ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 12, 2012
20120212-191147.jpgΈξι ώρα το απόγευμα της Κυριακής, το Σύνταγμα καίγεται,οι δρόμοι γύρω από την πλατεία έχουν μετατραπεί
σε πεδίον μάχης, με τα ματ – με εντολές μιας αδίστακτης κυβέρνησης- να κτυπούν αθώους πολίτες που δεν συμφωνούν με τα μέτρα που θέλουν να μας επιβάλλουν οι ξένοι “προστάτες” μας και οι ντόπιοι εκπρόσωποι τους..
Έξω από την “Μεγάλη Βρετάνια” ο Μανώλης Γλέζος,υποβασταζόμενος κάνει δηλώσεις με φωνή πνιγμένη από τα χημικά..
Μέσα στην Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση για την ψήφιση ή όχι των μέτρων που θα κρίνουν την τύχη της χώρας
τις επόμενες δεκαετίες,με βουλευτές να προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους ,να
εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον και όχι το μέλλον αυτής της χώρας και των πολιτών της……
Την ίδια ώρα το Mega δείχνει Junior master chef,o Antenna το riality show “Amazing Race” και Ελληνική σειρά με την Ελένη Ράντου και η ΝΕΤ αγώνα Μπάσκετ!!!..
Φτου σας πουλημένοι!!. Αυτή την ενημέρωση έπρεπε αυτή την στιγμή να προσφέρεται στον Έλληνα Πολίτη; Αλλά βέβαια τα συμφέροντα σας είναι κοντά στα συμφέροντα αυτών που τόσα χρόνια με τις κρατικές χορηγίες-διαφημίσεις σας κρατούσαν στη “ζωή”..
Για να δούμε τώρα πόσοι από σας θα μείνουν στον “αέρα” για να συνεχίζουν να μας κατακεραυνώνουν με “μαύρες” ειδήσεις, όπως κάνετε τα τελευταία δύο χρόνια ,λες και δεν υπήρξε όλο αυτό το διάστημα ούτε μια καλή είδηση.. Που μας πρήξατε με τις βαρύγδουπες αναλύσεις σας, κάθε φορά διαφορετικές ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών σας…
Δημήτρης Κραουνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...