ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

KAREN HUDES: ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ


 

Αγαπητέ …..
Υπάρχει ένας αγώνας για τον έλεγχο του νομισματικό σύστηματος στον κόσμο ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ανείπωτη ανθρώπινη δυστυχία.Υπάρχουν 58 κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στην IBS - Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία. Αυτές οι ιδιωτικές τράπεζες κρύβονται κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας, πίσω από αυτες είναι μυστικές εταιρείες και μασονικές Λέσχες όπως οι Ιππότες της Μάλτας και πίσω από αυτές βρίσκονται οι Ιησουίτες . Το νομισματικό σύστημα στον κόσμο είναι ένας πύργος από τραπουλόχαρτα στα πρόθυρα κατάρευσης. Είμαι αισιόδοξος ότι το χάρινο άνευ αξίας νόμισμα θα αντικατασταθει σύντομα με νόμισμα που θα βασίζεται στην ισσοτιμία χρυσού ή πολίτιμων μετάλλων και ότι το κράτος δικαίου θα επικρατήσει.
Έχω συνεργαστεί με μια ομάδα για να αποκαλύψω αυτή η διαφθορά . Έχουμε καθοδηγηθεί από ένα ακριβές μοντέλο μετάβασης εξουσίας που πρόβλεπει με 90 % πιθανότητα ότι θα κερδίσουμε από τη στιγμή που η Υπηρεσία Καταπολέμησης Σοβαρής Απάτης Ηνωμένου Βασίλειου(UK Serious Fraud Office) εγκαλεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (Securities and Exchange Commission ) το 2010.

Ο ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Οι Ιησουίτες έχουν κρυμμένο το χρυσό του κόσμου από τους ανθρώπους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν και ελέγχονται από τους Ιησουίτες. Πολλοί Αμερικανοί δεν αναγνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στα ψέματα των μέσων ενημέρωσης και την αλήθεια. Πολλοί Αμερικανοί έχουν πλήρη άγνοια για το πώς το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (Δίδυμοι Πύργοι) το οποίο κατεδαφίστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001από ψυχρή σύντηξη.
Δεν γνωριζουν πώς οι Ιησουίτες προσπάθησαν στις 8 Οκτωβρίου του 2013 να πυροδοτήσουν μια πυρηνική συσκευή στη Νότια Καρολίνα προκειμένου να υποβάλουν στη χώρα στρατιωτικό νόμο .

Ο Υποστράτηγος MichaelCarey , Διοικητής της 20ης ΠολεμικήςΑεροπορίας, αρμόδιος για τρεις πτέρυγες των διηπειρωτικών πυραύλων, και ο Αντιναύαρχος Tim Giardina , υπεύθυνος του πυρηνικού οπλοστασίου του Ναυτικού,ειδε την βόμβα να εξεραγει 600 μίλια ανοικτά των ακτών. Αυτό το μήνα ο Carey και ο Giardina , μαζί με 200 άλλους αξιωματικούςστο Υπουργείο Άμυνας, απολύθηκαν και έχουν απαλλαγεί από τις διαταγές τους. Έγραψα στον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας και απαίτησα ότι πρέπει να αποκατασταθούν αμέσως.

Η ομάδα μου έχει ενημερώσει τους 188 υπουργούς Οικονομικώνστο κέντρο του συστήματος του Bretton Woods( Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), τους διοικητέςτων 50 πολιτειών, τους γενικούς εισαγγελείς των πολιτειών, τα στελέχη της κομητείας, τους νομοθέτες , και τους σερίφηδες για τη διαφθορά και την ανομία. Η ομάδα μου διαμήνυσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι θα υπάρξει μια Συνταγματική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο V του Συντάγματος προκειμένου να επαναφέρει το κράτος δικαίου σε αυτές ,στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Εάν επιθυμείτε ένα κράτος δικαίου στη Χαβάη , σας προτείνω να ενημερώσετε τους συμπολίτες σας .Σας εσωκλειω μερικά μηνύματα του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου απο σήμερα το πρωί που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Best,
Karen

Από:……..
> Θέμα: Τραπεζικο
> Σώμα Μήνυματος:


> Είμαι από τη Χαβάη και θα ήθελα να μάθω πως όλες αυτες οι συνομιλίες του Παγκοσμιου τραπεζικού συστήματος επηρεάζουν τηνΧαβάη? Γιατι θα πρεπει να ειμαι προετοιμασμένος ? Είναι αξιοπιστο το τραπεζικό σύστημα στη Χαβάη ? Θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή? και τισημαίνει αυτό για εμάς στη Χαβάη? Ποια βλέπετε να ειναι η πορεια των ανθρώπων με ολα αυτα?και για εσάς και για όλα αυτά που έχετε κανει για να τα διορθωσετε ποιοι άλλοι έχουν κάνει αδικιες?Ευχαριστούμε Karen, για όλες τις πληροφορίες σας. Δεν θα γνωριζα τι συμβαίνει εαν αν δεν ειχα σκοντάψει επάνω σ¨αυτό... Ισως να μην μπορω να τα κατανοησω όλα αυτά. Αλλά το λάθος είναι λάθος ... Και σωστο είναι σωστό ... Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ Karen και ο Θεός να σας ευλογεί σε όλα όσα κάνετε ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ

Αγαπητέ …….,

Δεν έχουμε δοκιμάσει επανειλημμένως με την παγκόσμια έρευνα, με τη Περιεκτική Ερευνητικη Ομαδα Ερευνας (CRG) τη Περιεκτική Ερευνητικη Ομαδα Συνταξης?Αυτοι Θέλουν να διαδώσουν τον δικό τους λογο , δεν θέλουν να ακούσουν κατι που ίσως να αλλάξει την γνωμη τους.Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά οι σκέψης τους βάσιζονται στις θεωρίες του David Wilcock και στο θείκο σύμπαν του. Εσυ εχεις πάει σε σεμινάριο του. Ποτέ δεν είπες τα συμπερασματα σου από αυτό . Επιτρεψε μου να πω : Ο κόσμος δεν θα καταρρεύσει, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα , και ουτε το χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν θα καταρευσει . Το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το παραστατικό χρήμα είναι δυνατα βασισμενο στο χρυσό του κόσμου που απο πάντα εκλεβαν εκρυβαν,και εξαφανιζαν, για πολλα χρονια , πρώτα απ'ολους από τις βασιλικές οικογένειες και τις αποικιακές δυνάμεις τους και στη συνέχεια από τους Εβραίους τραπεζίτες οι οποίοι ήταν ικανοι να πείθουν τους γαλαζοαίματους να καταθέσουν το χρυσό τους ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό στις σκιερες τράπεζες τους , με απορρητες εγγύησης, φυσικά.. Θα γνωριζεις οτι οι γαλαζοαίματοι δεν είδαν ποτέ ξανα τα κλοπιμαία τους . Οι τραπεζίτες αρνιοντουσαν να επιστρέψουν το χρυσό ζητωντας τους απόδειξεις κυριότητας που φυσικα η βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να προσφέρει.Ενας Ρομπέν των Δασών έπρεπε να έρθει και να κλέψει το χρυσό από τις εβραϊκές τράπεζες . Οι τραπεζίτες θύμωσαν πολύ,εθέσαν την υψηλότερη απαγόρευση σε αυτον τον Ρομπέν των Δασών , κάτι που τους έδωσε απόλυτη εξουσία και ανέτρεψε κάθε συζήτηση ή επιχειρήματα, οσα περισσότερα τόσο το καλύτερο , Η"Λίστα του Σίντλερ " ήταν η πρωτη που εδωσε υψηλα -φώτα. Μπορεί να επαναληφθεί και να ανακατεύει ξανά και ξανά , αναλογως πως τους ευχαριστεί .

Θα ελεγα οτι ειναι μάλλον άδικο , ότι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα για το χρυσό . Όπως είναι τωρα, μόνο λίγοι επίλεκτοι άνθρωποι γνωρίζουν τι συμβαίνεικαι ειναι γνωστοιως « οι εκλεκτοιανθρωποι » , και συμβαίνει να κυβερνουντον κόσμο χρησιμοποιοντας το απατηλο μυστικό κομμάτι των πληροφοριών μονο για δικό τους όφελος . Αν ήμουν"αυτοί" , θα ήθελα να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να αντιπαρατεθουν δυνατά, με τον τρόπο που κάνουν στο διαδίκτυο, για να εξαπλωθουν όλα αυτα τα ειδη των ''αγριων ιστοριων''και να ανακατευτει το θέμα . Θα πληρώνα ακόμη και τον Neil Keenan της Ινδονησίας και την συνοδεία του να πάει και να συνδεθεί με την οικογένεια των Δράκων . Ποιους ομως?, τον Λευκό δράκο, τον Μαύρο Δράκο , ή τον Πράσινο Δράκο?Μπορεις να κανεις ωραια πράγματα στο διαδίκτυο, όπου δυστυχως,δεν θα υπάρξει φως στο τούνελ .

