ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Κάθε μέλος του κοινοβουλίου έχει την δυνατότητα πρόσβασης στα πραγματικά έγγραφα και στα αποδεικτικά στοιχεία της κατάθεσης από τον Αρτέμη Σώρρα των 600δις δολλαρίων στην Ελληνική Δημοκρατία σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στον Καναδά στην Μόντρεαλ Μπανκ καθώς και του συμβολαίου ύψους 2 τρις 875δις δολαρίων που απορρέει το εν λόγω τμήμα ποσό των 600 δις το οποίο υποχρεούται να πληρώσει το Αμερικανικό Δημόσιο δια του υπουργείου του των οικονομικών, το οποίο και έχει αποδεχτεί να το πληρώσει προς την Ελλάδα . 

Δεν είναι απλά στην διακριτική ευχέρεια του κάθε κοινοβουλευτικού προσώπου να ενημερωθεί μόνο, αλλά είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ να εξετάσει την οικονομική πρόταση η οποία έχει επιτόκιο μόνο 0,5% και μόνο από την διαφορά των επιτοκίων έχουμε πάνω από 55δις το χρόνο κέρδος ως χώρα και να ασκήσει όλα τα νομικά του δικαιώματα και να ελευθερώσει την Πατρίδα από την οικονομική κατοχή των δανειστών. 

Σας γνωστοποιούμε ότι έχουν σταλεί ήδη φάκελοι με τα στοιχεία σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Σε περίπτωση που έχει χαθεί φάκελος υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε άμεσα.

Γιάννης Καλογερόπουλος

Απάντηση προς όλους τους βουλευτές και κάθε ενδιαφερόμενο ό,τι ιδιότητα και αν έχει και όποιον φορέα και αν εκπροσωπεί.ΠΗΓΗ: http://alfeiospotamos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...