ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ (ΤΕΣΛΑ) ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;  ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ;

Το σχέδιό μου καθυστέρησε από τους νόμους της Φύσης. Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό. Ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, αλλά οι ίδιοι νόμοι θα επικρατήσουν στο τέλος και θα το κάνουν να επιτύχει θριαμβευτικά”.  
Νίκολα Τέσλα, Οι Εφευρέσεις μου. 

Ο Τέσλα ήταν μια προμηθεϊκή μορφή, που νίκησε έναν πανάρχαιο εχθρό, τη σκοτεινή νύχτα. [1]
Υπήρξε ένα από τα σπανιότερα και φωτεινότερα μυαλά που πάτησαν στον πλανήτη Γη.  Εργάσθηκε για να σταματήση η εκμετάλλευση από μονοπώλια και συμφέροντα τα οποία λυμαίνονται την ανθρωπότητα και εμποδίζουν την ευδαιμονία της. Οι εφευρέσεις του είναι πάρα πολλές και σχεδόν σε κάθε τεχνολογικό τομέα σήμερα, έναν αιώνα μετά, βλέπουμε την ιδιοφυία του. Ο Τέσλα προέβλεψε ότι στον πλανήτη θα επικρατήση τελικά η παγκόσμια ειρήνη και συνεργασία και η εντελώς δωρεάν ενέργεια. 
Το ακόλουθο κείμενο είναι από ομιλία του Δρ Μ. Λαμπράκη προέδρου της E.N.D. [2]
… Πολλοί λένε πως ο Νικόλαος Τέσλα ήταν από την Κροατία. Το πραγματικό του όνομα ήταν Νικόλαος Θεσσαλός. Τον 17ο αιώνα σε μία εξέγερση στην Θεσσαλία οι Τούρκοι άρχισαν τις σφαγές. Ο πατέρας του ήταν ορθόδοξος ιερέας στην Θεσσαλία (Θέσις Αλός) – έφυγε λοιπόν και για να μην χρησιμοποιήση το πραγματικό του επίθετο ανέβηκε στην ορθόδοξη τότε Σερβία άλλαξε το επίθετό του και συνέχισε να υπηρετεί τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του και τον Ελληνισμό. Γ ιός του ήταν ο Νικολά Τέσλα.
Ο Νικολά Τέσλα μαζί με τον Γουλιέλμο Μαρκόνι είναι οι πιο σοβαροί επιστήμονες που περπάτησαν σε αυτό τον πλανήτη μετά τον Πυθαγόρα τον Σάμιο. Εφηύρε το εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Ήταν πολύ ευφυής. Τις πατέντες του τις κατέθετε στη Βιέννη. Εκεί υπήρχε ένας υπάλληλος στο γραφείο ευρεσιτεχνιών στη Βιέννη του οποίου το όνομα ήταν Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν έκλεβε τις πατέντες και η θεωρία της σχετικότητος δεν είχε καμία σχέση με τον Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν δεν μπόρεσε να τελειώσει ούτε το γυμνάσιο. Το πώς κατέκτησε τα πτυχία και τους επαίνους του ήταν ακριβώς όπως κατέκτησε τα πτυχία του και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η πρώτη γυναίκα του ήταν Ουγγρικής καταγωγής και αυτή του υπέγραψε την θεωρία της σχετικότητος την οποία οικειοποιήθηκε ο Αϊνστάιν και καθ’ ολη την διάρκεια της ζωής του, επειδή χώρισε, πλήρωνε ένα τεράστιο ποσό από τα χρήματά τα οποία απελάμβανε για να μην τολμήσει ποτέ η σύζυγός του να δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η θεωρία της σχετικότητος ανήκε στην ίδια. Ενώ λοιπόν “βρήκε” την θεωρία της σχετικότητος για να γίνει “μεγάλος” δεν μπορούσε να λύσει τα μαθηματικά στο γυμνάσιο.
Ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης την εποχή εκείνη είναι ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής. Ο Αϊνστάιν ήταν φίλος του Βίκτωρα Ουγκώ. Ο Βίκτωρ Ουγκώ ήταν επίσης φίλος του Καραθεοδωρή. Έτσι έγινε η διασύνδεση-γνωριμία Αϊνστάιν – Καραθεοδωρή. Αντηλλάγησαν 49 επιστολές μεταξύ Αϊνστάιν και Καραθεοδωρή και εντός 30 ημερών από τότε που του δόθηκε η θεωρία της σχετικότητας ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής έλυσε όλα τα μαθηματικά προβλήματα της