ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ - KAREN HUDES 12/11/2013 (ΟΛΟΚΛΗΡΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Date: Fri, 8 Nov 2013 00:22:27 -0800Subject: Re: η αλήθεια στον λαό
From: facebook friend To: karenhudes@hotmail.com
 

Αγαπητή Καρεν:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξαιρετική πληροφόρηση. Θα ερευνήσω το θέμα σε βάθος. Νομίζω ότι καταλαβαίνω καλύτερα εκείνο το οποίο κάνει ο Benjamin Fulford. Το ακόλουθο: http://troyspace2.wordpress.com/2009/01/03/vatican-global-control-jon-rappoport-interviews-richard-bell-finance-historian-former-stocks-manipulator/ μου άνοιξε τα μάτια όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο ο Ben είναι τόσο έντονα καταδικαστικός με τις ΗΠΑ και καλεί τους Αμερικανούς να επαναστατήσουν, αποκαλώντας τους ηγέτες μας εντελώς διεφθαρμένους και εστιάζοντας στα δεινά από τον Αμερικανικό έλεγχο και την κατάχρηση εξουσίας κλπ.
Παρατήρησα ότι ποτέ του δεν αναφέρεται στους Ιησουίτες. Αντί αυτού, ως επί το πλείστον, στοχεύει τα βέλη του σε όλους τους άλλους, και μάλιστα πρότεινε ότι επικεφαλής του πλούτου που θα προέρχεται από τους παγκόσμιους λογαριασμούς, πρέπει να τεθεί το Βατικανό!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιπλέον συνέστησε τον del Bosco στον Neil Keenan – και ο Bosco έκλεψε τα ομόλογα που ο Ben είχε προτρέψει τον Neil να του εμπιστευτεί!
Αφού ο ίδιος είναι Ιησουΐτης, τότε πιστεύω ότι είναι απλά ένας πράκτορας του Παγκόσμιου Σχεδίου των Ιησουιτών.
Κρίμα. Τα λεγόμενά του αναφέρονται ευρέως στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. ..
Ευχαριστώ, ένας φίλος από το Facebook.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, η Κάρεν έγραψε:
Αγαπητέ φίλε από το Facebook,
Στα πολύ γρήγορα. Εδώ είναι κάτι για τους Ιησουίτες, που είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις που ανέφερες. Ο Chris Strunck ίσως να έχει την υπομονή να σου εξηγήσει καλύτερα.
Τις ευχές μου, Κάρεν
Η μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη, το Βατικανό, όντως κυβερνάει κρυφά τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πολλές άλλες χώρες επίσης? Όταν κανείς ερευνήσει επιμελώς τις μυστικές οργανώσεις που βρίσκονται πίσω από τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», ανακαλύπτει ότι, πραγματικά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη. Το Τάγμα της Κοινωνίας του Ιησού (γνωστό επίσης και ως Ιησουίτες) εγκρίθηκε και αναγνωρίστηκε από τον Πάπα Παύλο Γ’, στις 27 Σεπτεμβρίου, 1540. Κύρια αποστολή τους ήταν να κάνουν μυστικό πόλεμο εναντίον όλων των αιρετικών, ως αντίμετρο για το Προτεσταντικό κίνημα που εκείνη την εποχή σάρωνε την Ευρώπη. Οι Ιησουίτες δημιούργησαν επίσης πολλές Αποστολές σε όλο τον κόσμο και ανέπτυξαν μια εξαιρετική οργάνωση συλλογής πληροφοριών. Μια από τις μεθόδους τους για την συλλογή πληροφοριών ήταν μέσω της εξομολόγησης, που οι ίδιοι οι Ιησουίτες είχαν δημιουργήσει. Τελικά οι Ιησουΐτες έγιναν το πιο ισχυρό τάγμα της Καθολικής Εκκλησίας. Εάν τα σχέδια των Ιησουϊτών, όπως καθορίζονταν από τον Στρατηγό των Ιησουϊτών, διέφεραν από εκείνα του Πάπα, τότε πολύ συχνά ο Πάπας πέθαινε, συνήθως από δηλητηρίαση. («Η μυστική ιστορία των Ιησουιτών» του Edmond Paris). Τελικά, οι Ιησουίτες προκάλεσαν τόσους πολλούς φόνους και μακελειό στην Ευρώπη που το Τάγμα τους χαρακτηρίστηκε παράνομο το 1773.
Οι Ιησουίτες απλά συνέχισαν την δραστηριότητα τους κρυφά και δημιούργησαν μυστικές οργανώσεις όπως το «Κρανίο και Οστά» (“Skull and Bones”) στη Γερμανία, τους Πεφωτισμένους (Illuminati) στη Βαυαρία και τους Καρμπονάρους στην Ιταλία. Οι Ιησουίτες Illuminati σκηνοθέτησαν την Γαλλική Επανάσταση. Κρυφά οι Ιησουΐτες απέκτησαν τον έλεγχο του Ναπολέοντα και κατεύθυναν εκείνοι τις στρατιωτικές εκστρατείες του. Τελικά, ο Ναπολέων εισέβαλε στην Ιταλία και συνέλαβε τον Πάπα. Ο Πάπας πληροφορήθηκε ότι θα ελευθερωνόταν μόνο αν αποκαθιστούσε το Τάγμα των Ιησουιτών. Μετά από 5 χρόνια φυλάκιση, ο Πάπας ενέδωσε και επανένταξε το Τάγμα των Ιησουιτών το 1811. Η αμέσως επόμενη πιο ισχυρή ομάδα του Βατικανού είναι το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας (SMOM) ή οι Ιππότες της Μάλτας. Υποτίθεται ότι είναι ότι είναι υπό τις διαταγές του Πάπα. Αλλά, στην πραγματικότητα είναι υπό τον έλεγχο του Ιησουΐτη Στρατηγού στο Βατικανό. Τώρα, έχουμε έναν Πάπα που είναι Ιησουίτης. Αυτό θα αποδειχτεί μάλλον ενδιαφέρον! Οι Ιππότες της Μάλτας δημιούργησαν το FBI, την CIA και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS). Ο πρώτος διευθυντής του καθενός από αυτούς τους οργανισμούς ήταν Ιππότης της Μάλτας. Πάνω από τους μισούς διευθυντές της CIA ήταν Ιππότες της Μάλτας. Αυτοί οι πράκτορες του Βατικανού κατέχουν επίσης πολλές άλλες σημαντικές θέσεις μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Για ολόκληρη την λίστα δες : http://djosiris.blogspot.com/2011/09/knights-of-malta-and-their-complicity.html
Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με το Πανεπιστήμιο της Georgetown το οποίο διευθύνεται από Ιησουΐτες. Ο John J DeGioa που είναι Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Georgetown, είναι επίσης μέλος του CFR http://www.cfr.org/about/membership/roster.html?letter=D. Ο J DeGioa ήταν ένα από τα τρία μέλη της αντιπροσωπείας του Αντιπροέδρου Biden στην ορκωμοσία του Πάπα. http://t.co/vyyza9uHCw . Πολλοί ισχυροί ανώτεροι κυβερνητικοί υπάλληλοι του CFR δίνουν διαλέξεις και διδάσκουν στο Georgetown. Το CFR λειτουργεί διεισδύοντας σε διάφορες ομάδες και επηρεάζοντας τα μέλη τους για να προωθεί τους σκοπούς του Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων. Αν το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι ακριβές οι Ιππότες της Μάλτας μπορούν να συνδεθούν με το CFR μέσω της CIA/NSA. Εδώ είναι μια λίστα μελών του CFR που ξεδιαλύνει τα πράγματα. http://tomjefferson1976.wordpress.com/2013/08/07/council-on-foreign-relations-membership-chart/ . Το ηλεκτρονικό μήνυμα περιέχει μια λίστα Ιπποτών της Μάλτας. Εάν ελέγξεις τους καταλόγους ονομάτων των διευθυντών της CFR CIA και της CFR NSA και τους συγκρίνεις με εκείνον των Ιπποτών της Μάλτας, πιστεύω ότι τα ονόματα θα ταιριάζουν. Εάν μπορέσεις να βρεις λίστες διευθυντών του Chatham House (Βρετανικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων) και του MI5/MI6 (Μυστικές Βρετανικές Υπηρεσίες), νομίζω ότι θα βρεις και εκεί σχέση με τους Ιππότες της Μάλτας. http://www.youtube.com/watch?v=le227RVKyD8 . Ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Χαίρομαι να απαντώ στις ερωτήσεις σου. Αυτό το άρθρο περιγράφει τη υπερ-οντότητα: http://www.larsschall.com/2013/05/08/governance-issues-at-the-world-bank-a-security-risk-to-the-world-order/
Η Cabal (Μυστική Οργάνωση) σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα των Προκηρύξεων του Φραγκλίνου Ντ. Ρούσβελτ (FDR) : 2038 της 5ης Μαρτίου 1933 για επείγουσα συνεδρίαση του Κογκρέσου, 2039 της 6ης Μαρτίου του 1933, με την οποία κηρύσσει μια μέρα αργία και 2040 της 9ης Μαρτίου 1933 για συνεχή εθνική έκτακτη ανάγκη που επικυρώθηκε από το Κογκρέσο με τον Τροποποιημένο Νόμο Συνεργασίας με τον Εχθρό, που υπέβαλε τους Αμερικανούς πολίτες σε διαρκή δουλεία στις 9 Μαρτίου,1933 μέχρι και σήμερα, και που ανανεώνεται κάθε χρόνο, ως πράξη φρικαλεότητας η οποία παίρνει τους φόρους που πληρώνω, μαζί με την παράπλευρη ιδιοκτησία και εργασία μου, για επενδύσεις σε αγορές που επηρεάζονται από την κυβέρνηση, υπηρετώντας το Βατικανό, μέσω των πιστωτών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της προδοσίας του Ρούσβελτ (FDR) (ακριβώς όπως και ο Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας με μια συνθήκη, στις 3 Οκτωβρίου, 1213), παρέδωσε το βασίλειό του στον Πάπα, ο οποίος, ως Εφημέριος του Χριστού, διεκδίκησε την ιδιοκτησία πάντων των περιουσιακών στοιχείων αλλά και όλων των ανθρώπων στη γη με απόλυτη χρονική και πνευματική εξουσία. Από το 1933 και μέχρι σήμερα οι πιστωτές κρατούν τον Αμερικανό, δανειολήπτη / με εγγύηση, πολίτη, δεσμευμένο με συμφωνητικό, σε εθελοντική δουλεία, ως ενέχυρο έναντι ενός τερατώδους χρέους. Αυτό το χρέος, το κατά πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο χρέος μέχρι σήμερα, επισκιάζει οποιοδήποτε χρέος που έχει προκύψει σε Βρετανό Μονάρχη από την Συνθήκη του 1783. Το σημερινό μας Σύνταγμα είχε δημιουργηθεί με σκοπό να επιλύσει το δίλημμα αυτής ακριβώς της Συνθήκης.
Σου επισυνάπτω κάποιες ιστοσελίδες που επίσης να συζητούν αυτά τα θέματα. Αυτό απλά θα σου ανοίξει την όρεξη για αναζήτηση απαντήσεων στις ερωτήσεις που έχεις, έξω από τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ανήκουν στην υπερ-οντότητα. Μια αναζήτηση που μάλλον θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου. www.theunhivedmind.com
Σύμφωνα με τον Ιησουΐτη και πρώην διευθυντή της J.P.Morgan, τον Chris Lowney, η Αδελφότητα του Ιησού ιδρύθηκε το 1540, και στην αρχή συνίστατο κυρίως από εξερευνητές, χαρτογράφους, γλωσσολόγους, αστρονόμους, θεολόγους, μουσικούς, κοινωνικούς ακτιβιστές, συγγραφείς παιδικών παραμυθιών, ομάδες διαφόρων συμφερόντων, κήρυκες, δασκάλους ακόμη και κατασκευαστές κανονιών. Ο Lowney στο βιβλίο του, η Συνταγή των Ιησουιτών, γράφει ότι οι Ιησουίτες έχτισαν την ισχυρότερη εταιρεία του είδους της στον κόσμο. Ως έμπιστοι των Ευρωπαίων μοναρχών, των αυτοκρατόρων Μινγκ της Κίνας, των Ιαπώνων στρατιωτικών αρχηγών και των Αυτοκρατόρων Mughal (Μογκούλ) στην Ινδία, μπορούσαν να είναι περήφανοι για την γιγαντιαία τους Ατζέντα (λίστα «γνωστών και φίλων σε υψηλές θέσεις»), που δεν μπορούσε να την συναγωνιστεί καμία εμπορική, θρησκευτική ή κυβερνητική οντότητα.
Τι μας λέει ο Chris Lowney; Μας αποκαλύπτει ότι η συνταγή επιτυχίας των Ιησουιτών ήταν η παγκόσμια δικτύωση από πολύ, πολύ νωρίς και η θέση των Ιησουιτών ως έμπιστων και σύμβουλων της πιο ισχυρής διεθνούς αριστοκρατίας. Για 500 σχεδόν χρόνια, οι Ιησουΐτες είχαν όλο το χρόνο που χρειάζονταν για να καθιερώσουν και να επεκτείνουν το παγκόσμιο δίκτυό τους!! 500 χρόνια, για την κατάληψη της εξουσίας, πλάι-πλάι με τους Ιππότες της Μάλτας. Είχαν αρκετό χρόνο για να ελέγξουν κάθε κυβερνήτη στον κόσμο, κάθε ηγετική φυσιογνωμία σε όλα τα επίπεδα και όλους τους χώρους της κοινωνίας, είτε επρόκειτο για οικονομικό, πολιτικό ή και ενημερωτικό χώρο. Ο Lowney δίνει έναν κατάλογο με προεξέχοντες ανθρώπους που έχουν μορφωθεί από Ιησουίτες : ROYAL KINGDOM OF MAHARLIKHAN
…Το 1939, το Βατικανό δανείστηκε 640.000 μετρικούς τόνους χρυσού από τους Maharlika του Sabah. Ο χρυσός παρέμεινε εκεί για δέκα χρόνια. Στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, το Βατικανό, από αυτόν τον χρυσό αποκόμισε τεράστια κέρδη σε τόκους.
Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο έτοιμο να εκδοθεί από τον Jon Phelps, που αναφέρεται στο Βατικανό. http://politicalvelcraft.org/2012/02/08/americans-pay-a-percentage-of-their-taxes-to-the-queen-of-england-via-the-irs/http://beforeitsnews.com/alternative/2012/10/the-vatican-and-the-knights-of-malta-owners-of-worlds-biggest-banks-corporations-societies-2475086.htmlhttp://www.sweetliberty.org/issues/hoax/whoownsu.htmlhttp://alamoministries.com/content/english/Antichrist/Popes_Secrets.htmlhttp://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_treaty_of_verona.htmhttp://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_mafia02.htmhttp://www.theantechamber.net/Mirror/StatutoryInstrument1997.htmlhttp://www.theantechamber.net/V_K_Durham/WholeLotOfTreason.htmhttp://www.youtube.com/watch?v=KLNzUUjJigEhttp%3A%2F%2Fromancatholicheroes.blogspot.com%2Fhttp%3A%2F%2Ftroyspace2.wordpress.com%2F2009%2F01%2F03%2Fvatican-global-control-jon-rappoport-interviews-richard-bell-finance-historian-former-stocks-manipulator%2Fhttps%3A%2F%2Fbay169.mail.live.com%2Fdefault.aspx%3Fid%3D64855#n=788565826&fid=3&pdir=NextPage&paid=e79a44fb-21e9-11e3-a472-3c4a92e79b88&pad=2013-09-20T11%3A43%3A49.200Z&pidx=2&mid=8794e886-2197-11e3-a2bd-3c4a92e79b8e&fv=1
Τις ευχές μου, Κάρεν, www.kahudes
http://politicalvelcraft.org/2012/02/08/americans-pay-a-percentage-of-their-taxes-to-the-queen-of-england-via-the-irs/http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/whoownsu.htmlhttp://alamoministries.com/content/english/Antichrist/Popes_Secrets.htmlhttp://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_treaty_of_verona.htmhttp://www.bibliotecapleyades.net/vatican/vatican_mafia02.htmwww.theunhivedmind.com
From: karenhudes@hotmail.com To: xSubject: Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών καταργείται σταδιακά. Η οικογένεια Δρακόντων σφετερίζεται την εξουσία

