ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 18/11/2013
 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΓιώργος Αρίστογλου: Κυρίες και κύριοι, Αρτέμης Σώρρας. Κύριε Σώρρα τι κάνετε; Καλημέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα, χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης!
 
Γιώργος Αρίστογλου: Είστε καλά κατ΄αρχήν;
 
Αρτέμης Σώρρας: Είμαι πολύ κουρασμένος, κοιμάμαι σχεδόν ελάχιστα και ταξιδεύω από τη Βόρειο Αμερική στη Νότιο Αμερική όπου μπορώ, για να σπάσω όπου μπορώ και να δημιουργήσω μεγαλύτερα θέματα και προβλήματα στους πατρόνες επιβήτορες, που νομίζουν ότι είναι επιβήτορες.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα είστε στην Αμερική κουρασμένος, τρέχετε για τα διάφορα προβλήματα και έκανα μια διαπίστωση πριν ότι ο Ελληνισμός μας μάλλον έχει τελειώσει ιστορικά. Και εσείς ένας απλός άνθρωπος, ένας Έλληνας προσπαθείτε να ξανασηκώσετε στον ώμο σας, πιάνοντας αγκαλιά όλους τους Έλληνες να τους σφίξετε για να μπορούν να αφουγκραστούν όλοι τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους και να τους ξυπνήσετε και να τους πείτε «ξύπνα ρε Έλληνα, ξύπνα εδώ κάτι γίνεται, κάτι σου κάνουνε!». Πόσο βαρύ είναι λοιπόν αυτό που έχετε στην πλάτη αυτή τη στιγμή κ. Σώρρα;
 
Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι καθόλου βαρύ. Θα σας πω λοιπόν ότι το DNA το Ελληνικό είναι πάντα εκεί και περιμένει. Περιμένει το κατάλληλο κλειδί, το κατάλληλο μέταλλο της φωνής για να ξυπνήσει. Το έχουν αποκοιμίσει, προσπαθούν να του αλλοιώσουν αλλά δεν μπορούν το Ελληνικό DNA. Οι πραγματικοί Έλληνες ξυπνάνε, ξέρουνε που είμαστε, ξέρουνε τι κάνουμε. Η ιστορία του Ελληνισμού δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί με αυτή τη ιστορία ξεκίνησε ο πλανήτης και για αυτό τον λόγο κατασκευάστηκε, με αποδείξεις περί τούτου.

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

Όμως, όχι μόνο θα ξυπνήσει, όχι μόνο θα θυμηθεί, αλλά είναι αυτό που λέω κάποια στιγμή, έπρεπε να τελέσετε το αδίκημα. Ήταν η εποχή σας κύριοι αποστάτες που να δείξετε, πώς να το κάνετε. Αποτύχατε παταγωδώς και στον τρόπο και στη λειτουργία. Τώρα βεβαίως είναι θέμα Ελληνισμού, γιατί αυτοί τα έβαλαν με τον Ελληνισμό. Δεν ήταν απλά δύο είδη τα οποία έπρεπε κάποιος να διαλέξει, έπρεπε να σκοτώσουν εσένα, αυτό είναι ένα κομμάτι του εγωισμού που σιχαίνομαι! Ενώ χειροκροτώ τον ανταγωνισμό. Εάν φτιάξεις κάτι θα το χειροκροτήσω, εάν φτιάξω κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο θα πρέπει να το χειροκροτήσεις εσύ. Η βάση όμως, που δουλεύει όλος ο Εβραϊσμός-Σιωνισμός είναι να καταστρέψουμε τη βάση και να φανεί το κοντό, το άσχημο, το άθλιο, καλύτερο γιατί απλά δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Αφήστε τον Ελληνισμό, βάλτε και τα δικά σας δίπλα και αν τα δικά σας είναι καλύτερα, ωραιότερα, αν θέλετε, πιο εύχρηστα και πιο φιλοσοφημένα θα κρατήσουμε τα δικά σας. Αυτό είναι μια ελεύθερη βούληση, αυτό είναι ανταγωνισμός, εγώ χειροκροτώ τον ανταγωνισμό, δεν χειροκροτώ τον εγωισμό που θα πρέπει να γκρεμίσεις το δικό μου και να υπάρχει μόνο το δικό σου. Αυτό είναι μόνο στον πλανήτη όσον αφορά ως μια πιο γενική έννοια. Δεν θεωρώ ότι είναι βάρος αυτό που κάνω, είναι καθήκον μου, είναι κομμάτι της ζωής μου, μέχρι τελευταίας σταγόνας του αίματος μου.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ δεν χρειάζεται να λέω τίποτα άλλο «ο Έλληνας Αρτέμης Σώρρας». Και μιλάμε σαν να είμαστε δυο Έλληνες απλοί της καθημερινότητας. Ακούω από δω, ακούω από εκεί κ. Σώρρα, παγκόσμια καταπιστεύματα. Τι είναι αυτά; Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όλο αυτό.ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, BILL GATES ΚΑΙ GOOGLE

