ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΜΑΟΡΙ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Ο ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΑΟ 

Αρτέμης Σώρρας: Τα είδαμε τα κόμματα αγαπητέ, είναι ένας τεράστιος μπουφές με δηλητηριασμένα φαγητά. Σου λένε απλόχερα έλα να φας ότι θέλεις. Μα τι να φας, όλα δηλητηριασμένα είναι αγαπητέ, φάε. Θες ΚΚΕ φάε, θες ΠΑΣΟΚ φάε, δικά τους είναι όλα, πες τε μου ένα κόμμα που είναι της Ελλάδος και δεν είναι δικό τους! Δείξε μου ένα, δείξε μου ένα κόμμα και είμαι μαζί τους, δείξε μου έναν ηγέτη, ε; Τι θα κάνεις; ο ηγέτης θα βγει από τον λαό. Ο λαός ξέρει να βγάζει τους ηγέτες του. Όλοι αυτοί οι «ηγέτες» γιαυτό δεν είναι ηγέτες και δεν μπορούν να βγούνε να φωνάξουν, ούτε να κουνηθούνε! Το πώς θα κοιμηθούνε το βράδυ, παίρνουνε χαρτί από το βράδυ το πώς θα κοιμούνται και τι θα λένε. Αυτό δεν είναι ηγέτης, αυτό είναι μια βιομηχανία κυβερνώντων που δεν αξίζει στον Έλληνα. Η Ελλάδα θα δώσει το παράδειγμα για πάρα πολλά πράγματα.
Γιώργος Αρίστογλου: Μήπως τα βάλανε ερήμην με την Ελλάδα γιατί δεν ξέρουνε τον Έλληνα καλά;
Αρτέμης Σώρρας: Αν σπάσουν τον Έλληνα, θα σπάσει ο πλανήτης. Είμαστε ένα έθνος ηγετών, είμαστε σε όλο τον πλανήτη αλλά έχουμε και την ιδιαίτερη μοναξιά μας, είμαστε μόνοι μας μια Ελλάδα. Όμως τώρα θα πρέπει να μαζευτούνε όλοι οι Έλληνες ηγέτες, όλο αυτό το DNA. Αγαπητέ μου είστε Πόντιοι, ρώτησα κάποιον και μου λέει εμείς είμαστε η φυλή των Ποντίων…Αγαπητέ μου άνθρωπε δεν υπάρχει φυλή των Ποντίων, φυλή των Κυπρίων, μία είναι η φυλή και είναι Ελληνική. Είναι οι Έλληνες από τον Πόντο, οι Έλληνες από την Καππαδοκία, οι Έλληνες από την Κίνα την Γιουνάν! Έίχαμε 13 πόλεις εκεί που τις κλείνετε με χώμα, ζώα!

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 
Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου. Οι Μαορί είναι οι Μουρ και για όποιον ξέρει ποιοι είναι οι Μουρ, οι Μουρ είναι οι άνθρωποι της Ατλαντίδος, που ή Αμερική είναι δικιά σου. Και οι Ινδιάνοι είναι δικοί μας και οι Ναβάχος τα σύμβολά μας είναι δικά μας όλα! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι, που δεν ξέρετε ποιοι είμαστε, που βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι είμαστε τεμπέληδες και βγήκαν όλα αυτά τα ζώα να θάψουν τον πολιτισμό και το παρελθόν μας. Αν θάψουν το παρελθόν μου δεν είμαι κανένας! Μη κοιτάτε ρε ζώα εσείς που δεν έχετε, τι να θάψετε; Ούτε να θάψετε δεν έχετε! Αλλά εγώ δεν μπορώ να θάψω το παρελθόν μου.
Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι. Και τότε θα τα βρούμε και θα σας καλέσουνε πάλι να πιστοποιήσετε. Γιατί ο κόσμος δεν ξεκινάει 5.500 χρόνια που λέει η Παλαιά Διαθήκη. Η ιστορία, το παραμύθι σας ξεκινάει προ 5.500 ετών κύριοι! Η δικιά μου ιστορία είναι πάρα πολύ παλιά και έχω αποδείξεις γιαυτό!