Date: Sun, 1 Sep 2013 07:27:36 -0400
Αμφισβητείται η οικονομική λαβή του Βατικανού
Τις ευχές μου, Κάρεν, www.kahudes.net
http://www.taipeitimes.com/News/editorials/archives/2013/08/23/2003570352http://www.scribd.com/doc/159211396/Strunk-NOM-to-RECONSIDER-w-Exhibits-Strunk-v-Obama-DCC-12-5289http://www.scribd.com/doc/117739292/COMPRESSED-AMENDED-USCA-DC-Circuit-Petition-for-Writ-of-Mandamus-for-Relief-2013-5005-OP-w-Application-for-fee-relief-UPDATE-thru-17-May-2013http://www.scribd.com/doc/94586470/Appellant-s-BRIEF-and-APPENDIX-NYS-Appellate-Division-2nd-Dept-Appeal-2012-05515http://www.scribd.com/doc/139485343/SECOND-REPLY-with-SECOND-SUPPLEMENT-with-REPLY-to-Response-in-RE-NOM-to-RENEW-Strunk-v-NYS-Board-of-Elections-Et-al-NYS-SC-Kings-County-Index-No-6500http://www.scribd.com/doc/157112633/Social-Justice-Doctrine-the-New-World-Order-and-Operation-Heavy-Freedomhttp://www.scribd.com/doc/79111728/UPDATE-with-Voluntary-Withdrawal-of-Complaint-by-Keenan-in-re-CES-NOM-to-Intervene-With-Exhibits-and-MOL-USDC-SDNY-11-Cv-8500-and-proposed-supplementhttp://www.scribd.com/doc/48923143/How-the-Vatican-created-Islam-by-Alberto-Rivera-12-11-01http://lightworkersxm.wordpress.com/2013/09/05/the-philippines-gold-black-japanese-ww2-gold-karen-hudes-these-bankster-thugs-have-to-go-neil-keenan-latest-in-dealing-with-the-thugs-war-in-syria-is-fogging-us-from-what-is-really-goin/http://pdf.amazingdiscoveries.org/eBooks/Engineer_Corps_of_Hell.pdfhttp://www.noiseofthunder.com/books/http://www.tuks.nl/wiki/index.php/Main/TheFascinatingHistoryOfCivilLawVersusDivineCommonLaw
Ο Ron έγραψε: «Ο Φάκελος Δικαστήριο των Βρυξελλών. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ αμφισβητεί την Νέα Αυτοκρατορική Παγκόσμια Τάξη. Μια γραπτή ακρόαση στο θέμα «Σχέδιο για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα»
Μαρτυρίες https://www.facebook.com/download/preview/517170141690737 (ακολουθούν αρθρογραφίες) 1) Neil McKay : Ο Μπους σχεδίασε την «αλλαγή καθεστώτος» του Ιράκ πριν γίνει Πρόεδρος σ. 104 (Bush planned Iraq "regime change" before becoming President), 2) Tom Barry : Η Αρχιτεκτονική της Εξουσίας της Δεξιάς σ.106 (The Right’s Architecture of Power), 3) Amy Bartholomew : Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ως Σπαθιά Αυτοκρατορίας ; σ. 112 (Human Rights as Swords of Empire ? p. 112 BRussels 6 of 341 12/15/2011 05:24), 4) Scott Ritter : Δεν κατάλαβαν όλοι λάθος το θέμα των Όπλων του Ιράκ σ. 121 (Not everyone got it wrong on Iraq’s Weapons), 5) Glen Rangwala : Ο Πόλεμος σε τρία μικρά κείμενα σ. 124 (The War in three short texts), 6) Jacques Pauwels : Γιατί η Αμερική χρειάζεται τους Πολέμους σ. 136 (Why America needs War), 7) William Clark : Ο Πόλεμος τους Πετροδολαρίου : Μακροοικονομία και Γεωστρατηγική πίσω από τον Πόλεμο του Ιράκ σ.144 (Petrodollar Warfare : Macroeconomics and Geostrategy behind the Iraq War), Jeffrey Blankfort : Ένας Πόλεμος για το Ισραήλ; σ.154 (A War for Israël ?), 9) Ed Blanche : Νεοσυντηρητικοί επί τω έργω : Το Ισραήλ παίρνει το 1ο του κομμάτι από την Ιρακινή πίτα σ.163 (Neocons at work: Israel gets its 1st slice of Iraqi pie), 10) Michel Chossudovsky : Ο Πόλεμος της Αμερικής για Παγκόσμια Κυριαρχία σ.165 (America’s War for Global Domination), 11) Michael C. Ruppert : Η Αυτοκρατορία των Ναρκωτικών των Μπους και Cheney σ.174 (The Bush – Cheney Drug Empire), 12) Issa G Shivji : Η Αυτοκρατορία του Νόμου και η Ανομία της Αυτοκρατορίας : Πέραν του Αγγλο-Αμερικανικού Νόμου σ. 184 (Law’s Empire and Empire’s Lawlessness : Beyond the Anglo-American Law), 13) Lieven De Cauter : Ο Giorgio Agamben στην Κατάσταση (/ Πολιτεία) της Εξαίρεσης σ. 189 (Giorgio Agamben on the State of Exception). Παραρτήματα D : υστερόγραφο για ένα πιθανόν μέλλον 1) Paul Mc Geough and Barry Yeoman : Η Ιδιωτικοποίηση του Πολέμου σ.194 (The Privatisation of War), 2) Robert Cooper : Ένα Ευρωπαϊκό αντίστοιχο του ΠΕΕ (A European counterpart to PNA). Δες αυτό το σχόλιο σε αυτήν την διεύθυνση : https://www.youtube.com/watch?v=KTWPP6VvNf8http%3A%2F%2Fwww.theforbiddenknowledge.com%2Fhardtruth%2Forderofgarter.htm
Viralfire πριν από 9 ώρες


Μια μικρή συμβουλή – πρόσεχε τον Ben Fulford – είναι Ιησουΐτης πράκτορας του Τάγματος της Φατίμα.
 

