το δίκτυο αυτό έχει επίσης αποκτήσει τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης έτσι ώστε να καλύπτει τα εγκλήματά του, μας εξήγησε. 
Σε μια συνέντευξη με το The New American, η κα Hudes, είπε ότι όταν προσπάθησε να αποκαλύψει τα πολλαπλά προβλήματα μέσα στην Παγκόσμια Τράπεζα, αντί να εκτιμηθούν οι προσπάθειές της, την απέλυσαν. Τώρα, μαζί με ένα δίκτυο συντρόφων κοινοποιητών  (άνθρωποι που αποκαλύπτουν στον κόσμο τις ατασθαλίες κυβερνήσεων και όχι μόνον), η Hudes είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει και να πατάξει τη διαφθορά και είναι σίγουρη για την επιτυχία της. 
Επικαλούμενη μια εκρηκτική Ελβετική μελέτη του 2011 , η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLOS ONE, και που αφορούσε το "δίκτυο ελέγχου παγκόσμιων εταιριών," η κα Hudes τόνισε ότι μια μικρή ομάδα οντοτήτων - ως επί το πλείστον τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιαίτερα οι κεντρικές τράπεζες ασκούν, παρασκηνιακά, ένα τεράστιο ποσοστό επιρροής στην διεθνή οικονομία. 
«Εκείνο το οποίο πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι πόροι του κόσμου κυριαρχούνται και εξουσιάζονται από αυτήν την ομάδα,» εξήγησε, προσθέτοντας ότι αυτοί οι "διεφθαρμένοι άρπαγες εξουσίας" κατάφεραν να εξουσιάζουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επίσης. 
«Τους επιτρέπεται (από εμάς, άθελά μας?) να το κάνουν αυτό.» Παραπάνω, έγραψα για την ελβετική μελέτη την οποία ανέφερε η κα Hudes. 
Σε εκείνη η μελέτη, που έγινε από μια ομάδα ερευνητών στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μελέτησαν τις σχέσεις μεταξύ 37 εκατομμυρίων επιχειρήσεων και επενδυτών σε όλο τον κόσμο, και εκείνο το οποίο ανακάλυψαν είναι ότι υπάρχει μια «Υπερ-Οντότητα» που αποτελείται από μόλις 147 μεγαλο-εταιρειών, πολύ σφιχτά δεμένων μεταξύ τους, που ελέγχει το 40 τοις εκατό ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας. 
Όταν η ομάδα ξέμπλεξε το κουβάρι ιδιοκτησίας ακόμα περισσότερο, τότε διαπιστώθηκε ότι πολλή από αυτήν την ιδιοκτησία οδηγούσε πίσω σε μια "Υπερ-Οντότητα" 147 εταιρειών ακόμη πιο σφιχτά συνδεδεμένες μεταξύ τους - όλες οι ιδιοκτησίες τους ήταν στην κυριότητα άλλων μελών της Υπερ-Οντότητας - που έλεγχε το 40 τοις εκατό του συνολικού πλούτου που είχε το δίκτυο αυτό. «Κατά συνέπεια, ένα ποσοστό λιγότερο από το 1 τοις εκατό των εταιρειών γενικά, ήταν σε θέση να ελέγχει το 40 τοις εκατό του συνόλου του δικτύου,», λέει ο Glattfelder. Και οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες ήταν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι κορυφαίες 20 περιελάμβαναν την Barclays Bank, την JPMorgan Chase & Co, και την Goldman Sachs Group.

Αλλά η παγκόσμια ελίτ δεν ελέγχει αυτές τις μεγαλο-εταιρείες μόνο.
Σύμφωνα με την κα Hudes, κυριαρχούν επίσης στους μη-εκλεγμένους οργανισμούς που δεν λογοδοτούν σε καμία επίσημη νομοθεσία και που ελέγχουν τα οικονομικά σχεδόν κάθε έθνους πάνω στον πλανήτη. Η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και η κεντρικές τράπεζες όπως η Federal Reserve στην κυριολεξία ελέγχουν τη δημιουργία και τη ροή των χρημάτων σε όλο τον κόσμο. Στην κορυφή αυτού του συστήματος είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η οποία είναι η Κεντρική Τράπεζα των κεντρικών τραπεζών, και παρακάτω είναι ένα δημοσιευμένο βίντεο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την κα Hudes να λέει στον Greg Hunter του USAWatchdog.com τα εξής...
«Δεν χρειάζεται να περιμένουμε από κανέναν να απολύσει την Fed ή την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών,..., ορισμένες Πολιτείες έχουν ήδη αρχίσει να αναγνωρίζουν το ασήμι και τον χρυσό, τα πολύτιμα μέταλλα, ως νόμισμα»
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει ποτέ τους για την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, αλλά είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός οργανισμός. Σε ένα προηγούμενο άρθρο μου , περιέγραψα το πώς αυτή η "κεντρική τράπεζα του κόσμου" είναι κυριολεκτικά στο απυρόβλητο των νόμων όλων των εθνικών κυβερνήσεων...
Ένας πάρα πολύ ισχυρός διεθνής οργανισμός, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει ποτέ τους, ελέγχει μυστικά το χρηματικό εφοδιασμό ολόκληρης της υδρογείου. Λέγεται Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, και είναι η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών.

Βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας, αλλά έχει επίσης υποκαταστήματα στο Χονγκ Κονγκ και στην πόλη του Μεξικού. Είναι ουσιαστικά μια μη-εκλεγμένη, μη-υπόλογος Κεντρική Τράπεζα του κόσμου, που έχει πλήρη ασυλία από τη φορολογία και από τις εθνικές νομοθεσίες. Ακόμα και η Wikipedia παραδέχεται ότι "δεν είναι υπόλογος σε καμία απολύτως εθνική κυβέρνηση." Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών χρησιμοποιήθηκε για το ξέπλυμα χρημάτων των Ναζί κατά τη διάρκεια του β ' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά στις μέρες μας ο κύριος σκοπός της ΤΔΔ είναι να καθοδηγεί και να κατευθύνει το κεντρικά σχεδιασμένο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Σήμερα, 58 παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην ΤΔΔ, η οποία και έχει κατά πολύ περισσότερη δύναμη πάνω στο πώς και πόσο θα αποδώσει η οικονομία των ΗΠΑ (ή και κάθε άλλη οικονομία, εδώ που τα λέμε), κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, από όποια δύναμη έχει οποιοσδήποτε πολιτικός. 
Κάθε δύο μήνες, οι κεντρικοί τραπεζίτες του κόσμου συγκεντρώνονται στη Βασιλεία για ακόμα μία «Παγκόσμια Οικονομική Συνάντηση». Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, παίρνονται οι αποφάσεις που τελικά επηρεάζουν κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί επάνω στον πλανήτη, και όμως, κανένας από εμάς δεν έχει την δυνατότητα να εκφέρει γνώμη για όλα όσα συμβαίνουν. 
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από την παγκόσμια ελίτ και όχι μόνο λειτουργεί προς όφελος αυτής της παγκόσμιας ελίτ, αλλά και προορίζεται να είναι ένας από τους βασικούς ακρογωνιαίους λίθους του ενός (και μοναδικού) παγκόσμιου οικονομικού συστήματος που τώρα κάνει την εμφάνισή του.
Η ύπαρξη ατού του συστήματος δεν ήρθε κατά λάθος. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ελίτ ανέπτυσσε αυτό το σύστημα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε ένα προηγούμενο άρθρο με τίτλο "Ποιός Κυβερνάει Τον Κόσμο? Χειροπιαστές Αποδείξεις Ότι  Ένας Πυρήνας Πλουσίων Ελιτιστών Κινεί Τα Νήματα " συμπεριέλαβα ένα απόσπασμα του καθηγητή Ιστορίας Carroll Quigley του Πανεπιστημίου της Georgetown από ένα βιβλίο που είχε συγγράψει από το 1966, μέσα στο οποίο μιλούσε για τα μεγαλεπήβολα σχέδια που είχε η ελίτ για την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών...
.....Οι εξουσιαστές του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού είχαν έναν ακόμα σκοπό σε βάθος χρόνου, και αυτός δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος δημοσιονομικού ελέγχου σε χέρια ιδιωτών, το οποίο θα ήταν σε θέση να κυριαρχήσει επάνω στο πολιτικό σύστημα της κάθε χώρας αλλά και της οικονομίας του κόσμου στο σύνολό της. 
Το σύστημα αυτό θα ελεγχόταν με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου και θα ενεργούσε από κοινού, με μυστικές συμφωνίες που θα γίνονταν κατά τις συχνές ιδιωτικές συναντήσεις και συνέδρια που θα είχαν. Η κορυφή του συστήματος επρόκειτο να είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας, μια ιδιωτική τράπεζα που θα ανήκε και θα ελεγχόταν από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, οι οποίες θα ήταν ιδιωτικές εταιρείες και οι ίδιες. ....
Και αυτό ακριβώς έχουμε σήμερα.Έχουμε ένα "νεο-φεουδαρχικό" σύστημα μέσα στο οποίο όλοι εμείς αλλά και οι εθνικές μας κυβερνήσεις είμαστε υποδουλωμένοι στο χρέος. 
Το σύστημα αυτό κυβερνάται από τις κεντρικές τράπεζες και από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, και συστηματικά μεταφέρει τον πλούτο του κόσμου παίρνοντας τον από τα χέρια μας και παραδίδοντάς τον στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ.
Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνουν όλα αυτά, επειδή η παγκόσμια ελίτ ελέγχει επίσης και εκείνο το οποίο βλέπουμε,ακούμε και σκεφτόμαστε. Σήμερα, υπάρχουν μόλις έξι γιγάντιες εταιρείες ΜΜΕ που ελέγχουν περισσότερο από το 90 τοις εκατό των ειδήσεων και της ψυχαγωγίας που παρακολουθείτε στην τηλεόραση σας στις Ηνωμένες Πολιτείες. (Σε μας εδώ στην Ελλάδα ελέγχουν το 100%...)
Αυτό είναι το ύπουλο σύστημα που επιδιώκει να ξεσκεπάσει και να κοινοποιήσει η Karen Hudes. Για πολλά περισσότερα, μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη μιας ολόκληρης ώρας της Joyce Riley της Power Hour εδώ.
Λοιπόν τι πιστεύετε για αυτά που λέει η κα Hudes; Μη διστάσετε να
μοιραστείτε τις σκέψεις σας γράφοντας παρακάτω τα σχόλιά σας...


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...