ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤ-3!!!... ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ...!!!

Σε άντρο Ανθελληνικής Προπαγάνδας έχει μετατρέψει την ΕΤ-3 ο 81χρονος ακροαριστερός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, φιλοξένησε τον Δόκτορα της Ιστορίας Γιώργο Μπουλακάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τον Μακεδονικό Αγώνα. Ο εν λόγω Δόκτορας (εγγονός του κορυφαίου Κρητικού Μακεδονομάχου Μπούλακα) έχει γράψει το μυθιστόρημα «Φλόγες στην Μακεδονί», όπου εξιστορεί την δράση του αιμοσταγούς (!) παππού του. Μεταξύ των όσων φρικτών ακούσαμε από τον εγγονό του θρυλικού Μακεδονομάχου Μπούλακα, καταγράφω τα εξής: 1. Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν στην πραγματικότητα ένας θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ Πατριαρχικών και Εξαρχικών. Δεν είχε να κάνει με πατριωτισμό, δεν ήταν αντιδικία Ελλήνων και Βουλγάρων. Οι μέν δικοί μας Μακεδονομάχοι «τα έπαιρναν» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι δε Κομιτατζήδες από την Βουλγαρική Εξαρχία. 2. Ο Παύλος Μελάς ήταν στην πραγματικότητα κουραμπιές. Δεν μπορούσε να σφάξει ούτε αρνί, και λίγο πρίν σκοτωθεί, έγραφε στην γυναίκα του την Ναταλία Δραγούμη ότι θα τα παρατούσε… 3. Όλοι οι Έλληνες Μακεδονομάχοι ήσαν αιμοσταγείς σαν τον Μπούλακα. Ακόμη κι όταν δεν υπήρχαν Βούλγαροι τριγύρω για να σκοτώσουν, πήγαιναν χιλιόμετρα μακρυά στα Εξαρχικά χωριά για να χύσουν το αίμα του εχθρού και να αισθανθούν όμορφα. 4. Ποτέ κανείς Μακεδονομάχος δεν είπε ότι πολεμάει για την Ελλάδα. Ήσαν μισθοφόροι και σκότωναν τον εχθρό γιατί αυτό ήταν το επάγγελμά τους. 5. Στα «Μυστικά του Βάλτου», η Πηνελόπη Δέλτα ωραιοποίησε τον Μακεδονικό Αγώνα με κούφια λόγια περί αγάπης για την Πατρίδα, ενώ στην πραγματικότητα ο πόλεμος είναι φρικτός και δεν πρέπει να γίνεται, διότι σκοτώνονται άνθρωποι!.. Ενώ έλεγε όλα αυτά τα φρικτά ο εγγονός του θρυλικού Μπούλακα, ο εσχατόγερος Βασιλικός χαμογελούσε τρισευτυχισμένος...


"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...