Απάντηση
Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι αυτό ήταν μια προσπάθεια να «ρίξουν» την Φέντεραλ Ριζέρβ (Federal Reserve), μια ιδιωτική εταιρεία, που προκάλεσε τον θάνατο του Προέδρου Κένεντι, θα έπρεπε να διαβάσει το JFK AND THE UNSPEAKABLE (Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και οι Ακατονόμαστοι) του James W. Douglass.
Η Τράπεζα του Βατικανού είναι ανεπανόρθωτα διεφθαρμένη και αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα όργανο της μαφίας. Διάβασε το IN GOD’S NAME (Για το Όνομα του Θεού) του David Yallop και το POWER ON EARTH (Εξουσία στην Γη) του Nick Tosches.
Μια ομάδα Γάλλων ιμάμηδων παραβρέθηκαν σε μια ένα γενική ακρόαση με τον Πάπα Φραγκίσκο την Τετάρτη, δηλώνοντας ότι έβλεπαν τον ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας ως μια φιγούρα συμφιλίωσης. «Αισθανόμαστε κάτι ισχυρό με αυτόν τον Πάπα. Εμείς οι μειονότητες τον χρειαζόμαστε» δήλωσε στο AFP ο Hassen Chalghoumi, ένας Τυνήσιος ιμάμης στο Drancy, ένα προάστιο του Παρισιού.
"Οι μετριοπαθείς πρέπει να υποστηρίζονται. Εμείς δεν πρέπει να ομαδοποιούμεθα με τους εξτρεμιστές που καίνε εκκλησίες," είπε.
Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Marek Halter, έναν Γάλλο συγγραφέα πολωνικής εβραϊκής καταγωγής, που εν συντομία συναντήθηκε με τον Πάπα κατά τη διάρκεια της ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
"Έχουμε ένα πρόβλημα να επιλύσουμε μόνοι μας. Οι Χριστιανοί το είχαν κατά τον Μεσαίωνα. Το Πολιτικό Ισλάμ κερδίζει το πάνω χέρι," είπε ο Ben Ammar.
Ο Halter είπε ότι ο Φραγκίσκος "μπορεί να κάνει ό, τι δεν κατάφερε να κάνει ποτέ του ο Βενέδικτος 16ος: να συμφιλιώσει τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ".
Η αναγγελία ακολουθείται από ένα διαστρεβλωμένο βιογραφικό του Halter:Ο Marek Halter είναι γνωστός στα μέσα ενημέρωσης για τη δέσμευσή του για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Ήδη, πριν από λίγο λιγότερο από ένα χρόνο, πήγε στο Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη, μαζί με 17 ιμάμηδες και ηγέτες των μουσουλμανικών οργανώσεων της Γαλλίας. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η αντιπροσωπεία των ιμάμηδων είχε πάει στο Yad Vashem, το μνημείο του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ, όπου οι ιμάμηδες έκαναν μια σύντομη προσευχή. Ο Marek Halter, για τον οποίο είναι «επείγον να δαιμονοποιήσουμε το Ισλάμ» (τι;!!! BC), έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τον Πάπα να ζητήσει από τον Καρδινάλιο Francois, ο οποίος είναι στο δρόμο για την Ιερουσαλήμ με 50 καρδιναλίους, 50 Ραβίνους και 50 ιμάμηδες για να προσευχηθούν για την ειρήνη, μπροστά από το τείχος των δακρύων, να «δράσει δυναμικά». Επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω εκείνο που είχα γράψει για τον Halter πριν από πολύ καιρό.
Τον Μάρτιο του 1994, η εφημερίδα Chadashot αποκάλυψε ένα πάρα πολύ αξιοπρόσεκτο μυστικό της διαδικασίας της «ειρήνης» στη Μέση Ανατολή. Ένας φίλος του Σιμόν Πέρες, ο Γάλλος διανοούμενος Marek Halter, σε μια συνέντευξή του τον Μάιο του 1993, υποστήριξε ότι παρέδωσε μια επιστολή από τον Peres στον Πάπα. Σε αυτήν την επιστολή, ο Peres υποσχόταν να διεθνοποιήσει την Ιερουσαλήμ, χορηγώντας στον ΟΗΕ τον πολιτικό έλεγχο της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, και την ηγεμονία των εντός αυτής Αγίων Τόπων, στο Βατικανό. Ο ΟΗΕ θα έδινε στο PLO (Παλαιστίνιους) μια νέα πρωτεύουσα μέσα στα νέα του εδάφη και η Ανατολική Ιερουσαλήμ θα γινόταν ένα είδος ζώνης ελεύθερων συναλλαγών της παγκόσμιας διπλωματίας.
Ο ισχυρισμός του Ηalter υποστηρίχθηκε και από την ιταλική εφημερίδα La Stampa, η οποία προσέθεσε ότι ο Αραφάτ είχε λάβει γνώση της συμφωνίας και ότι αυτή είχε συμπεριληφθεί στις μυστικές ρήτρες της Διακήρυξης Αρχών που υπογράφηκε στην Ουάσινγκτον, τον Σεπτέμβριο του 1993.
Τον Μάρτιο του 1995, ο Ισραηλινός ραδιοσταθμός Arutz Sheva είχε διαρρεύσει ένα τηλεγράφημα από την Ισραηλινή πρεσβεία στη Ρώμη προς το Υπουργείο Εξωτερικών του Peres στην Ιερουσαλήμ, που επιβεβαίωνε την παράδοση της Ιερουσαλήμ στο Βατικανό. Εκείνο το τηλεγράφημα τυπώθηκε στην πρώτη σελίδα της ριζοσπαστικής αριστερής Ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, δύο ημέρες αργότερα. Ξέσπασε σκάνδαλο τότε και πολλοί ραβίνοι που είχαν προσκαλέσει τον Peres για τις Πασχαλινές λειτουργίες ακύρωσαν τις προσκλήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προδοσία του. Ο Peres αντέδρασε με τον ισχυρισμό ότι το τηλεγράφημα ήταν μεν πραγματικό, αλλά ότι κάποιος είχε σβήσει τη λέξη "δεν"· και ότι το τηλεγράφημα στην πραγματικότητα έλεγε ότι το Ισραήλ "δεν" θα παραδώσει την Ιερουσαλήμ στον Ιερό Ποντίφικα...
Ο συνεταίρος στο «έγκλημα» του Peres, καθώς και ο πραγματικός ιδρυτής της Συμφωνίας του Όσλο, ο Yossi Beilin, ήταν εκείνος που συντόνισε την πολιτική γραμμή του για τον ΟΑΠ (τους Παλαιστινίους) με το Βατικανό. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα· την ίδια στιγμή που ο Yossi Beilin παζάρευε την συμφωνία με τον ΟΑΠ, παράλληλα διαπραγματευόταν και την σύναψη συμφωνίας αναγνώρισης του Ισραήλ από το Βατικανό.
Αυτό εν τέλει οδήγησε σε:
Το Σύμφωνο Μεταξύ του Πάπα και του Ηγέτη της ΟΑΠ, Γιασέρ Αραφάτ
Στις 15 Φεβρουαρίου 2000 στο Βατικανό, ο Πάπας και ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης PLO, Γιασέρ Αραφάτ, υπέγραψαν ένα σύμφωνο εναντίον του G-d (του Θεού) και του λαού του Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ. Βάσει της συμφωνίας αυτής, η Ιερουσαλήμ πρέπει να είναι διεθνής πόλη με βάση τα διεθνή ψηφίσματα και τις διεθνής εγγυήσεις. (Ο ΟΗΕ αποφάσισε, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ότι η Ιερουσαλήμ θα έπρεπε να είναι μια διεθνής πόλη.) Αποφάσισαν επίσης ότι οποιοδήποτε βήμα ή δραστηριότητα που έκανε το Ισραήλ για να αλλάξει αυτή τη θέση της Ιερουσαλήμ (ως «διεθνής πόλη») είναι παράνομη. Επίσης η συμφωνία αναγνωρίζει ένα "Παλαιστινιακό" κράτος μέσα στο κράτος του Ισραήλ και συμφωνεί στην συνεργασία μεταξύ του Βατικανού και της ΟΑΠ. Μάλιστα το Βατικανό δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους λεγόμενους «Παλαιστίνιους». Κάποιες Αρχές μέσα στο Βατικανό εξήγησαν: «η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για την δημιουργία πλήρων διπλωματικών σχέσεων.»
Για να συνοψίσουμε την πραγματική ιστορία: Τον Σεπτέμβριο του 1993 στο Kennebunkport, στο Μέιν των ΗΠΑ, ο εξερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, διέταξε τον εισερχόμενο Ισραηλινό πρωθυπουργό Γιτζάκ Ραμπίν να αρχίσει διαπραγματεύσεις για να φέρει το PLO στο Ισραήλ, στο όνομα της "ειρήνης", γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό θα προκαλούσε την αρχή μιας περιόδου τρομοκρατίας. Ο Rabin αντιπαθούσε πολύ τον ΥΠ.ΕΞ. του, τον Σιμόν Πέρες, και έτσι ανέθεσε την συγκεκριμένη "διπλωματική" αποστολή στον Υφυπουργό Εξωτερικών του, τον Yossi Beilin, πίσω από την πλάτη του Peres. Ο Beilin έστειλε δύο εκκεντρικούς «ιδεαλιστές" από το Τελ Αβίβ, τον Ron Pundak και τον Yair Hirshfeld, στο Όσλο για να διαπραγματευτούν την «ειρηνευτική συμφωνία» του Όσλο. Πληροφορήθηκα αυτό το άσχημο παιχνίδι που παίχτηκε στο Όσλο από τον ίδιο τον Ron Pundak. Ο Peres έμαθε για την αποστολή τους και τον δικό του αποκλεισμό την άνοιξη του ' 93. Γνωρίζοντας ότι αυτή η ειρήνη του Όσλο ήταν «το μόνο παιχνίδι που παιζόταν στην πόλη», έστειλε τον Marek Halter στον Πάπα με μια επιστολή, στην οποία προσέφερε την Ιερουσαλήμ ως έπαθλο, εάν το Βατικανό ανακατευόταν στην όλη «διαδικασία για την Ειρήνη».
Το Νοέμβριο του ' 93, υπεγράφη η Συμφωνία του Όσλο, και κατακυρώθηκε από τον Beilin. Δύο εβδομάδες αργότερα, το Δεκέμβριο του ' 93, υπεγράφη η Συμφωνία του Βατικανού, για την αναγνώριση του Ισραήλ, και κατακυρώθηκε από τον Beilin. Οι Συμφωνίες του Όσλο αλλά και του Βατικανού ήταν ακριβώς ίδιες «συμφωνίες ειρήνης». Με τι τρόπο κατάφερε το Βατικανό να πείσει το Ισραήλ να τους καλέσει στο θέμα "Ειρήνη"; Ας ξεκινήσουμε με τους πάνω από 100.000 Ναζί, που κρύβονταν σε δικά του μοναστήρια ώσπου να τους βοηθήσει να δραπετεύσουν σε νέα σπίτια στο εξωτερικό, μακριά από τον κίνδυνο δίωξης τους για τα εγκλήματα τους. Συνδυάστε το αυτό με το αηδιαστικό γεγονός ότι στη μακρά ιστορία του, το ίδιο το Ισραήλ έχει καταδικάσει μόνον έναν Ναζί στα δικαστήριά του. Αυτή είναι συνταγή για βαρύ εκβιασμό.
Πώς αντέδρασε ο πράκτορας του Βατικανού, και τρέχων πρόεδρος Peres, στην "Ειρήνη";
«Ο Peres θέλει να παραδώσει (Ισραηλινές) περιοχές στο Βατικανό»
Ο Πρόεδρος Σιμόν Peres (που παραδίδει το Ισραήλ), είναι πρόθυμος να δώσει την κυριαρχία των βασικών χριστιανικών ιερών χώρων, στο Βατικανό. Μια πρόταση στην οποία, όπως λένε, αντιτίθεται ο Υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai και που έχει αναστατώσει πάρα πολλούς εκ των άλλων ανώτερων κυβερνητικών στελεχών, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση να εγκαταλείψει την κυριαρχία της πάνω σε έξι περιοχές, που συμπεριλαμβάνουν : την Εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ, το Coenaculum στο όρος Σιών, την Γεθσημανή στο όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ, και την Εκκλησία του Πολλαπλασιασμού στο Kinneret.
Τα τελευταία νούμερα: ο Peres έχει προσφέρει στην ηγεμονία του Βατικανού πάνω από 41 τοποθεσίες στο Ισραήλ, 23 από τις οποίες είναι στην Ιερουσαλήμ. Και μετά από όλα εκείνα τα ατέρμονα χρόνια, ο Marek Halter είναι πίσω και συνωμοτεί με τον Πάπα, και μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι όπως και πρώτα, το κάνει επειδή του το ζήτησε ο Peres.
http://www.fourwinds10.net/resources/uploads/pdf/the_brief.pdf Anders
From: Y To: karenhudes@hotmail.comSubject: ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ!

Date: Fri, 1 Nov 2013 19:15:17 +1300

Γεια σου Karen,
Αυτό από έναν πολύ τεκμηριωμένο συνάδελφο από το FaceBook: τον Brian Keenan... ίσως να τον γνωρίζεις από τη λίστα των φίλων σου;
Λοιπόν, ποιός ελέγχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα; Οι Ιησουίτες. Το Βατικανό μέσω του Εκκλησιαστικού Κανόνα δημιούργησε το Ναυτικό Δίκαιο και αργότερα τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα του 1933.
Οι υψηλότερες Παπικές Παραγγελίες ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα, με την Ενετική εμπορική εμπειρογνωμοσύνη. Το Τάγμα της Μάλτας, το Ιππικό Τάγμα του Αγίου Τάφου της Ιερουσαλήμ και το Opus Dei έχουν, όλοι τους, τεράστιο έλεγχο πάνω στην φρεναπάτη του Παγκόσμιου πλούτου και των μονοπωλίων. Ορισμένοι μιλούν για τη ισχύ της οργάνωσης Καθολική Legatus, όταν ασχολούνται με τα οικονομικά.
Ρίξε μια ματιά στην προέλευση αυτής της οργάνωσης και θα παρατηρήσεις ότι είναι συνδεδεμένη με το Opus Dei και το Τάγμα της Μάλτας. Ο ιδρυτής της Legatus είναι ένα μέλος του Τάγματος της Μάλτας, ονόματι Tom Monaghan. Το City του Λονδίνου είναι η ισχύς πάνω στην Παγκόσμια Οικονομία, βοηθούμενο από την πόλη της Νέας Υόρκης, την Φρανκφούρτη και σύντομα το Ντουμπάι. Με τελικό σκοπό, το χρηματοπιστωτικό σύστημα να διευθύνεται από το Ντουμπάι.
Οι Ιησουίτες χρησιμοποίησαν τους Rothschild σε μια συμμαχία απλά και μόνο για να βελτιώσουν τις πιθανότητες τους να βοηθήσουν τους Ναΐτες της Αραγονίας στην καταστροφή της Αγίας Έδρας, η οποία είναι υπεύθυνη για την καταστολή του Τάγματός τους. Οι Ναΐτες της Αραγονίας είχαν πάντα την επιθυμία να καταστρέψουν την Αγία έδρα, σε αυτό το χρονικό σημείο, όπως ανακαλύπτουμε σταδιακά σήμερα.
Το γεγονός ότι αυτοί οι υπερβολικά κακόβουλοι στρατιώτες κυνηγήθηκαν και σφαγιάστηκαν το 1773, είναι ένα γεγονός που δεν το αποδέχθηκαν καθόλου μα καθόλου καλά. Στους Ιησουίτες είχε απομείνει ένα μεγάλο μέρος του πλούτου τους από τις Αποστολές που είχαν στην Νότια Αμερική, που απαιτούσε φύλαξη και προστασία, και αυτός ήταν ο ρόλος των σκλάβων-Rothschild, υπό τις διαταγές της οικογένειας Παλλαβιτσίνι, που έχουν την βάση τους στο Λάτσιο, στην Ιταλία, όπου ήταν η παλιά στέγη των δωματίων του πολέμου της Αντιμεταρρύθμισης, στην Villa Φαρνέζε, που είναι και η προέλευση του Πεντάγωνου, σήμερα. Θα πρόσεξες ότι οι Rothschild είναι οι θεματοφύλακες του Γενικού Λογιστηρίου του Βατικανού.
Η Rothschild έχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, μόνο και μόνο διότι τους το επιτρέπει το Τάγμα των Ιησουιτών να την έχουν. Η Βρετανία ήταν υπό τον έλεγχο των Ιησουιτών από τα τέλη του 18ου αιώνα. Ήταν περίπου τότε, και όχι αργότερα, που η Οικογένεια Cecil έγινε εξαρτώμενη από τους Ιησουίτες. Μάλιστα, κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτή η αφοσίωση των Cecil στους Ιησουίτες, έλειπε στις αρχές του 17ου αιώνα. Αυτό φάνηκε όταν εξαγοράστηκε η εξουσία για τον Βασιλιά James 1ο , ενώ αυτή, δικαιωματικά, ανήκε στον γιο της Ελισάβετ της 1ης , ο οποίος είχε προέλθει από την ένωση της με τον Edward De Vere.
Η οικογένεια Cecil κατέστρεψε και δολοφόνησε το γιο της εν λόγω ένωσης. Τα κανόνισαν έτσι ώστε να κατηγορηθεί ότι προσπαθούσε να βγάλει τη μοναρχία από τη μέση, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος προσπαθούσε να βγάλει από την μέση την ίδια την οικογένεια Cecil. Η, υποτιθέμενα, πουριτανική-χριστιανική οικογένεια Cecil αρκετά σύντομα είχε καταστρέψει την Βίβλο της Γενεύης 1560/99 και την αντικατέστησε με την, εγκεκριμένη από τον Βασιλιά James, Αγία Γραφή του 1611. Εκείνη ήταν η πρώτη φάση της καταστροφής του Χριστιανισμού και της συγκάλυψης της αποκάλυψης (του ξεμπροστιάσματος) της Καθολικής Εκκλησίας.
Όλες εκείνες οι θαυμάσιες υποσημειώσεις (της παλαιάς Αγίας Γραφής) και ακόμα περισσότερα αφαιρέθηκαν εξ ολοκλήρου από τη δημόσια σφαίρα. Όταν οι Ιησουίτες κατεστάλησαν, από τον Πάπα το 1773, χρησιμοποίησαν την κρυφή εξουσία τους επί της Αγγλίας για να κάνουν την οικογένεια Rothschild θεματοφύλακα του πλούτου των Ιησουιτών από τις Αποστολές τους στην Νότια Αμερική. Οι Ιησουίτες δεν μπορούσαν να αποθηκεύουν αυτόν τον πλούτο σε καμία Καθολική Τράπεζα, γιατί θα τους τον έκλεβαν, αφού το Τάγμα ήταν καταδικασμένο –από τον Πάπα – να καταστραφεί.
Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Ιησουίτες έχουν το οχυρό τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η καταστολή του Τάγματός τους, τους βοήθησε να εξαπατήσουν ακόμη περισσότερο τον Ανασχηματισμό των Εθνών, όπως μπορείς να φανταστείς. Οι Rothschild είναι μεν μέρος του προβλήματος, αλλά δεν είναι το πρόβλημα αυτό καθ’ εαυτό. Είναι απλά Sabbatean Frankist hofjuden (ένα είδος τραπεζίτη) του παπισμού που ελέγχεται από τους Ιησουίτες.
Ο έλεγχος επί της Τράπεζας της Αγγλίας μέσω Της Λατρευτικής Εταιρείας των Mercers (The Worshipful Company of Mercers) είναι εκείνος που κατευθύνει την παγκόσμια οικονομία. Η οικονομία των ΗΠΑ ελέγχεται πλήρως από τους Mercers και την Τράπεζα της Αγγλίας, και αυτό συμβαίνει από το 1868 και μετά. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό συμβαίνει από το 1861, όταν η Αμερική μετατράπηκε από τον Λίνκολν σε εταιρεία, για να προσπαθήσει να ξεπληρώσει στους Mercers, τα χρέη της Εταιρείας Βιρτζίνια προς το Λονδίνο, που είχε δανειστεί για την αρχική αποικιοποίηση της περιοχής.
Οι Ιησουίτες χρησιμοποιώντας και τους δύο Μυστικούς Συμβούλους (Privy Councilors), τον Roundell Palmer και τον Edward Stanley, είχαν υπογεγραμμένο και εκτελεσμένο το ένταλμα θανάτου του Λίνκολν, μέσω πληρωμής που έκανε ο Καθολικός John Wilkes Booth, μέσω της Τράπεζας του Μόντρεαλ, που εδρεύει στο Κεμπέκ, το οποίο ελέγχεται από τους Ιησουίτες. Ο Wilkes που πληρώθηκε 60 λίρες Αγγλίας για την δολοφονία, είναι πρόγονος της Καθολικής, Cherie Blair, που είναι η τωρινή σύζυγος του Ιππότη της Μάλτας, Tony Blair. Ο Tony Blair με την σειρά του, είναι ο Καθολικός σταυροφόρος, εγκληματίας πολέμου, στενά συνδεδεμένος με τους ελεγκτές του Directorate for Intelligence (Διεύθυνση Πληροφοριών), που είναι τμήμα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, γνωστή και ως η Deutsche Verteidigungs Dienst, που είναι ναζιστικό συνεχές αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ναρκωτικών για την Βουλή των Βουρβόνων και την Λατρευτική Εταιρεία Φαρμακοποιών.
Το City του Λονδίνου έχει τον έλεγχο της οικονομίας των ΗΠΑ μέσω του TheCityUK που διευθύνεται από τον Stuart Popham του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων. Το TheCityUK, έχει τον έλεγχο του Ταμείου Σταθεροποίησης Συναλλαγών, και διοικεί την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Φέντεραλ Ριζέρβ) των ΗΠΑ της Νέας Υόρκης, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το τελευταίο εκ των οποίων ασχολείται με τα έθνη που έχουν χρεοκοπήσει από το 1933. Το TheCityUK έχει τον έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο διοικεί και τους τρείς φορείς που αναφέραμε, μέσω του Ταμείου Σταθεροποίησης Συναλλαγών. Δεν διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο το TheCityUK διοικεί τις οικονομίες της Μέσης Ανατολής μέσω του Συνδέσμου Μέσης Ανατολής που εκπροσωπείται από τον Charles Hollis.
Μια ισχυρή οικογένεια, που συνδέεται με τον έλεγχο που ασκεί το Σίτυ του Λονδίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η οικογένεια Spring, που παρέλαβε την περιοχή από την οικογένεια Payseur, που ήταν απόγονοι της Γαλλικής Βασιλικής οικογένειας, μετά τη γαλλική επανάσταση. Εκείνη η γραμμή είναι τώρα χωρισμένη σε τρεις άλλες οικογένειες που είναι λιγότερο σημαντικές στον εμπορικό χώρο από όσο ήταν η οικογένεια Spring. Καλώς ήρθατε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη! (4 φωτογραφίες)
3Li
 

