ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ E.N.D. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΗ Α-Β) VIDEO!!!

 ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30-9-12.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ END ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΜΕΣΟΥ "ΕΓΚΡΙΤΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ E.N.D. ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ε. ΜΠΕΞΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...