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε, η υπόθεση της τράπεζας της Ανατολής, όπως είχα ξαναπεί, είναι μια μεγάλη απάτη που μας καταστρέψανε, μας σφάξανε, πήραν το χρυσάφι μας, ανοίξανε με δικά μας χρήματα την Deutse Bank (Γερμανία) και την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (Ευρώπη). Το κάνανε όχι οι Γερμανοί, το κάνανε οι Σιωνιστές. Οι δογματισμένες λέσχες και τα δόγματα βοηθήσανε πάρα πολύ σε αυτό.
Μετά τα 600δις του Αμερικάνικου ομολόγου, και εκεί είναι λίγο οξύμωρο. Θα έχετε δει βέβαια στο διαδίκτυο, σε αυτό το απείθαρχο που δεν είναι δικό μου είναι συγκεκριμένων υπηρεσιών και θα ήθελα κάποια στιγμή οι Έλληνες να μην πιστέψουν ότι υπάρχει ο Μπιλ Γκέιτς «ένα επιτυχημένο παιδί που ανακάλυψε τα windows» θα ήταν λίγο κουτό να το πιστέψει κάποιος, έτσι; Δεν υπάρχουν windows και Μπιλ Γκέιτς. Ήταν ένα παιδί που το πήραν από το πανεπιστήμιο και του είπανε θα κάνεις τον Μπιλ Γκέιτς, θα πεις ότι είναι δικά σου και έλα να το προβάλλεις στον πλανήτη. Τρεις φοιτητές ανακάλυψαν το Google;!! Είναι λίγο οξύμωρο αυτό έτσι; Το κανάλι που λέγεται διαδίκτυο δεν είναι ούτε των φοιτητών, ούτε κάποιου αλλουνού, είναι των «μεγάλων παιδιών». Για να τρέξεις λοιπόν στη λεωφόρο τη δικιά μου του διαδικτύου, εάν δεν σε έχω ευλογημένο ή αν δεν σου έχω δώσει την άδεια δεν πας πουθενά, το καταλαβαίνετε αυτό έτσι; Τώρα βγήκαν κάποιοι φοιτητές και ανοίξανε την Google είναι λίγο οξύμωρο, αλλά τα εβραιόπαιδα κρύβονται πολύ καλά πίσω από φτωχές προσωπικότητες για να δείξουν και τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να έχει το ανθρώπινο γένος και εντελώς τυχαία είναι όλα εβραιόπαιδα έτσι; Εντελώς τυχαία! Τόσο τύχη! Ξέρετε ότι εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να πιστεύουμε στην τύχη γιατί δεν υπάρχει τύχη, κάθε τι που γίνεται γύρω μας είναι εντελώς μεθοδευμένο, στοχευμένο, οι πλανήτες θα κουτουλάγανε, άρα δεν είναι τυχαίο που κάθεται η γη εδώ πέρα και που συζητάμε εμείς σήμερα. Άρα λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο.

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗ ΣΟΥΠΑ

Και θα ήθελα να πω για αυτό που λένε κάποιοι «ο Σώρρας είναι μεγάλη απάτη». Εάν ήθελα να κάνω μια απάτη, δεν θα κρυβόμουνα, δεν θα είχα κρυφτεί καλά πίσω από πολιτικά τομάρια που υπάρχουνε τόσα πολλά; ή δεν τα ξέρω ποια είναι; Δεν ξέρω εγώ πώς να κάνω την ίντριγκα; Ξέρω δηλαδή να δημιουργήσω το οικοδόμημα αλλά μου λέτε ότι η τέχνη να βάλω μια βόμβα να το ανατινάξω να το κάνω σκόνη, θέλει μεγάλη τεχνική; Το να κλέψεις ένα αυτοκίνητο θεωρείται ότι είναι τεχνολογία; Το να κατασκευάσεις ένα αυτοκίνητο το καταλαβαίνω, μα να το κλέψεις; Βλέπετε λοιπόν ότι η καταστροφή θέλει τεχνολογία; Δεν θέλει τεχνολογία, θέλει απλά να περάσεις την κόκκινη διαχωριστική γραμμή του που είσαι, από τη μια μεριά ή την άλλη, έτσι θα το αντιληφθείτε. Δηλαδή το να γίνεις ένας καλός εκτελεστής, το να γίνεις ένας καλός οικονομικός δολοφόνος, το να κλέψεις κλπ. Γι' αυτό βλέπω είναι τόσο ηλίθιος ο τρόπος που κλέβουν, είναι τόσο οξύμωρα ηλίθιο, που λέω καλά δεν έχουνε νόηση; Βάλτε έναν Έλληνα να κλέψει να μη σας δει κανένας. Μα εβραιόπαιδα τώρα κλέβετε με αυτόν τον τρόπο και νομίζετε ότι κάτι κάνετε; Κρατώντας μόνο χαμηλά προφίλ, έχοντας μόνο τα ΜΜΕ, τηλεοράσεις, κατακλέβετε τον κόσμο και τον πλανήτη, με έναν τρόπο που είναι τόσο εμφανής με τόσα στοιχεία παντού όπου δεν μπορείτε να αποδείξετε τα δικά σας πόθεν έσχες.

ΕΛΛΑΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ

Για παράδειγμα, ο Σώρρας λοιπόν είναι ο μοναδικός στον πλανήτη ο οποίος έχει βγάλει ότι έχει προσωπικά επάνω σε ένα τραπέζι παγκόσμιο και όχι της Ελλάδος μόνο. Με αποτέλεσμα, με κοιτάνε όλες οι κακόφημες υπηρεσίες, οι κακόβουλοι λαοί, όλοι οι δογματιστές, όλα τα δόγματα τα ανθελληνικά, όλα αυτά που τους χαλάω τη σούπα. Αν υπήρχε κάτι μεμπτό σε αυτήν την απάτη μου, τη μεγάλη απάτη που κάνω, που δεν καταλαβαίνω και ποια απάτη κάνω γιατί δεν ζήτησα και τίποτα, δηλαδή δεν πήρα κάτι από κάποιον, είμαι ο μοναδικός απατεώνας που δίνω και δεν παίρνω. Μα σου δίνω, σου λέω να ενωθείς, δεν σου λέω να διασπαστείς και αντ΄ αυτού σου δίνω και χρηματοδοτώ την ένωσή σου με οποιονδήποτε τρόπο, άρα πόσο απατεώνας μπορεί να είμαι;
Αν είναι απατεώνας αυτός που δίνει δηλαδή και προσπαθεί να σε ενώσει με ότι καλό και να αφήσουμε τις μικροδιαφορές μας να δούμε ότι όλοι γεννηθήκαμε Έλληνες.Και λέω, το ότι υπάρχουν 6.500 θρησκείες δεν είναι ότι καλύτερο και γιατί να δημιουργηθούν τόσες πολλές αφού ο Θεός είναι ένας. Και λέω εντάξει ας δούμε ότι όλοι γεννηθήκαμε Έλληνες, ας κάτσουμε σε αυτό το κομμάτι και να πάμε όλοι για την Ελλάδα μας και τις μικροδιαφορές μας, δεν μπορώ να βάλω τώρα στις διαφορές τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, μιλάμε για την Ελλάδα, μιλάμε για την μητέρα των μητέρων. Και σας λέω ενωθείτε κάτω από την Ελλάδα μας γιατί είναι θέμα Ελληνισμού, είναι θέμα Ελλάδας και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί και χρηματοδοτούμε αυτή την ένωση.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ


Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα θα σας γυρίσω λίγο πίσω, έχουμε να πούμε πολλά σήμερα και θα βγάλουμε και πολλά πράγματα στον «αέρα», λέτε εγώ δίνω, ξέρετε κανέναν απατεώνα να δίνει; Δίνετε, ζητάτε όμως κάτι, ζητάτε τον έλεγχο. Έλεγχο σε ποιους; Έλεγχο σε αυτούς που κατάντησαν σήμερα έτσι την Ελλάδα; Αυτό δεν το θέλουν, φυσικά και δεν θα σας αφήσουν.
 
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ δεν θα καταδικάσω κάποιον πριν κάνει το αδίκημα και θα δούμε μέχρι το τέλος. Το ΔΝΤ για να έρθει και να δώσει 30δις στην Ελλάδα την έλεγχε δύο χρόνια, τι έλεγχε; Εγώ δεν λέω έλεγχο με την έννοια πέστε μου πόσο καλά πάτε για να σας δώσω, εγώ έρχομαι και τα έχω ήδη καρφώσει, εγκλωβίσει στην Ελληνική Δημοκρατία, όχι τους πολιτικούς. Η Ελληνική Δημοκρατία είναι ο λαός μου, η φυλή μου, οι συνάνθρωποι μου, εκεί τα έχω τα χρήματα δεν τα έχω στα πολιτικά παιδιά, στους διαχειριστές, στους λογιστές, που σήμερα είναι ο Πέτρος, αύριο είναι ο Νίκος και μεθαύριο είναι ένα άλλο κόμμα. Εγώ τα έχω βάλει στην Ελληνική Δημοκρατία και λέω «φέρτε μου πόσα χρωστάτε να πληρώσω». Με αυτόν τον τρόπο όμως αυτοί έχουνε κοπεί, γιατί δεν πρέπει να μου δείξεις πόσα χρωστάς; Για να δούμε πως μπορούμε να κόψουμε την μετοχή της Ανατολής σε ομόλογο δικό μας όπως μας λέει ο νόμος. Έχουμε λύσεις να δώσουμε πολλές, οι άλλοι είναι μπλοκαρισμένοι και είναι μονόδρομος. Μπορώ αύριο το πρωί, και έχω μιλήσει και με τρεις δικηγόρους, να καταθέσω ένα ομόλογο της Ανατολής στο γενικό λογιστήριο του κράτους έναντι όλων των Ελληνικών ΑΦΜ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο ο λαός θα ξεσηκωθεί και θα πνίξει το λογιστήριο του κράτους. Είναι και πιστοποιημένη η αξία. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε χιλιάδες πράγματα. Εάν το καταθέσω στο λογιστήριο του κράτους και υπάρξει μια επιτροπή που θα το θεσπίσω και θα πω «φέρτε μου συνέλληνες τι χρωστάτε» δεν πρέπει ο κάθε συνέλληνας να μου αποδείξει τι χρωστάει; Δηλαδή θα λέει ένας συνέλληνας ότι χρωστάει ένα εκατομμύριο και θα χρωστάει ένα χιλιάρικο και θα πληρώνεται; Πως το καταλαβαίνεις;
 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Οι άλλοι όμως κ. Σώρρα τι λένε; Εδώ θα κάνουμε και έναν μικρό διάλογο για να καταλάβει και ο κόσμος γίνεται. Το Ελληνικό κράτος λέει ότι δεν υπάρχει ομόλογο της Ανατολής. Εδώ τι λέει ο Αρτέμης Σώρρας.
 