Date: Sun, 29 Sep 2013 09:07:09 -0500Subject: Re: ενημέρωσηFrom: shelleybolling@gmail.com To: karenhudes@hotmail.com CC: revcpr93@aol.com
 

Karen,
λέγομαι Shelley Bolling, και συνεργάζομαι με τον Δρ Hendo Henderson. Το κράτος δικαίου, το οποίο έχουν υπογράψει αυτά τα 196 Έθνη, είναι ο Νόμος του Συνόλου των Πολιτικών Δικαιωμάτων (Omni Law), ο οποίος, για τις ΗΠΑ, μας παίρνει πίσω στο αρχικό οργανικό Σύνταγμά μας. Ναι, το Βατικανό δεν έχει και ποτέ του δεν θα έχει τον έλεγχό μας. Ήμαστε εκείνοι που εργάστηκαν με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, που δίκασε τον Πάπα και την Βασίλισσα της Αγγλίας, τον περασμένο Οκτώβριο, για σεξουαλική εκμετάλλευση ανθρώπων και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία. Κατηγορίες για τις οποίες κρίθηκαν ένοχοι όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Το Βατικανό διαλύεται, και η Ελισάβετ έχει εκθρονιστεί, αν και κοιτώντας μέσα από τα μάτια των καθιερωμένων μέσων ενημέρωσης, δεν θα το γνωρίζατε απαραιτήτως. Ήταν λόγω αυτής της υπόθεσης που παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος, και που ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έχει μετακομίσει στα παπικά διαμερίσματα. Το Βατικανό δεν υπολογίζεται ως ένα από τα 196 έθνη.
Ναι, δεν θα υπάρξει καμία απελευθέρωση κεφαλαίων χωρίς πλήρη διαφάνεια. Υπάρχει πλήρης λογοδοσία, καθώς ο εκτελεστής των εντολών, ο Δρ Henderson και οι διαχειριστές, έχουν καταθέσει όλα τα νομικά και λογιστικά έγγραφα από το Παγκόσμιο Δικαστήριο μέχρι κάτω ως τα τοπικά επίπεδα, και στα 196 έθνη. Ο Δρ Henderson ήταν αυτός που έγραψε τον Omni Law και τον πήρε το 1983 να τον καταθέσει στο Παγκόσμιο Δικαστήριο. Ο Νόμος αυτός πέρασε την δοκιμασία του χρόνου, χωρίς ενστάσεις, και έγινε νόμος, επίσημα πλέον, το 1998, επειδή ο Δόκτορας είπε ότι θα πήγαιναν πέραν της θεσπισμένης της 7ετίας, δηλαδή στην 15ετία, χωρίς αντίρρηση.
Ξέρω ότι είμαι απλώς μια αρχάρια που προσπαθεί να εξηγήσει σε μια δικηγόρο το τι έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε πολλούς δικηγόρους, λογιστές, γραφείς, θεματοφύλακες και διαχειριστές, που σιγουρεύονται ότι τα πάντα κατατίθενται και υποβάλλονται σε επεξεργασία, σύμφωνα με τον κανόνα δικαίου και υπεύθυνες λογιστικές διαδικασίες. Έχω αντίγραφα από τα κύρια έγγραφα και όταν μου το επιτρέψει ο Δρ Henderson να το κάνω, θα σας τα διαβιβάσω την κατάλληλη στιγμή.
Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ την παρενόχληση που έχετε δεχτεί από τόσους πολλούς ανθρώπους και τα ΜΜΕ, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό το οποίο κάνετε, καθώς αυτό συνυφαίνει όμορφα με αυτό που κάνουμε εμείς. Στην πραγματικότητα συνεργαζόμαστε, αν και σε διαφορετικές πλευρές αυτού του μεγάλου Έργου, που είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ για την ανθρωπότητα. Ξέρω ότι όπως θα μας γνωρίζετε, θα νιώσετε πολύ πιο άνετα, για αυτό που κάνουμε. Και φυσικά σέβομαι την όποια επιφυλακτικότητά σας, που άλλωστε την νοιώθουμε κι εμείς επίσης. Ωστόσο, τα έργα σας, τα οποία έχουμε δει, μας έχουν αποδείξει ότι είστε μια γυναίκα με ακεραιότητα και με τόλμη για την αλήθεια. Παρακαλούμε να μας επιτρέψετε την ίδια φιλοφρόνηση, καθώς θα βλέπετε προχωρώντας, ότι τα έργα μας θα σας αποδεικνύουν την ακεραιότητα και την τόλμη μας.
 

Σας χαιρετώ

Shelley Bolling, Ύπατα Πολιτικά Δικαιώματα

Date: Wed, 6 Nov 2013 11:05:51 -0800Subject: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ


From: Facebook Friend To: karenhudes@hotmail.com
Γεια σου Karen:
Καθώς σε ακολουθώ σε διάφορες τοποθεσίες, επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για το θάρρος σου και το λαμπρό έργο σου για τους ανθρώπους.
Ένα αίτημα:
Ελπίζω ότι θα μπορέσεις να τεκμηριώσεις τον ακριβή τρόπο που συνέβησαν τα ακόλουθα στην Αμερική:
1. Η δημιουργία των ΗΠΑ ως εταιρεία
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;
2. Η μεταβίβαση των φόρων των ΗΠΑ στην Τράπεζα της Αγγλίας και από εκεί στο Βατικανό
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;
3. Το πώς μετατράπηκαν σε ενέχυρο οι Αμερικανοί πολίτες
Ποιός το έκανε αυτό; Πού είναι τεκμηριωμένο; Υπήρξε κάποιος νόμος που ψηφίστηκε στο Κογκρέσο για αυτό;

σου παραθέτω κάποια από τα λεγόμενά σου:
"Επιπλέον, οι Κυβερνήτες οφείλουν να εξηγήσουν στους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών πως σχεδιάζουν να διαπράξουν απάτη έναντι των πολιτών των ΗΠΑ, με το να συνεχίζουν να επιτρέπουν την χρήση του πλασματικού δίκαιου, το οποίο εισήγαγαν μετά την τρίτη πτώχευση των ΗΠΑ το 1933.
Ήταν τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες δέσμευσαν όλες τις παρούσες και μελλοντικές ιδιοκτησίες, περιουσιακά στοιχεία και την εργασία των πολιτών των ΗΠΑ, στο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα. Δεσμεύτηκαν επίσης ασυγχώνευτα ομοσπονδιακά εδάφη, δάση εθνικών πάρκων, πιστοποιητικά γέννησης, και μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Τα πιστοποιητικά γέννησής μας χρησιμοποιήθηκαν ως Πιστοποιητικά Προέλευσης Κατασκευαστών, και οι πολιτείες στις οποίες γεννηθήκαμε αναφέρονται ως το «λιμάνι εισόδου». Οι ταυτότητές μας χρησιμοποιήθηκαν ως ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, γράφοντας τα ονόματά μας με ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, αντί γράφονται με μικρά γράμματα για να δείχνουν ότι ανήκουν σε πραγματικούς ζωντανούς ανθρώπους.
Αυτός είναι ο τρόπος που οι πολίτες των ΗΠΑ μετατράπηκαν σε ενέχυρο αντί των Ομοσπονδιακών χρεών».
Έχω μείνει άναυδος. Ποιος ενήργησε ως Ηνωμένες Πολιτείες όταν έγινε εκείνη η δέσμευση? Το Κογκρέσο? Ο Πρόεδρος?
Σε παρακαλώ να με καταλάβεις. Δεν αμφισβητώ την γνώση σου πάνω σε αυτά τα θέματα. Εγώ όπως και όλοι οι Αμερικανοί χρειαζόμαστε όλο το ιστορικό, με ονόματα, ημερομηνίες, κλπ. αναφορές πάνω στο πως συνέβησαν αυτά τα ξεπουλήματα και τι επιπτώσεις έχουν επιφέρει στις ελευθερίες μας.
Παραδέχομαι ότι όλα αυτά θα είναι ένα πολύ μακρύ άρθρο, αλλά δεν βλέπω κανέναν που θα μπορούσε να το γράψει με την δική σου ειλικρίνεια και ακρίβεια.
Αν όλα αυτά είναι ήδη επαρκώς καταγεγραμμένα, σε παρακαλώ να με κατευθύνεις στην πηγή τους.
Ολόκληρη αυτή η δυσάρεστη ιστορία ΠΡΕΠΕΙ να βγει στο φως έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να την διαβάσουν. Και όταν το κάνουν, το κύμα υποστήριξής, για να καθαρίσουμε τον κόσμο από την Καμπάλ και τα τσιράκια τους στην Ουάσινγκτον, θα επιτελεστεί.


