ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Επεισόδιο σε γερμανική στρατιωτική μονάδα στη Λεμεσό

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα σε στρατόπεδο της Λεμεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, Ελληνοκύπριοι Εθνοφρουροί υπέστειλαν και έκαψαν δύο γερμανικές σημαίες, οι οποίες ήταν αναρτημένες σε κτίριο εντός στρατιωτικής βάσης στη Λεμεσό, το οποίο στεγάζει τη γερμανική στρατιωτική αποστολή στο πλαίσιο συμμετοχής της χώρας στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ για την επιτήρηση του Λιβάνου (UNIFIL). Όταν έγινε αντιληπτό το επεισόδιο προκλήθηκε αναστάτωση τόσο στους Γερμανούς στρατιώτες όσο και στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς. Στελέχη του ΓΕΕΦ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, όπου και διεξάγουν ανακρίσεις για τον εντοπισμό των ενόχων. Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα, Κύπριοι πολίτες είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στη Λευκωσία και κατέβασαν τη σημαία από το κτίριο. Αυξημένα μέτρα λήφθηκαν και στην κατοικία της πρέσβειρας της Γερμανίας καθώς και στις πρεσβείας της Ολλανδίας και της Φινλανδίας.



ΠΗΓΗ: http://strategyreports.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...