ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Νέες καταγγελίες από τον Π. Καμμένο

Νέες καταγγελίες από τον Π. Καμμένο


Δε λέει να το βάλει κάτω ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος "χτύπησε" ξανά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί. Σειρά πλέον είχε η αποκάλυψη πως παραπολιτικά δημοσιεύματα που διακινούνται εναντίον του, προέρχονται από το περιβάλλον στελέχους του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Aναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής:
Όλα τα περίμενα από την νέα τάξη πραγμάτων στη ΝΔ, που έκανε την αντιπολίτευση συνένοχη συμπολίτευση.
- Να κατανοήσω και την δύναμη των μαθητικών και φοιτητικών δεσμών των 2 αρχηγών.
- Να καταλάβω και τις απειλές του υπο των νεοναζί της Μέρκελ Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος.
- Να δεχτώ και τον ρόλο επιχειρηματιών που πληρώνουν νοίκια κτλ, που τους έθιξα στο παρελθόν .
- Να παραδεχτώ ότι οι νεοφιλελεύθεροι διεθνιστές που μάχονται χρόνια τώρα την έννοια του Έθνους - Κράτους κατέλαβαν με την βία την Συγγρού.
Αλλά, να δίνονται από την Νέα Δημοκρατία που συμπορεύτηκα 19 χρόνια στη Βουλή και άλλα 15 ως νεολαίος συκοφαντικά παραπολιτικά συνοδευόμενα από δωράκια με σκοπό δήθεν να με θίξουν πολιτικά αλλά και να με εκβιάσουν, δεν το φανταζόμουνα ποτέ. 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...