Με ευγνωμοσύνη, Φίλος του Facebook #karenhudes 


VATICAN GLOBAL CONTROL: JON RAPPOPORT INTERVIEWS RICHARD BELL, FINANCE HISTORIAN AND FORMER STOCKS MANIPULATOR
http://www.scribd.com/doc/7197144/Jon-Rappoport-The-Vatican

Μια νέα συνέντευξη με τον Richard Bell, ιστορικό του χρήματος, συνταξιούχο χειριστή μετοχών.
Ε: Ώστε, οι ξένοι επενδυτές επιταχύνουν την ανάληψη χρημάτων τους από τις ΗΠΑ.
Α: ένα σημαντικό ποσό μετατοπίζεται προς την Ευρώπη.
Ερ.: Οπότε αυτή η παταγώδης αποτυχία της τρέχουσας χρηματιστηριακής αγοράς είναι μια ενέργεια που διευθύνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ);
Α: Αυτό είναι αλήθεια, αλλά είναι μια πάρα πολύ απλοϊκή τοποθέτηση. Ο Δρ Paisley, επισημαίνει ότι η ΕΕ ήταν σταδιακή ενέργεια.
Ε: Δηλαδή;
A: Πρώτα ήρθε η Κοινή Αγορά. Στη συνέχεια, είχαμε την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Τώρα έχουμε την Ένωση της Ευρώπης. Σε κάθε στάδιο, έλεγαν στους ανθρώπους, «Αυτή είναι μια καλή και περιορισμένη έννοια.» Βασικά τους «δούλευαν». Από την αρχή κιόλας είχε να κάνει με τη δημιουργία μιας γιγάντιας Ευρώ-υπερ-πολιτείας, υπό τον έλεγχο ολίγων ανθρώπων.
Ερ.: Κι έτσι;
Α: Έτσι, το Βατικανό ήταν και είναι παντού καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιακής δράσης, προτρέποντας τα μέλη της να προχωρούν, προωθώντας την ιδέα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, που είναι πάντα νικητήρια. Στους ανθρώπους αρέσει αυτή η έννοια. Ο Paisley επισημαίνει ότι η Ενότητα χρησιμοποιείται ως ένα μαλακό σφυρί για να κάνει τους ανθρώπους να ξεχνάνε ποιος κάνει το λάθος πράγμα και ποιος κάνει το σωστό. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ως ένα εργαλείο προπαγάνδας σημαίνει: κανείς δεν είναι πραγματικά κακός. Κάνε συμμαχίες με όλους. Συγχωνευτείτε σε Ένα. Αυτή η πολιτική είναι μια καταστροφική πολιτική.
Ερ.: Και το Βατικανό πιέζει την Επιχείρηση ΕΕ επειδή;
A: Επειδή το να κάνεις φίλους και το να επηρεάζεις ανθρώπους και το να παίζεις όμορφα και το να προωθείς την ενότητα ΕΙΝΑΙ η σημερινή στρατηγική του Βατικανού, για τούτους τους καιρούς. Χρησιμοποιεί εκείνη την μαλακή προσέγγιση για να δημιουργήσει μεγαλύτερες πολιτικές δομές, επί των οποίων θα μπορεί να ασκεί έλεγχο. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ένας αφιερωμένος Ρωμαίο-Καθολικός, αν είναι επικεφαλής μιας μεγάλης εταιρείας, μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως μια πρόσοψη για το Βατικανό. Εάν έχεις δέκα άνδρες σαν αυτόν, και είναι όλοι τους ισχυροί, και όλοι τους έχουν βοηθηθεί από την εκκλησία για να μπουν στις θέσεις εξουσίας που κρατούν, τότε έχετε μια τρομερή Δύναμη Ελέγχου — που οφείλει την υποταγή της στο Βατικανό.
Ε: Ονοματίστε έναν τέτοιο άνθρωπο.
Α: Ο Ζακ Ντελόρ, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος, για κάποια περίοδο, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συναντήθηκε με τον Δρ Carey, τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ, και μίλησαν για εκείνη την "κοινή πνευματικότητα" που χρειαζόταν. Αλλά αυτός ο όρος, για το Βατικανό, είναι κώδικας που σημαίνει για «την μια και μοναδική Εκκλησία.» Την Εκκλησία του (του Βατικανού). Οι άνθρωποι αποφεύγουν την συνειδητοποίηση ότι το Βατικανό ΠΑΝΤΑ θεωρούσε τον εαυτό του δικαιωματικό κυβερνήτη της Γης. Δεν μπορώ να το θέσω πιο ξεκάθαρα από αυτό. Και όλα αυτά τα παιχνιδάκια με άλλες θρησκείες και εκκλησίες είναι απλά ανοησίες, πίσω από τις οποίες κρύβεται το αληθινό Σχέδιο. Ο Paisley, στο άρθρο του, αναφέρει ένα γράμμα από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄ προς τον Αρχιεπίσκοπο της Πράγας, στο οποίο λέει –«Δεν πρέπει να βλέπουμε την Ευρώπη απλά ως μια αγορά οικονομικών συναλλαγών ή ένα μέρος ανταλλαγής ιδεών, αλλά πρέπει , πάνω από όλα, να είναι μια πραγματική κοινότητα των Εθνών, που θέλουν να ενώσουν το μέλλον τους και να ζουν σαν αδέρφια, σεβόμενοι τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις πνευματικές παραδόσεις...» Το ΞΕΡΕΙΣ ότι αυτό είναι μια σκέτη απάτη, γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα που η Ρωμαϊκή Εκκλησία, στο παρασκήνιο, δεν σέβεται με τίποτα, αυτό είναι οι «διαφορετικές πνευματικές παραδόσεις.» Αυτό είναι απλά για να γλυκαίνουν το χάπι. Όλα αυτά είναι Νεοεποχίτικα πράγματα, για να κρατάνε τους ανθρώπους εφησυχασμένους (κοιμισμένους). Είναι το Προσωπείο πίσω από το οποίο το Βατικανό ξερογλείφεται, καθώς οραματίζεται μια πλήρως οργανωμένη ΕΕ και έτοιμη στο πιάτο για την περαιτέρω κατάληψή της εκ των Άνωθεν. Άνωθεν φυσικά, είναι το ίδιο το Βατικανό. Πραγματικά δεν αστειεύομαι. Για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια τώρα συνωμοτούν και ενεργούν με απόλυτη σύμπνοια και εργάζονται για τον σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από το να μας ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ όλους μας. Αλλά οι άνθρωποι απορρίπτουν την ιδέα, επειδή νομίζουν ότι το Βατικανό είναι αδύναμο και χαμένο και ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να διατάξει δισεκατομμύρια ανθρώπους να μπουν σε μια εκκλησία και να γονατίσουν. Αλλά βλέπετε, το Βατικανό, πάνω από όλα, έχει υπομονή. Ο μακροπρόθεσμος στόχος έχει πολλές χιλιάδες βήματα. Αυτό το ξέρω από τις πολυάριθμες επαφές μου εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Κοντά στο τέλος της καριέρας μου στη Wall Street, έλεγα στους φίλους μου – αλλάζοντας ένα απόσπασμα που είχα διαβάσει κάποτε — «οι Εβραίοι, οι οποίοι δεν είναι Εβραίοι, διευθύνουν την Γουώλ Στρητ με την άδεια των Βρετανών χρηματιστών, οι οποίοι έχουν μια απατηλή ιδέα όσον αφορά την πρωτοκαθεδρία της Αγγλίας, και εκείνοι με τη σειρά τους υπηρετούν το Βατικανό, το οποίο παραμένει κρυμμένο στα παρασκήνια.» Είναι λίγο πολύ μια ευθεία γραμμή, και στην κορυφή αυτής της γραμμής εμφανίζεται η ομάδα η οποία φαίνεται να είναι η πιο αδύναμη από όλες. Φαίνεται. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αν διαβάσετε το υπέροχο βιβλίο του Tupper Saussy, Ηγέτες του Κακού, θα ανακαλύψετε ότι, η πρώτη μετάφραση της κλασικής πραγματείας του Sun-tzu, Τέχνη του Πολέμου, σε δυτική γλώσσα, έγινε το 1772, στα Γαλλικά, από τον Joseph Marie Amiot, έναν αστρονόμο στην αυλή του αυτοκράτορα της Κίνας. Ο Amiot ήταν Ιησουίτης ιερέας. Οι Ιησουίτες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φαίνονται αδύναμοι, έτσι ώστε να νικάνε στο τέλος, και είναι ίσως οι μεγαλύτεροι εφαρμοστές του Sun-tzu στον κόσμο. Και έχουν μπει στον αγώνα για να τον πάνε ως το τέλος.
Ε: Τότε, μέσα σε αυτό το Σχέδιο, τι ρόλο ακριβώς παίζει η ΕΕ;
A: Του κράχτη.
Ε: Εξηγήστε.
A: Ο κράχτης κάθεται κάπου κοντά στον απατεώνα και το κάνει έτσι ώστε να φαίνεται ότι το παιχνίδι μπορεί να κερδηθεί εύκολα. Ο κράχτης είναι ο άνθρωπος που το κάνει να φαίνεται εύκολο. Αλλοιώνω λιγάκι την έννοια του όρου. Αλλά ένας κράχτης είναι σαν μια ολοκαίνουργια γυαλιστερή δεκαρίτσα που τραβάει την προσοχή. Η ΕΕ εκπροσωπεί την ΕΝΟΤΗΤΑ. Η ενότητα είναι η γυαλιστερή δεκαρίτσα που κραυγάζει, "Κοίτα! Μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να ζήσουμε με αρμονία. Όλο κι όλο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να καθίσουμε και να μιλήσουμε, για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, και θα λυθούν όλες μας οι διαφορές και οι συγκρούσεις." Ο κράχτης παρασύρει τα πλήθη. Ο κράχτης κάνει τα πλήθη να νομίζουν ότι εδώ υπάρχει κάτι πολύ καλό. Ο κράχτης είναι ο μαγνήτης, αν σας αρέσει, που τραβάει τους πελάτες, τους οπαδούς, τους αφοσιωμένους, τους ανθρώπους της ελπίδας. Είναι το αρχαιότερο κόλπο στον κόσμο. Και οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το κόλπο, σε μια κλίμακα τεραστίων διαστάσεων, είναι πολύ, πολύ έξυπνοι. Θέλουν ολοκληρωτική κυριαρχία, αλλά πάνε μέσω της πλαγίας οδού, επειδή αυτός είναι ο τρόπος για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Στήνουν ένα Προσωπείο, που είναι ο κράχτης, και ο κράχτης φαίνεται πολύ, πολύ καλός. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτό, αλλά για το Βατικανό, ο Ιησούς είναι ένας κράχτης, το άκρον άωτο του κράχτη. Φυσικά, η δική τους εκδοχή για Εκείνον είναι τόσο απομακρυσμένη από την παλαιότερη έννοια που είχε Εκείνος κάποτε, που δεν είναι καν αστείο. Όμως παρεκκλίνω.
Ερ: Οπότε μου λέτε ότι, το Βατικανό αναζητάει μια ομάδα που μπορεί και εμφανίζεται ως πολύ, ας πούμε, ανθρωπιστική, και την χρησιμοποιεί για να προσελκύσει οπαδούς.
A: Φυσικά. Τι νομίζετε ότι κάνουν τόσον καιρό; Δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να χρησιμοποιούν τη μυστική τους "κατήχηση", για να δημιουργούν τάχα ομάδες που φαίνονται να κάνουν καλά έργα ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν κράχτες. Και αυτά είναι μόλις τα μισά από εκείνα που ΚΑΝΕΙ το Βατικανό.
Ερ: Οι άνθρωποι, γενικώς, φαίνονται να είναι τόσο υπνωτισμένοι που ΔΕΝ το πιστεύουν αυτό.
Α: Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ συχνά για αυτό. Είναι απογοητευτικό. Οι άνθρωποι με κοιτάνε λες και ξαφνικά πάτησα την πολυαγαπημένη τους γατούλα.
Ερ.: Εντάξει. Ας το πάρουμε ένα βήμα παραπέρα. Τι λέτε για το εξής; «Το Βατικανό, δουλεύοντας μέσω ορισμένων παραγόντων στην ΕΕ, πολεμάει την χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ.»
Α: Τώρα το «πιάνεις».
Ερ.: Και ποιο είναι το κίνητρο τους;
Α: Θέλουν να αποδυναμώσουν οτιδήποτε ισχυρό που δεν είναι εντελώς εντός του κύκλου της εξουσίας του Βατικανού.
Ερ.: Ακόμη και αν μια τέτοια αποδυνάμωση επιφέρει χάος.
Α: Ιδιαίτερα εάν κάτι τέτοιο επιφέρει χάος. Είναι ακριβώς η ατμόσφαιρα μέσα στην οποία ευδοκιμεί το Βατικανό. Χάος, για αυτούς, ισούται, ΠΑΝΤΑ, με νέους οπαδούς που ψάχνουν για έναν τρόπο να κατευνάσουν τον φόβο τους.