θεωρίας της σχετικότητος και με χειρόγραφες επιστολές τα απέστειλε στον Αϊνστάιν. Ο Αϊνστάιν, προς τιμήν του, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της ζωής του είπε ακριβώς τα εξής “Με τιμάτε, με βάζετε πάνω στο βάθρο και λέτε πως είμαι μεγάλος. Λέτε πως είμαι μεγάλος φυσικός και μαθηματικός αλλά δεν με ρωτήσατε ποτέ ποιος ήταν ο δάσκαλός μου. Δάσκαλός μου ήταν ο μεγαλύτερος μαθηματικός που γέννησε η ανθρωπότητα. Το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής. Είναι Έλληνας και αυτόν πρέπει να τιμάτε και όχι εμένα.”
Για όλα εκείνα τα ψεύδη τα οποία προέβαλε ο Αϊνστάιν και όλα τα αίσχη που έκανε με τον Οππενχάιμερ, όπως και όλους τους πυρηνικούς επιστήμονες, που διέφυγαν από τη ναζιστική Γερμανία και ήρθαν στην Αμερική για να φτιάξουν την πυρηνική βόμβα, συγχωρείται από τον Ελληνισμό ο Αϊνστάιν γιατί έστω και την τελευταία στιγμή της ζωής του ανεγνώρισε την αλήθεια και είπε ότι πραγματικά ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής πρέπει να θεωρείται αυτός που έλυσε την θεωρία της σχετικότητας. Σαν σύλληψη λοιπόν η θεωρία της σχετικότητος ανήκει στη σύζυγο του Αϊνστάιν και η επίλυσις του προβλήματος ανήκει στον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή.
Ο Νικολά Τέσλα όταν πήγε στην Αμερική – όπως όλοι οι μεγάλοι εγκέφαλοι, χρηματοδοτήθηκε από τον J.P. Morgan, γνωστός για την συμμετοχή του σε μασονική λέσχη των επιβητόρων του πλανήτη. Ο J.P. Morgan είχε αναλάβει την μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος από τους καταρράκτες του Νιαγάρα ως την Νέα Υόρκη. Δεν είχε άλλην επιλογή από το να χρησιμοποιήση καλώδια. Στα 600-700 χιλιόμετρα η τάση που έφτανε στην Ν.Υ. δεν ξεπερνούσε τα 8,5 -9 % από αυτήν που ξεκινούσε από τον Νιαγάρα. Έτσι λοιπόν κάλεσε τον Νικολά Τέσλα να του λύσει το πρόβλημα. Ο Τέσλα λοιπόν με πολύ απλές ενέργειες του έλυσε το πρόβλημα με το εναλλασσόμενο ρεύμα το οποίο είχε μηδενική απώλεια. Για το ποιος ήταν ο J.P. Morgan, σε σχέση με τους Rockefeller και Rothchild, η ιστορία είναι γνωστή.
Ο Νικολά Τέσλα απέδειξε πως δεν χρειάζεται να παράγης και να μεταφέρης ηλεκτρικό ρεύμα από τον Νιαγάρα στη Νέα Υόρκη με καλώδια επειδή ο πλανήτης είναι ένας ζων ενεργειακός οργανισμός ο οποίος έλκει συνεχώς ενέργεια από το σύμπαν και επειδή η ιονόσφαιρα και η Γη είναι φορτισμένες με ηλεκτρικό ρεύμα. Το ενδιάμεσο, δηλαδή η ατμόσφαιρα, είναι αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι απλό που ένας φυσικός καταλαβαίνει απόλυτα. Έτσι λοιπόν υπάρχει εντελώς δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια την οποία μπορεί ο καθένας από μας σε οποιοδήποτε σημείο της Γης να την πάρη και να την χρησιμοποιήση στο σπίτι του. Αυτό ο Ν. Τέσλα το απέδειξε στον J.P. Morgan. Είχε φτιάξει μάλιστα και το πηνίο που είχε βάλει στην κορυφή ενός σπιτιού το οποίο έδινε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να παρεμβαίνη κανένα άλλο ενεργειακό μέσον. Μόλις ο Μόργκαν κατάλαβε πως δεν υπήρχε χρήμα για αυτόν, σταμάτησε να χρηματοδοτή τον Τέσλα. Πρόβαλε στα Μ.Μ.Ε. ότι ο Τέσλα έχει ψυχοπάθεια και τελικά ο Τέσλα πέθανε στην ψάθα πολύ φτωχός και χωρίς κανένας να έχη εκμεταλλευτεί την ευρεσιτεχνία του…

Το όραμα του Τέσλα για έναν πλανήτη με εντελώς ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια βρίσκεται κοντά στην υλοποίησή του…

X.T.
Αναφορές

ΠΗΓΗ:  http://tsapos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...