ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΠΩΣ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!
 
ΔΕΙΤΕ TO BINTEO:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...