ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Έγραψε "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη" και τον εξαφάνισαν!


To γερμανικό Δ' Ραϊχ απλώνει τα φτερά του επάνω από την Ευρώπη και φτάνει στο σημείο να λογοκρίνει, όπως τότε, τις κατεχόμενες χώρες (τότε με την ξιφολόγχη, σήμερα με το ευρώ): Τελευταίο κρούσμα η απόσυρση από την ισπανική εφημερίδα El Pais άρθου που ανέφερε ότι "Η Μέρκελ, όπως ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη"!
Στο άρθρο του με τίτλο “Η Γερμανία κατά της Ευρώπης” ο δημοσιογράφος Χουάν Τόρρες Λόπεζ σχολίαζε ότι: “Η Μέρκελ, όπως και ο Χίτλερ έχει κηρύξει πόλεμο στην Ευρώπη για να διασφαλίσει τα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας”.
Το άρθρο αποσύρθηκε λίγο αργότερα με διαμαρτυρία της γερμανικής πρεσβείας και αντικαταστάθηκε από ανακοίνωση της εφημερίδας με την οποία ενημερώνει ότι "Το κείμενο αφορούσε προσωπική γνώμη του αρθρογράφου και δεν απηχούσε την άποψη της εφημερίδας".
Ωστόσο φυσικά το επίμαχο κείμενο αντιγράφτηκε από άλλες ιστοσελίδες και κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σε όλη την Ευρώπη το διαδίκτυο βράζει από την πρωτοφανή λογοκρισία του Δ' Ράϊχ, εκτός από την Ελλάδα που ακόμα κανείς, πλην ελάχιστων μέσων δεν έχει "συγκινηθεί" από το θέμα.

Τμήα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...