Ε: Εκείνο που λέτε, δηλαδή, είναι ότι αυτή είναι απλά μια τρέχουσα ενέργειά τους μέσα στις πολλές, που αποτελούν μια πολύ παλιά Στρατηγική τους.
Α: Μια Στρατηγική της οποίας αρχηγός είναι το Βατικανό.
Ε: Τώρα, σε όλα σας τα χρόνια που περάσατε στην Γουώλ Στρητ (Wall Street), αντιμετωπίσατε ανθρώπους που τα ήξεραν όλα αυτά, που είδαν τις μεγαλύτερες διαστάσεις του Παιχνιδιού;
Α: Ναι. Ως επί το πλείστον, κρατούσαν το στόμα τους κλειστό. Ουσιαστικά, με ρωτάτε, "τι κάνει ένας παίκτης, μεσαίου ή χαμηλού επιπέδου, ενός εντελώς διεφθαρμένου Παιχνιδιού, όταν ανακαλύπτει μερικές από τις μεγαλύτερες διαστάσεις αυτού του Παιχνιδιού;
Ε: Σαφώς, θα μπορούσατε να πείτε ότι η ερώτηση ισχύει, κατά μία έννοια, για όλους μας, εάν επεκτείνετε λίγο την έννοια.
Α: Ακριβώς. ΑΥΤΟ είναι το ερώτημα, έτσι δεν είναι; Μπορεί να μην είμαστε πρόθυμοι και συνειδητά συμμέτοχοι στην κατεύθυνση που παίρνει το Παιχνίδι, αλλά είμαστε στο Παιχνίδι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εγώ ο ίδιος ΗΜΟΥΝ ένας άνθρωπος που διαστρέβλωνε την αλήθεια για να κατευθύνω το χρήμα με συγκεκριμένους τρόπους. Και τελικά, επειδή ήμουν πολύ ξεροκέφαλος, επειδή ήμουν πολύ εγωιστής — μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να ξυπνήσω και να βγω από την δική μου παγίδα.
Ερ.: Εδώ είναι ένα άλλο απόσπασμα του Paisley. "Η προμελετημένη μηχανορραφία για να δημιουργηθεί ο ερχομός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνει μία τεράστια ευκαιρία για να αναπτυχθεί και να επεκταθεί η επιρροή της Εκκλησίας της Ρώμης. Θυμηθείτε, είναι οι Ρωμαιοκαθολικοί λαϊκοί, οι οποίοι, από την αρχή, ήταν πίσω από το σχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και που σήμερα να συνεχίζουν να πιέζουν για την ανάπτυξη της."
A: Και να εξετάσουμε και κάτι άλλο. Ποιος είναι ένας από τους σημαντικότερους οικονομικούς πολέμους, για μερίδια αγοράς, στον πλανήτη;
Ε: Εκείνος που έγινε μεταξύ των ΗΠΑ και αυτό που τώρα είναι η ΕΕ.
Α: Ναι.
Ε: Ένας από τους λόγους που ιδρύθηκε η ΕΕ ήταν για να δώσει στην Ευρώπη την ευκαιρία να ανταγωνιστεί με τις ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα.
Α: Ναι. Και, εκείνος που βρίσκεται πάνω από όλα αυτά, με κύριο στόχο την αποδυνάμωση εκείνου του "πάρα πολύ ανεξάρτητου έθνους», των ΗΠΑ, είναι το Βατικανό. Και ένα βήμα αυτής της διαδικασίας αποδυνάμωσης είναι η παρούσα διάλυση Αμερικανικών εταιρειών και του χρηματιστήριου. Η οποία, συγκεκαλυμμένα, ήταν μια ενέργεια που δρομολογήθηκε από την ΕΕ, πίσω από την οποία στέκεται σταθερά το Βατικανό.
Ε: Όλα αυτά θυμίζουν στρώματα κρεμμυδιού.
A: Σωστά.
Ε: Υπάρχουν αναμφίβολα κι άλλες δυνάμεις που εργάζονται για την αποδυνάμωση των εμπορικών αγορών των ΗΠΑ.
Απ: Υπάρχουν. Αλλά η μεγάλη απαρατήρητη δύναμη — αυτό είναι που περιγράφω.
Ε: Ας πάμε πίσω στον κράχτη. Ποιός βρίσκεται πίσω από αυτόν;
A: Σε μια πολύ ήπια κατάσταση, είναι απλά κάποιος απατεώνας. Αλλά όταν γίνεσαι πραγματικά κακός, μιλάς για κάποιον που λειτουργεί σαν δαίμονας.
Ε: Το εννοείτε κυριολεκτικά;
Α: Όχι. Αλλά άλλοι άνθρωποι θα το έκαναν. Μιλώ για κάποιον που ΚΑΤΕΧΕΙ κάποιον άλλο.
Ερ.: Πάρε έναν πολύ πιστό Ρωμαιοκαθολικό επιχειρηματία με μεγάλο πλούτο.
Α: Ναι. Κάποιον που οφείλει στην Εκκλησία και στους πράκτορές της όλα όσα έχει — επειδή μηχανορράφησαν πολλά από αυτά για αυτόν. Αυτός είναι ένα είδος κράχτη, που προσελκύει ανθρώπους στο πλευρό του. Και πίσω του βρίσκεται η δύναμη της κατοχής – οι άνθρωποι που τον κατέχουν, οι οποίοι, αν θέλουν, μπορούν να καταστρέψουν ό, τι πολύτιμο έχει. Και ο επιχειρηματίας το γνωρίζει αυτό. Κάπου μέσα του, το ξέρει και το φοβάται αυτό. Ο κράχτης και ο δαίμονας.
Ε: Καλός τίτλος για βιβλίο.
Α: Ναι.
Ε: Πάνω στο ίδιο θέμα, εδώ είναι ένα άλλο απόσπασμα που μας δίνεται από τον Paisley. Αυτό είναι από τον Paul Henri Spaak, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγοράς, πρόδρομου της ΕΕ: "Εμείς [η Ευρώπη] δεν θέλουμε άλλη μια Επιτροπή. Έχουμε ήδη πάρα πολλές. Εκείνο που θέλουμε είναι ένας άνθρωπος επαρκούς κύρους να κάνει πραγματικότητα την υποταγή όλων των ανθρώπων [της Ευρώπης] και να μας απαλλάξει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βουλιάζουμε. Στείλτε μας έναν τέτοιο άνθρωπο και είτε είναι θεός είτε ο διάβολος εμείς θα τον δεχτούμε».
Α: Ναι. Το διάβασα εκείνο το απόσπασμα με μεγάλο ενδιαφέρον. Μας δίνει μια καλή γεύση από το τι εννοούν, έτσι δεν είναι;
Ερ: Ναι.
Α: Με όλα τα είδη της απήχησης που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Σε ένα επίπεδο, φαίνεται να είναι σχεδόν μια κλήση για τον Σατανά. Σε ένα άλλο επίπεδο, για έναν φασίστα δικτάτορα που θα κουνάει ένα ραβδί πάνω από την Ευρώπη.
Ε: Το Βατικανό όντως υποστήριξε τον Χίτλερ με συγκεκριμένους τρόπους και νόμιζε ότι μπορούσε να τον ελέγχει.
A: Και έτσι ήταν. Αν ο Χίτλερ είχε κατακτήσει την Ευρώπη, το Βατικανό, με τους εξαπλωμένους και πολύ καλά τοποθετημένους και καταξιωμένους πράκτορες του, αργά ή γρήγορα θα τον ήλεγχε. Ο Χίτλερ, παρά κάποιες από τις δηλώσεις του, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Εκκλησία.
Ε: Και ποιές άλλες απηχήσεις παίρνετε από την δήλωση του Spaak;
Α: Ζητάει κάποιον όπως έναν Πάπα, αν ένας Πάπας μπορούσε να πάψει να είναι απλά ένα διακοσμητικό πρόσωπο και να γίνει ένα άτομο με πραγματική καθημερινή ισχύ. Έχω επίσης την αίσθηση ότι ο Spaak είναι πρόθυμος να ρίξει τα ζάρια ενάντια σε κάθε στοίχημα, διότι αισθάνεται, εκείνη τη στιγμή, ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι σε πολύ απελπιστική κατάσταση.
Ε: Οπότε ο σχηματισμός της ΕΕ ήταν στην πραγματικότητα μια απελπισμένη κίνηση, κατά κάποιο τρόπο.
Α: Σε επίπεδο επιχειρηματιών, χρηματοδοτών και τραπεζιτών στην Ευρώπη, όντως ήταν. Σε μεσαίο επίπεδο. Και όταν σκέφτεσαι έτσι, είσαι πρόθυμος να κάνεις οτιδήποτε για να ανακτήσεις το είδος της εξουσίας που αισθάνεσαι ότι δικαιωματικά σου ανήκει. Η λύση σου τείνει να είναι ΠΑΝΤΑ μια μορφή φασισμού, ανεξάρτητα από το ποιο Προσωπείο του βάζεις. Θα πρέπει να το θυμάσαι αυτό.
Ε: Η ΕΕ ήταν ένα φασιστικό κίνημα.
A: Συγκεκαλυμμένα, ναι. Απολύτως σωστό. Είτε έχετε ένα άτομο που στέκεται σε ένα μπαλκόνι φωνάζοντας στα πλήθη, είτε μια ομάδα ανδρών που κάθονται ήσυχα σε ένα δωμάτιο που παίρνουν όλες τις πραγματικά σημαντικές αποφάσεις, είναι φασισμός.
Ε: Ο Paisley αναφέρει επίσης στο —
Α: Εννοείς το άρθρο της Σάντεϋ Τέλεγκραφ (Sunday Telegraph);
Ερ: Ναι.
Α: Το έχω εδώ.
Ε: Διαβάστε το.
Α: 21 Ιουλίου, 1991. Ο τίτλος ήταν, "Επώαση μια νέας παπικής Πλοκής." Λέει :"o Karol Wojtyla [ο Πάπας] ετοιμάζεται ήρεμα να αναλάβει τον μανδύα (τις υποχρεώσεις του Πάπα) που πραγματικά πιστεύει ότι είναι Ιερό του Δικαίωμα — εκείνο του νέου Άγιου Ρωμαίου Αυτοκράτορα, που βασιλεύει από τα Ουράλια ως τον Ατλαντικό."
Ερ.: Τι πιστεύετε γι’ αυτό;
A: Εάν εισαγάγετε τη λέξη "μυστικά" εκεί, νομίζω ότι θα το έχετε συλλάβει σωστά. Βλέπετε, ζούμε σε μια εποχή που ο Ανθρωπισμός είναι ο —
Ε: Ο θεμέλιος λίθος της προπαγάνδας.
A: Σωστά.
Ε: Γιατί συμβαίνει αυτό;
Α: Διότι τόσα πολλά λαϊκά κινήματα με στόχο την ελευθερία και την δικαιοσύνη έχουν γεμίσει τον τόπο. Έτσι, η Στρατηγική των Εξουσιαστών είναι να πάνε με το γενικό ρεύμα. Ακριβώς όπως στο τζούντο. Πάς με την κίνηση του αντιπάλου σου. Δεν προσπαθείς να του επιτεθείς. Είναι μέρος της Τέχνης του Πολέμου.
Ε: Γίνεσαι ο Μέγας Ειρηνοποιός και Μεσολαβητής.
Α: Σωστά.
Ε: Που είναι και το τελευταίο ατού.
Α: Και το Βατικανό έχει μια μακρά ιστορία του να είναι σε θέση να παίξει εκείνο το χαρτί.
Ε: Έρχεται κάποια στιγμή, ακόμη και αν αρκετοί άνθρωποι καταφέρνουν να διακρίνουν την αλήθεια μέσα από όλο αυτό το χαμό, που είναι πλέον πολύ αργά;
Α: Όχι. Αλλά θα πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα.
Ε: Σαν τι;
A: Θα πρέπει να βγάλεις στη φόρα την προπαγάνδα. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Πρέπει να το κάνεις αυτό, οπωσδήποτε. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσεις εναλλακτικές δομές. Δομές όλων των ειδών. Και θα πρέπει να ξεχάσεις τους κακούς όσον αφορά την βοήθεια. Η όλη ιδέα του να είσαι καλός προς στους ανθρώπους που θα κάνανε τα πάντα για να σε εξουσιάσουν ποτέ δεν δουλεύει. Και αν κατανοείς τα πραγματικά κίνητρα και τις προθέσεις του εχθρού, ΔΕΝ θα το κάνεις αυτό το λάθος.
Ε: Δεν πιστεύεις ότι μια καλοσυνάτη και γεμάτη κατανόηση συμπεριφορά θα θα τους αλλάξει προς το καλύτερο.
Α: Σωστά.
Ε: Ο κράχτης και ο δαίμονας.
Α: Το Προσωπείο και εκείνος που κρύβεται από πίσω του.
Ε: Κάποιες ιστορίες για τους δαίμονες λένε γι’ αυτούς ότι απολαμβάνουν και τρέφονται από τα συναισθήματα και τον πόνο και τα προβλήματα και την δυστυχία του λαού, τον οποίο κρατούν σφιχτά στην μέγγενή τους.
Α: Νομίζω ότι αυτή είναι μια αρκετά καλή περιγραφή του Βατικανού καθ’ όλη την ιστορία του. Εάν προσθέσετε βέβαια και το γεγονός ότι απομυζούν τα χρήματα και τις περιουσίες των ανθρώπων.
Ε: Τότε θα φαινόταν λίγο περίεργο το να έχουμε το Βατικανό να αποκαλεί «δαιμονικό πράγμα» το κακό που πρέπει να πολεμηθεί και να νικηθεί.
Α: Νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζεται ως ένα Παραπέτασμα Καπνού. Θα το βρείτε πολλούς τομείς. Ξεπετάς ξαφνικά έναν Εχθρό ή τον εφεύρεις, για να εδραιωθεί και να παγιωθεί η ομάδα σου, και αυτός ο Εχθρός στην πραγματικότητα είσαι ΕΣΥ ο ίδιος. Είναι αρκετά έξυπνο.
Ε: Διάφοροι συγγραφείς έχουν υπονοήσει ότι το Βατικανό έχει καταντήσει να είναι η επιτομή της διαβολικότητας, εν μέσω των τειχών τους.