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό δεν το είπε ποτέ το κράτος. Ποτέ.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Μα αφού δεν αναγνωρίζει, ούτε καν τίποτα από όποιο ομόλογο έχετε βάλει;
 
Αρτέμης Σώρρας: Ποιος σας το είπε ότι δεν αναγνωρίζει το Ελληνικό δημόσιο; Ίσα-ίσα το Ελληνικό δημόσιο αναγνώρισε την Ανατολή, το ότι αναγνωρίζω εγώ το ομόλογο δεν έχει σημασία. Πάμε από την αρχή, κατ΄αρχήν οι μετοχές τις Ανατολής είναι αναγνωρισμένες, γι` αυτό δεν πάω εγώ σε δικαστήριο για να κάνω διαδικασία και αναγνώριση διότι είναι αναγνωρισμένες σε όλο τον πλανήτη. Σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα το κεντρικό υπουργείο οικονομικών όταν κατέθεσα τις δωρεές βγήκε η αξία. Για να βγει η αξία ήτανε χίλιες σελίδες πιστοποιημένες από δέκα πανεπιστήμια παγκοσμίως και από νόμους που διέπουν τη διαχείριση της μετοχής και πως έχει γίνει η εκκαθάριση. Άρα πιστοποιεί η εφορία!! Έχω τρία πρωτόκολλα, το τελευταίο πρωτόκολλο είναι από το υπουργείο οικονομικών της Αθήνας που απαντάει στην εφορία μου «βεβαίως, να πάρετε την μετοχή με τη συγκεκριμένη αξία όπως καλώς είναι» με πρωτόκολλο του υπουργείου οικονομικών. Άρα είναι βεβαιωμένο από το κράτος, όχι από την εφορία μου. Η εφορία ανήκει στο υπουργείο οικονομικών και το κεντρικό υπουργείο οικονομικών της Αθήνας βεβαιώνει την αξία της μετοχής και επιβάλλει τον φόρο στον Αρτέμη Σώρρα 13,5δις., αυτό είναι βεβαιωμένο. Κατόπιν κάνω στο ΣΔΟΕ μήνυση, παρακαλώ καταθέστε μου αυτά τα χαρτιά με κάποιον μηχανισμό να τα παραλάβω και να τα βγάλετε και επίσημα. Ο φόρος είναι βεβαιωμένος, πιστοποιημένος, η αξία για τα 87εκ. αποθεματικό χρυσού που είναι μέσα, εκτός της εκκαθάρισης. Δηλαδή στα δικαστήρια που πηγαίνω τώρα με την Εθνική δεν ζητάω 670 διότι είναι δικά μου ήδη, ζητάω τα ρέστα πέραν των 87εκ., είναι στα 600εκ. χρυσά φράγκα τι άλλο μου αναλογεί να πάρω. Προσέξτε και η εφορία αφήνει ανοιχτό το κεφάλαιο ότι αν βγούνε και άλλα δικαστήρια και αν βγούνε κι άλλα χρήματα θα φορολογηθώ παραπάνω, το αντιλαμβάνεστε; Άρα λοιπόν είναι πιστοποιημένο αυτό, μην ξεφεύγουμε σε τέτοιες λέξεις, γιατί είναι τα χαρτιά και δεν είναι δικά μου είναι του υπουργείου οικονομικών κεφαλαίου, της εφορίας μου, που μου δίνει έγγραφο η εφορία μου ότι ο φόρος σας είναι αυτός και θα πρέπει να μου τον καταθέσετε σε επιταγή του Ελληνικού δημοσίου σε Ελληνική τράπεζα τάδε, δηλαδή πιο πιστοποιημένο δεν γίνεται!

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Επίτηδες κ. Σώρρα εγώ σας ρωτάω, γιατί δεν είναι δυνατόν να σε φορολογεί σε κάτι και από την άλλη μεριά να σου λέει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν μπορώ να δεχτώ η Ελλάδα να μην σωθεί. Δεν το δέχομαι!

