ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΜΕΡΚΕΛ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

1 σχόλιο:

tasos idianos είπε...

13kef apokalipsi ΘΗΡΙΟΝ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΙ.Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΣΤΙΡΙΑ, ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΔΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.ΒΛΕΠΕ[ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ].ΕΙΧΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΛΙΓΗ ΣΤΟΝ Α ΠΑΓΓΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕ.ΕΛΕΓΕ ΒΛΑΣΤΙΜΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. [ΣΤΟΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ].ΦΟΝΑΖΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΝΑΤΗ ΦΟΝΗ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.ΠΟΔΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ [ΠΛΑΤΙΠΟΔΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ].[42 ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟ]ΜΕΧΡΙ ΤΟ 7 ΤΟΥ 1943,ΕΙΝΑΙ 47 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΠΙΣΘΟΧΟΡΙΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑ[2.5 ΜΗΝΕΣ] ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΓΡΑΤ[2ΜΗΝΕΣ]. ΗΑΠΟΚΑΛΙΠΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 42 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΛΑΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ 42 ΜΗΝΕΣ Ο ΥΣΧΙΡΟΣ.ΒΓΕΝΟΥΝ 42 ΜΗΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΗΝΑ.Ο 5 ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΒΛΕΠ ΑΠΟΚΑΛΙΨΗ.ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ.ΣΤΟ 17ΚΕΦ ΑΠΟΚΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΙΡΙΟΝ ΤΟΥ 13ΚΕΦ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΘΙΡΙΟΝ ΤΟΥ 13ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ.ΚΙΝΗΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝΕΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΗΜΕΝΑ[ΧΡΗΣΤΟ].ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΒΛΕΠΕ 12ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΘΙΡΙΟ ΤΟΥ13 ΚΕΦ ΑΠΟΚ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΕΙΣΕΙ.ΒΛΕΠΕ 17 ΚΕΦ ΑΠΟΚΑΛ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...