Γιώργος Αρίστογλου: Εμείς άμα μιλάμε κύριε Σώρρα μέχρι αύριο το πρωί δεν τελειώνουμε…Όμως πριν σας αφήσω, γιατί δεν θα το αφήσουμε έτσι…ειλικρινά τουλάχιστον με έχετε συγκινήσει…κάποιες στιγμές λέω δεν κάνει, δεν πρέπει να κλάψω, γιατί πραγματικά ήθελα να κλάψω…Όμως θέλω να μου πείτε κάτι πριν κλείσουμε, υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι σας πιστεύουν, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα ακούσουν τον λόγο σας τώρα και θα αναρωτιούνται, τι θα πρέπει να λένε όταν τους λένε «άντε ρε συ που πιστεύεις στον Σώρρα». Τι πρέπει να λένε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι και να απαντούν;
Αρτέμης Σώρρας: Το ζήτημα δεν είναι να πιστεύει κάποιος σε μένα, το ζήτημα είναι να πιστέψει στον εαυτό του αγαπητέ μου φίλε. Εμένα τι να πιστέψει; Αυτά που λέω είναι αποδείξιμα! Εγώ δεν ανακάλυψα τον τροχό, λέω μια αφύπνιση έτσι ακριβώς όπως είναι, που κάπου στο DNA μας είναι ξεχασμένη και ο Έλληνας θα πρέπει να βρει τον τρόπο να την επαναφέρει…
Γιώργος Αρίστογλου: Και για τα λεφτά; Για τα 600δις μιλάω…

ΕΙΣΤΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Δεν μπορεί να του πει κανένας, γιατί τον έχω οπλίσει με αποδείξεις, με δικαστήριο που κέρδισα για αυτόν. Όμως στο δικαστήριο όταν πήγα, ενώ πήγα ως Αρτέμης Σώρρας και ο Μανώλης Λαμπράκης ως Πρόεδρος της ΕΙ-END, στο δικαστήριο γιατί βγαίνουν όλα, στο δικαστήριο μου λέει «Κύριε Σώρρα γεια σας, είστε ιδιοκτήτης;», λέω «όχι», μου λέει «τι είστε;», λέω έχω ένα πακέτο χαρτιών, το οποίο τό'δειξα, ανέκκλητο και με το οποίο έχω τη δύναμη να τα κάψω, να τα πουλήσω, να τα χαρίσω, να τα επενδύσω, να τα κάνω ότι θέλω. Αυτή τη δυνατότητα την έχουμε για να ελισσόμαστε από Σύνταγμα σε Σύνταγμα.
Θυμάμαι καλά όταν ήθρα στην Ελλάδα με τα 600δις, λέει ο κος Γεωργιάδης και ο υπουργός οικονομικών τότε, ο Σώρρας επειδή έχει Ελληνικό διαβατήριο, ο νόμος της φορολογίας των ομολόγων είναι 45%. Να του πάρουμε το 45% και να τον στείλουμε από κει που ήρθε. Δηλαδή από τα 600δις να του πάρουμε τα 275δις μια χαρά είμαστε, γεια, άντε! Έτσι όπως το΄χουμε κλειδώσει όμως, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε φόρο να μου πάρεις. Ό,τι ώρα θέλω τα γράφω στον εαυτό μου, σε κράτος, σε ίδρυμα, όπου γουστάρω! Εσείς μπορείτε να καταλάβετε τώρα με το ωραίο σας το μυαλό, τι μπορώ να κάνω. Άρα είμαι ιδιοκτήτης ή δεν είμαι; Aφού μπορώ να το γράψω στον εαυτό μου, σε σένα και όπου θέλω. Μόνο εγώ μπορώ να τα μεταβιβάσω. Που σημαίνει, είναι θέμα τεχνολογικό πως πρέπει κάθε φορά να «εμφανίζονται» σε μια χώρα. Δηλαδή παράδειγμα σε μια χώρα την Γκάνα δεν έχω πρόβλημα να πάω ως ιδιοκτήτης, στην Ελλάδα όμως αν φανώ ιδιοκτήτης θα πρέπει να με φορολογήσει με 45%. Έχει οπλιστεί το χέρι σου και στο δικαστήριο λοιπόν εμφανίσθηκε και πιστοποιήθηκε και καταγράφθηκε ότι είναι στον Ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Άρα αυτό έχει καταγραφεί σε δίκη. Δε μπορείς να μου πεις ότι τα λεφτά τώρα τα έχω εγώ. Σας δηλώνω ότι τα 600δις δεν είναι στην κατοχή μου! Δεν το λέω μόνο, πιστοποιήθηκε και στο δικαστήριο. Είναι στον Ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής δημοκρατίας, άρα είναι σε όλους τους συνέλληνες!

ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ - ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είναι μια μεγάλη οικογένεια η Ελλάδα η οποία πρέπει να υπογράψει όλη μαζί να τα παραλάβει! Άρα δεν είναι δικά μου κύριοι, είναι δικά σας τώρα! Το αντιλαμβάνεσθαι; Αυτό πιστοποιήθηκε και με δίκη. Συν τη αθώωσή μου ότι εγώ λέω αλήθεια και οι άλλοι λένε ψέματα. Άρα έχεις τόσα καλά οπλικά συστήματα, υπογράφεις και το ωραίο «Ψήφισμα Ελλήνων» με το οποίο έρχεσαι και γίνεσαι μια οικογένεια, είσαι δεν είσαι Έλληνας. Εν πάση περιπτώσει ότι πιστεύεις, στην ψυχή την Ελληνική, θα την πάρω ρε φίλε, γιατί είναι δικιά μου χωρίς λεφτά. Όποιος όμως δεν πιστεύει στην Ελληνική ψυχή, ε ας υπογράψει να πάρει το μερίδιό του. Γιατί σήμερα χρωστάς κύριε 57.000ευρώ κατά κεφαλήν εισόδημα. Ε αύριο είναι συν 60.000ευρώ, οπότε μια χαρά είμαστε. Και αν χρειαστεί και εβδομήντα ναι συν 70.000ευρω! Που σημαίνει δηλαδή ότι έρχεται να ενωθεί το οικονομικό με το πατριωτικό. Να το κάνουμε παιδιά μου, να πάρουμε την Ελλάδα μας να την κάνουμε δικιά μας, να διώξουμε και να τιμωρήσουμε όλα τα μιάσματα, να βάλουμε μια τάξη σ΄αυτό το σπιτικό που λέγεται Ελλάδα, στους γείτονές μας, σε μας, στα πάντα όλα και να ζήσουμε ειρηνικά και αρμονικά όπως ζούσαμε τόσα χρόνια. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ να κατακτήσουμε τίποτα, ούτε το Ισραήλ, ούτε την Κίνα, ούτε τη Ρωσία, ούτε τίποτα. Οι άλλοι έχουν κατακτητικές τάσεις γιατί αυτές τους βάζουν στο μυαλό. Αν νομίζεις ότι δεν είμαι τόσο πολιτισμένος, εγώ θέλω πολιτισμένα πράγματα, άλλωστε είπα ότι αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει με την πένα και σου έδωσα όπλα, μην πετάξεις πέτρα, μην πετάξεις σφαίρα, μη βρίσεις κάποιον, δεν χρειάζεται, έχει το «όπλο». Σήμερα λοιπόν με μια υπογραφή σου και αύριο εάν μαζέψουμε τέσσερα πέντε εκατομμύρια υπογραφές, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ !!!!

Όλο αυτό θα διοικηθεί με μια Ελληνική συνέλευση. Τι καλύτερο, τι ομορφότερο! Δε σε καταλαβαίνω ρε συνέλληνα; Δε το δοκιμάζεις; Δοκίμασες το πραξικόπημα, δοκίμασες τις πέτρες, πήγες στο Σύνταγμα και τους έλεγες «μην υπογράψεις» και σου λέγανε και αυτοί από μέσα «τι να μην υπογράψω, αφού δεν έχω λεφτά». Ε τώρα έχεις ρε φίλε μου, έχεις κι΄άλλα όπλα τώρα. Έχεις τα 600δις που είναι στο όνομά σου, σου΄χω δώσει και την Ανατολή η οποία είναι στον Ελληνικό φορέα για να εκπροσωπιστείς και να σου δώσει τα δάνεια, σου΄χω βάλει τώρα το ωραίο και με τους Δήμους με το καταπίστευμα, τι άλλο θέλεις; Όλοι οι άλλοι σου τρώνε. Όλοι οι άλλοι μέχρι τώρα σου ζητάνε. «Ψήφισέ με να σε σκίσω» σου λένε. Ε ωραία τι να σου υποσχεθούνε, «ΘΑ σου δώσω», μα δε σου΄δωσε κανείς! Αυτά τα ζώα είναι άφραγκα. Κοιτάνε πως θα μπούνε στον στίβο των πολιτικών να πάρουν και την επιδότηση των σαράντα. Κόφτους το σαραντάρι να δούμε ποιος θα΄ρθει! Αει σ'οικτείρ(ω), δεν έχετε τίποτα. Όποιος θέλει τα πολιτιλήκια να πάει μόνος του. Κόψτους τα 40 εκ. που παίρνουνε κάθε φορά τα ζωντόβολα, τα ανόητα που τα βάζουνε και….270 εκ. χρωστάει η Νέα Δημοκρατία, που για τις καρέκλες; Τι χρωστάτε; Και τι θα πείτε; Τι θα πει αύριο ο Σαμαράς «ΘΑ»…Τι θα κάνεις; Τι θα μας δώσεις; Τι θα κάνεις για την Ελλάδα, να τα΄κανες. Να΄ρθει ο Παπανδρέου, τι να πει. Να΄ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, τι να πει, να δώσει υφαλοκρηπίδα στον Βόλο;! Ή να φτιάξει τέμενος;! Και να φτιάξει τι; Και να βάλουμε και τον Μπουτάρη, να βάλουμε και τον Καμίνη, κοίτα εδώ τι γίνεται στην Ελλάδα…