Αρτέμης Σώρρας: Κύριε Αρίστογλου, συνέλληνά μου, δεν είμαι απατεώνας για τη μετοχή της Ανατολής, πρόσεξε τώρα, είμαι για τα 600δις. Δηλαδή, ήμουνα απατεώνας για την Ανατολή, τώρα είμαι καλό παιδί και έχουν βουλώσει τα στόματα και δεν ξέρουνε που να πάνε. Και ιδιαίτερα στη Γερμανία έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα και η Ευρώπη και όλα τα Σιωνόπαιδα, αλλά είναι τα 600δις.
Είμαι απατεώνας γιατί σας έδωσα αμερικάνικο ομόλογο 600δις και κοιτάει ο πλανήτης τώρα με όλες τις διόπτρες που θα μου ρίξει, στο κεφάλι, στην καρδιά, μα τι λες τώρα; Αλλά είμαι απατεώνας. Ναι, γιατί σου πήρα τίποτα; Ή γιατί έκλεψα την Αμερική; Έκλεψα την Αμερική και είμαι ακόμα εδώ; Δεν θυμάστε στο παρελθόν πόσα εντάλματα του FBI έχουν βγάλει; Πώς να βγάλει εντάλματα το FBI; Μα ίσα-ίσα εμείς έχουμε ήδη συμβόλαιο με την Αμερική.δεν θέλω να πω παραπάνω.


Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ

Είναι εκτεθειμένα και πιεσμένα τα πράγματα. Υπάρχουνε και άλλα θέματα, πολλά που τρέχουν. Μα είναι δυνατόν η Αμερική αν ήθελε ένα απατεώνα να του πει "αεί σοικτίρ(ω)" κάνε παραπέρα και φύγε από δω, με ένα διάγγελμα, μα πως θα το κάνει; Πως θα το κάνει, δηλαδή έκλεψα κανέναν; Δανεικά ζήτησα από την Αμερική; Δανεικά ζήτησα από την Ελλάδα; Μήπως βλέπετε να ζητάω κανένα δάνειο; Για να καταλάβω δηλαδή, σας ζήτησα καμιά χάρη; Ζήτησα να πάρω κανένα ΔΕΚΟ; Επίσημα μπήκα και έκανα προσφορά. Έκανα προσφορά στο ΙΚΑ 400εκ. επίσημα, αυτά τα χαρτιά κάποια στιγμή, όταν θα πρέπει και θα ωριμάσει ο καιρός θα σπάσουν όλα τα κεφάλια. Το ΙΚΑ είναι ένα ...χανείο, μπείτε σκύλοι αλέστε και του μυλωνά μη δίνετε.
Μιλάμε για ΙΚΑ τώρα στην Ελλάδα μια βαριά υπηρεσία, ειδικά τα οικοδομικά κουπόνια αυτά που πληρώνει ο κόσμος 10.000 το χρόνο, θα είχε μια ασφάλεια που θα είχε από 10 πούρα, μασάζ ανά 24ωρο συνέχεια...

Γιώργος Αρίστογλου: Τα φάγανε κύριε Σώρρα, τα φάγανε τα λεφτά.
 
Αρτέμης Σώρρας: Γιατί μπήκε κανείς να κάνει έλεγχο πουθενά; Δηλαδή καθίστε λίγο. Μπαίνει λοιπόν ο Σώρρας και λέει, ελάτε κύριοι σας παρακαλώ φέρτε μου τα έγγραφα και θα αναλάβω το ΙΚΑ έτσι όπως είναι. Η απάντηση ξέρεις ποια είναι; Δεν θέλουμε κ. Σώρρα να μας δώσετε 400εκ., γεια σας. Είναι οξύμωρα τα πράγματα, έχω κάνει τεράστιες προσπάθειες αλλά πραγματικά στρατηγικές προσπάθειες.
 
Γιώργος Αρίστογλου: Έρχεται ο Σώρρας και λέει του ΙΚΑ σου δίνω 400εκ., φεύγεις και κάνω εγώ κουμάντο να δώσω στον Ελληνικό λαό να έχει ασφάλεια, να έχει υγεία, να έχει αυτά και μόνο απλά έτσι λένε ότι δεν θέλουμε;
 
Αρτέμης Σώρρας: Θα σας το εξηγήσω. Έδωσα 450εκ. από μελέτες που έχουμε κάνει εμείς. Στον διευθυντή του ΙΚΑ υπάρχει επίσημο έγγραφο από τον Αρτέμη Σώρρα και την τράπεζά μου προς το ΙΚΑ, με statement, προσέξτε statement 450εκ. εμφανή, ορίστε, να αναλάβουμε τη διαχείριση του ΙΚΑ, όχι να πάρουμε το ΙΚΑ δικό μας. Να φτιάξουμε τα νοσοκομεία τι είναι να φτιάξουμε, να φτιάξουμε τα κρεβάτια, να κάνουμε μια ενιαία διαχείριση φαρμάκων εμείς, όχι η ασπιρίνη π.χ. να στοιχίζει στο νοσοκομείο 30ευρώ ενώ κάνει 3ευρω. Να κάνουμε εμείς τη διαχείριση, τη γάζα παράδειγμα να μην τη φέρνουμε από το Ισραήλ, μια γάζα είναι. Να κοιτάξουμε εδώ, δεν χρειάζεται να τη φέρνουμε από το Ισραήλ τη γάζα, την ένεση από την Μασαχουσέτη, δεν γίνεται ρε παιδιά! Να πάρουμε τα φάρμακα, εδώ φτιάξατε γεννόσημα, τα γεννόσημα είναι της Ινδίας δεν μπορεί να τα φτιάξει η Ελλάδα; Εγώ ξέρω έναν φίλο μου παλιά, μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει ακριβώς την ασπιρίνη την οποία την πουλάει 1σεντ το χάπι! Γιατί δεν μπορώ στο νοσοκομείο μου, η ελληνική βιομηχανία αυτά που είναι στην Αθήνα να πουλάει στα νοσοκομεία; Πρέπει να παίρνω από την BAYER να μου κλέβει και το σήμα του Ιπποκράτη, η ασπιρίνη είναι του Ιπποκράτη, δεν το καταλαβαίνω;

