ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κατατέθηκαν υπογραφές στο Δήμο Θηβαίων από Θηβαίους πολίτες για την ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ei-End!!!!


Συγκεκριμένα οι κκ. Πέτρος Δελής & Βασίλης Σταματάκης, Θηβαίοι πολίτες και ένθερμοι υποστηρικτές των προτάσεων Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή 8/11/13 κατέθεσαν φάκελο της πρότασης της Ei-End στον Δήμο Θηβαίων, προκειμένου να φτάσει το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση ενημέρωσης με τους ανθρώπους της Ei-End, όπως έχουν κάνει και άλλοι δήμοι στην Ελλάδα.

Ο φάκελος συνοδεύεται μεταξύ άλλων και με υπογραφές Θηβαίων πολιτών.

Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται οι υπογραφές των Θηβαίων πολιτών


Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αρτέμη Σώρρα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα τρίτο σχέδιο χρηματοδότησης. Μετά τις μετοχές της ανατολής, και τα 600 δις, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε Δήμους όλης της χώρας.

Τα χρήματα που μπορούν να δώσουν στον εκάστοτε Δήμο, είναι αυτά που οι Δήμαρχοι θα παρουσιάσουν μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τον Καλλικρατικό Δήμο τους και τις ανάγκες τους γενικότερα. Με λίγα λόγια όσα θέλουν.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος θα πρέπει να ενημερωθεί από ανθρώπους της E.N.D και στην συνέχεια να πάρει την απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, θέτοντας το σχέδιο σε εφαρμογή.

Η αποπληρωμή του δανείου έχει διάρκεια πενήντα χρόνια και μηδενικό επιτόκιο.

Πηγη:  http://thiva-nikolas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...