Καταλαβαίνει, δεν έχουν κάτι να σου πούνε ρε συνέλληνα! Άρα συνέλληνά μου εσύ έχει τη δύναμη. Συνέλληνά μου έχουμε 80.000ευρώ κατά κεφαλήν εισόδημα, μόλις υπογράψεις! Πάμε να πάρουμε τη χώρα που είναι δικιά μας, με τη συνέλευση των Ελλήνων και κλείνει το θέμα! Και θα τα βάλουμε όλα στη σειρά. Ότι κάνατε είναι εκεί! Όσο σε βλέπει ο ήλιος φαίνεται τι έχεις κάνει! Και αν είναι νύχτα σ΄έχει δει το φεγγάρι αδερφέ! Ότι έχουμε κάνει θα το πληρώσουμε εδώ! Και πάμε λοιπόν να δούμε τι έχετε κάνει και πως το έχετε κάνει. Τούτη η χώρα είναι δικιά μας. Είναι δικιά μας και πρέπει να γίνει με τη συνένωση. Υπογράφουμε όλοι οι Έλληνες! Δεν είναι τίποτα. «Δεν τον πιστεύω» λέει, α ναι; Και ποιον πιστεύεις; Τον Σαμαρά; Τον Παπανδρέου; Τον ΣΥΡΙΖΑ; Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Το ΚΚΕ; Το δοκίμασες αυτό το φρούτο. Για δοκίμασες να ενωθούμε όλοι οι συνέλληνες. Χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν με πειράζει ρε παιδί μου και οι Πομάκοι Έλληνες είναι οι άνθρωποι. Στην Τουρκία έχουμε 15.000.000 Έλληνες δεν είναι δικοί μου; Επειδή είναι μουσουλμάνοι; Με το σπαθί γίνανε μουσουλμάνοι. Και οι χριστιανοί Έλληνες με το σπαθί γίνανε, πως γίνανε. Πέστε μου πως γίνανε; Με το σπαθί γίνανε όλοι! Με το σπαθί, με την πληρωμή…και οι μασόνοι πως γίνανε; Γιατί πήγαν στην μασονία οι άνθρωποι; «Άμα έρθεις μες τη μασονία θα σε κάνω Διευθυντή στον ΟΑΕΔ, θα σε κάνω στα δικαστήρια Πρωτοδίκη μετά θα σε κάνω πάνω στο μεγάλο δικαστήριο, εάν θα΄ρθεις στη μασονία θα σε κάνω μεγάλο Τραπεζίτη», ε δίνανε θέσεις δίνανε λεφτά, τελείωσαν οι θέσεις τελείωσαν τα λεφτά. Το μηχάνημα αυτό που κατασκεύασαν τρώει όλο τώρα το σύστημα τρώει δικαιοσύνες, τρώει κράτη. Όλο αυτό το αδηφάγο ζώο τώρα τρώει και τους ίδιους.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Γεννηθήκαμε Έλληνες, πρέπει όλα αυτά τα ψεύτικα στοιχεία να τα πετάξουμε από πάνω μας, πρέπει να καταλάβουμε τι μας γίνεται, πρέπει να δούμε την κοροϊδία. Έχω πει ότι δεν πιστεύω σε αγάπη και φόβο. Ο φόβος είναι ίδιος με την αγάπη. Τι φοβάσαι; Ο Έλληνας που φοβάται δεν είναι ελεύθερος! Τι φοβάσαι, μη σε καταραστεί ο Θεός και δεν πας στον παράδεισο που λένε αυτοί; Τι λέτε τώρα ρε παιδιά; Τι έχετε κάνει στον πλανήτη; Έχετε καταλάβει τι έχουν κάνει στον πλανήτη, πόση ζημιά έχουνε κάνει; Κάθε φορά ορκίζουν την κυβέρνηση. Μα δε πιστεύουν ούτε στο ευαγγέλιο, ούτε πουθενά. Οι εβραίοι ορκίζουν τους εβραίους, για το καλό του Συντάγματος και το καλό της χώρας…Και όσο πάνε πιο βαθιά σκίζουν τη χώρα μου και την προδίδουν! Και εκείνοι δεν μιλάνε. Εκείνοι που τα ορκίσανε αυτά τα παιδιά, γιατί δε μιλάνε ρε, γιατί δε μιλάτε εσείς που τα ορκίσατε ρε; Γιατί δεν πιστεύετε ούτε σε όρκο και δεν έχει κανένας ούτε ιερό ούτε όσιο.
