ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Kαι η Τουρκία στο παιχνίδι εκβιασμού της Κύπρου: Απειλές για τα κοιτάσματα


Συνέβη και αυτό: Οι εισβολείς να απειλούν με ... μπλοκάρισμα της τιτλοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Κύπρου, χωρίς βέβαια να εξηγούν πως θα το επιτύχουν αυτό από την στιγμή που ήδη το Ισραήλ έχει εμπλακεί ενεργά στην εκμετάλλευσή του και η Ρωσία είναι έτοιμη να απλώσει το στόλο της επάνω στην κυπριακή ΑΟΖ.
Έτσι λοιπόν η Άγκυρα, παίζοντας το παιχνίδι της Γερμανίας και του Eurogroup και με εκκωφαντική την απουσία της Αθήνας από την υπεράσπιση της Κύπρου (αλλά με εντυπωσιακή παρουσία στην υπονόμευσή της όπως το 1974...), απειλεί να ... '"μπλοκάρει"  την τιτλοποίηση δηλαδή των προπώληση των δικαιωμάτων εξόρυξης αναφέρει το πρακτορείο Reuters που επικαλείται αξιωματούχο της Τουρκίας
.
«Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων αποκλειστικά από την Κύπρο («Νότια Κύπρο» στο πρωτότυπο) δεν θα γίνει αποδεκτή» φέρεται να δήλωσε Τούρκος πολιτικός στο διεθνές πρακτορείο, αλλά δεν μας λέει πως θα την εμποδίσουν: Με ... πόλεμο; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Η δήλωση έρχεται σε μία στιγμή που η τιτλοποίηση είναι από τα βασικά στοιχεία του πακέτου εσωτερικού δανεισμού που θα συζητηθεί στο Eurogroup των 20.00, αφού πλέον όλοι οι Κύπριοι αγωνίζονται να μην τους αρπάξει η Γερμανία για ένα κομμάτι ψωμί τα κοιτάσματα αξίας 600 δισ. δολαρίων, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ το πρωί ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Κρήτης Α.Φώσκολος...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...