ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Το Ειρηνοδικείο της Ξάνθης αποφάσισε "κούρεμα" δανείου σε δανειολήπτη κατά 94%

Το Ειρηνοδικείο Ξάνθης αποφάσισε "κούρεμα"-μαμούθ για έναν δανειολήπτη, ο οποίος είχε κάνει αίτηση με βάση το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
  Ο οφειλέτης χρωστούσε συνολικά 158.000 ευρώ από τέσσερα δάνεια, καταναλωτικά και στεγαστικά, με το δικαστήριο να διαγράφει το 94% των χρεών του, δηλαδή 148.400 ευρώ. Έτσι θα πληρώσει μόνο 9.600 ευρώ, σε δόσεις των 200 ευρώ για 48 μήνες.
  Ο δανειολήπτης επικαλέστηκε την απουσία περιουσιακών στοιχείων, την έλλειψη εισοδημάτων λόγω του ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η σύνταξη του ενώ ήταν εγγυητής σε δάνειο που είχε πάρει η κόρη του.
  Να σημειωθεί ότι αίτηση για προστασία της πρώτης κατοικίας είχε καταθέσει και η κόρη του, με το Ειρηνοδικείο να "κουρεύει" το δάνειο της, μειώνοντας την οφειλή από τα 119.000 ευρώ στα 76.500 ευρώ, παύοντας την τοκοφορία του δανείου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...