Α: Μου αρέσουν αυτές τις ιστορίες. Επειδή, νομίζω ότι, χάνουν το νόημα ότι το Βατικανό, από το ξεκίνημά του κιόλας, είχε να κάνει με την εξαπάτηση και τον Έλεγχο. Στο κάτω κάτω, γιατί να μπαίνει καν στον κόπο να οικοδομεί μια παγκόσμια οργάνωση, για να Κυριαρχεί σε μια διαδρομή που υποτίθεται ότι θα οδηγήσει σε προσωπική σωτηρία; Γιατί απλά δεν σημαδεύουν το μονοπάτι και να αφήσουν τους ανθρώπους να το ακολουθήσουν από μόνοι τους; Αν θέλουν να το κάνουν; Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή. Αν το κάνεις, μπορεί να έχεις ένα ψευδές αποτέλεσμα, ένα ψεύτικο αποτέλεσμα.
Ε: Ώστε πιστεύεις ότι οι μυστικές οργανώσεις είναι σημαντικές στην αφήγηση της πραγματικής ιστορίας του ανθρώπου. Δεδομένου ότι το Βατικανό είναι στην πραγματικότητα μια τέτοια οργάνωση.
Α: Ναι, αυτό είναι σωστό. Είμαι ένα άτομο που έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι άνθρωποι πράγματι κάθονται κάτω και συναντιόνται σε δωμάτια, ότι ακόμα και αν έχουν κοινούς στόχους — και όντως έχουν – αυτό δεν είναι αρκετό για να διοργανώσεις μακροπρόθεσμα Σχέδια και Εγχειρήματα. Είναι θέμα κοινής λογικής. Αν μάχεσαι σε έναν πόλεμο για εδάφη, δεν κάνεις συναντήσεις; Δεν καταστρώνεις την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσεις; Δεν αποκρύπτεις αυτή στρατηγική; Δεν χρησιμοποιείς πολλούς πράκτορες στον τομέα των πληροφοριών (κατασκόπους); Εκείνοι πράκτορες, δεν προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα; Για φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν οι στρατηγοί απλά υπέθεταν ότι όλοι τους είχαν κοινούς στόχους και προχώρησαν από μόνοι τους. Θα ήταν μια βλακώδης κίνηση από την αρχή της κιόλας. Οι Ιησουίτες είναι ο βραχίονας των πληροφοριών (κατάσκοποι, δηλαδή) της Εκκλησίας, ακριβώς όπως είναι και η CIA. Συλλέγουν πληροφορίες, και επίσης κάνουν μυστικές Επιχειρήσεις. Έχω συναντήσει πάρα πολλούς πολύ, πολύ έξυπνους Ιησουίτες που είναι στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Σίγουρα, ξέρουν τι κάνουν. Σίγουρα, κρατούν τους πραγματικούς στόχους τους κρυφούς από όλους τους άλλους.
Ε: Πόσο χαμηλά πιστεύετε ότι πρόκειται να πέσει το Dow (το Χρηματιστήριο);
Α: Πιστεύω ότι, το να κάνει κανείς μια σοβαρή εκτίμηση πάνω σ’ αυτό θα ήταν λάθος, αν είστε ένα άτομο που προσπαθεί να αποκτήσει χρήσιμες γνώσεις για τις αγορές. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι αυτό που πρέπει να κοιτάτε. Αλλά απλά και μόνο να υποθέσω, έτσι για την πλάκα – θα μπορούσαμε να δούμε το Dow να πέφτει από τις 11.000 μονάδες, όπου ήταν, στις 7.500 ή ακόμη και στις 7.000, ή τις 6.500. Αλλά αυτό είναι μόνο μια ανόητη εικασία.
Ερ.: Αν, όντως πέσει τόσο χαμηλά, τι θα σήμαινε;
Α: (γέλια) Θα σήμαινε ότι πρόκειται να ανέβει και πάλι προς τα επάνω. Αλλά, ακριβώς όπως μια μεγάλη αύξηση στην αγορά, είναι μια εποχή σύγχυσης, το ίδιο ισχύει και για ένα κατώτατο σημείο. Κάθε λογής λανθασμένες εκκινήσεις που πάνε στο πουθενά. Ανεβαίνει, και μετά πέφτει. Ανεβαίνει, και μετά κατάρρευση και πάλι. Και στη συνέχεια, τελικά, αρχίζει να κινείται προς τα επάνω. Αλλά βλέπετε, όλα αυτά είναι μια πραγματικά φανταστική υπόθεση. Επειδή δεν γνωρίζουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε εκατό προβλέψεις και στη συνέχεια να πούμε, αφού κάποια από αυτές τις προβλέψεις βγει αληθινή — δείτε, στις 24 Αυγούστου, είπα 7.000 και είχα δίκιο. Καθώς μια αγορά πέφτει, πιο πολλοί από τους ανθρώπους με τα πολλά χρήματα αρπάζουν αυτά που θέλουν. Και όσο περισσότερο συνεχίζει να πέφτει, τόσο ΠΟΛΥ ΠΙΟ πλούσιοι είναι εκείνοι που αρπάζουν τεράστιους αριθμούς μετοχών στους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Είναι η ώρα για τους γύπες και τους βρικόλακες και τους δαίμονες να κατασπαράξουν την λεία. Θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την αγορά την επόμενη εβδομάδα, ή ακόμα και σε δύο χρόνια από τώρα. Όταν το μπιχλιμπίδι που κρέμεται από τον καρπό σου είναι η χρηματιστηριακή αγορά ή η οικονομία ενός έθνους, μπορείς να καταλάβεις αρκετά καλά ότι το ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ και ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ είναι εξέχοντα κίνητρα. Όπως επίσης και το τι μπορείς να κάνεις ΚΑΙ να μείνεις ατιμώρητος, αναλόγως τους στόχους που έχεις θέσει.
Ε: Όμως αν το Βατικανό είναι μια σημαντική δύναμη πίσω από την τρέχουσα Επιχείρηση «αποδυνάμωση της Αμερικής», πότε πρόκειται να πει κανείς «φτάνει ως εδώ»;
Α: Τώρα μιλάτε για πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες.
Ε: Όπως;
A: Οι σημαντικότεροι είναι εκείνοι γύρω από το ερώτημα, "πόσους πολλούς δικούς σου ανθρώπους, που είναι πολύ αφοσιωμένοι, αλλά επίσης και ανενημέρωτοι για το ποιό είναι το πραγματικό Παιχνίδι – πόσον καιρό μπορούν να αντέξουν και να παραμείνουν αφοσιωμένοι χωρίς να τρελαθούν εντελώς;» Θέλεις φυσικά να διατηρήσεις τη δομή στη θέση της. Θέλεις το χάος, αλλά επιθυμείς επίσης το τεράστιο δίκτυο σου να είναι σε θέση να δρα αποτελεσματικά. Αυτές είναι δύσκολες ερωτήσεις για τους Εξουσιαστές. Κάθε λογής προσωπικά συναισθήματα μπορούν να μπουν στη μέση.
Ε: Στο παρελθόν, σας έχω ακούσει να μιλάτε σε σχέση με την επένδυση, σχετικά με την υπερ- εστίαση και υπο-εστίαση. Τι σημαίνουν οι όροι;
A: Υπο-εστίαση θα ήταν, θέλω να προβλέψω πόσο μακριά πρόκειται να πέσει η αγορά, και ΤΟΤΕ θα αποφασίσω τι να αγοράσω ή να πωλήσω και πότε θα το κάνω. Αυτό δεν λειτουργεί. Υπερ-εστίαση θα ήταν, κατά το κλείσιμο των συναλλαγών την Δευτέρα, όταν όλοι μπαίνουν να αγοράσουν τα αποθέματα που έχουν πέσει σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια του πρωινού, θα πάω και θα διαλέξω τον πιο βαριά ηττημένο της ημέρας και θα τον αγοράσω, επειδή μέχρι αύριο πρόκειται να ξανανέβει η τιμή του. Και αυτό επίσης είναι ένα πολύ κακό σχέδιο. Αλλά ξέρετε, αυτές οι δύο αρχές, λειτουργούν σε όλα τα είδη των χώρων. Στις προσωπικές σχέσεις, η υπερ-εστίαση θα ήταν κάτι σαν, «αυτός γρατζουνάει το πρόσωπό του, μία φορά στο τόσο, και αυτό με ενοχλεί». Υπο-εστίαση θα ήταν, «αυτός ξοδεύει όλα μας τα χρήματα, αλλά είμαι βέβαιη ότι ξέρει τι κάνει». Τίποτα το ακραίο δεν λειτουργεί σωστά.
Ερ.: Πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι καταδικασμένος;
Α.: Τι εννοείτε με το «καταδικασμένος»;
Ε: Ότι όλοι μας, και τα 6 δισεκατομμύρια από εμάς, πρόκειται να πέσουμε κάτω από μια ατσάλινη παγίδα τυραννίας και δεν θα μπορέσουμε να βγούμε.
Α: Να σας πω. Θα μπορούμε πάντα να βγούμε. Αλλά πρέπει να ξεκινήσει από την βάση. Το να προσπαθήσεις να τα αλλάξεις όλα από την κορυφή είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να γνωρίζεις όσο μπορείς περισσότερα για το τι συμβαίνει στην κορυφή για να ξέρεις τι να κάνεις στη βάση.
Ε: Νόμισα ότι θα λέγατε ότι η ερώτησή μου σας ζητούσε να κάνετε μια υπο-εστίαση.
Α: Είναι πολύ δύσκολο. Όχι, νομίζω ότι όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στο να αντιλαμβάνεσαι εκείνο το οποίο συμβαίνει στην κορυφή, τόσο καλύτερα προετοιμασμένος είσαι για να αναλάβεις δράση.
Ε: Μου φαίνεται ότι η ανάλυσή σας για τους κράχτες και τους δαίμονες ισχύει και για το ιατρικό καρτέλ.
Α: Και βέβαια ισχύει. Έχεις τις σπουδές σου και τις συστατικές σου μαρτυρίες από διασημότητες και την αφίσα σου με παιδιά για ασθένειες και τις χρηματοδοτήσεις σου, που έχουν συγκεντρωθεί από κοσμικούς κυρίους και κυρίες – και είναι όλα κράχτες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κράχτες εν αγνοία τους. Οι μελέτες είναι ψεύτικες, παρεμπιπτόντως. Αλλά όλοι οι κράχτες είναι Προσωπεία για το ίδιο ιατροφαρμακευτικό σύστημα που σκοτώνει τόσους και τόσους ανθρώπους. Οι δαίμονες είναι ορισμένοι άνθρωποι που πραγματικά καθορίζουν τα σχέδια, τα σχέδια των ερευνών για τις φαρμακευτικές εταιρείες. Ξέρουν ότι σκοτώνουν ανθρώπους και ότι κερδίζουν χρήματα από αυτό που κάνουν.
Ε: Παίρνουν ευχαρίστηση από το θάνατο;
Α: Δεν είναι πολιτικά πολύ ορθό να εισηγηθείτε κάτι τέτοιο, αλλά είναι η αλήθεια.
Ε: Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν, πώς μπορεί να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο;
A: Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που, πραγματικά, παίρνουν ευχαρίστηση από αυτό. Έτσι είναι φτιαγμένοι. Μπορείς να προσπαθήσεις να δώσεις κάθε λογής εξηγήσεις για το πώς κατέληξαν να είναι έτσι, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εξηγήσεων είναι μόνο και μόνο δικαιολογίες για να μην τιμωρηθούν. Δεν την αξίζουν αυτήν την ανταμοιβή. Είναι δαιμονικοί, και θέλουν να είναι δαιμονικοί . Σε μια πολύ μικρότερη κλίμακα, κοιτάξτε τον διεφθαρμένο χρηματομεσίτη που απολαμβάνει να διαφημίζει, παραπλανητικά, αποθέματα σε πελάτες, ενώ ξέρει ότι δεν έχει καμία ιδέα αν τα αποθέματα πρόκειται να ανεβούν ή να πέσουν σε τιμή. Απολαμβάνει την αρρωστημένη Δύναμη σε αυτό που κάνει. Του αρέσει αυτό. Του αρέσει να κλέβει χρήματα και να λέει ψέματα και να μην τιμωρείται γι’ αυτό. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να ξαναβάλουμε τα έθνη μας πίσω στο σωστό δρόμο. Νιώθεις πόσο πολύ αντίδραση υπάρχει όταν λες ότι ο τάδε εγκληματίας απλά ήθελε να διαπράξει τα εγκλήματά του; Υποχωρούμε από αυτό, προσπαθούμε να καταστήσουμε το όλο θέμα τόσο πολύπλοκο και ωραίο και θέλουμε να αποκαταστήσουμε την "αρμονία" εξηγώντας τάχα το όλο θέμα. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν. Φορούν πολύ ακριβά κοστούμια, μερικοί από αυτούς, και λαμβάνουν την αίσθηση της ζωής τους μέσα από την καταστροφή. Τους δίνει ευχαρίστηση.
Ε: Για να πάμε πίσω στο Βατικανό —
Α: Ναι. Για να πάμε πίσω σε αυτό, μέρος της μεγάλης Ψυχολογικής Επιχείρησης του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα ήταν η ιδέα ότι όλοι είναι καλοί και ότι θα έπρεπε να προσεγγιστούν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι μια από τις ιδέες-Προσωπείο της Ρωμαϊκής Εκκλησίας, στην πιο πρόσφατή της ψεύτο- ενσάρκωση/προσωπείο του "νοιάζομαι και μοιράζομαι." Είναι απλά ένα τέχνασμα, αλλά σίγουρα κάνει μαντάρα ολόκληρους πολιτισμούς.