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Γιώργος Αρίστογλου: Η ασπιρίνη στην Αμερική δεν είναι σε κουτάκι μεγάλο;
 
Αρτέμης Σώρρας: Ναι, δηλαδή δεν γίνεται ρε παιδιά, τα νοσοκομεία είναι κρατικός μηχανισμός με αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να το κάνουμε, όμως δεν δέχτηκαν. Να ακουμπήσουμε στη διαχείριση, να βάλουμε 450εκ. να κρατήσουμε τη διαχείριση για ασφάλεια-υγεία, γιατί είναι μεγάλες οι ασφάλειες στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας δεν πάει εύκολα στον γιατρό, αλλά τον άνθρωπο τον έχουνε να τον γεμίζουν φάρμακα. Είναι σαν τους εκπαιδευτικούς οι γιατροί. Οι γιατροί έχουνε πάρει εντολές από τους ιατρικούς επισκέπτες γι` αυτό και τα σεμινάρια που κάνουνε οι γιατροί στο εξωτερικό είναι πληρωμένα. Παίρνουν τον γιατρό, παίρνει και τη γυναίκα σου, πάρε και μια φίλη και έλα από τη Βαρσοβία να σου κάνουμε ένα σεμινάριο «να το καλό το φάρμακο.» οπότε ο γιατρός αρχίζει και πουλάει φάρμακα. Πας στον έναν γιατρό σου δίνει δέκα φάρμακα, πας στο άλλο γιατρό σου δίνει άλλα δέκα φάρμακα «δεν είναι καλά αυτά, πάρε αυτά». Δηλαδή υπάρχει ένας πόλεμος φαρμάκων, οπότε τι γίνεται; ο γιατρός δεν θα σε κάνει ποτέ καλά γιατί δεν κάνει ίαση, κάνει θεραπεία και σου λέει πάρε αυτά και έλα να σε ξαναδώ. Δεν γίνεσαι καλά, ξαναπάρε και αυτά, ξαναπάρε και εκείνα. Δηλαδή θα φλομώνεις στα φάρμακα και κάνουμε τους υγιείς ανθρώπους αρρώστους, γιατί αυτή είναι η τακτική και έτσι βγάζει λεφτά ο γιατρός. Οι γιατροί γίνανε πολλοί, ο ανταγωνισμός υπάρχει πάρτε φάρμακα, πάρτε αυτά. Στο νοσοκομείο όμως είναι του δημοσίου οπότε πρέπει να κάνει τον ασθενή, να φύγει με το λιγότερο κόστος. Αυτό εάν γίνει μια καλή διαχείριση του νοσοκομείου η υγεία δεν έχει πρόβλημα, γιατί ο Έλληνας δεν πάει εύκολα στον γιατρό. Τον κάναμε άρρωστο τον άνθρωπο.Άρα λοιπόν το ζήτημα είναι ότι δεν έχω Ελληνική κυβέρνηση, δεν έχω Ελληνική παιδεία, δεν έχω Ελληνική ψυχή και δεν έχω Ελληνική διαχείριση και μπήκανε όλα τα κοπρόσκυλα και μου΄ χουν διαλύσει την υγεία. Μετά αρχίζουν ψυχολόγοι, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν ανέβει όλοι και μοιράζουν χάπια, 80% του λαού πίνει ψυχοφάρμακα, για ποιο λόγο; Τελικά εγώ δεν είμαι καλά που δεν παίρνω ή αυτοί που παίρνουνε; Δεν ξέρω που ανήκω, να καταλάβω!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Έχουνε γίνει τεράστιες προσπάθειες. Κάποια στιγμή κάναμε στην Ολυμπιακή πρόταση 3εκ. παραπάνω από αυτά που έδινε ο Βασιλάκης. Ο Βασιλάκης έχει την AEGEAN και ξέρετε ότι η AEGEAN είναι γερμανική εταιρία και γι` αυτό είναι μαζί με την LUFTHANSA, άρα θέλανε την Ολυμπιακή να τη διαλύσουν. Η Ολυμπιακή είναι ήδη διαλυμένη και με 75εκ. δεν θα έπαιρνες τίποτα μόνο το όνομα θα έπαιρνες και μια εταιρία, τίποτα και λιγότερο. Δώσε μου όμως αυτό. Η Ενωμένη Ευρώπη έβαλε ένα βέτο και έχουμε και την απάντηση του Αλμούνια, προσωπικά εγώ μιλάω με τον Αλμούνια και μου δίνει απάντηση ότι θα σταματήσει τη διαδικασία της Aegean και τη σταμάτησε και τώρα πουλήθηκε πριν λίγο. Και πουλήθηκε με 20εκ. προκαταβολή, δηλαδή δεν θέλανε τα 75εκ. τα δικά μου, θέλανε τα 20εκ. Είναι τόσο στοχευμένα και κλειδωμένα όλα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα και δεν κάνει να αγοράσει ο Σώρρας! Ο Σώρρας είναι ένα κακό παιδί, είναι ένα παιδί που θέλει να ελέγξει να δει τι έχει γίνει.
Η Ολυμπιακή όμως ανήκε στον όμιλο MIG. Τον όμιλο MIG τον διεύθυνε με 2% -μόνο- ο κ. Βγενόπουλος, όπου το κράτος του Ντουμπάι έχει το 17%, το κράτος του Άμπου-ντάμπι έχει 17%, μια Eλληνίδα εφοπλίστρια έχει άλλο 17% και το υπόλοιπο είναι σε μετοχές. Αυτό ο οργανισμός είχε πολύ καλές -ραχοκοκαλιά Ελληνικές- επιχειρήσεις, που τις διέλυσε. Δηλαδή βάλαμε έναν οργανισμό και τον χρηματοδοτήσαμε με ξένα κεφάλαια. Θεωρώ ότι έχει πάρα πολύ πολιτικό χρήμα εκεί μέσα γι` αυτό και δεν χωράω. Έχω κάνει επίσημη πρόταση στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου για 500εκ. να ακουμπήσω στον όμιλο και να σηκώσουμε τις Ελληνικές εταιρίες, όπου και αυτό ήταν αδύνατον (πιστοποιημένα χρήματα). Εκεί μέσα είναι και η Ολυμπιακή άρα πρέπει να τη ζητήσω από τον όμιλο, άρα ο όμιλος δε με δέχεται, άρα δεν μπορώ να ακουμπήσω την Ολυμπιακή και σήμερα την Ολυμπιακή τελικά τη δώσανε για 20εκ. Να την κάνουνε τι; Την πληρώσανε 20εκ. και θα πληρώσουν τα άλλα με δόσεις και με δανεισμό; Γιατί να τη θάψουν; Καταλαβαίνετε τα εγκλήματα πόσο οικτρά είναι;


Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΝΓΑΙΑ" ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ INVEL

Χθες έμαθα λοιπόν, ακριβώς ημέρα Σαββάτου, θα σας πω πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα με τον «Σώρρα τον απατεώνα», εχθές το απόγευμα η Εθνική Τράπεζα, η Εβραϊκή Εθνική Τράπεζα, της οποίας της έχω καταθέσει στις 30 Μαΐου 2013 νομίζω, 1,175 δις για το μετοχικό κεφάλαιο το 12% ολοκληρωτικό. Όταν έψαχναν και έβγαιναν οι παπάδες και λέγανε «Ελληνικέ λαέ δώσε και 2 μισθούς για να σωθεί η Εθνική Τράπεζα» που δεν είναι και Ελληνική, εγώ της έδωσα όλο το ποσό. Της έδωσα και το 10% και δεν το πήρανε κύριοι, πιστοποιημένος λογαριασμός με 1,175δις, το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και παρακαλώ να σας το φέρουνε. Εχθές λοιπόν πουλάει η Εθνική Τράπεζα την εταιρεία της που έχει τα κινητά και γη Ελληνική που λέγεται ΠΑΝΓΑΙΑ (άκου τα ζώα!) σε έναν Εβραίο με όνομα Μπένι Στάϊνμεντς (Beny Steinmetz) και η εταιρία του λέγεται INVEL (Εβραϊκή εταιρία INVEL REAL ESTATE). Η Εθνική Τράπεζα πούλησε έναντι 670εκ., αυτό είναι και σε δημοσίευμα τώρα και έχει και αμηχανία το ΤΧΣ τα άλλα τα ...παιδα που άμα τα πιάσω θα γίνει χαμός, και πήρε δάνειο 418εκ. ο Εβραίος από την Εθνική Τράπεζα, από λεφτά του λαού.
Αφού η τράπεζα είναι παραπληγική, δεν έχει λεφτά, δηλαδή δώσανε δάνειο του Εβραίου να μου πάρει την ΠΑΝΓΑΙΑ; Και δεν δίνετε δάνειο ούτε 2.000 ευρώ ούτε σε έναν πολίτη; Βρε κοπρίτες, θα σας δικάσω και θα σας βγάλω τα δόντια! Ο Εβραίος πήρε δάνειο ακούστε, χαρακτηρίζουν πέρα πάσης λογικής η Εθνική να δανείζει, με 418 εκ. ενώ και 3% επιτόκιο την INVEL για να αγοράσει την ΠΑΝΓΑΙΑ!
Ποιος επιτρέπει μωρέ αυτά τα εγκλήματα στη χώρα μου; Δώσατε στον Εβραίο δάνεια με τα Ελληνικά μου τα λεφτά 3% εν όψη κρίσης που πεθαίνουν οι Έλληνες; Για να αγοράσει την ΠΑΝΓΑΙΑ ο Εβραίος;
 
Γιώργος Αρίστογλου: Δηλαδή αυτές είναι οι επενδύσεις που πήγε ο Σαμαράς στο Ισραήλ και είπανε θα κάνουνε επενδύσεις στην Ελλάδα; Αυτές είναι οι επενδύσεις;
 
