ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Πακιστάν : Η Αστυνομία διέλυσε τους χριστιανούς διαδηλωτές στη Λαχώρη


Σε διάφορες πόλεις του Πακιστάν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των χριστιανών, οι οποίοι ζητούσαν από τις Αρχές να τους προστατεύσουν από τους εξοργισμένους μουσουλμάνους.
Στη Λαχώρη οι διαδηλώσεις οδήγησαν σε μαζικές συγκρούσεις με την Αστυνομία, η οποία για να διαλύσει το πλήθος χρησιμοποίησε γκλομπ και δακρυγόνα. Αφορμή για τις διαμαρτυρίες στάθηκε η βίαια επιδρομή στη χριστιανική συνοικία της Λαχώρης στις 9 Μαρτίου, στην οποία συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες μουσουλμάνοι.
Οι εισβολείς κατέστρεψαν περίπου 170 σπίτια χριστιανών. Την Κυριακή, η Αστυνομία συνέλαβε 150 άτομα ύποπτα για συμμετοχή στο πογκρόμ του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...