Ερ.: Νομίζω ότι ένας λόγος που οι άνθρωποι αγαπούν τις σαπουνόπερες τόσο πολύ είναι επειδή μας δίνουν μια ποικιλία ρόλων/χαρακτήρων που είναι κακοί, και τους αρέσει που είναι κακοί. Είναι πασιφανές. Συμβαίνει.
Α: Είμαι βέβαιος ότι όντως έτσι είναι.
Ε: Έχουμε μόλις δει τη συγχώνευση 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων των δύο φαρμακευτικών εταιρειών, Pfizer και Pharmacia. Αυτό καθιστά την Pfizer, η οποία ήταν ήδη ο μεγαλύτερος οίκος φαρμάκων στις ΗΠΑ, ακόμη μεγαλύτερη.
Α: υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτές τις συγχωνεύσεις, αλλά εξετάζοντας το θέμα από την κορυφή βασικού Σχεδίου Εξουσίας, όλα έχουν να κάνουν με τη συρρίκνωση του αριθμού των ανθρώπων που μπορούν να εκφέρουν οποιαδήποτε γνώμη πάνω σε οτιδήποτε συμβαίνει σε εμας. Στο κτίσιμο μιας αυτοκρατορίας, οι άνθρωποι που βρίσκονται πραγματικά στο παρασκήνιο θέλουν να κάνουν όλο και μεγαλύτερες δομές, επειδή, εάν μπορούν να Εξουσιάζουν ΑΥΤΕΣ τις δομές, τότε μπορούν να Εξουσιάζουν και την όλη κατάσταση. Εάν υπάρχουν 4 εκατομμύρια ομάδες με σημαντική δύναμη πάνω στον πλανήτη, τότε, ο έλεγχος του πλανήτη θα είναι δύσκολος. Αλλά αν μπορείς να συρρικνώσεις αυτόν τον αριθμό των ομάδων σε εκατό, μπορείς να μπεις μέσα και να δουλέψεις με τους ηγέτες αυτών των εκατό ομάδων – τους ανθρώπους που δεν είναι ήδη στο τσεπάκι σου — και μπορείς να αρχίσεις να τους φέρνεις στην τροχιά σου, να δουλεύουν για τα δικά σου σχέδια. Αυτό είναι ένα βασικό γεγονός που πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το καταλαβαίνουν, αλλά το ξεχνούν ή αγνοούν τον τρόπο που λειτουργεί, και το προσπερνάνε. Δεν πρέπει να το προσπερνάνε. Αυτό είναι εκείνο το οποίο πρέπει να προσέχουν.
Ε: Καθώς μιλάμε εδώ, έχω την αίσθηση ότι έχετε κάποια εμπειρία με τις μεθόδους πρόσληψης στο Βατικανό — που έχουν πραγματοποιηθεί, φυσικά, μέσα από πολλές περικοπές στα χαμηλότερα επίπεδα.
Α: Έχεις δίκιο. Ναι, έχω. Έγκειται στον χώρο της μετατροπής των λαϊκών Καθολικών, σε πράκτορες/κατασκόπους. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που τους πλησίασαν. Η βασική διαδικασία πήγε κάπως έτσι. Ένας Καθολικός επιχειρηματίας σε μια μεγάλη πόλη πλησιάζεται από το τοπικό τμήμα μιας από εκείνες τις Καθολικές ομάδες. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες. Έχουν διαφορετικά ονόματα. Όλες τους φαίνονται αγαθές ή φιλανθρωπικές ή απλώς τιμητικές.
Ε: Κι έτσι αυτός ο επιχειρηματίας πηγαίνει σε μια συνεδρίαση.
A: Φυσικά. Ένα γεύμα, μια συνάντηση. Καταλήγει να μπει στην ομάδα. Είναι ήδη ένας επιτυχημένος άνδρας. Πολύ δραστήριος και φιλόδοξος. Θέλει να πάει μπροστά. Έτσι, μετά από κάνα δύο χρόνια, τοποθετείται στο δρόμο του μια ευκαιρία. Ένας από τους νέους του φίλους στην ομάδα, τον συστήνει σε έναν ανώτερο υπάλληλο δανειοδοτήσεων μιας τράπεζας, και προτού καλά καλά το καταλάβει, παίρνει μετρητά για να επεκτείνει την επιχείρησή του. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να μαγειρεύονται. Αυτή είναι μια αρκετά αργή διαδικασία, και σε κάθε βήμα ο επιχειρηματίας επανεξετάζεται. Χαλαρά, γιατί τίποτα δεν έχει πραγματικά συμβεί ακόμα. Αλλά μετά από άλλο ένα χρόνο ή δύο, αυτός αποκτά έναν συνεταίρο σε μια νέα επιχείρηση. Ο συνεταίρος είναι επίσης μέλος αυτής της λέσχης λαϊκών Καθολικών. Η νέα τους επιχείρηση ευημερεί. Ο επιχειρηματίας συναντά τον τοπικό Επίσκοπο. Ονοματίζεται για υποψηφιότητα για κάποιο είδος βραβείου λαϊκού της χρονιάς. Δεν κερδίζει, αλλά ανεβαίνει το προφίλ του. Μετά από τόσα χρόνια που δεν πήγαινε στην εκκλησία, τώρα πηγαίνει. Κάνει ακόμα και εξομολόγηση, μια φορά το μήνα. Μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια, γνωρίζεται με κάποιον «οικονομικό εμπειρογνώμονα» που είναι επίσης από την ίδια τοπική ομάδα. Ο εμπειρογνώμονας είναι στην πραγματικότητα ένας Ιησουίτης, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό. Ο Ιησουίτης γίνεται φίλος του. Τον παίρνει σε ένα ταξίδι στη Ρώμη, και βρίσκονται σε μια ακρόαση με έναν καρδινάλιο. Σύντομη. Και συνεχίζει έτσι. Ο επιχειρηματίας επανεξετάζεται σε κάθε του βήμα. Αγοράζει και μπαίνει σε μια κατασκευαστική εταιρεία. Τώρα πια γίνεται πλούσιος. Δεν το πολυσκέφτεται, αλλά ο νέος τρόπος ζωής του εξαρτάται στην πραγματικότητα από τους επίκτητους Καθολικούς φίλους του. Και όλα όσα έκαναν για αυτόν. Κι αυτός, φυσικά, δεν θα ήθελε ποτέ του να εγκαταλείψει το νέο τρόπο ζωής του. Και τώρα, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, συναντά μια γυναίκα σε ένα μπαρ. Είναι πολύ όμορφη και φιλική. Κοιμούνται μαζί. Κάθε φορά που πηγαίνει σε κείνην την πόλη για επαγγελματικούς λόγους, την συναντά. Άγνωστο σε αυτόν, οι συναντήσεις τους καταγράφονται σε βιντεοκασέτα. Ο φίλος του ο Ιησουίτης, μια μέρα, καταφέρνει να θέσει επί τάπητος το θέμα αυτής της γυναίκας. Επειδή ο Ιησουίτης φίλος την ξέρει. Λέει στον επιχειρηματία ότι αυτή είναι πόρνη, και παρόλο που μπορεί να μην τον έχει χρεώσει καθόλου, μήπως.. — και έτσι ο επιχειρηματίας πηγαίνει στην εξομολόγηση και αφηγείται την ιστορία του στον ιερέα. Και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Και δέκα χρόνια αργότερα αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά ολόκληρος μέσα στο τσεπάκι του Ιησουίτη φίλου του. Και στην περίπτωση που σας περιγράφω, καταλήγουμε σε πολιτικό γραφείο. Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές. Και βγαίνει. Και στην πορεία, με πολλά χρήματα στην Τράπεζα και πολλά ρουσφέτια αργότερα, αυτός ο επιχειρηματία δέχεται την προσφορά μιας θέσης σε μια ομοσπονδιακή υπηρεσία. Έχει να κάνει με το εξωτερικό εμπόριο. Παίρνει τη δουλειά, αφού του την συστήνει τόσο έντονα ο Ιησουίτης φίλος του. Και τέλος, μετά από αρκετές ακόμα περιστροφές του τροχού, τις οποίες δεν θα περιγράψω, αυτός ο επιχειρηματίας γίνεται πρέσβης. Και είναι παντελώς, πλέον, υπόχρεος. Παίρνει διαταγές, αν και εκείνος δεν το βλέπει έτσι. Και είναι ένας ακόμα πράκτορας. Δίνει πληροφορίες στο φίλο του. Πολλές πληροφορίες. Και γίνεται αξιόπιστος. Και τώρα του μιλάνε για ένα μεγαλύτερο Πρόγραμμα. Έχει να κάνει με την Εκκλησία, που πρέπει να γίνει πιο εξέχουσα στις ζωές των πολλών ανθρώπων. Με την διεύρυνση της επιρροής της Εκκλησίας – διότι στην πραγματικότητα περί αυτού πρόκειται, έτσι δεν είναι; Και αυτός ο επιχειρηματίας γίνεται μέλος μιας άλλης Καθολικής ομάδας, και τον κάνουν ιππότη. Ο επιχειρηματίας ποτέ δεν θεωρείται ότι είναι ένας εκ των έσω, δικός τους δηλαδή, γιατί έχει ορισμένους ενδοιασμούς. Έτσι τον χρησιμοποιούν με ό, τι τρόπο μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν. Και μια μέρα, για τρία λεπτά, συναντά τον Πάπα, ως μέλος μιας ομάδας. Είναι το αποκορύφωμα της ενήλικης ζωής του. Έχει δώσει αμέτρητες πληροφορίες στο φίλο του τον Ιησουίτη, για πάρα πολλά χρόνια.
Ερ.: Τι είδους πληροφορίες;
Α: Από διπλωματικά τηλεγραφήματα, για παράδειγμα. Μερικά από αυτά τα τηλεγραφήματα περιείχαν ευαίσθητες πληροφορίες. Η Εκκλησία πάντα της ενδιαφερόταν για τις διάφορες λεπτές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και των άλλων εθνών.
Ε: Οπότε μας λέτε, πολλαπλασιάστε το αυτό με τον συντελεστή μερικών χιλιάδων τέτοιων πρακτόρων —
Α: Και πολλούς περισσότερους.
Ερ.: Μάλιστα —
Α: Και έχετε μια τρομερά τεράστια ροή πληροφοριών που έρχονται στην υπηρεσία πληροφοριών του Βατικανού. Και αυτό για το οποίο μιλάω είναι μόνο οι πληροφορίες. Υπάρχουν επίσης πάμπολλα είδη από άλλες χάρες. Ξέρετε, αν διαβάσετε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου του Saussy, Ηγέτες του Κακού, θα δείτε μια λίστα Ρωμαιοκαθολικών στην κυβέρνηση, που κρατούν θέσεις κλειδιά, που σχετίζονται άμεσα με την Αμερικανική εξωτερική πολιτική. Θέσεις, όπως Διευθυντής της CIA, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Γραμματέας του Κράτους, Πρεσβευτής. Και υπάρχει επίσης κι ένας κατάλογος γερουσιαστών τωρινών [ή παλαιότερων] που διευθύνουν διάφορες υποεπιτροπές στο πλαίσιο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας — όλοι τους Ρωμαιοκαθολικοί. Ο Μπάιντεν, Υποεπιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Ο Sarbanes, Διεθνής Οικονομική Πολιτική. Ο Moynihan, Υποθέσεις Εγγύς Ανατολής και Νότιας Ασίας. Ο Kerry, Τρομοκρατία, Ναρκωτικά και Διεθνείς Επικοινωνίες. Ο Dodd, Δυτικό Ημισφαίριο και Υποθέσεις Ειρηνευτικού Σώματος.
Ερ: Ναι. Έχω δει τον κατάλογο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Saussy συνεχίζει και ονοματίζει «σχεδόν κάθε πτυχή της κοσμικής ζωής στην Αμερική,» όπως το θέτει, η οποία διευθύνεται ως μια κυβερνητική προεδρία μιας Επιτροπής, από έναν εκπρόσωπο του Κογκρέσου που είναι Ρωμαιοκαθολικός. Είναι συγκλονιστικό. Εδώ είναι μόλις μερικοί από αυτούς τους χώρους: "... ασφάλιση, στέγαση, ανάπτυξη της Κοινότητας, ομοσπονδιακές δανειοδοτικές εγγυήσεις, μέτρα οικονομικής σταθερότητας... συναλλαγές χρυσού και πολύτιμων μέταλλων, γεωργία... έλεγχος πλημμύρων, Επιχείρηση Μειοψηφία... εμβόλια, , επισήμανση και συσκευασία φαρμάκων, κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ... ενέργεια... Τραπεζικοί κανονισμοί.."
A: Και οι άνθρωποι στην Αμερική εξακολουθούν να τείνουν να θεωρούν τον Jack Kennedy ως τον μόνο Καθολικό που είχε ποτέ πραγματικά τεράστια κοσμική πολιτική εξουσία στις ΗΠΑ. Πράγμα που, αν το σκεφτείς καλά, είναι μια γερή διαφωνία, αλλά αρκετά υπο-τονισμένη, από την δολοφονία του JFK και μετά. Κάνει μια χαρά για Παραπέτασμα Καπνού (κουκούλωμα των πραγματικών γεγονότων), έτσι δεν είναι? «Δεν υπάρχει πια σημαντική παρουσία Ρωμαιοκαθολικής ισχύος στην κοσμική Αμερικανική κυβέρνηση, αφού ο Jack είναι νεκρός»

ΠΗΓΗ: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...