ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ...


1821.jpg
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΟ '21 ΑΜΕΣΩΣ,ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΓΡΗΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ,Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ,ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ,ΣΕ ΜΙΑ...ΤΟΠΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! 
Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΑΙ,ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΜΗ,ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ!!! 
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΙΚΑΡΝΤΟ! 
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!!! 
ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ...
ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΜΗ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΕΝΝΝΟΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...!!! 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ...ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΧΗΣ...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ...
ΑΥΤΑ.
....................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκοπός της Φιλικής Εταιρίας η αποκατάσταση της αρχαίας Ελλάδος!

Υπήρξε δάκτυλος του Πατριαρχείου στον εμφύλιο κατά την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821;17/3/1821 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΖΗΤΩ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821.

ΜΑΧΗ ΠΟΥΣΙ 13/6/1821.ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ.ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...