Εχουμε περιστρέψει το νήμα , όπως έχουμε εφεύρει ολα τα ειδη μουσικής. Ας επιστρέψουμε στα κλασικά . Μια Συμφωνια του Μπετοβεν με Αρ. 3, που παιχτηκε υπό τη διεύθυνση του Gustavo Dudamel στο Καράκας θα επιβιώσει τα επόμενα 500 χρόνια ως το καλύτερο από τα καλύτερα . Εαν εμεις είμαστε ακόμα εκεί σε 500 χρόνια. Η ιστορία θα το δείξει.Σκεψου αυτο: Τα πάντα στην ιστορία μας είναι ένα ψέμα , από την Ατλαντίδα στις Πυραμίδες, από τον Μεγα Αλεξανδρο στον Αδόλφο Χίτλερ . Παρεμπιπτόντως,μια μέρα κάποιος μου είπε ένα παράξενο κομμάτι της ιστορίας που κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν θα πιστεύε.
Παει καπως ετσι : Βρισκομαστε στο έτος 1975 ,στο Πανεπιστημιοτου Σαν Λουις στο Μπαγκουιο των Φιλιππίνων ,σ¨έναμικρό νεκροταφείο . Μια μικρή ομάδα ανθρώπων , 4 ηλικιωμένοι άνδρες μπροστά σε ενα φέρετρο οταν αυτο κατεβαίνειστα 3 ποδια. Ο JPR , 114 ετών, η πρωτη μετακινηση , ο δεύτερος γιος του. Τομιγιουκι Γιαμασιτα (Tomiyuki Yamashita) χαιρετα σιωπηλά,σαν στρατιώτης που είναι, ο τρίτος γιος του , και ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Φερντιναντ Μαρκος (Ferdinand Marcos), ο πολιτικός , βάζοντας την τρίτη μετακινηση προς τα κατω στο λευκό φέρετρο του Αδόλφου Χίτλερ .Ολοι υποτίθεται θα επρεπε να ειναι νεκροί, Ο JPR του 1896, ο Yamashita του 1945 και παρ¨ολα αυτα ,θάβουν τον Αδόλφο Χίτλερ που δεν πεθανε απο αυτοκτονία σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο ( δείξτε μου το πτώμα του), αλλά έζησε στη χώρα του βιολογικου του πατέρα , όπου και ο ίδιος μεγάλωσε και έμαθε να μιλάει τα γερμανικά με αυτον τον αστείο τρόπο.
Λοιπον,ετσι, εν συνεχεια , ο Ρομπέν των Δασών απο τις ημέρες πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν επίσης απο βασιλικό αίμα . Ναι ήταν . Ο JPR με το αληθινό του όνομα Ζοζε Αντονιο Μακ Λεοντ Ντιαζ Ταλλανο (Jose Antonio Mc Leod Diaz Tallano) ήταν γιος του πρίγκιπα Τζουλιαν Μακ Ταλλανο (Julian McLeodTallano) ο οποίος γεννήθηκε το 1819 ως ο δίδυμος αδελφός της βασίλισσας Βικτωρίας . Έτσι λοιπον ο JPR ήταν ο ανιψιός της βασίλισσας Βικτωρίας το οποίο αφήνει τους γιους του ως μεγαλοανιψια της βασίλισσας Βικτωρίας .Τώρα αυτο είναι βόμβα !Ο Αδόλφος Χίτλερ !

Και αυτός ( ή μάλλον οι ΣΣ) έκλεψε το χρυσό από τις εβραϊκές τράπεζες πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμοκαι τον παρέδωσεστον ετεροθαλή αδελφό του τον Γιαμασιτα (Yamashita),ο οποίος ήταν στη Bρετανική αποικία του Στέμματος της Σιγκαπούρης( να θυμάστε ότι είναι τα μεγαλοανιψια της βασίλισσας τηςΑγγλίας ) .Η εταιρια DEGUSSA ξανα ελιωσε το χρυσό και ο Ιαπωνικός αυτοκρατορικός στρατός εθαψε τον θησαυρό στις Φιλιππίνες , 172 πλακες χρυσου Γκαρισον , σε όλους γνωστά ως ο Θυσαυρος του Γιαμασιτα 'YamashitaTreasure' , σχεδόν ένα εκατομμύριο τόνους χρυσού . Και ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμη και δεν θέλουν να ξέρουν .Και κατι ακομη : Ο Μάρκος πήρε τον χρυσο ή καλυτερα,πηρε το μεγαλύτερο μέρος του και το καταθέσε στις 49 πιο προνομιακες τράπεζες σε όλο τον κόσμο . Εχετε ακουσει απο καποια τράπεζα να λεει το γνωστο 'πολυ μεγαλη για να αποτυχει'? " too big to fail " !, τότε αυτη είναι μια απο αυτες .
Καλως οριζω οποιονδηποτε να ανταγωνιστει μαζι μου ως προς την έγκυροτητα και την νομική τεκμηρίωση αυτών των καταθέσεων και λογαριασμών , HSBC , Citibank, UBS , της Barclay , Standard Chartered , η Rabobank , καιπρωτη απ¨ολες η Τράπεζα της Κίνας.
Ευχαριστώ, ……. , 

Χάρηκα που τα είπαμε την Κυριακή ,

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ: Ημερομηνία: Κυρ, 3 Νοέμβρη 2013


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...