Αρτέμης Σώρρας: Τι επενδύσεις να κάνει μωρέ ο Εβραίος; Έφερε 160εκ., που εγώ πιστεύω δεν έφερε τίποτα, έφερε ένα παλιόχαρτο του κερατά, αλλά δεν είμαι θεσμός να μπω να το ελέγξω, να σπάσω τα κόκαλα όλων των κερατάδων που είναι εκεί μέσα. Που είναι οι θεσμοί μου λοιπόν; που είναι η βουλή μου; που είναι ο υπουργός οικονομικών; που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος ο κ. Προβόπουλος; Εγώ πιστεύω δεν έφερε ούτε 160εκ., έφερε ένα κωλόχαρτο -γιατί αυτοί έχουν πολλά τέτοια χαρτιά- για 160εκ. για να πάρει το 65% και του δώσανε δανεισμό τα 160εκ.


ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Το ΤΧΣ κάνει κουμάντο στην Ελλάδα. Το ΤΧΣ άνοιξε μια εταιρεία ιδιωτική, προσέξτε τώρα, η οποία διαχειρίζεται όλες τις τράπεζες, αυτή η εταιρεία είναι του κ. Ρότσιλντ, η οποία είναι ανώνυμη εταιρεία. Θα σας δείξω και τα καταστατικά να φρίξετε, όπου προσπαθώ να μάθω που εδρεύει για να τους επισκεφθώ για να αγοράσω όλες τις μετοχές των τραπεζών, όπου δηλώνει το ΤΧΣ ότι με 49 δις έχει δεσμεύσει όλες τις μετοχές από τις τράπεζες και πουλάει τις μετοχές των τραπεζών για 50δις. 50δις κάνουν οι τράπεζες; Θα τις πάρω εγώ όλες. Τόσα είναι τα λεφτά που έδωσα στην Κύπρο. Ρε κοπρίτες τι κάνετε στη χώρα μου;Αυτή η εταιρεία είναι ιδιωτική, η οποία είναι σε συμμετοχή με το δημόσιο, η οποία προσπαθώ να μάθω που εδρεύει για να τους επισκεφθώ και δεν μπορώ να μάθω ούτε τηλέφωνο. Σε μια ξένη σελίδα του Λονδίνου, βλέπω ότι εδρεύει στην Ελευθερίου Βενιζέλου 10 και λέω εδώ στην Αθήνα; Αλλά δεν ήξερα ότι η οδός Πανεπιστημίου βγήκε με εβραϊκό όνομα! Άκου τι κάνανε τα καθάρματα! Την οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα τη μεγάλη σου λεωφόρο την ονόμασαν τα εβραιόπαιδα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Μπενί Σελόμ, την Αθηναϊκή οδό την Πανεπιστημίου και μου το λέει το Λονδίνο αυτό! Και μαθαίνω ότι στην Πανεπιστημίου 10 -φυσικά- είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία εδρεύει μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος; Και αυτό είναι το ΤΧΣ; Και την έχετε μετονομάσει Ελευθερίου Βενιζέλου και όταν το έμαθα έχω φρίξει;
Και προσπαθώ λοιπόν, βρίσκω και τηλέφωνο να μιλήσω μαζί τους με τους δικηγόρους μου για να πάμε από εκεί. Και γίνεται μια επίθεση, «δεν σας λέμε που είναι και δεν μπορείτε να μας δείτε, και δεν μπορείτε να΄ ρθείτε και σιγά μη σας πούμε που είμαστε» ακούς;Ακούστε τι θα σας πω τώρα, το ΤΧΣ είναι άφραγκο, είναι των Εβραίων Ασκενάζι Ρόθτσαιλντ και έχει μέσα ένα ομόλογο 49δις. Δεν έχει φράγκο! Επέτρεψε η κυβέρνησή μου και όλοι οι θεσμοί και οι αξιωματούχοι της κυβέρνησής μου που δεν είναι Έλληνες -γίνεται μεγάλη πλάκα με την Ελλάδα και με τις Ελληνικές μου τράπεζες και με τον ιδρώτα και το χρήμα του Ελληνικού μου λαού- να ανοίξουμε μια ιδιωτική εταιρεία που θα εδρεύει στην Τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί νιώθουν ότι όλα είναι δικά τους μωρέ! Και μου κλειδώνει τις μετοχές των τραπεζών με ένα παλιόχαρτο χωρίς πόθεν έσχες, χωρίς να ξέρουμε ποιανού είναι, ενώ το δικό μου είναι παντού αναρτημένο και το κοιτάνε όλοι, άρα ο Σώρρας έχει πόθεν έσχες αυτά τα κοπρόσκυλα δεν έχουνε, και με 49δις ομόλογο μου ταξινομεί όλες τις μετοχές της Ελλάδος, των τραπεζών μου, όλες οι τράπεζες ανήκουν στο ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης).
 
Γιώργος Αρίστογλου: Και στην Ελλάδα τι ανήκει;
 
Αρτέμης Σώρρας: Τίποτα!!! Και πουλάνε τώρα τις μετοχές των τραπεζών μου, ξεπουλάνε τις τράπεζές μου με εγγύηση ένα ομόλογο με 49δις.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 18/11/2013


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...