Γιαυτό λέω, συνέλληνες, μαζευτείτε όλοι μαζί! Έχω δώσει ένα τεράστιο μήνυμα! Μου λέτε τι θα κάνουμε με την κυβέρνηση…δεν τους βλέπω αυτούς ρε παιδιά. Αυτά είναι πολιτικά λείψανα. Εγώ είπα κάτι, δείξτε μου έναν καλό πολιτικό, δείξτε μου έναν Έλληνα, άντρα, ο οποίος θέλει το καλό της Ελλάδος, θα πάω θα παραδώσω και θα φύγω! Πες τε μου έναν! Ξέρεις κανέναν; Θα του κάνω και μια εξέταση DNA καταγωγής και θα του δώσω τα πάντα να σηκωθώ να φύγω. Και να παραμείνει, να κάτσει να διοικήσει. Ποιος είναι; Δείξτε μου έναν. Έχετε κανέναν; Δεν ξέρεις κανέναν έ;
Γιώργος Αρίστογλου: Δεν υπάρχει, όχι, δεν υπαρχει…

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Αρτέμης Σώρρας: Οπότε τι θα κάνουμε; Θα σου πω λοιπόν τι θα γίνει…Θα γίνει συνένωση των Ελλήνων και θα διοικήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα μόνοι τους! Και αν μιλάμε για εκλογές, θα έχουμε εκλογή στις αποφάσεις, όχι στη διοίκηση. Είναι ανάγκη να διοικήσω εγώ, εσύ, ο οποιοσδήποτε, τι να διοικήσεις; Οι Έλληνες διοικούνε τη χώρα τους! Οι Έλληνες διοικούνε το μέλλον τους! Οι Έλληνες διοικούνε τις τύχες τους και αυτό πρέπει να κάνουμε! Γιατί είμαστε Έλληνες νοήμονες, είμαστε δύο φορές παγκοσμιοποιητές! Η πρώτη ήταν με τον Διόνυσο και η δεύτερη με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και ήρθαν αυτά τα ζώα να μου το παίξουν παγκοσμιοποιητές. Δηλαδή, να ακυρώσουν τον άνθρωπο και να γίνουν παγκοσμιοποιητές. Γιατί άνθρωπος σημαίνει πολίτης, πολίτης σημαίνει πολιτισμένος και όποιος άνθρωπος δεν είναι πολίτης δηλαδή πολιτισμένος είναι ή Θεός ή ζώο! Αποφάσισε τι είσαι!
Άρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι Έλληνες θα διοικήσουν τους πολίτες και εδώ θα φτάσει. Η ένωση Ελλήνων έχει να γίνει 2.400 χρόνια. Η ώρα της συνένωσης είναι εδώ!
Οπότε τώρα πρέπει να αναπτυχθούμε εκ νέου και να ανασυνταχθούμε. Σωστά; Δεν υπάρχει κάτι άλλο αγαπητέ μου, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αυτή την ένωση Ελλήνων εγώ ο Σώρρας και η END τη χρηματοδοτώ. Τη χρηματοδοτώ με οποιονδήποτε τρόπο! Θα γίνει συνένωση Ελλήνων. Θα καταλάβεις Έλληνα τη δύναμή σου, θα πάρεις το κράτος σου, θα έχεις το μέλλον σου, θα΄χεις τα πάντα! Τίποτε άλλο δεν θα σου πει κανένας και θα αποφασίζεις εσύ για σένα με ότι πρωτόκολλα υγείας και δικαίου υπάρχουν!
Αυτά είχα να πω, αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μόνο αυτό μπορώ να πω τίποτε άλλο, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Να΄στε καλά!
Αρτέμης Σώρρας: Και εγώ ευχαριστώ εσένα παλικάρι μου και όλα τα παλικάρια πρέπει να ενώσουν τώρα το DNA πρέπει να ενωθεί. Αγαπητοί μου αφήστε τα συμφέροντα και τις μικροδιαφορές, είμαστε μια φυλή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Είμαστε θερμοκέφαλοι, έχουμε υψηλό ταμπεραμέντο, έχουμε τσακωμούς αλλά για την Ελλάδα μας πάντα θα τα βρίσκουμε!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM 01/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...